|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Síma je jednička i když má trojky 

Silvi - no počkéééj snad podáš podrobnější info o HSK, ne? Co našli nebo nenašli?
Sáří

Veru - tyyy jo tak to je Vítek ve skluzu, když už Lucinka řídí ještěrku
Náš zvládne jen motorku 
Popí - ani jednou sis čumu nenabila?
Jo a jinak teda - moc Ti to sluší 
Katí - co Ty? Nějak o Tobě nemáme žádné informace 

Není tady
Simi, super
gratulace
na známky se nikdo neptá 

Není tady
Silvi tak jak je dnes? Doufám že nelámeš skály 
Smaží to víš chlapi jsou vždy opožděný 

Popi FB mě nepustil ale neva já mám velkou fantazii 
Já tu dnes měla maminku tak jsme obrazily pár zahradnictví, pomohla mě to tu spráskat a asponˇta čekačka líp utekla
K zamražení zůstaly 2 HB, ale raději bych bez KETu 
Není tady
Sáři teď jsem dorazila od zubaře a hned tě běžím zkontrolovat. Tak nakonec mrazili jen dvě? Oni asi počítají s tím, že k těm trojčatům nebudou sourozenci potřeba
Nene, nechci dělat blbé vtipy, po tom co si teď užívám ti nic víc než dvojčátka nepřeju
Tak jim pěkně povídej, hlaď je a zpívej jim, Pavka těm svým i četla pohádky
Holky Leontýnka je v nemocnici, prý snad špatná funkce placenty, Radimek má 1 900g a dnes ho chtěli hned vyndat, ale nakonec nějaké testy dopadly dobře, takže je ještě u maminky v bříšku, ale pod dohledem doktorů.
Není tady
....Leontýnce posílám pohlazení a držím palečky ať prcík ještě chvíli u maminky zůstane 
ach jo to je trápení ...
Ronjí, ty zubař bez úhony?
To víš že jsem zklamaná, i když mě říkali že 3 krásný je super, musím věřit že ket nebudu potřebovat 
Není tady
Sří, KET nebude potřeba a nakonec budeš ráda, že jsi neplatila za mražení armády embryjek
Tipuju, že fakt vybrali tak silná embryjka k transferu, že zamrazili jen ty nejšpičkovější 
Zubařka dobrý, ještě dvakrát a mám klid. Jinak teda říkala že kdybych porodila, taky to neva, že jsou to jen dva malinké kazíky. Jenže mě je jasné, že než se tam potom dostanu s holčičkama, tak to by mi dřív ty zuby vypadaly 
Není tady
...možná ses měl zeptat jestli nemá tu přenosnou vrtací soupravu 
že po porodu bude muset docházet ona 

Není tady
Na Leontýnku myslím...koukla jsem v kolikátém je týdnu...tak snad chviličku ještě vydrží 
Sáří KETík si nechej na příští rok
to už dvojky budou běhat 
Není tady
Sáří tady něco pro Tebe (jméno i heslo test )
přečti si i komentáře
: http://lenkanovakova.rajce.idnes.cz/Vit … pro_Sari/#
Gratuluju ke dvěma mrazáčkům
Leontýnce posílám moc sil 

Silvíku - promiň , už jsem v Tvém vlákně dočetla 
Ronjo - neboj, dnes už není, že by se za děti "platilo" zubama 

Není tady

Simi
,jsem to říkala gratulace
si šikula

Snaži
,není co psát,u mě se nic nového neděje
jen nějak víc řešíme finance,ale to je nezáviděníhodná situace a nechci tím tady zatěžovat.... 
Ale sleduju Vás
a držím palce všem

Není tady

Snažiiiiii tak ted jste mě s Vítečkem dostali,zkoukla jsem akcičku s testíkem
je to krásný,sladký,dojemný
a věřím že to opravdu Sáří štěstíčko přinese, při koukání na Vítečka,jsem měla opravdu silný pocit,že to vyšlo a za pár dní se těším na fotečky Sáří 
Není tady
Snaži - ty jsi neskutečná 

a malej je naprosto úžasnej 
Nedokážu si představit, že by naše malý zvířátko Lucinka dopravila neporušenou krabičku až na poštu, navíc je svědkem mé testovací mánie, takže jak ji znám, chtěla by čůrat na test, a to nejpozději hned
.
Tohle prostě musí přinést Sáři štěstí v podobě 
, protože jinak přestanu věřit ve vyšší moc
.

Není tady
Kaťulko - zdravím
a přeju vám, ať jsou ty finanční starosti přesně to pravý odreagování a "nemyslení" na mimi - víš, co vás pak čeká ??? Naprosto nečekané //
a to bude ta nejsladší záplata na současné starosti... 

Není tady
Zrovna jsem dnes tak přemýšlela, když jsem malou uložila do postýlky, jak je těžký (pro někoho)
otěhotnět a jakej zázrak to vlastně je, kolik okolností musí klapnout dohromady, aby to vyšlo a zdárně pokračovalo až do porodu a uvědomila jsem si, že ty zázraky mám tři
a ten třetí vymodlenej zázrak nakonec vyšel a je zdravej a hodně živej a pokud už čtvrtej nevyjde, dostala jsem od života přesto MOC 
Uff, to je věta, co? No snad to dává smysl 
Upravil(a) Veruska72 (4. 5. 2011 22:06)

Není tady
Snaží brečím tady jako želva, díky moc 

Není tady

no ty kokso...... Snážulko
tohle rozbrečelo i mě a to v sobě nemám hromadu hormonů 
FENOMENÁLNÍ

Ty vado, sáříčku, tolik lidí na Tebe myslí.... tenhle super spešl testík už kurník šopa musí přinést štěstí !!! 

Není tady
teda Snaží, teď jsi dostala i mě
Víteček je úžasnej
Sáří, na ketík určo nedojde, cítím to v kostech

chudák Leontynka
, moc ji pozdravuji 

Není tady
Popi co ti budu říkat už kvůli Vítečkovi si neotěhotnění prostě nemůžu dovolit 
...na tohle se prostě nedá zapomenout 

Není tady
Sáří, nevím jestli si pamatuješ, byli jsme spolu chvilku v podzimkách 2009 a teď se potkáme v zimňátkách 11/12 
moc ti držím palce a brzy za náma přijď, je nás zatím malinko
a tři dětičky se nám budou hodit
Ale budou stačit dvě 
držím ti moc pěsti a zlom vaz a nohu 
a Vítečekje fakt úžasný 
Není tady
Páni Snaží 

to je krásný

Popí co vůbec Ty...já se teď ztrácím
promiň...ale vím, že se má něco dít??? 

Kaťulko...tak to mě mrzí ty fin. trable

Není tady
Hooolky moc děkuju
No a teď hlavně aby to mělo ten kýženej účinek 

Není tady
Veruska72 napsal(a):
Zrovna jsem dnes tak přemýšlela, když jsem malou uložila do postýlky, jak je těžký (pro někoho)
otěhotnět a jakej zázrak to vlastně je, kolik okolností musí klapnout dohromady, aby to vyšlo a zdárně pokračovalo až do porodu a uvědomila jsem si, že ty zázraky mám tři................ a pokud už čtvrtej nevyjde, dostala jsem od života přesto MOC
Uff, to je věta, co? No snad to dává smysl
Veru - tak pod to se podepisujuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!! Napadá mě to hodně často, jak je to dokonale v tom těle načasovaný a jakej je zázrak když to všechno klapne tak jak má. A jaký dokonalý bytosti z toho vzniknou 

Není tady

Silvi.100 napsal(a):
Popí co vůbec Ty...já se teď ztrácím
promiň...ale vím, že se má něco dít???
Silvuško, moc se nemáš v čem ztrácet, my jedeme druhé kolo s Clostem (uvažuju, že ho ještě dotlačím tou sójou, ale aby pak zas nebylo těch folikulů padesát
) .... takže teď po dobrání Provery čekám na MS .... a pořádně to "ohulíme" 2x2 tbl 
ale já to tak nějak přestávám sledovat, nestíhám
... tenhle víkend se chystáme na jednu noční geo akci, příští víkend strávím celý v práci na místním pidiveletrhu firem.... to bude teda hukot.... do toho ještě někdy musíme vklínit oslavu narozenin tatína, dohodnutou večeři, zumbu
jak má člověk kalup, tak ani nestíhá sledovat, kdy že to ta MS má dorazit, sotva že nezapomene užívat co má podle schématu

Není tady
Dobré ráno opičky 
je to peklo, neuvěřitelně se budím v šest ráno aby se mě ten den ještě víc táhlo 
... ať už je asponˇpondělí.
Gall to víš že si tě pamatuju a moc ti gratuluji k těhu
a děkuji za palce
Very prosím můžeš mi písnout heslo k Lucince, ráda bych jukla jak poporostla, na tý svatbě z ní není skoro nic vidět 
Popi takže budou clostíkový orgie, jo? to by bylo aby nebylo..
Katulko, s penězi je to trápení, držím palce aby se vám to brzy zlepšilo
Tak já jdu trochu zahradničit abych se nezbláznila 
Upravil(a) sářice (5. 5. 2011 10:41)
Není tady