29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jůůů
Sáří hrozně mooooc držím palce!!!
Není tady
Ronja napsal(a):
Snažilenka napsal(a):
Hele jí, Ronju, jak to má zmáklý
A jak to budeš dělat Ty, když Ti vyjdou fusaky na zimu a novoušci už to nebudou?
Budu je zahřívat dechem Smaži
![]()
![]()
Sáři ty mě děsíš, já přelítnu tvůj příspěvek, čtu "telefonát z CAr" "přestala vyvíjet" a málem jsem dostala srdeční zástavu. Tak mazej mazej si tam ty dva prcky nechat mrsknout a řekni panu doktorovi, ať vybere nějaké hodné, u kterých se neblije celé těhotenství, ale maximálně tak půlku![]()
Tak jsem Tě asi přecenila, zas tak zmáklý to nemáš (nebo jsou to nějaký novoty, co k nám na vesnici dosud nedošly
).
A jinak - mě se srdce taky zastavilo přesně jako Tobě, protože jsem si to přečetla taky jen napůl
Nohlavně že je to OK a "ženiši" už se chystají do pokojíčku
Katí - Ty mi taky dáváš - říkám si že by byla Ronja pro kočárek?
Veru - jooo tak se mi to líbí, penzijní připojištění pro Františka, to mi k Tobě sedí
Krvácení svědčí o tom že tam byla nádherně velká sliznice
Gabi - se mi líbí jak už máte ty vaše kluky pojmenovaný (Ty Filípka, Veru Františka, Sáří Vítečka,....).
Není tady
Snaži my jsme se se Sáři bavily o mém kočárku a když u nás byla, tak se jí ty korbičky zdály malý. Fakt je, že u dvojitého kočárku je to vždycky kompromis - buď ti projde dveřma, nebo jsou ty korbičky opravdu holt menší než u standardu. Mě to přišlo tak, že buď se tam slečny ještě v zimě vlezou i s fusakama a pokud ne, tak prostě budou ve sporťáku - je tam chránič aby na ně nefoukalo a zabalím je jako na severní pól..Sáři jsem se jen snažila vysvětlit, že ona to s únorovýma chlapečkama nebude muset řešit
Není tady
Sáří, taky moooooc držím palce, ať se šmejdíci drží a nepustí .
Není tady
Sáří, moc a moc ti držím palce...Nejen palce, ani se to nedá popsat, jak strašně moc ti to přeju. A Ronja má pravdu, ať ti tam pan doktor vybere nějaká zlatíčka, já jsem od včerejška zase blindící, mám pocit, že jsem všeho všudy nezvracela jen 3 týdny, jinak pořád..
Myslím na tebe...
Není tady
Holky, ještě jsem se chtěla zeptat..Co Sunshine?? Dlouho jsem ji neviděla, měla už přece transfér, nebo se pletu?
Není tady
Sáří sice pozdě, ale myslím na tebe i na tvoje dva prcíčky
Není tady
Saruš myslim na tebe
Snaží tak jsem fakt prdla ,letela jsem na veterinu a je to jenom to ,ze ma vystrihany zadek a tim ,ze ma ty klouby horsi tak se tam nemuze dostat ,tak proto se tak krouti ,dostali jsme dubovou mast a je to me jednou odvezou k psychiatrovi ,jsem jasna
tu posedlost jsi vystihla
Upravil(a) sima 75 (2. 5. 2011 17:13)
Není tady
Super Simi, ja nic nemam,takze pondeli by bylo fajn,melo by byt i hezke pocasi,tak si to uzijeme.Hlavne aby vyslo pocasi.Budu se tesit, jeste se domluvime.
Není tady
ledovecek napsal(a):
Super Simi, ja nic nemam,takze pondeli by bylo fajn,melo by byt i hezke pocasi,tak si to uzijeme.Hlavne aby vyslo pocasi.Budu se tesit, jeste se domluvime.
Super jeste dej vedet jestli mam vzit psa a nebo bez a napis mi to do sz ,kam mam dojet a v kolik a hlavne pojedu z uanu tak na co mam nasednout uz se zesim na maleho jak vypada
Není tady
Sáááří
mooc na Tebe budu teď celých devět měsíců myslet...no nebo jen 8 a půl
Simí hodně štěstí na zkoušky
Není tady
Holky jste mě fakt dojaly jak na mě myslíte, moc vám děkuji
Hlásím že Reprofit jko vždy nezklamal, příjemní, optimističtí a maximálně vstřícní. Dnes jsem měla u transferu Dr. Vitouškovou, která je naprosto úžasná právě svým přístupem. Zkoušela jsem ji ukecat na 3 prcky, s tím že po 40 je šance že se chytí všechny minimální...tak prej tři exp. blastocysty neee , že má prý největší počet trojčat v Reprofitu
, tak jsem to ukecala že mi k dvoum EB přidala jednu morulku
Tak se hlásím čtyři v jednom a budu věřit že asponˇjedno mimi se zabydlí.
Není tady
Sááářííí tak to jsou famózní zprávy, holky
To by bylo, aby nebylo...vidím to na dvojky jak vyšité
mooc bych Ti to přála, kočko!! Tak se opatrujte všicí a ať už
Není tady
Zapoměla jsem info pro Verušku a Snážu, volá dr. na embryoložku: Vybrala jsi holčičku a chlapečka? Prej samozřejmě tak že od zítřka můžu v klidu nakupovat
když mám v pohlaví jasno
Silvi kdy letíš?
Leontýnko to mě mrzí že pořád trpíš
Simi držím zítra palce
Upravil(a) sářice (2. 5. 2011 19:22)
Není tady
Veru, já tě taky nějakej pátek sleduju, tak ať to tentokrát klapne na 1000% takže pokračujem spolu? dávkování mám hodně podobný (mám isoflavon a má 50mg)
Snaži, taky bych radši viděla účinek jinej
Není tady
Sáří až 1. června...květen mám celý rozlítaný po dr....tak jsem si řekla, že den dětí je ideální datum
Není tady
Sáří - no to je bomba!!! A my tady přemýšlíme o dvojčatech . Tipuju, že jedna expblastička podá ručičku malinký morulce a budou to dvě holčičky. Až budou větší, zajeďte někam na kineziologii a pak dej info "jak to tenkrát vlastně při transferu bylo"
.
Myslím, že celej babinet by nejradši přijel za tebou a nosil tě na rukou, aby se prckům dobře zavrtávalo, ale ty to zvládneš i bez nás . Stejně to budem prožívat i se Silvi, až přijde den D
. Tak se snaž nějak těch 5-6 dní zabavit, než začneš čůrat
. Kdyby došly testíky, víš, na koho se obrátit !!! Nebo rovnou pošli v SZ adresu a já je zítra pošlu
. Mám i digi s indikátorem, sice po expiraci, ale funkčnost zaručena a byly za ebaybabku
. Tak čekám na adresu...
.
Sluni, jsme na tom dost podobně, i co se týká revizí apod., tak o to víc mě zajímá, jak dopadnem se sójou a doufám, že co nejdřív zahlásíme po Sářiných dvojčátkách a Falky chlapečkovi dvě vybarvený //. Věřím na to, že tahle infekce přeskočí na většinu v tomhle chlívku!!!
No a jdu polknout další kilo sóji
Simi - držím palce na zkoušky . To dááááááš
Není tady
Sáří to jsou tak úžasné zprávy! dr.je naprosto úžasná, tak pěkně odpočívej ať se
můžou krásně zavrtat u maminky v bříšku
ježiši, já jsem tak dojatá
Silvi, na zítra
Simi, držím, ty to zmákneš
Není tady
já jsem táky dojatá, z vás..se fakt snažíte mě rozbrečet huš
Very tentokrát budu testovat nejdřív 7 den a jak tě znám ty bys to odnesla na poštu ještě dneska a jak znám sebe tak bych už ráno čůrala
říkala dr. že jestli si chci zatestovat že mě bodne dneska pregnyl, jako by mě znala
Není tady
Sari bomba,drzim trojcatkum vse,co mam, beres to hopem hnedka trikrat,ale verim, ze se najde jeden bojovnicek a neli vice bojovnkicku, klido z toho mohou byt i sestercata a to bys uz preskocila vsechny holky tady, to by pak uz chtelo mikrobus a soukromou skolku.
Drzim pesticky at jsou to prinejmensim aspon dvojky jako u ronjiska.
Simicku, drzim pesti,aby se ti zkousky povedly, mas muj obdiv, me uz se stuovat nechce ani zanic.drzim a tesim se, pisu ti SZ.
Upravil(a) ledovecek (2. 5. 2011 20:19)
Není tady