Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#1001 16. 6. 2011 8:38

sunshine...
♥♥♥♥♥--

Re: CHAT: PLODILKY V ROCE 2011... S CLOSTÍKEM NEBO FYTOSÓJOU :-) (3.)

Ahoj holky smile

Falko, Ledi to napsala skvele, podepsala bych se pod to. Ja jsem v praci rekla, ze jdu na nejaky gynekologicky zakrok, ale jenom memu mensimu sefovi (ten vi, ze se snazime o mimco a nejde to, ale jen tak okrajove, je to fajn clovek), tomu vetsimu (mam to stejne jako ty lol )  jsem rekla, ze jdu na planovany zakrok a predpokladam PN na tyden. Kdyz jsem mu pak volala, ze to bude 14 dni, vzal to v klidu. Ja bych jim nic nevysvetlovala. Hlavne, prace neni tak dulezita, jako mimi, ktere si tady vsechny moc prejeme a jsme schopne pro to obetovat snad vse. Takze drzim paluchy, s tim ohss to taky vidim slibne a drzim vseeeeeeeecicko co mam hjarta hjarta

Není tady

#1002 16. 6. 2011 8:52

Falka
♥♥♥♥---

No jo, kdyby to bylo těch 14 dní, tak to ještě nějak okecám, ale kdybych měla zůstat doma třeba 2 měsíce s tím hyperstimulákem, tak to už nevím, jak bych vysvětlovala... neutral.
Jinak díky za palečky, pokud to psychicky zvládnu, zkusím asi zítra testnout...

http://lb1m.lilypie.com/UIAKp1.png

Osud míchá karty, ale my hrajeme...

Není tady

#1003 16. 6. 2011 9:52

ledovecek
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ostrava

Falko nijak,proste si na nemocenske a proste nikoho nemusi zajimat s cim, proste jsi v pracovni neschopnosti,jsi na rizikovem tehotenstvi, tak nechapu ceho se bojis.Prace nema nožičky a na neschopnosti ti vypoved nemuzou dat.Takze v klidu.Nedelej si s tim hlavu.Neschopnost neni dovolena, kterou ti muze zamestnavatel zrusit.

Upravil(a) ledovecek (16. 6. 2011 9:52)

Není tady

#1004 16. 6. 2011 10:30

Snažilenka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od Českých Budějovic
Web

Holky už jsem udělala nový Plodilky tak hups tam wink

JInak teda Falko já byla na neschopence první měsíc těhu s diagnozou nespecifický gynekologický zánět - dr. mi to napsal i na neschopenku, protože jsem nechtěla aby to někdo v práci věděl....to, že jim to pak stejně došlo je už vedlejší lol ).
Moooooooooooooc držím palce na zítra pussapussapussa

http://www.baby-cafe.cz/modules/coppermine/albums/userpics/13557/normal_metrik%20leden2011.jpghttp://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí