6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky nevíte co je s Kaulkou? Je to přesně měsíc co napsala naposledy
Není tady
Snailenka napsal(a):
Holky nevíte co je s Kaulkou? Je to přesně měsíc co napsala naposledy
netuím Chybí tu a snad se ozve
Není tady
Není tady
Mému nejmilejímu miminku Vítečkovi přeje ve nejlepí k svátku teta co se jí rozbil laptop a celá psí kolka
Není tady
Silvi to je nádhera, moc moc gratuluju, ne e bych čekala něco jinýho, já bych u vás bydlel hned
Není tady
Jééé tety, Vítek děkuje za přání
Není tady
Snaí, taky se přidávám s přáním k svátku, hlavně hodné rodiče ... a teda jak tak koukám na tu fotku.... taky u má v očkách v kadém 10 raráků
Není tady
Pridavam se k pranickam vseho nejlepsiho k svatku Viteckovi Snazi
Není tady
Smaí a jaké byly dárečky? Doufám e se maminka plácla přes kapsář
Falko myslím n tebe
Silvi jestli se ptá na MS, tak dola vpořádku , u jsem to rozchodila 15. 9. máme termín dárkyně, tak nezbývá ne věřit v mém případě ne na čápa, ale na kukačku
Není tady
Ahoj holky, děkuju e na mě myslíte. Já u dnes jela do CAR, bylo mi fakt ráno íleně blbě, od včerejka se to zase začlo trochu rozjídět. Take ohss II.-III. stupeň, doufám, e krev bude ok a nepoenou mě do nemocky, teď kdy leím, tak to celkem jde. Mají mi odpol zavolat, kdyby ty výsledky nebyly dobrý.
Taky mě teda bombardujou z práce, e co je se mnou (sem chtěla být doma tak týden a pak jít normálně do práce, ale s tím ohss to fakt moc nejde).... tak sem éfovi napsala, e jestli je to nutný, tak to proberem, a přijdu do práce, a on e jo - debil, nic mu do toho není a spoléhala sem na to, e napíe, e ne, e to je ok. No sem blbá, e sem mu to vůbec psala, ono kdyby mi seděl jako člověk, asi bych mu to i řekla, ale já má vlastně dva éfy - chlapy, a ani jeden (ale hlavně ten "vyí") mi fakt moc nesedí (osobně, v práci mi to nějak zvlá nevadí, ale kámoka bych s nima nebyla....). Ach jo. Tak aspoň doufám, e ten ohss je dobrý znamení, jestli si to musím protrpět a nic, tak to mě natve, a jetě kvůli tomu problémy v práci.... .
Tohle je ta nejdebilnějí kombinace, málo vajíček - nikdy mi nezbyde do mrazáku, a k tomu stejně ohss.... Nic, musela sem si někde postěovat.... pardon
Není tady
Snailenka napsal(a):
Jééé tety, Vítek děkuje za přání
http://3.bp.blogspot.com/-lrYvXLzuAZk/T … 130010.JPG
jééééé tak ten jééééééé
Holky jetě Simi jsem dlouho neviděla Ledí? jak se má? neví něco?
Není tady
Falko jak u jsem psala-myslím si, e právě přes tohle trápení je to na dobré cestě
Není tady
Sáří, beruko jsem straně ráda, e takhle dál bojuje!! Moc Ti fandím a těím se, a do toho vlítneme s dárečkama spolu Mám Tě ráda! a nakopává mě neskutečně
Není tady
falko, drím pěsti, aby to současné trápení bylo nakonec za 8 měsíců velkou radostí
Není tady
sáříčku, Tvoje odhodlání je fakt neskutečné
Není tady
Jejda holky vy jste zlatý, sem si člověk můe vdycky přijít nechat zvýit sebevědomí Přibrala jsem dost, ale mám podezření (a naději) e hodně z toho je voda, protoe jinak co se týče jídla jsem tomu díky zvracení po celé těhu moc nedala - teda rozhodně jsem se nepřejídala. Uvidíme po porodu, jak to půjde dolů
Vítečkovi vechno nej k svátku
Sáři :hjarta:
Falko je mi to líto s tím OHSS, člověk by to vydrel, kdyby to mělo k něčemu být...tak snad, snad, straně ti to přeju!
Není tady
Holky díky . Jetě jsem kvůli výsledkům krve dostala fraxiparin, tak zas mám co píchat . Ale prý nebyly nějak dramatický, spí hraniční, tak pro jistotu....
Jinak taky doufám, e by to mohlo být dobrý znamení, ale bojím se moc doufat.... znáte to . Pokud by to aspoň k něčemu mělo být, ráda to vydrím - akorát teda doufám, e se to nebude moc zhorovat, dnení ráno bylo fakt výivný, myslela sem, e to je moje poslední hodinka, fakt. Takovou bolest sem asi ani nezaila, ale pak se to uklidnilo, take teďka ani zas tak moc netrpim - kdy teda leím a nehýbu se, chodit mi moc nejde . A koukám na Doktora House, a utěuju se, jak tam ti lidi trpí mnohem víc, a oni jim dělají furt nějaký lumbální punkce atd., fuj.....
Není tady
Ahoj holky,
zdravim,
Ronjisku, krasna mamina, ano asi to bude voda, nebot ja nechala v porodnici s jendim mimcem 14kg a domu jsem se vracela s vahou jakou jsem mela pri simulaci, a nikdy bych neverila, ze plodovky muze byt tolik,porotoze s filmu to byla jenom mala louzicka a ona to nakonec byla louze,takze neboj az porodis, budes zase jako drive az se zavine deloha a vse se dostane do normalu.
Falko, tak nejak citim, ze i pres ohss budes asi na 8 mesicu it starpsti az az.Tak si rikam, ze to ohss je zprava ze jsou v brisku a ze to nebudes mit lehke.Drzim vse,co mam,aby to vyslo a ty jsi byla moooooc stastna.
Sari, Slvi Vam taky, jste holky odvazne a herdek baby na pravem miste.Drzim vse, co mam.
Není tady
Ledí, děkuju, taky si začínám dělat trochu naději . Ale bojím se. Váhala jsem, jestli u třeba netestnout, ale zatím jsem se neodváila. Ledí, jak ty si to měla s prací? Tobě ten ohss přeel a la jsi do práce za 14 dní, nebo kdy? Já bych jako do práce i la, ale s tím ohss to asi nepůjde a i doktorka, která normálně říká, e můe dělat po ET vechno, tak říkala, e do práce chodit nemám, e se můe přetočit vaječník a já nevím co jetě.... ale vůbec nevím, jakou zprávu jim mám do práce dát, kdy jako přijdu....
Ale dneska sem se vzbudila jetě před 5 s docela krutou klasickou menstruační bolestí.... vím, e hodně holek, co jsou těhu, říká, e ty ms bolesti jsou normální, ale přece jen je to v té hlavě za ta léta nastavené jinak, tak to moc nejde být vklidu . Ale u to zas docela přelo.... tak nevím
Není tady
Falko,na praci se vykasli, ja byla na nemocenske celych 14 dni, proste jsem rekla, ze mam podvrtnuty kotnik v praci, nemusi kazdy vedet, co delam,sef vedel, ze chci mimco,ale jak, to nevedel.Holky na labine vedeli, ze nas ceka IVF,ale kdy to nevedeli.Takze se nekoukej na praci, a jeste k tomu, ze ti sef neni sympaticky,neni tvou povinnosti se nekomu spovidat,jsi nemocna a PNka je pro tebe nevyhnutna, i po zjisteni // bude nevyhnutna apson do 13tt,pokud budes bez komplikaci,to te pak z CARu by meli prehodit k tvemu gyndari.Ja utikala mnohem drive,nebot me v CARu nastvali a ja chodim do centra,kterema spockovou prenatalni peci.Takze nikomu nic nejsi povinna rikat,co delas v soukromi.Jsi nemocna a basta fidli,Co kdyz jsi tehotna, prece jenom to je jine nez normalni tehu a stres v praci tomu neprida.Takze zadne vycitky, ohss je indikace k tomu,abys zustala doma a lecila se.Od toho mas neschopnost.Chces mimco,takze neni nic jineho dulezite,nez byt v pohode a v klidu.Klidne testuj, kdyz si vzpomenes a budes mit doma testy,budes vedet na cem jsi.Ale ja verim, ze zhorseni ohss je dobrym znamenim a s praci si nedelej vrasky, se to tam bez tebe nepotento,zijes jenom jednou a snazis se tedka o neco, co ti zivot prekope od zakladu,tak se setri,kasli na praci a na neschopnosti to nejak vydrzis,kdyz budes tehu.Pro miminko jsme kazda schopna udelat i nemozne,coz mnoho zen, ktere jsou tehu normalne nikdy nepochopi, Musime byt mnohem silnejsi nez normalni zenska a uprimne receno,kazda z Vas je zkousena tak moc, ze by to vydalo na dalsi tri normalni zivoty.Takze bojuj, cekej a ja doufam,ze stesti preskoci i tady do chlivku.Drz se,myslim na tebe a verim, stale verim,nebot sance je a velika, ze tam budou nebo
Upravil(a) ledovecek (16. 6. 2011 6:56)
Není tady
falko,pokud ti jakoby ohss pominul a citila ses netehotne a tedka se objevil,pak to je jedine tim, ze se ti v krvi objevilo miminkovske HCG a jeho hladina stoupa.Drzim ,co mam, tak nejak zacinam mit i za tebe radost, neco mi rika, ze to mozna vyjde.Drz se a snad nam nahlasis krasne dvojnasobne nebo single dalnice //.
Není tady
Ahoj holky,
mi nejde nový BB se dnes flákám doma kvůli stávce tak půjdeme do lesa
Ledí myslím, e Ronja myslela vodu, kterou zadruje v těle...ne jen plodovku. vagrovka byla také hrozně oteklá a zadrovala vodu...po porodu to měla jetě asi tři dny a pak lo ve pryč. Myslím Ronjí, e to bude mít také tak.
Není tady
Silvi, byo to tak nejak komplexne, ja mela po porodu 3 dny nohy jako kybl, nedalo se s tim chodit, mela jsem to jako elefanthiazu.Hruza.
Ronjiskovi a princeznam krasne dobre rano a vubec vsem.
Není tady
Jé, Ledí, ty to umí tak krásně napsat . A má samozřejmě pravdu, mimčo je důleitějí ne práce.... akorát právě řeím, co říct, pokud bych fakt byla těhotná a ten ohss tím pádem moc neustupoval, a musela bych být doma dýl - třeba do 8 nebo a toho 13tt.... no, asi to zatím nebudu řeit, řeknu, e se to asi trochu protáhne a uvidím, jak to vechno půjde.
Na testík u mě svrbí ruka, e to nevydrím 14 dní sem věděla, tak sem si řekla, e budu testovat v sobotu, a dneska si říkám, e to teda moná zkusím zítra.... Zase se začínám dost bát, taky u tam asiy ty // budu po tom ohss očekávat a budu asi hooodně zklamaná, kdyby nebyly. A moný je vechno....
Není tady