29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
SÁŘÍ to je úžasný, to je tak super zpráva
Snaží no minule po clostíku 2x1 jsem měla jedno vajco myslíš že tu soju k tomu můžu?????
Ronji mě se tak strašně moc líbí ty vaše vybraná jména známí mají Marušku a říkají ji Mája a to se mi táák líbí
Není tady
Sáří, super zprávy, já teda zírám...to je paráda...
Není tady
sářice napsal(a):
Ronjí však to znáš, od půl jedné jsem 3x zalila skleník
naštěstí jsem se dovolala během pěti minut.
17 jajíček z toho 14 zralých, ale ty tři dozrály a oplodnily se všechny, kéž by to vydržely.
Volat zítra a transfer v po v 16, nevím jestli to není předčasný optimismus
No TYYY VADOOOO
to je super zpráva, kočko...první veeelká gratulace a ať to takto stoprocentně pokračuje i nadále k tomu vysněnému štěstíčku
Mám velkou radost, zlatí
Není tady
Veru já se z Tebe pose... DOufám že jsi pro ty český mamáče nejela
Máš podezření že dcera fetuje? Ježiš, co mě ještě čeká...
Ronjí - krásný jména (Marie a Alžběta?).
Tak to Ti schavluju, že plánuješ porod spodem, příčka se může ještě změnit v hlavičku, ale jestli můžu radit - pokud bude jedna hlava a jedna příčka a oni Tě nechají se rozhodnout, neriskuj to
Ježiš to je stejně tak krásný...a jak to letí....a já bych teď z celýho srdce přála takovýhle štěstíčko Sárušce
Gabi - myslim si že soja je jen podpůrná, že nemůže mít přesně stejný účinek jako Clostík (sama sis to teď na sobě vyzkoušela). Proto bych se nebála to vyzkoušet nastejně s Clostíkem - podpoří ho to a pomůže vaječníkům
Není tady
Popíku - já myslela zobat soju ještě k tomu Clostíku Když už tak už
Není tady
Snaží, tak nad tím se zamyslím... čas na to ještě mám
Není tady
Snaži - hulila trávu (loni) a ještě se děly jiný věci - tím tady strašit nebudu, skončilo to až v diagnosťáku a pak soudem o svěření do péče, strašný období - v té době paradoxně padla myšlenka
na sourozence pro Lucku - byla jsem s ní víceméně sama, syn na intru, dcera pryč a manžel(tehdy přítel) do večera v práci. Dcera má soudní dohled do 18...podotýkám, že nejsme žádný socky, děti mají vše, nač si pomyslí a můj nynější manžel je pohodář. Stačila náchylnost k partičce a už to jelo.
Po dobrým, po zlým, houby platný. Musela na to přijít SAMA. Dodneška nechápu, že jsem to přežila - začal se do toho motat i exmanžel, který se jinak o ni téměř nezajímal(na rozdíl od syna) a vydalo by to na román...
Byla to krásná ( a je pořád) chytrá holčička s dlouhýma vlasama, strašně rozumná...no a přišla puberta a vše šlo do háje zelenýho. Syn si odbyl pubertu víceméně jen dr.ž.kováním .
Tož tak...
Jo a pro mamáče jsem nejela
Není tady
Snažilenka napsal(a):
Ronjí - krásný jména
(Marie a Alžběta?).
Tak to Ti schavluju, že plánuješ porod spodem, příčka se může ještě změnit v hlavičku, ale jestli můžu radit - pokud bude jedna hlava a jedna příčka a oni Tě nechají se rozhodnout, neriskuj to![]()
Ježiš to je stejně tak krásný...a jak to letí....a já bych teď z celýho srdce přála takovýhle štěstíčko Sárušce
Snaži ani nevíš jak mi mluvíš z duše. Já jsem u toho našeho IVF byla celkem klidná (samozřejmě ne vždycky, ale vcelku jo), už jsme měli rozjetou adopci a prostě jsem si říkala, že uvidím, kterým směrem budeme pokračovat. Zato ze Sáři jsem teď na nervy, jak to vypadá úžasně a strašně jí to přeju - moc se těším až si budeme vyprávět, jak je to dvojčetný těhotenství opruz a co nás všechno bolí
Jj. Marie a Alžběta...děkuju že se ti líbí! Většina lidí nás nepochválila. Ale mě se k nim tyhle jména prostě hodily. A s tím porodem máš pravdu - řešila jsem to dlouho, přečetla jsem kde co. Je pravda že někde rodí dvojčata přirozeně, stačí když je A hlavička - počítají že B se otočí, nebo mu pomůžou. Jako zní to hezky a ráda bych rodila přirozeně kvůli tomu, abych mohla mít holky hned u sebe, náběhu laktace, rekonvalescenci atd., ale do rizika nepůjdu. CS je jednoznačně nejbezpečnější pro dítě, neriskuješ zhoršení odezev, uvíznutí v porodních cestách atd., takže pokud nebudou obě hlavička, vidím to na císaře. Sama se nějak nebojím ani jedné varianty, prostě šly dovnitř, půjdou i ven, samozřejmě doufám, že hladce ( ), ale věřím, že zvládneme všechno
Není tady
Ahoj holky!
SÁRUŠKO - držíme Ti s Jonáškem i Kryštůfkem všechny palce, co máme
!!!
Kočko a zkoušli jste to teď ještě s manželem, nebo s dárcem?
Není tady
Sáří, to je úplně bomba zpráva a bomba úroda, straaaašně moc držím palce, ale já čuchám spousta úspěchů letos tady na Babinetu a spoustu
Já mám taky snad zatím dobře našlápnuto, jsem doma z hysteroskopie, vše Ok, pan dochtor říkal prý "v děloze jako v pokojíčku"
. Že prý by sám po sobě nepoznal, že tam v létě něco operoval.... takže super, histolka snad bude ok, nepředpokládám, že by tam něco měli najít, takže sláva do boje, tentokrát dost věřím v úspěch
.
Holky, jen dotázek - kdo jste byl na hysteroskopii, nějak víc jste se pak šetřily? Jak dlouho? Na mě se za prvé moc netvářili, že chci jít v pondělí do práce, a za druhé že prý mám být 2 týdny vklidu - jako bez sportu a tak. Ale mě se zdá, že to trochu moc řeší, doktor říkal, že vše bylo úplně ok, nic mi není, nějak zvlášť nekrvácím.... tak asi tak nějak rozumně stačí, že?
Není tady
holky snad se nebude Sáři zlobit - dneska 13 embryjek na jedničku a 4 trochu pomalejší.... je to paráda, mám z ní fakt radost. Volat bude ještě zítra, v neděli ne, a v pondělí odpoledne jí tam dva šoupnou
Není tady
Falko mám z tebe radost, to jsou super zprávy
My dnes byli na Pálavě kde jsme pekelně zmokli a teď se dáváme dohromady. Jinak Ronja předala přesné info, tak snad vydžíme.
Není tady
Sáří, držím moc palce dál, vypadá to dobře
Holky, jedu se na víkend po té hysterce rekreovat na chalupu, tak nevím, jak moc nám tam půjde internet, tak přeju všem krásný víkend
Není tady
Sáři, super, držíme pěsti!!!!
Holky, já jdu taky s dotazem...včera sem dostala ms (20DC) nikdy sem to tak hrozně brzo něměla, nejkratší cyklus co sem měla, tak 26...nemůže to být tou sojou? mám to safra nějaký rozharašený
Není tady
sáříčku, kočkooo nádherný start.....
jen tak dál
nakukuju plná očekávání
Není tady
Sáříku - to jsou šikulky, že se takhle snaží, mrňouskové maličký Jen tak dál dětičky a dělejte mamce radost
Hlavně ty co půjdou zpátky do pupíku
Falko - hurá dobře že je všechno krásně nachystaný
Tak dlouho se šetřit nemusíš, stačí pár dnů
Ronji - vždyť ty jména jsou krásný Maruška se mi líbila vždycky, jen k našemu přijímení (nejčastějšímu v ČR
) se moc nehodí. A Bětuška - supr
Jsou to vaše holčičky tak si do toho nenechte kecat. Až se narodí, bude každýmu jedno jaký jména jste vybrali, budou je respektovat.
Tvůj přístup k porodu jen schvaluju, nemám co dodat
Popís - no rozhodně bych sóju s Clostem riskla. Pokazit nic nemůžeš, spíš naopak
Sluníčko - 20 dnů je fakt málo, spíš bych to viděla na anovulák Možná v tom ta soja prsty má, ale nevzdávej to, pokračuj v ní. MMch - je to opravdu MS? Nemůže to být
zahnizďování
Veru - co Ty? MS nebo kvanta testů?
S dcerou mě to mrzí, ale to nejhorší už máte určitě za sebou Puberta by se měla zakázat
Není tady
Sluni - ty jsi ale brala doteď HA, ne? Tak může to být tím, nebo sójou.
Nikdy jsem neměla ovu 12 DC, až teď, ale taky to není směrodatný, když jsem krátce po revizi.
Jinak mě by to při otěhotnění ani nevadilo mít ovu takhle pořád, aspoň to rychle uteče .
Pak ale budu ráda, když budou cykly delší, to je jasný .
Připadám si trošku zodpovědná za ten sójovej boom, snad mě neupálíte na hranici .
Snaži - od včerejška špiním a nešpiním, vždycky už to vypadá na rozjezd MS a pak zas chvilku klid, tak asi dodržím 13 dní luteální fáze(maximum mám 14). Do včerejška jsem ještě testovala, přišlo mi dalších 60 testů za babku (1 ks za 3 kačky, to je neuvěřitelný, ale kvalita je asi jako mamáče desítky...). V pondělí dorazí sója, tak začnu zase zobat a uvidím.
Sáří - umačkám si palce
Není tady
Ahoj kočky, tak jsme dnes zvládli Floru Olomouc a musím říct že prvně a naposledy. Je to krásný, ale z davů lidí jsem byla tak vystresovaná že jsem kytičky po hodině vzdala. nicméně radost jsem si udělala a zítra až se vrátím domů budu sázet jako divá.
Hlásím že k dnešnímu dni máme 15 prý krásných embryí, tak doufám že i do pondělka se jim bude dařit dobře.
Sluníčko já to takto jednou dostala 17. den. Od té doby se mi to již nikdy nestalo
Very cítím že tento cyklus to rozjedeš na plno
Není tady
Sáří to je nádhera!!! Skvělé zprávy a zas a opět: JEN TAK DÁÁÁÁL!!!
Není tady
sářice napsal(a):
Hlásím že k dnešnímu dni máme 15 prý krásných embryí, tak doufám že i do pondělka se jim bude dařit dobře.
Není tady
Sáří, jééé, ty embryjka jsou nádherná..božínku, to se musí podařit...To je nádhera..
A byla jsi kousek ode mně, když jsi byla v Olmiku..
Není tady
Sari
Není tady
Ahojky nestiham mam zouskoive
Sáři je to skvělé moc na tebe myslím
holky jak si udelam metr ja zapomela, vim kde vim jak ,ale jak to zkopiruji tak mi to nejde ,asi na neco zapominam |????
Není tady