|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Ahoj holky 
Silvinko tak jaka Anglie?
hned bych nekam na chvili zmizla, ale letos s dokoncovanim domecku nebude cas
jinak co u dr.?
Sari porad na tebe myslim a verim, ze tam prece jen nejaky duch bude
taky nesnasim plane nadeje, ale zkus jim dat jeste sanci 
Falko doufam, ze bude brzo lip a malickati se poradne zahnizdi a nepusti se te az za 9 mesicu
Mejte se vsechny moc krasne, kdybych nestihala juknout jeste pred vikendem, tak preju vsem odpocinkovy a pohodovy vikend

Není tady

čaaaau holkyyy, loupežnické holky jdou dneska domů
a protože čípek je zavřený, tak kontrola už bude v jejich porodnici
(to nemám od sebe, psala mufinka na letňátkách)

Není tady

Ahoj Popi, tak to je bezvadna zprava
Ronjisku, drzim paluchy, at to berusky u tebe jeste vydrzi 
Není tady
Hoj holky 

tak jsem prošli s manžou na výbornou 

Miminko bude 

páni, já mám den
. Škoda, že si nemůžu otevřít lahvinku kvůli tomu zánětu...bych slavila
Já si to sice vyžírám, ale nic mi není....nevím, co se komu furt nezdá 
jinak tedy stručně-JSME NORMÁLNÍ A NAPROSTO VHODNÍ ADOPTI PRO ADOPCI
. Paní ze sociálky říkala, že manžel je veselý, přátelský a rodinný tip a že se takový přístup u chlapa jen tak nevidí
Mě počítač a ona "vygenerovali", že jsem hooodně empatická, citlivá, přátelská, vnímavá, ale taky realistka a že se ani jeden nemáme měnit. Pokud prý otěhotním, byla by moc ráda, kdybychom od adopce neupustili, že je s námi naprosto spokojená a moc se jí líbíme my i náš přístup
Popravdě jsem koukala jako puk a bylo mi až trochu trapně když o nás takhle mluvila 
Je zvláštní slyšet ten rozbor .... čekala jsem nějakou tu negativitu. Vím, že jsem až příliš upřímná a psala jsem to prostě od rány všechno...hned to, co mě napadlo....čekala jsem, že uslyším něco v tom smyslu, že jsem impulzivní, vůdčí... na základě těch otázek, které tam byly....nevím....Hodně jsme tam toho probraly a popravdě jsem se cítila moc dobře. Na to, že jsem slyšela i spoustu negativ na tuto paní....no můžeme se myslím radovat dopředu. Prý je přesvědčená, že bychom zvládli celou grupu adoptivních dětí
tím mě pobavila
Tož tak

(to kopíruji z nového bb tak snad se to ukáže tak, jak má)
U dr. normál...vyfásla jsem léky, zavádím tablety na zánět, o kterým vůbec nevím a 21. 6. znova cytologie....
Anglie supeeer!!!! 
Není tady
No Silvi!!! To je paráda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Já chci taky k vám do rodiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nechcete adoptovat i babičku k miminku??? 
Mooooooooooooooooc vám to oběma přeju a fakt upřímně závidím tvorečkovi, co se k vám
dostane do postýlky. 

Není tady

Silvi - moc gratuluju a upřímně přeju miminku, které se k vám dostane, že bude moc být vaším dítětem
Je to dar pro děti, které se nenarodí do rodiny, kde je od prvního okamžiku milují a věřím, že s vámi tento pocit získá a jednou vám poděkuje. Dojalo mě to a zalilo štěstím, že tyto děti mají šanci na milující maminku a milujícího tatínka 
Není tady
Dík holky
teď tu normálně bulím...nějak mě to všechno dojalo ..... celý ten den...komentáře tady i na novém 

Není tady

Ahoj holky,
Silviku, musim hnedka gratulovat tvoreckovi,co se k Vam dostane, jen je skoda, ze neni takovych lidicek vice, ze tech deti v kojeneckych ustavech je hrozne moc, kdyz jsme tam byli na praxi,tak mi to trhalo srdce videt je tam, ty bobky male.Takze mas muj neskonaly obdiv a budou z vas rodice, ktere proste nejde nemilovat,jen tak dale a uz se tesim, jak budete tri nebo ctyri?Je to jedno,hlavne at jste stastni, to je na prvnim miste.
Jinak Popi super, ze jde Ronjisek domu i princeznama.Hlavne at se jim jeste u mamy jeste nejakou dobu libi. 
Upravil(a) ledovecek (10. 6. 2011 22:17)
Není tady

Silvuškoooo
mám za Tebe obrovskou radost
.... a už se moooc těším, až nám ukážeš jednou fotku vašeho mrněte 

Není tady
Silvíííí super 
já byla na nightwork... tak sotva mluvím..ale byli super 
Není tady
Silvíku - krásaaaaa 

a teda - neodhalili nic novýho, to my všechny tady víme 
Mě počítač a ona "vygenerovali", že jsem hooodně empatická, citlivá, přátelská, vnímavá, ale taky realistka
Z Ronjíska a holek mám velkou radost 

Není tady

Silvinkoooo, to mam velikanskou radost z takovych zprav
uz ted se moc tesim na prvni fotecky vaseho zlaticka
a to ze jste skveli adepti, o tom neni zadnych pochyb. Jak rika Snazi, tady je to znama vec

Není tady
Silvi, mám radost ze skvělých zpráv, ale holky mají pravdu - jasné to bylo
. Moc ti to přeju a doufám, že nebudete čekat dlouho a budete mít
doma. Užívej si ještě možná poslední léto bez mimča, kdy můžeš dělat co chceš, nakupování výbavičky a těšení
.
Jinak holky já se cítím tak netěhotně, že už to víc nejde, ohss už úpa ustoupil a v podstatě mi nic není. Chjo. Asi pudu už do práce, nevím jestli má cenu si vyčerpávat nemocenskou....
Není tady
Ahoj holky,
jste hodný že na nás myslíte, jsme v pohodě zase doma a už prý jen čekáme na porod
Jdu na vás hned mrknout, jak na tom jste - Falko vidím že máš v bříšku dva krasavce, tak moc moc držím palce
Ldyž si vzpomenu, jakej to byl doják, když nám přenášeli naše holčičky, jsem to obrečela
A teda to jak půjdou ven každopádně obrečím taky, ale z jiných důvodů
Tak doufám že s tebou budu za pár týdnů řešit těhu nevolnosti a jiné radosti 
Není tady
Jé, Ronji, super že jste doma i s holčičkama a že se drží, tak ať to doklepete co nejdál
. Jak se jinak cítíš?
Já nevím, fakt mám blbej pocit, že to nevyšlo, taky jsem si uvědomila, že mě šíleně, ale fakt šíleně bolely prsa - už od OPU, zřejmě z těch hormonů, ale teď už to skoro přešlo.... to asi není dobrý
.
Není tady

FAlko, neplas, nemusis citit vubec nic a muzes byt v tom dokonce dvojnasobne.To pozorovani sama sebe nikam nevede, u kazde zenske to je jinak,to co ctes na internetu, co ma clovek citit, je kec, kazda zena to vidi jinak, jina ani nevi, ze je v tom a prece to je jinak.Ver a vyjde to,nepozoruj se, je to k nicemu.Tehotne se muizes citit, i kdyz vubec nejsi, takze v klidu, bojovnicci maji cas a tak jim ho dej,aby se projevili sami, nekdy se stava, ze maji zeny sesty smysl, ze to, ze jsou tehotne, uz vi a nektere to nevi ani v sedmem mesici,i kdyz maji bricho jako pytel brambor velike.Takze v klidu, neplas, jeste je brzo a nech smejdiky,at daj sami mamince najevo, ze je neco jinak.Hyckej brisko a ver, ze to treba vyjde.Pro tehotenstvi je dost prihodne obdobi,tak si myslim, ze by to vyjiti mohlo.Ja se priznam, ze jsem 12dni po ET necitila nic,vubec nic,taky jsem se bala, ze ten jeden smejdik nevybojuje nic,ale stalo se a byla jsem prekvapena, protoze ohss pominul a ja se citila nomalne.Drzim ti pesti,jak jen mohu drzet a preji Vsem tady stesti a miminko.
Ronjisku vitej doma.Pohlad brisko s princeznickami, jsou to sikulky, ze zatim jeste v brisku maminku poslouchaji a zustali tam, kde je jim jeste nejakou dobu nejlepe. 
Upravil(a) ledovecek (13. 6. 2011 11:58)
Není tady

Ronjísku, hele nechci být vtěra
.... ale..... ještě poslední fotku bejváku, my chceme viděěěět 
jak vidno, situace se může změnit ze dne na den
tak ať se nám ještě jednou fotečkou pochlubíš 

Není tady

Ahooooj Ronji
to jsem moc rada, ze jste vsechny holky v poradku
tak jen at si holcicky jeste nejaky ten casek pobudou u tebe v brisku a vse probiha co nejlip 
Falko, jak pise Ledovecek, nehazej flintu do zita. Snaz se zabyvat necim jinym. U me se uz 2x chytlo alespon jedno a pri prvnim pokusu jsem citila prsa a sem tam sileny chute, u druheho pokusu vubec nic a az pozdeji se zacaly probouzet bolesti prsou. Jina je, ze se to ani jednou nepovedlo dotahnout, ale chtela jsem jen nastinit, ze nic neni rozhodujici, at uz neco citis nebo ne. Je to od zenske k zenske jine a taky u jedne zeny to muze dvakrat probihat uplne jinak. Nejlepsi je, uzivat si klid a pohodu, nechat se hyckat, proste jak tehotna
Jestli se to ma orvat, tak to chvili pocka
drzim paluchy, at to alespon jeden bojovnicek vybojuje

Není tady
Ahoj holky
děkuji, jste zlata 
Ronjííí také se hlásím a chci vidět kutloch ...prosím, prosím, prosím 

smutně koukám
Jinak Ti moc držím palce, zlatí-ať nenastanou vůůůůbec žádné komplikace, holčičky jdou na svět hladce a všechny jste vpořádku
Moc na vás všechny myslíme
a hlavně se těšímeeeee

Falko Tobě nepřestávám držet...pořád je naděje obrovská...prsa jisto jistě nic neznamenají 
Není tady
Tyyyy jo Ronjí vy už jste opravdu před finálem 

koukat na Tvůj metřík je krásný 

Hele Falko, jestli Tě to uklidní, tak já se cejtila vždycky úplně netěhotně
Až kolem 7-8tt mi začalo být šoufl. Jo a prsa někdy bolely jako čert, vzápětíí nic, pak jen když jsem je zmáčkla
Jednou sem dokonce kvůli tomu jela k dr. - byla jsem 8tt+ a ráno se probudila bez bolesti, bez nevolnosti, naprosto netěhotně a s pocitem že je něco blbě. Pro jistotu jsem jela a u dr. na UZ na mě mával Danda
Takže ani prsa a ani pocit nic neznamená. Naopak , nejtvíc těhotná se vždycky cejtí ta, co těhotná neni
No neni to pravda, holky?

Není tady

Ahojda,
snazi svata pravda.Ja byla tehotna snad 12x do roka a prd prd prd, tehu jsem byla jenom ve sve hlave.
Není tady
Jé holky vy jste hodný - já už se s tím břichem raději ani nechtěla chlubit, ale je to teda teď nahrané na Rajčeti

Přemýšlím, že přidám i fotky sloních nohou, ať mám nějakou památku - M. prohlásil, že si nedovedl nidky představit, jak moc můžou nohy otéct 
Falko ani nevíš jak tě chápu - taky mi ty příznaky strašně chyběly, pořád jsem něco hledala, člověk se tomu neubrání. Když se na to dívám zpětně, tak fakt první skutečné příznaky přišly tak v devátém týdnu, ale je mi jasné, že tě to neutěší. Je to strašná zítěž na psychiku, člověk se na to nechce upínat, ale zase tomu chce věřit, no prostě na hlavu. Vydrž

Není tady

Ronjí, bříško je
nááádhera, i když teda věřím, že to už musí být náročné...... ale ten výsledek bude stát za to 
hele, zdá se to jenom mně, nebo jsi břibrala prakticky jen to bříško ?
vypadáš kouzelně, sekne Ti to 

Není tady
koukam, ze tady to uz zase chrápe všechno 
Není tady
Ronjíííí - zase zatlačuju slzu, jsem z Tvého pupíku dojatá - je nádherný!!!! 
Tobě to teď přijde že je to brrrrrrr, ale počkej jak Ti to pak bude scházet
A fakt upřímně - krásný bříšenko a dobře že jsi ho vyfotila na památku
Souhlasím s Popí - nepřibrala jsi nic, viď?
O sloních nohách bych mohla vyprávět
Taky vyfoť, pak až splasknou, budeš koukat co jsi musela vydržet 

Není tady