6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky
Silvinko tak jaka Anglie? hned bych nekam na chvili zmizla, ale letos s dokoncovanim domecku nebude cas jinak co u dr.?
Sari porad na tebe myslim a verim, ze tam prece jen nejaky duch bude taky nesnasim plane nadeje, ale zkus jim dat jeste sanci
Falko doufam, ze bude brzo lip a malickati se poradne zahnizdi a nepusti se te az za 9 mesicu
Mejte se vsechny moc krasne, kdybych nestihala juknout jeste pred vikendem, tak preju vsem odpocinkovy a pohodovy vikend
Není tady
čaaaau holkyyy, loupenické holky jdou dneska domů a protoe čípek je zavřený, tak kontrola u bude v jejich porodnici (to nemám od sebe, psala mufinka na letňátkách)
Není tady
Ahoj Popi, tak to je bezvadna zprava Ronjisku, drzim paluchy, at to berusky u tebe jeste vydrzi
Není tady
Hoj holky tak jsem proli s manou na výbornou Miminko bude páni, já mám den . koda, e si nemůu otevřít lahvinku kvůli tomu zánětu...bych slavila Já si to sice vyírám, ale nic mi není....nevím, co se komu furt nezdá
jinak tedy stručně-JSME NORMÁLNÍ A NAPROSTO VHODNÍ ADOPTI PRO ADOPCI . Paní ze sociálky říkala, e manel je veselý, přátelský a rodinný tip a e se takový přístup u chlapa jen tak nevidí Mě počítač a ona "vygenerovali", e jsem hooodně empatická, citlivá, přátelská, vnímavá, ale taky realistka a e se ani jeden nemáme měnit. Pokud prý otěhotním, byla by moc ráda, kdybychom od adopce neupustili, e je s námi naprosto spokojená a moc se jí líbíme my i ná přístup Popravdě jsem koukala jako puk a bylo mi a trochu trapně kdy o nás takhle mluvila Je zvlátní slyet ten rozbor .... čekala jsem nějakou tu negativitu. Vím, e jsem a příli upřímná a psala jsem to prostě od rány vechno...hned to, co mě napadlo....čekala jsem, e uslyím něco v tom smyslu, e jsem impulzivní, vůdčí... na základě těch otázek, které tam byly....nevím....Hodně jsme tam toho probraly a popravdě jsem se cítila moc dobře. Na to, e jsem slyela i spoustu negativ na tuto paní....no můeme se myslím radovat dopředu. Prý je přesvědčená, e bychom zvládli celou grupu adoptivních dětí tím mě pobavila
To tak
(to kopíruji z nového bb tak snad se to ukáe tak, jak má)
U dr. normál...vyfásla jsem léky, zavádím tablety na zánět, o kterým vůbec nevím a 21. 6. znova cytologie....
Anglie supeeer!!!!
Není tady
No Silvi!!! To je paráda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Já chci taky k vám do rodiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nechcete adoptovat i babičku k miminku???
Mooooooooooooooooc vám to oběma přeju a fakt upřímně závidím tvorečkovi, co se k vám
dostane do postýlky.
Není tady
Silvi - moc gratuluju a upřímně přeju miminku, které se k vám dostane, e bude moc být vaím dítětem Je to dar pro děti, které se nenarodí do rodiny, kde je od prvního okamiku milují a věřím, e s vámi tento pocit získá a jednou vám poděkuje. Dojalo mě to a zalilo těstím, e tyto děti mají anci na milující maminku a milujícího tatínka
Není tady
Dík holky teď tu normálně bulím...nějak mě to vechno dojalo ..... celý ten den...komentáře tady i na novém
Není tady
Ahoj holky,
Silviku, musim hnedka gratulovat tvoreckovi,co se k Vam dostane, jen je skoda, ze neni takovych lidicek vice, ze tech deti v kojeneckych ustavech je hrozne moc, kdyz jsme tam byli na praxi,tak mi to trhalo srdce videt je tam, ty bobky male.Takze mas muj neskonaly obdiv a budou z vas rodice, ktere proste nejde nemilovat,jen tak dale a uz se tesim, jak budete tri nebo ctyri?Je to jedno,hlavne at jste stastni, to je na prvnim miste.
Jinak Popi super, ze jde Ronjisek domu i princeznama.Hlavne at se jim jeste u mamy jeste nejakou dobu libi.
Upravil(a) ledovecek (10. 6. 2011 22:17)
Není tady
Silvukoooo mám za Tebe obrovskou radost .... a u se moooc těím, a nám ukáe jednou fotku vaeho mrněte
Není tady
Silvíííí super
já byla na nightwork... tak sotva mluvím..ale byli super
Není tady
Silvíku - krásaaaaa a teda - neodhalili nic novýho, to my vechny tady víme
Mě počítač a ona "vygenerovali", e jsem hooodně empatická, citlivá, přátelská, vnímavá, ale taky realistka
Z Ronjíska a holek mám velkou radost
Není tady
Silvinkoooo, to mam velikanskou radost z takovych zprav uz ted se moc tesim na prvni fotecky vaseho zlaticka a to ze jste skveli adepti, o tom neni zadnych pochyb. Jak rika Snazi, tady je to znama vec
Není tady
Silvi, mám radost ze skvělých zpráv, ale holky mají pravdu - jasné to bylo . Moc ti to přeju a doufám, e nebudete čekat dlouho a budete mít doma. Uívej si jetě moná poslední léto bez mimča, kdy můe dělat co chce, nakupování výbavičky a těení .
Jinak holky já se cítím tak netěhotně, e u to víc nejde, ohss u úpa ustoupil a v podstatě mi nic není. Chjo. Asi pudu u do práce, nevím jestli má cenu si vyčerpávat nemocenskou....
Není tady
Ahoj holky,
jste hodný e na nás myslíte, jsme v pohodě zase doma a u prý jen čekáme na porod
Jdu na vás hned mrknout, jak na tom jste - Falko vidím e má v bříku dva krasavce, tak moc moc drím palce Ldy si vzpomenu, jakej to byl doják, kdy nám přenáeli nae holčičky, jsem to obrečela A teda to jak půjdou ven kadopádně obrečím taky, ale z jiných důvodů Tak doufám e s tebou budu za pár týdnů řeit těhu nevolnosti a jiné radosti
Není tady
Jé, Ronji, super e jste doma i s holčičkama a e se drí, tak a to doklepete co nejdál . Jak se jinak cítí?
Já nevím, fakt mám blbej pocit, e to nevylo, taky jsem si uvědomila, e mě íleně, ale fakt íleně bolely prsa - u od OPU, zřejmě z těch hormonů, ale teď u to skoro přelo.... to asi není dobrý .
Není tady
FAlko, neplas, nemusis citit vubec nic a muzes byt v tom dokonce dvojnasobne.To pozorovani sama sebe nikam nevede, u kazde zenske to je jinak,to co ctes na internetu, co ma clovek citit, je kec, kazda zena to vidi jinak, jina ani nevi, ze je v tom a prece to je jinak.Ver a vyjde to,nepozoruj se, je to k nicemu.Tehotne se muizes citit, i kdyz vubec nejsi, takze v klidu, bojovnicci maji cas a tak jim ho dej,aby se projevili sami, nekdy se stava, ze maji zeny sesty smysl, ze to, ze jsou tehotne, uz vi a nektere to nevi ani v sedmem mesici,i kdyz maji bricho jako pytel brambor velike.Takze v klidu, neplas, jeste je brzo a nech smejdiky,at daj sami mamince najevo, ze je neco jinak.Hyckej brisko a ver, ze to treba vyjde.Pro tehotenstvi je dost prihodne obdobi,tak si myslim, ze by to vyjiti mohlo.Ja se priznam, ze jsem 12dni po ET necitila nic,vubec nic,taky jsem se bala, ze ten jeden smejdik nevybojuje nic,ale stalo se a byla jsem prekvapena, protoze ohss pominul a ja se citila nomalne.Drzim ti pesti,jak jen mohu drzet a preji Vsem tady stesti a miminko.
Ronjisku vitej doma.Pohlad brisko s princeznickami, jsou to sikulky, ze zatim jeste v brisku maminku poslouchaji a zustali tam, kde je jim jeste nejakou dobu nejlepe.
Upravil(a) ledovecek (13. 6. 2011 11:58)
Není tady
Ronjísku, hele nechci být vtěra .... ale..... jetě poslední fotku bejváku, my chceme viděěěět
jak vidno, situace se můe změnit ze dne na den tak a se nám jetě jednou fotečkou pochlubí
Není tady
Ahooooj Ronji to jsem moc rada, ze jste vsechny holky v poradku tak jen at si holcicky jeste nejaky ten casek pobudou u tebe v brisku a vse probiha co nejlip
Falko, jak pise Ledovecek, nehazej flintu do zita. Snaz se zabyvat necim jinym. U me se uz 2x chytlo alespon jedno a pri prvnim pokusu jsem citila prsa a sem tam sileny chute, u druheho pokusu vubec nic a az pozdeji se zacaly probouzet bolesti prsou. Jina je, ze se to ani jednou nepovedlo dotahnout, ale chtela jsem jen nastinit, ze nic neni rozhodujici, at uz neco citis nebo ne. Je to od zenske k zenske jine a taky u jedne zeny to muze dvakrat probihat uplne jinak. Nejlepsi je, uzivat si klid a pohodu, nechat se hyckat, proste jak tehotna Jestli se to ma orvat, tak to chvili pocka drzim paluchy, at to alespon jeden bojovnicek vybojuje
Není tady
Ahoj holky děkuji, jste zlata
Ronjííí také se hlásím a chci vidět kutloch ...prosím, prosím, prosím smutně koukám Jinak Ti moc drím palce, zlatí-a nenastanou vůůůůbec ádné komplikace, holčičky jdou na svět hladce a vechny jste vpořádku Moc na vás vechny myslíme a hlavně se těímeeeee
Falko Tobě nepřestávám dret...pořád je naděje obrovská...prsa jisto jistě nic neznamenají
Není tady
Tyyyy jo Ronjí vy u jste opravdu před finálem koukat na Tvůj metřík je krásný
Hele Falko, jestli Tě to uklidní, tak já se cejtila vdycky úplně netěhotně A kolem 7-8tt mi začalo být oufl. Jo a prsa někdy bolely jako čert, vzápětíí nic, pak jen kdy jsem je zmáčkla Jednou sem dokonce kvůli tomu jela k dr. - byla jsem 8tt+ a ráno se probudila bez bolesti, bez nevolnosti, naprosto netěhotně a s pocitem e je něco blbě. Pro jistotu jsem jela a u dr. na UZ na mě mával Danda Take ani prsa a ani pocit nic neznamená. Naopak , nejtvíc těhotná se vdycky cejtí ta, co těhotná neni No neni to pravda, holky?
Není tady
Ahojda,
snazi svata pravda.Ja byla tehotna snad 12x do roka a prd prd prd, tehu jsem byla jenom ve sve hlave.
Není tady
Jé holky vy jste hodný - já u se s tím břichem raději ani nechtěla chlubit, ale je to teda teď nahrané na Rajčeti
Přemýlím, e přidám i fotky sloních nohou, a mám nějakou památku - M. prohlásil, e si nedovedl nidky představit, jak moc můou nohy otéct
Falko ani neví jak tě chápu - taky mi ty příznaky straně chyběly, pořád jsem něco hledala, člověk se tomu neubrání. Kdy se na to dívám zpětně, tak fakt první skutečné příznaky přily tak v devátém týdnu, ale je mi jasné, e tě to neutěí. Je to straná zítě na psychiku, člověk se na to nechce upínat, ale zase tomu chce věřit, no prostě na hlavu. Vydr
Není tady
Ronjí, bříko je nááádhera, i kdy teda věřím, e to u musí být náročné...... ale ten výsledek bude stát za to
hele, zdá se to jenom mně, nebo jsi břibrala prakticky jen to bříko ? vypadá kouzelně, sekne Ti to
Není tady
koukam, ze tady to uz zase chrápe vechno
Není tady
Ronjíííí - zase zatlačuju slzu, jsem z Tvého pupíku dojatá - je nádherný!!!! Tobě to teď přijde e je to brrrrrrr, ale počkej jak Ti to pak bude scházet A fakt upřímně - krásný bříenko a dobře e jsi ho vyfotila na památku Souhlasím s Popí - nepřibrala jsi nic, viď?
O sloních nohách bych mohla vyprávět Taky vyfo, pak a splasknou, bude koukat co jsi musela vydret
Není tady