|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
holky tky si říkám že to odstřelím až v pátek 

Není tady

Sari presne tak, dej jim sanci,aby o sobe dai vedet,maji jeste cas.

Není tady
Sáří, tak v pátek mi ty ruce asi upadnou
, budu moc držet palečky, ať si s tebou ten dušák přestane hrát na schovku.
Holky, tak já radši volala do Genetu, chtěla sem to s někým zatím jen zkonzultovat, ale tam se v normální pracovní době nejde na doktory dovolat - z recepce vás na doktora nepřepojí, páč ti mají pacienty. Takže si prý mám zavolat po 4 hodině, nebo mi dr. zavolá zpátky. Z tohohle sem taky taková rozpačitá, asi kdybych řekla, že to je akutní, tak by mě možná přepojili, fakt nevím, takhle sem nechtěla být za hysterku, tak počkám, no...
Není tady

Vykasli se na to,stejne s tebou nic nemohou udelat,zajdi do nemocnice na gyndu nebo vecer na pohotovost,tam si s tebou rady daji,napisou leky nebo kapaky,podle toho,co potrebujes.V Caru to moc po telefonu nevyresi, radeji si skoc k doktorvi,od sesti vecera by mela fungovat pohotovost v nemocnici a i gynekologicka,bude lepsi,kdyz te tam uvidi a mohou neco s tebou delat,nez drbat po telefonu a resit.Stejne by te poslali do nemocnice.Nebo tam rovnou zajed.Kup si ty nutridrinky a pij to.Ono to prejde.Drzi pesti, Popi by ti mohla poradit i Gabka, ta si tim prosla a byla i v nemocnici.
Není tady
No jo, když já právě nevím, jestli už mám jet do nemocky, nebo jestli to prostě ještě "rozchodím" třeba - když budu hodně pít a tak. Jako není mi na umření, je to hodně nepříjemný ten tlak, ale jinak to jde... akorát ráno to bylo horší, mě chytaly křeče kolem žaludku, že sem skučela, ale jen chvilku, jak sem si lehla, přestalo to a teď to celkem jde.... tak sem právě chtěla zkonzultovat, jestli už radši někam jet, nebo jen opatření - pití, bílkoviny atd. zatím.....
Není tady
Falko zkus nutridrink mě to vždy pomohlo
Není tady
holký, Anička je přijatá od září do školky, jupíííí 
Falko, pokud dost piješ a chodíš hodně čůrat a nedělá ti to problém, tak bych ještě nikam nejezdila a vyčkávala. Já byla strašně nafouklá hned od opu a každým dnem se to zhoršovalo .... skoro jsem nejedla, nepila, nečůrala, měla jsem zácpu a pořád jsem jen spala a ležela, nebyla jsem schopná ničeho, strašně mě bolel žaludek a pak jsem se začala dost zadýchávat a to už jsem věděla, že to není dobrý, tak jsme jeli do nemocnice. Musíš vědět sama, jak se cítíš, jestli to přejde nebo budeš potřebovat nem. Já bych asi vyčkala, a kdyby se ti to zítra ještě zhoršilo, tak bych šupajdila do nemocnice. Držím palce, ať to přejde a nikam nemusíš.
mě dr.říkal, že pokud bych měla ET tak bych v té nemocnici byla dýl, dokud by se nevědělo, jestli jsem těhu, protože tím by se mi to ještě zhoršilo. Tak třeba se
u tebe zabydlují. 
Sáří 

Není tady

falko, já jsem šla do nemocnice radši na kontrolu, když se to dostalo tak daleko, že se mi hrozně špatně dýchalo, když jsem ležela, tak se to ještě zhoršilo, musela jsem mít vysoko pod hlavou, na pravém boku to nešlo vůbec, to mi ta voda tlačila na (tuším) játra a píchalo mě v boku... v nemocnici mi naměřili na moje poměry hrozně nízký tlak, strašně jsem se potila a když zkoumali příjem a výdej tekutin, tak tam byl velký nepoměr.
s tím, že v nemocnici budou vědět, co s tebou, já bych úplně tak nesouhlasila... mě dali sice kapačky, ale pak se dr. vyjádřil, že oni se mnou stejně nemají co dělat, tak ať si to "spraví tam, kde mi to způsobili" ... samozřejmě jen mezi řádky, ne doslova

Není tady

sáří, kočeno
kéž bychom si mohli nalhávat, že všechno bude růžové.... bohužel jsem realistka
... ale zkus ještě opravdu vyčkat, doufám spolu s holkama, že se to ještě vybarví 

Není tady
Holky díky. Do CAR jsem volala, nic mi stejně neřekli, jen že to asi ještě nic hroznýho není, ale kdyby se mi to nezdálo, ať přijedu.... Ledík měla pravdu, no co sem čekala
. Je to teď asi trochu lepší než ráno, jako břicho mám nafouklý slušně, sem fakt jak ve 4. měsíci, a ten tlak na žaludek je teda nepříjemnej, ale není to zatím nějak extrémně bolestivý, dýchat můžu, tak to asi zkusím zatím "rozpít", manža mi dovezl ty nutridrinky, dělám si vývary.... no tak uvidím, snad to přejde.
Jinak bohužel že by to už bylo kvůli
, na to je brzo....
Popi, držím palce tento cylus, ať zapracuje fytosoja
Gabi, super, tak hlavně ať se tam Aničce líbi
Sáří, a já stejně eště rači držím do toho pátku palce 
Není tady
Sáří - já taky mačkám 

Falko - kéž by to OHSS vedlo k // 

Gabi - závidím, Dandu už mi nevzali do školky podruhý 

Není tady
Hojte ženy,
jsem zpět...jen musím hned na gyndu a nestíhám. večer snad dočtu 
Sáří 

co falka? no ted fakt nevím.....už aby byl večer 

Není tady
Holky jen letím nahlásit že stav nezměněn, holt musíme šetřit dál 
Večer dočtu
Jo díky z palce 

Není tady

hoooj Anglánko 
doufám, že jsi tam měla lepší počasí než my tady
(parno, bouřky, parno, bouřky, parno, dneska liják
)

Není tady

sáříčku
fakt už nemám slova...

Není tady
Ani ducháček, Sáří? 

Silvi vítej 

Není tady
Zdravím kočenky!!!
Píšu na rychlo z práce...
Musím reagovat na Sáři. Holka vydrž, mě to prostě přijde ještě moc brzy na testíky
Nejsem ta, co má ráda mazání medu kolem úst a planého utěšování, ale já si myslím, že se ještě ani nemohly blastulky zavrtat.... Natož pak, aby byla čárečka. Kterou ti samozřejmě moc přeju a je mi líto každého nezdaru, hlavně u nás DINOSAUREK (hezké Popi).
Prosím dej jim šanci, moc držím pěsti
Falko - gratuluju k ET. Mě se rozjel OHSS, když jsem si dělala testík a byly tam //
HCG rozjíždí hyperstimulák. Takže něco zlé je k něčemu dobré.
Není tady

carol, dinosauři to je tuším výraz sáruš nebo Ronjíka, abych si nepřivlastňovala zásluhy

Není tady
sářice napsal(a):
Holky jen letím nahlásit že stav nezměněn, holt musíme šetřit dál
Večer dočtu
Jo díky z palce
Ještě je čas
- do zítřka určitě, později nastává čas na zázraky, ale ty se tady na babinetu dějí taky
, tak třeba nebudou prašulky třeba 

Není tady
Sáří
stále na Tě myslím holka
však víš 
co jinak nového tu?? nějak nemám čas dočítat....
Není tady
Jinak Popí Tobě moc děkuji za podávání informací
tedy hlavně co se Ronjíska a Sáří týče 
Není tady

Silvuško, to vůůůbec nemáš za co
.... co Ty kočko ? jak dneska u dr. ? i když vím, že moc dobré zprávy to asi nebyly 

Není tady