6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Snazi, donutila jsem ji konat,aby ukecala doktora na uz a je tam dutinka ,jsem taaak stastna ,je to maly , konecne se po tom nestesti na ni usmalo stesti a zadne ivf nepotrebovali, zazraky se deji
Není tady
Sari, drzim vse,co mam a pripojuji jeste pesticky martinka,aby se zadarilo.
Není tady
sáříčku krásná zpráva přeju aby ta velikonoční snůška byla ta nej nej nejsprávnější, která bude konečně tou šťastnou
a nepřestávám držet pěsti
Není tady
Holky díky
Popi já, psala jsi že jsi změnila centrum, jsi v Reprofitu?
Není tady
sáří, jj, dala jsem na loupežnickou maminu .... sice jako ne zrovna potěšená, ale tak co už, jedeme znovu
Není tady
...dobře jsi udělala, mě to psychicky moc pomohlo, mám pocit že fakt vědí co dělají
Není tady
Sáří paráda taková úrodička , tak já teda nenápadně, ale taky držím
Není tady
jo sáří, já sice až tak psychicky odvázaná nejsem, protože jsem se vrátila naprosto na začítek procesu....ke Clostilu..... protože dr. prohlásil, že do třetího pokusu mě nechce ještě hnát, že jsem prý ještě mladá (ha ha haaa ) , ale zase to mám s úžasnýma hláškama....
před UTZ -- "a máte chlapa na Velikonoce doma?" já na něj nechápavě čučím.... "no ať se tady s tím neměříme a vy mi neřeknete, že odjíždí někam na montáže"
po UTZ třeba "nedáte, drahá, nedáte" .... "budu na vás muset přitlačit" /zvýšit dávku Clostilu na 2-0-2 denně
a nakonec mi při odchodu ještě řekne, že už mám konečně otěhotnět .... "no to já bych samozřejmě ráda, kdyby to bylo ale tak jednoduché.... ale to bysme vás už potom nepotřebovali a za co by vás platili" "no to máte taky pravdu"
tak takhle nějak probíhala moje kontrola .... tož radši se nad tím aní nepozastavuju
Není tady
Popi - koukám, že jsou v Reprofitu pěkní vtipálkové . Zase lepší, než člověka vystresovat, že "když se teď nezadaří, připravte si dalších 20-40 tisíc!!!"
No a já hlásím ČISTO, BÍLO, JEDNOČÁRKOVĚ
Utěšuju se tím, že tělo funguje tak, jak má (alespoň to tak vypadá, dovnitř nevidím...).
A že nemusím doktorovi vysvětlovat, že jsme nepočkali 2-3 cykly, jak mi hodně zdůrazňoval.
Takže vlastně klid, pohoda, že - dneska je zrovna datum, kdy jsem mohla rodit (těhotenství loni v srpnu), pak ještě překonám 28.říjen (těhu z února 2011).
Stejně je zajímavý, že jsem měla u Lucky TP 28.8. a porodila v tento den a další dvě nepodařený těhu opět 28. - 28.4. a 28.10. - pěkná náhodička, co?
Není tady
Verusko to je mi líto, že se čárka neumoudřila a nesílí .... každopádně vypadá to, že ty funguješ perfektně... a chce to jenom tu trošku pos.anýho štěstíčka
a já věřím, že toho 28.10. už budeš překonávat s bříškem
Není tady
Veruš, ono si tělíčko potřebuje odpočinout, důležitý je že jsi tak plodná, jsem si jistá že to dáš do pár měsíc
Popeluško kterej vtipal tě vyšetřoval?Jsi mě pobavila
Není tady
Verus, to je mi líto ale tělo určitě ví co dělá
Popí, u koho jsi byla? takže další měsíc clostík jako já a zasmála jsem se teda
sáří v kolik voláš?
Není tady
sáří, byla jsem u Machače a předtím 14.DC na UTZ u Štelcla (nebo tak nějak se jmenuje) ... 18.DC jsem šla na kontrolní UTZ jestli se něco pohnulo.... no nijak výrazně ne, takže proto ta darda příští měsíc
Není tady
Jsi v dobrých rukou, uvidíš, teď to půjde samo
Gabčo volám mezi jednou a druhou, ty telefony jsou o nervy
Není tady
Popi tys mě rozesmála...prý "nedáte, drahá, nedáte" Tak doufám že "dáš" příští měsíc
Sáři lezu jsem jen kvůli tobě popřát klidný nervy na ten telefonát
Snaži díky za optání, holčičkám se daří dobře, přibývají jak mají atd., nemůžu si na ně stěžovat
Není tady
Ronjí však to znáš, od půl jedné jsem 3x zalila skleník naštěstí jsem se dovolala během pěti minut.
17 jajíček z toho 14 zralých, ale ty tři dozrály a oplodnily se všechny, kéž by to vydržely.
Volat zítra a transfer v po v 16, nevím jestli to není předčasný optimismus
Není tady
sářice napsal(a):
Holky díky za palečky, snůška 17 vajíček (Smážo fakt jsem se smažila k vůli tý tvý básničce) tak ještě aby z toho něco bylo .
Tyyy woe to paráda Ani oba moji kluci jich dohromady nevykoledovali tolik Vidíš, to je pořád starost s věkem a přitom jsi nosnice lepší jak kdejaký mladice
A už jsi volala "kolik jich přijalo koledníčky" jak vtipně napsala Veru Tfuj tfuj tfuj pro štěstí
Není tady
Krásaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Teda to je 100% úspěch
Není tady
Smaží kéž by se z toho vylíhnul asponˇjeden Víteček
Do neděle jedu na výlet, ale comp beru s sebou a určo dám vědět
Není tady
Ledí - kamarádce i bojovníčkovi MOC gratuluju a jen ať se drží zoubky nehtíky a pustí se až za 8m
Veru - no nekecej že máš čistej test To je ten britskej? (nebo coje to UK ? ). Co BT? ještě to nevzdávej
Ronji - tak to je dobře že jsou holčičky v pořádku Rodila bys je spodem, kdyby byly hlava/hlava? A už máte jména?
Popí - tak to je teda vtipálek Takový lidi mám ráda, i špatnou zprávu Ti sdělí tak že z toho šatnej pocit ani nemáš...
Neber to tak že se vracíš na začátek - osobně jsem za Tebe ráda, škoda že v tom předešlým CARu nebyli taky tak rozumný a nevyzkoušeli napřed víckrát i jiné možnosti než rovnou IVF. Zase ale chápu že se Ti nechce pořád čekat Moc dobře to chápu, ale pořád mám tak nějak pocit že zrovna u vás je to zbytečný a že se určitě zadaří jinak než IVF
Gabi - heleď a jak reaguješ na Clostík? Co zkusit k tomu zobat ještě soju? To by vlastně mohla i Popelka, ne?
Není tady
Sáří nebuď přehnaně skromná a ber to rovnou po dvou, jo? Vítek a......Violka?
Užij si výlet a podávej info, jo?
Není tady
sářííí no teeeda, tak to je PARÁDA !!!
to už kudla musí projít taková krásná nadílka...
v ten hladký průběh pořád ještě doufám
Ronjísku -- to byla prosím přesná citace .... taky jsem měla co dělat, abych se netlemila, ikdyž to byly blbé zprávy, tak nějak se kousaly líp /asi proto, že já vlastně neměla ani žádná očekávání /
Snaží, no ve Zlíně zkoušel dr. 2x2 cykly Clostil, 2 cykly po 2tbl denně, 2 měsíce po 3tbl denně spolu s Metforminem... podařilo se něco "dát" vždycky jen v tom prvním cyklu (prvním jen s Clostem, prvním s metforminem)
pak zkoušeli jedno IUI s Menopurem.... pak už jsme my moc nechtěli otálet a protože jsme věřili, že to IVF vyjde.... šli jsme do něj
o té sóji jsem uvažovala... ale upřímně.... 4tbl denně.... to máme asi tak milion tabletek fytosóji denně.... a u nás je k sehnání jen s obsahem 17,5mg ... jinými slovy = pálka jako prase za jeden cyklus...
asi to zkusím teď s už vyfáslým Clostem a když něco "dám" ... tak zkusím další měsíc propočítat tu sóju
Není tady
Sáři - teda čučím jako péro ze starýho gauče . Přeju hezkej vejlet
a v pondělí ty dvě štístka dovnitř - jak píše Snaži, nebudeš troškařit, když je taková úrodička!!! Když tak o tom přemýšlím, musela jsi bejt pořádně zmrskaná (nemyslím vož.r.alá )
od koledníků, když jsi ze sebe dostala tolik vajíček... - fakt nádhera!!!
Snaži - no zkoušela jsem jich víc, i emerický , i ty britský (UK), všude "bylo" NIC. Tak je to jasný. Ještě mám hejble zajet do lékárny pro desítkový mamáče, ale snad mě přemůže rozum .
Prostě už mám objednanou další sóju, aby vydržela na další cyklus. měla bych dostat MS cca 2.-3.5., tak ať to jede .
Ještě mám pro vás takovej špíček ...
Měla jsem obrovský problémy se starší dcerou (za 14 dnů oslaví 15.narozky) a včera jsem dělala testy na THC(tráva) a metamfetamin (extáze, pervitin apod.) - fungujou jinak, než těhotenský testy, v případě dvou jasných čárek je test negativní - takže jsem řekla, že budu šťastná, když ona i já budeme mít dvoučárkový testy i nadále (samozřejmě každá ty "svoje" .
Není tady
Very ty mě s tím testováním zabiješ přemýšlím jestli už jsi na cestě do lékárny držím palce ať oba testy vyjdou s //
Tak já se jdu dát dohromady abych mohla v podvečer vyrazit
Není tady
Snaži jestli budou hlavičkama dolů, tak bych ráda - zatím spodní je hlavičkou dolů, ale horní se natahuje napříč, tak uvidím, co si nakonec usmyslí.
Bude to Maruška a Bětuška
Není tady