|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Sáří jinak si šikovná holka, že držíš 

už jen chviličku 

Není tady
Skalka drží
já tam mám víceméně jarní kvítky, které už jsou fuč a nové pidi stromečky (smrk ONICA a kanadský jedlovec) o to se nebojím a zrovna před tím mrazem mi tam vyrašilo spoustu tulipánků a ty by mě mrzely, ale zatím jsou ok
a pak mám ještě rakytník řešetlákoví, kustovnici čínskou a aronii černou (keře)-ty jsou chvíli zasazené, tak o ty jsem se bála moc (ale jsou to rostliny z Himalájí, tak to vypadá, že nějaký ten český mrazík je nemůže zaskočit
)
Jako když jsem si objednávala ten smrk a jedlovec-nestačila jsem zírat na rozdíly cen-já to koupila obojí do 200,- v EKO zahradnictví u Plzně a třeba v Obi chtějí jen za Jedlovec Kanadský 600,- 

Není tady
my jsme balkovnoky také uklidily domů, ale mám dva závěsné truhlíky, kam jsem dala pelargonie a surfínky...a to si vesele kvete i skrz ty mrazy 
Není tady
..ten Rakytník ti závidím, chystám se na něj už dlouho
, mě tedy namrzla ta magnolie co jsem koupila před týdnem v Olomouci ale říkám si že těm muškátům by ty přízemní mrazíky vadit něměly..
Ty jsi ale zdatná zahradnice počkej až to vlétě všechno pokvete 
Holky Radimek je na světě je to v narodili se 
Není tady
Veruska72 napsal(a):
neblázni, 37,3 jsem snad ani jednou v těhu neměla
Přesně tak! Já taky měla 36,9 - 37,1°C a vždycky jsem byla těhu
Ale až když se teplota drží i po vysazení umělýho progesteronu 
sářice napsal(a):
já si za ty peníze to těhu chci jen užít dokud to jde

Veru já když se podívám na našeho Vítka, tak asi díky tomu že nemá moc vlasů mi pořád připadá jako mimino
Zato když kouknu na Lucinku, přijde mi o dost starší
No ale Vítek měl v 18m necelých 12kg
takže Lucík je vedle něj střízlík 
S tím testem pohlaví jsi mě dostala 

50:50 kdo by to byl řekl 

Silvi a Sáří - vy jste ale zahradnice 

a ty názvy
to bych si ani nezapamatovala
Jinak mi teda stačilo když na nás včera na přednášce mluvila jedna instrumentářka latinsky a já dolovala v hlavě co to vlastně je 
Leontýnce moc gratuluju a Radimek je nádherný jméno - u Natálky jsem o něm hodně přemýšlela, ale bylo mi zavrhnuto 

Není tady
sářice napsal(a):
...právě jsem 37,3 našla u tebe a teta Ronja měla 37,5
no uvidíme
pa pa a hezky se vyspinkej
jednou... a byla to neděle, takže po sobotních dvou sklenkách vínečka 

Není tady
Snaži - jo, 50:50
no nekup to za ty prachy, že jo... ? To už bych snad raději spoléhala na těhotenský chutě nebo špičatý versus kulatý břicho (jasná známka pohlaví dítěte v 70.-80.letech!!! 

).
Sáři - já už testuju, heč
- ovulačních testíků mám mraky, tak čůrám a užívám si dvě //
, než přijdou ty jednočárkový pregnancy testy 
No a teď už jsem pro to, abys vydržela s testováním, páč teď už je to fakt naostro a chápu, že chceš za ty prachy využívat veškerých standartů v ceně, jako například strach z testování, nespavost, extrémní činorodost, budoucí zahrada a la Šípková Růženka (všude něco vysázeno a několikrát denně zalito), neobvyklá sečtělost (předpokládám, že veškerá dostupná literatura v okruhu 5km je již přečtena min. 1x ) a tak...
. Držím palce dál 
Leontýnce gratuluju 

Není tady
Musím se vám pochlubit
Takováhle SMS mi přišla před chvílí od Natálky. No není to sladký? 

Upravil(a) Snažilenka (8. 5. 2011 9:34)

Není tady

Snaží, jééé, krásné přáníčko
.... jinak po té LPSK, ne že bych se citila jako zmlácená, ale jo, klíční kosti mě celkem bolely, nejvíce při nádechu
Veru -- jééé nedělňátko, to jsem taky....
to jsou prý šťastné děti 
sáří -- dobře, že odoláváš, ještě pár dní a pochlubíš se tlusticema, věřím tomu

Není tady
Veruska72 napsal(a):
před 15 lety byla neděle, 12.5.1996, byl Den matek a já porodila Terezku
![]()
Veru tak to jsi dostala ten nejkrásnější dárek
Popí já jsem nedělňátko taky 
Tak to říkala Falka, že byla jako zmlácená a bolel jí hrudník? 
Jak ses rozhodla se sójou+Clostíkem? 

Není tady
Sáříku koukni sem 
http://www.modrykonik.cz/fotoblog/lenka … e/6793209/ 

(ať je Tvoje.... 

)

Není tady

Snaží, no koupila jsem a uvažuju, že mezi 2-0-2 lupnu nějaké k obědu...
za chvíli už nebude potřeba jídlo, budu samá pilule 

Není tady
sářice napsal(a):
..ten Rakytník ti závidím, chystám se na něj už dlouho
, mě tedy namrzla ta magnolie co jsem koupila před týdnem v Olomouci ale říkám si že těm muškátům by ty přízemní mrazíky vadit něměly..
Ty jsi ale zdatná zahradnice počkej až to vlétě všechno pokvete
Holky Radimek je na světě je to v narodili se
Sáří kdo? Já?
mě doma vždy vše chcíplo
letos mě to chytlo prvně všechno...ještě loni jsem byla jen u jahod, mrkve a rebarbory
mrkev nevylezla vůbec
Na Rakytník jsem sama zvědavá...sameček se chytil krásně, ten je OK, ale samička chudinka nějak pokulhává. A o kustovnici mám také obavy 
Není tady
Juuuu Snaží nádhera! Natynku pozdravuj
doufám, že jednou budu číst podobné smsky (jestli teda v té době budou ještě in
)
Není tady
Snažilenka napsal(a):
Sáříku koukni sem
http://www.modrykonik.cz/fotoblog/lenka … e/6793209/
(ať je Tvoje....
)
Snaži, podívej, jak je to všechno individuální - tohle je čárka až 10. den po ET a jsou z toho dvojčata (už jsou na světě...31tt,ale OK)
http://www.modrykonik.cz/fotoblog/kocin … z/5673944/

Není tady

Veruska72 napsal(a):
Kaťulko - zdravím
a přeju vám, ať jsou ty finanční starosti přesně to pravý odreagování a "nemyslení" na mimi - víš, co vás pak čeká ??? Naprosto nečekané //
a to bude ta nejsladší záplata na současné starosti...
Veru
díky,ale já už na přirozeno za ta léta nevěřím a proto šetřím na umělko
,ale nejde to jak bych chtěla
teď je ale nejdůležitější Sáří
držím všechno 

Není tady

Veruska72 napsal(a):
Zrovna jsem dnes tak přemýšlela, když jsem malou uložila do postýlky, jak je těžký (pro někoho)
otěhotnět a jakej zázrak to vlastně je, kolik okolností musí klapnout dohromady, aby to vyšlo a zdárně pokračovalo až do porodu a uvědomila jsem si, že ty zázraky mám třia ten třetí vymodlenej zázrak nakonec vyšel a je zdravej a hodně živej a pokud už čtvrtej nevyjde, dostala jsem od života přesto MOC
Uff, to je věta, co? No snad to dává smysl
Veru napsala si to nááááádherně

Není tady

Snažilenka napsal(a):
Katí
tak jestli bude to naše 4D tak do toho jdu
Tak vám povím holky, že jsem dneska tááák chytráByla jsem na konferenci PA a vím spoustu věcí
Tak třeba to, že když se po zamlklým potratu neprovede pořádně kyretáž/revize tak může přetrvávat zvýšené HCG (Veru).
Pak taky to, že při LPSK se po uspání a nafouknutí břicha plynem naklápí stůl do Trendelenburgovy polohy (Síma ví, má to našprtaný na zkoušku=hlava je níž než nohy, tudíž jste trochu hlavou dolů) a ramena se opírají o "opěrky". Svaly jsou úplně uvolněný a jak se tělo tlačí na ty ramena, pak vás bolí ramena, hrudník, klíční kost....
Často mívaji ženy i pocit jako by je někdo zmlátil.(Popí? Falka?).
Viděla jsem hodně realistických obrázků přímo z LPSK operací, krásně tam byla vidět děloha, vejcovody, vaječníky....ale taky cysty velký jako balonmimoděložní těhotenství
a taky tu svini endošu
je fakt hnusná i na pohled
Snaži,díky moc za vysvětlení,konečně vím,proč jsem se po laparce cítila jako spráskaný pes,včetně šílené,ale opravdu šílené bolesti ramen
jsem zase chytřejší 
Není tady
Very tak to máš tedy Den matek zvláště šťastný 

Silvi u mě přežívají také jen silní jedinci 
Katul [/b ]a co zkusit nativ to by vás vyšlo na málo a Reprofit s ním má velkou úspěšnost 
[b]Popi ty budeš nafouknutá jak balon po tý sojo-closto stimulce 
jo a k tý laparce, už chápu proč jsem byla zavzdušněná na smrt, napřed jsem myslela že mám infarkt ale byly to jen větry 
Smaží ty podlamuješ moji těžce nabytou vůli 

Upravil(a) sářice (8. 5. 2011 19:46)
Není tady
Veruska72 napsal(a):
Snaži - jo, 50:50
no nekup to za ty prachy, že jo... ? To už bych snad raději spoléhala na těhotenský chutě nebo špičatý versus kulatý břicho (jasná známka pohlaví dítěte v 70.-80.letech!!!
).
Sáři - já už testuju, heč- ovulačních testíků mám mraky, tak čůrám a užívám si dvě //
, než přijdou ty jednočárkový pregnancy testy
No a teď už jsem pro to, abys vydržela s testováním, páč teď už je to fakt naostro a chápu, že chceš za ty prachy využívat veškerých standartů v ceně, jako například strach z testování, nespavost, extrémní činorodost, budoucí zahrada a la Šípková Růženka (všude něco vysázeno a několikrát denně zalito), neobvyklá sečtělost (předpokládám, že veškerá dostupná literatura v okruhu 5km je již přečtena min. 1x ) a tak.... Držím palce dál
Leontýnce gratuluju
VERU 1000 bodů 

Není tady