6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj vsem, jsem ve druhem trimestru a udelaly se mi na rtech a v koutku ust opary. Pouzivam na to Vectavir a jeste si dnes dokoupim vitamin B. Chtela bych se zeptat jestli jste tady nektera z vas taky prodelala v tehotenstvi opary, co jste na ne pouzivali a zda se vasemu miminku nic nestalo. Mam velky strach o svoje miminko.
Dekuju za kazdou odpoved
Není tady
Ahoj Isi tak já taky měla u obou těhu opary(trpím na ně často)a u kluka jsem dokonce i s oparem rodila a musím říct e na děti to ádný vliv nemělo a nemá(uk,uk)i při kojení jsem je měla a kojila jsem přes rok.Pouívala jsem jen zubní pastu nebo tekutý pudr aby to zaschlo jinak nic.Sic to vypadalo blbě ale tech pár dnů se to dá přeít :-)
Přeji krásné pohodové těhulkování
Není tady
Mysko, dekuju za uklidneni Ja prave na opary taky trpim, zubni pastu jsem vyzkousela, ale asi uz bylo pozde a opar se mi tenkrat jeste vic rozsiril Nejvic mam ozkouseny ten vectavir a ten mi opravdu zabira A taky si to furt potiram kyslicnikem.
Vypadam jako kacer donald, fakt
Není tady
Isabel já na opary hodně trpím. V prvním trimestru jsem nepouívala nic, respektive věci jako tea tree olej a genciánová viole, co je na moje velké opary skoro jako nic. Po prvním trimestru u normálně pouívám vectavir, přijde mi lepí se párkárt namazat ne si to nechat rozjet (a třeba skončit v nemocnici, jak se mi někdy stává).
Není tady
Ahoj Isi, té na opary trpím a měla jsem i v těhotenství, té ve 2. trimestru a na miminko to vliv nemělo. Ptala jsem se v lékárně, co na to, a tam mi Vectavir (který mi nejvíce zabírá) a ostatní podobné masti nedoporučili, doporučili pouze nějaké homeopatikum, ale to zrovna neměli a museli by objednávat, tak jsem si na to koupila alespoň propolisovou mast. Ta nakonec zabrala. Sice ten účinek nebyl tak rychlý, ale opar se alespoň nerozlízal a postupně se začal hojit.
Po té jsem se na kontrole ptala i GynDr., ten té říkal, e raději Vectavir a ostatní masti ne...ale co vím, jiní doktoři s tím problém nemají, pokud to není v prvním trimestru...
Není tady
Isy, kdytak si skoč na dermatologii. Pokud má kompetentní lékařku, měla by vědět, co se v těhu smí a co ne. (Mně v prvním trim. předepsala i kortikoidy na expandující ekzém a ručila svou licencí, e to dopad na dítě mít nebude. Tak uvidíme......ne, nechci se rouhat.)
Není tady
Ahoj Isabel, já tedy na opary trpím hodně. Teď v těhotenství jsem spí s oparem ne bez něj, Dr. mi řekl, e pokud u jsem opar před těhotenstvím měla, tak není se není čeho bát..
Jinak na ně pouívám na vysuení cannadent od firmy cannaderm a na doléčení kosmín regenerační na rty, stojí 60 Kč a ten je přímo báječnej a rychle se to pak hojí..
Není tady