6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ráda bych se zeptala na vaše zkušenosti. Před 12 dny jsem vysadila antiko. Ovulace je prý mezi 8.-14 dnem od prvního dne mens., nejúspěšnější bývá 10. a 11.den. Bohužel jednou se mojemu nechtělo a podruhé zas nemohl. Jsem na něj naštvaná a zároveň mě to mrzí. Předtím jsme dlouhodobě měli frekvenci styků 1x za týden a evidentně to spěje do zajetých kolejí. Je vůbec možné takhle otěhotnět? Podařilo se vám to mimo tyto vypočtené dny? A.řešili jste takový problém s frekvencí styků? Je mi to blbé a zřejmě se mu pak nebude chtít ještě víc.. Jaké s tím máte zkušenosti? Je mi přes 30 a jsem z toho nešťastná.
Není tady
no zpravidla po vysazení HA trvá nějakou dobu, než se hormonální hladina srovná, takže se může stát,že první cykly budou nepravidelné či anovulační. Ovulace nebývá u všech žen stejná... jsem toho zářným příkladem... cykly mám nepravidelné, spíše delší 29-45 dní.. ovulace je i dle toho různá.. 16DC až 21 DC a někdy taky vůbec... Chceš-li otěhotnět, asi bych se první měsíce nestresovala, jen se učila lépe poznávat své tělo - měřit bazální teplotu (každé ráno po probuzení, dřív než vstaneš z postele, stejným teploměrem), sledovat děložní hlen a délku cyklů.
Není tady
Sine, asi bych minimalne pul roku neresila vubec nic. Nestresovala se vypoctem dni, ani tim, jestli jsem v ten spravny den mela styk. Az po pul roce bych zacala sledovat neco blizsiho. Hlavne si uzivejte pekneho se..iku a nad zbytkem si hlavu nelamej, jak rikam minimalne pul roku vim, ze bys chtela otehotnet hned , ale priroda chce taky svy. Ver tomu, ze se brzo zadari a budes se radovat z malickyho bobiska preju ti, at nemusis zazivat to, co tady rada holek
Není tady
Ahoj Sine1, nebud nestastna. symptotermalna metoda potrebuje trochu casu :-) najlepsie je mat styk kazdy druhy den. tj. 10 a 12. ale pravdu povediac si musis sledovat teplotu aj hlien, aby si vedela kedy mas blizko k ovulacii. Ak si neveris, tak si pozri otehotnet-cyclotest.cz - je tam mnoho informacii k tehotenstvu a ako sa to vlastne stane :-)) drzim palce!
Není tady
Ahoj, no já bych si především s partnerem ujasnila, jestli chce miminko nebo ne. Zdá se mi, že to je jedna z nejdůležitějších věcí. přeci musíte chtít oba, ne?
My jsme otěhotněli celkem náhodou a řekla bych že styk byl někdy kolem 5-6 dne po menses. Prý spermie dokáží přežít docela dlouho :-)
Není tady