29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Přeji krásný den. Chtěla bych se zeptat na radu či názor na můj malý problém. Před časem jsem začala dost experimentovat s váhou. Úbytek byl a vlastně je 14kg za velmi krátkou dobu. Při 170cm vážím 50kg. Problémem je, že se již třetí měsíc nedostavila menstruace. Zajímalo by mě, pokud začnu opět normálně jíst se samozřejmosti příbytku na váze, objeví se znovu menstruace a za jak dlouho?
Není tady
Nivian, je to hodně individuální. Někomu se dostaví menstruace po nastolení vyvážené stravy, někomu po dosažení zdravé hmotnosti, někomu dokonce až několik měsíců po překročení původní váhy. V tomhle ti nikdo žádnou opěrnou časovou lhůtu neřekne.
Není tady