6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj - prosím o názor... ve středu 13.4. v 8.00 hod jsem měla velikost dominantního folikulu 6 mm (14 DC),ve čtvrtek 14.4. 15.00 hod 7 mm, v pátek 15.4. (16 DC) v 11.00 hod již na ultrazvuku folikul nebyl, dr. tedy určil, že ovulace zřejmě krátce předtím proběhla. Je možné dozrání folikulu kolem 8 mm (tady všude čtu kolem 18-22 mm,většinou tedy za podpory hormonů na ovulaci a dozrávání vajíček)??
Styk jsme stihli až v noci z pátka na sobotu, takže mám obavy, že jsme se stejně do plodného období asi tip top nevešli. Ovulaci jsem zároveň sledovala za pomoci ovulačních testů - musím říci, že poněkud nevycházely ... ve všechny testované dny se jevil jako negativní, přičemž tedy správně měl ve středu-čtvrtek vyjít pozitivní.
Není tady