1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Stránky: 1
Ahoj holky, dlouho si pročítám Vae diskuze a rozhodla jsem se také se trochu svěřit.
Začala jsem z čista jasna touit po miminku :-). S přítelem jsme 4 roky a je nám spolu fajn, máme stejný pohled na ivot, plány do budoucna atd.atd.take by nebyl problém se zaloením rodiny....ale přeci :-) přítel je straně nerozhodný, úplně se vím....tudí i s mimi. Mluvit se s ním o tom pořádně nedá. Jen dnes jsem s ním udělala pokrok....byl mení rozhovor a řekla jsem mu, e jsem začala brát kys.listovou a e u na mimi máme věk atd., tak to vechno bral celkem s úsměvem a neodmítavě, pak dokonce začal řeit mateřskou. Máte obdobné zkuenosti? Jak na chlapa??? Ráda bych patřila ke snailkám :-)
Není tady
Andrej,
chlapům to hold chvíli trvá, ne se "rozhoupou". Leí na nich toti ivení celé rodiny během mateřské a navíc vydělávání peněz na dítě, které pořád něco potřebuje. Taky jsem to postupně naukávala víc a víc a tak nějak souhlasil. A kdy pak viděl mé nadení, tak se začal těit taky
Není tady
Ahoj Tulipánko, díky za odpověď. Jo jo, já to vechno chápu, i při té touze jsem celkem rozumná :-) Jen si myslím, e on by s tím neměl problém....nechci říct, e je boháč, ale penízky vydělat umí. Je to s ním těké, ale u teď vidím, e se k tomu nestaví úplně odmítavě a moje "ílenství" bere s úsměvem a řekla bych i s radostí. :-)
Není tady
Předně drím palečky, a se ti splní tvůj sen. U nás doma to bylo také jen vlané "neodmítání" a na metříku u vidí, jak to dopadlo
a teď mi přijde, e se přítel těí víc ne já
Není tady
Baru, mockrát děkuji a velká gratulace :-) Musí být spokojená :-)
A jak k tomu přítel doel?
Není tady
Můj přítel (a nyní manel) věděl, e chci mít děti, doslova dříve, ne věděl, jak se jmenuju Jeho reakce byla, jestli by prý mohl kandidovat na otcovství
Bohuel jsem zjistila, e otěhotnět bude pro mě trochu problematické, ale poctivě na tom pracujeme ;-)
Přeji hodně těstí!!! :-)
Není tady
Andrejička napsal(a):
Baru, mockrát děkuji a velká gratulace :-) Musí být spokojená :-)
A jak k tomu přítel doel?
Vlastně ani nijak. Já mu oznámila, e u nic neberu. On mi na to řekl, e to s kondomem dělat nebude a bylo hotovo
Není tady
Stránky: 1