|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Stránky: 1
Ahoj holky, dlouho si pročítám Vaše diskuze a rozhodla jsem se také se trochu svěřit.
Začala jsem z čista jasna toužit po miminku :-). S přítelem jsme 4 roky a je nám spolu fajn, máme stejný pohled na život, plány do budoucna atd.atd.takže by nebyl problém se založením rodiny....ale přeci :-) přítel je strašně nerozhodný, úplně se vším....tudíž i s mimi. Mluvit se s ním o tom pořádně nedá. Jen dnes jsem s ním udělala pokrok....byl menší rozhovor a řekla jsem mu, že jsem začala brát kys.listovou a že už na mimi máme věk atd., tak to všechno bral celkem s úsměvem a neodmítavě, pak dokonce začal řešit mateřskou. Máte obdobné zkušenosti? Jak na chlapa??? Ráda bych patřila ke snažilkám :-)
Není tady
Andrej,
chlapům to hold chvíli trvá, než se "rozhoupou". Leží na nich totiž živení celé rodiny během mateřské a navíc vydělávání peněz na dítě, které pořád něco potřebuje. Taky jsem to postupně naťukávala víc a víc až tak nějak souhlasil. A když pak viděl mé nadšení, tak se začal těšit taky 
Není tady
Ahoj Tulipánko, díky za odpověď. Jo jo, já to všechno chápu, i při té touze jsem celkem rozumná :-) Jen si myslím, že on by s tím neměl problém....nechci říct, že je boháč, ale penízky vydělat umí. Je to s ním těžké, ale už teď vidím, že se k tomu nestaví úplně odmítavě a moje "šílenství" bere s úsměvem a řekla bych i s radostí. :-)
Není tady

Předně držím palečky, ať se ti splní tvůj sen. U nás doma to bylo také jen vlažné "neodmítání"
a na metříku už vidíš, jak to dopadlo
a teď mi přijde, že se přítel těší víc než já 
Není tady
Baru, mockrát děkuji a velká gratulace :-) Musíš být spokojená :-)
A jak k tomu přítel došel?
Není tady
Můj přítel (a nyní manžel) věděl, že chci mít děti, doslova dříve, než věděl, jak se jmenuju
Jeho reakce byla, jestli by prý mohl kandidovat na otcovství

Bohužel jsem zjistila, že otěhotnět bude pro mě trochu problematické, ale poctivě na tom pracujeme ;-)
Přeji hodně štěstí!!! :-)
Není tady

Andrejička napsal(a):
Baru, mockrát děkuji a velká gratulace :-) Musíš být spokojená :-)
A jak k tomu přítel došel?
Vlastně ani nijak. Já mu oznámila, že už nic neberu. On mi na to řekl, že to s kondomem dělat nebude a bylo hotovo 
Není tady
Stránky: 1