29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mne taky uz vsechny holky, co jsou z domu, rikaj, ze mi dekujou, jak jsem je vedla, vychovavala a postavila do zivota, (i dkyz priznavam, v hadkach vzdycky takove pochvaly nepadaly)... Ted to zrejme ceka nejmladsi - odejde, pochopi. Zatim je pro nu vsecko spatne..., nebo teda neee vsecko, ale
skoro vsecko... Potvora, dostala ze svych sester aj tak nejvic..., lasky, meho casu, pece, materialna... Hm, asi to bude pravje v tom. Nevazi si to. A sestry, postupne, ji zavidely... a dnes... me pucujou za to, ze jsem ju rozmazlila. Ja nevim, je to dost slozite... Nemam to zcela ztravene a zpracovane..., mozna proto ty vyhrocene problemy...
Je tady aj takova zvlastni casova shoda... S prvni dcerou jsem byla zhruba 3a pul roku sama, a ucila jsem se byt matkou. Tahle posledni je se mnou taky zhruba 3a pul roku sama (bez sester), a ucim se byt "manzelkou, (obrazne) bez deti"... Mozna to melo byt spis obracene...
Není tady
Dost zajimave tema. Mely jsme s tim jit spis do CHATu o cemkoli. . . zaplevelily jsme skuhraci vlakenko, i kdyz jsme vlastne taky skuhraly..., no jeste ze uz ma pres tisic, a bude zavreno, doufam...
Není tady
Pro eremuruss:
Ahoj, dlouho jsem tu nepsala, ale poctivě babinet sleduju, a tvé poslední příspěvky mě donutily vyhledat dávno zapomenuté heslo a napsat ti.
Lidé kolem mě mají celkem hodně zkušeností s drogama. Takže, udělala jsem malou sondu a: při braní pervitinu je velmi typické pojídání rohlíků a jogurtů ve velkém. Všichni tohle popsali jako jedinou stravu, kterou v té době jedli. Na druhou stranu, píšeš, že syn má malý příjem, kdyby byl závislý, tak protočí víc jak 10 000 kč měsíčně, hravě. Na další stranu, lze si přivydělávat prodejem drog, to se pak příjem zvyšuje astromicky (až několik desítek tisíc/měsíc). A doma nemusí být nic vidět, prostě celej příjem prokalíš( s kamarády, a jejich kamarády...).
Ale, i když jenom hulí, na někoho to takhle působí, že má prostě žravou a vyžere celou ledničku. U počítače je to snadný.
Nakonec padl návrh, jak bys to mohla co nejměně invazivně zjistit. Bankovky v peněžně - dost často se používají na šňupání a ony se pak mají tendenci rolovat, nebo např. přítomnost malého zrcátka na stole 20 kluka by taky mohla být varovná. Tedy předpokládám, že nitrožililně by ho to snad nenapadlo (nenosí pořád dlouhé rukávy?)
Snad jsem tě moc neviděsila, to vážně nechci, spíš se mi to málo, co si sem napsala zdá natolik varovné, že by si měla vážně vyhledat nějaké místní K centrum nebo podobnou organizaci , jak ti radily holky, a jít se poradit. Známá tam dělala, pracují tam většinou fajn lidi, kteří ti určitě poradí, co a jak dál.
Není tady
MAnkote, co se dela s tema bankovkama? A naco zrcatko? Jsem veci neznala, tak mi nenadavejte...
Aha, ma fotograficka pamet mi vybavuje nejakou heeerecku ci modelku, jak nafotila nejakou reklamu na drogy cico, a snupe tam, ona ma taky jakousi trubku, ze by aj to zrcadelko? To se ho ptaji, kdo je na svete nejkrasnejsi, nebo co?
Není tady
ano pomocí srolované bankovky šnupneš čáru ze zrcátka:rodna:
Není tady
A proc zrcatko??? Aby se (dle zrcadloveho zvetsovaciho efektu zdalo, ze toho mam vic?) Ale ne, ja si delam pr...., a asi mi to je jedno, ptz. tohle kolem drog ja nikdy, ale nikdy nepochopim... Vi se dopredu a nabeton, ze to zabiji a to dost rychle, a presto do toho lidi lezou. Nechapu. Snad jen fakt sebevrazi, a to bych teda opravdu vedela o lepsich metodach odchodu ze zivota...
Není tady
eldorado napsal(a):
Pro eremuruss:
Ahoj, dlouho jsem tu nepsala, ale poctivě babinet sleduju, a tvé poslední příspěvky mě donutily vyhledat dávno zapomenuté heslo a napsat ti.
Lidé kolem mě mají celkem hodně zkušeností s drogama. Takže, udělala jsem malou sondu a: při braní pervitinu je velmi typické pojídání rohlíků a jogurtů ve velkém. Všichni tohle popsali jako jedinou stravu, kterou v té době jedli. Na druhou stranu, píšeš, že syn má malý příjem, kdyby byl závislý, tak protočí víc jak 10 000 kč měsíčně, hravě. Na další stranu, lze si přivydělávat prodejem drog, to se pak příjem zvyšuje astromicky (až několik desítek tisíc/měsíc). A doma nemusí být nic vidět, prostě celej příjem prokalíš( s kamarády, a jejich kamarády...).
Ale, i když jenom hulí, na někoho to takhle působí, že má prostě žravou a vyžere celou ledničku. U počítače je to snadný.
Nakonec padl návrh, jak bys to mohla co nejměně invazivně zjistit. Bankovky v peněžně - dost často se používají na šňupání a ony se pak mají tendenci rolovat, nebo např. přítomnost malého zrcátka na stole 20 kluka by taky mohla být varovná. Tedy předpokládám, že nitrožililně by ho to snad nenapadlo (nenosí pořád dlouhé rukávy?)
Snad jsem tě moc neviděsila, to vážně nechci, spíš se mi to málo, co si sem napsala zdá natolik varovné, že by si měla vážně vyhledat nějaké místní K centrum nebo podobnou organizaci , jak ti radily holky, a jít se poradit. Známá tam dělala, pracují tam většinou fajn lidi, kteří ti určitě poradí, co a jak dál.
Tak zrcatko jsem u nej nikdy nevidela.
Co se tyce tech jogurtu a rohliku,to ma rad od mala.
Me jen u nej zarazi ta spotreba penez a to nocni ponocovani o vikendu,kdyby nekam sel do spolecnosti tak to pochopim,ale on sedi u pocitace od patku a jde spat,az v nedeli treba po obede a to se ani nevykoupe.Jenom hraje a hraje....
Pritom to byl vzdycky takovy spac.
Není tady
aprill napsal(a):
eremuruss napsal(a):
ViktorkaM napsal(a):
Ja to vzdavam s tebou, Dusi, taky
Ty to tam nevidis, ze pise, ze je zvykla, je to jeji predstava o domove, nevim, proc by ju kvuli nevdecnemu synovi mela menit... Chybu dela v tom, ze "kdyz chce usetrit", vari, a presto "draha mleka a jogurty, co chce syn", zrejme financuje sama, takze neusetri a jeste mu podsluhuje = to je uz nadstandart, ktery by si mohla odpustit... (a on by mel pak vic prostoru se zmyslet nad tim, ze SE MA O SEBE STARAT SAM)... jenze to zas spada do te jeji lasky k nemu (chce mu doprat, co chce on...) a tak se to stava tak trochu zacarovanym kruhem. Tak jak ja mam na lednicu "vymezit hranice", tak ona by mela na lednicu napsat "nebudu zivit nevdecneho syna"..., a byli by o krok dal...
Jogurty jsme zacali rozdelovat,kazdy den ma kazdy jeden,kdyz ja ho zrovna nechci sni ho syn.To same je to s mlikem,kupujeme kvuli tomu jen trvanlive a ma 1 litr denne.
Sama nic nefinancuju syn prispiva na domacnost.S tim nikdy problem nebyl.Vi,ze kdyz zabere vyplatu penize hned da bez rikani.
Ikdyz byl na pracaku,daval s te male podpory porad stejnou castku.Nikdy nesmlouval,ze by dal min.kolik že to syn dává na tu domácnost?
3700 kc
Není tady
Erem - já bych řekla, že v ničem nejede, když sedí pořád doma.
Nekoupil si třeba nějakou hru, když pořád paří?
Upravil(a) dusička (17. 8. 2011 6:37)
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
A proc zrcatko??? Aby se (dle zrcadloveho zvetsovaciho efektu zdalo, ze toho mam vic?)
Ale ne, ja si delam pr...., a asi mi to je jedno, ptz. tohle kolem drog ja nikdy, ale nikdy nepochopim... Vi se dopredu a nabeton, ze to zabiji a to dost rychle, a presto do toho lidi lezou. Nechapu. Snad jen fakt sebevrazi, a to bych teda opravdu vedela o lepsich metodach odchodu ze zivota...
O kouření cigaret se taky ví, že zabíjí...
Není tady