|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Otevírám další skuhry skuhry chlívek, sem se všemi starostmi a s tím, co nás štve a trápí 
Není tady
Morphe, kam až zajdeš s vymýšlením nesmyslů, abys byl zajímavý? 

Morphe, to je mi jasný, ale pokud se ženit nechceš (což celkem chápu, když už jsi jednou byl, oni se obecně chlapi do ženění nehrnou
) pak teda fakt netuším, jak z toho chceš vybruslit
. Takže holt se buď oženíš, nebo přijdeš o přítelkyni
. Sám se musíš rozhodnout, která varianta je pro tebe přijatelnější
. Ale pokud vím, někde jsi napsal, že do pár let skončí na vozíku a neopustíš ji..... Mno tak to babo raď 
Není tady
Majkafa : daleko
Tam Tvoje fantazie nasaha, neboj
Moje otazka patrila ostatnim, priste budu uvadet : Odpovidejte mi sicki, krome Majkafy 
Není tady
Lvice : "Takže holt se buď oženíš, nebo přijdeš o přítelkyni"
Za Bé se mi to vic zamlouva a vis proc ? Pac prijdou nove moznosti a jiste najdu babu, ktera me nebude do snatku tlacit. No, ja totiz se bavil vcera s kamoskou, ktera zna moji nastavajici a dost byla prekvapena, mi rikala, ze si mam na ni dat bacha, ze se ji to nelibi. Ja to vim uz dva roky, ale ja jsem takova trubka no 
Není tady
Noo Morpfe, jedno je fakt, je to dost zásadní věc, nebavíš se o tom, zda budeš mít k snídani chleba či rohlíky, že ano? Osobně si myslím, že podvědomě se ženit nechceš, protože kdyby jsi chtěl, tato otázka by Tě vůbec nenapadla. Takže pokud se oženíš, bude to tak nějak z donucení, a to dle mě není zrovna ideální základ čehokoliv
Na druhou stranu je nefér k partnerce držet ji v jakési nejistotě, balamutit ji, protože i ona má právo na štěstí, na lásku, na život dle svých představ a pokud ty to takto nevidíš, tak ji dej šanci, ať si ji najde jinde a prostě to ukonči. Prostě klamat v tak zásadní věci, zda s někým chci či nechci trávit společný život není fér. Takže pokud jí miluješ, není co řešit, ale pokud máš pochybnosti, jakože je máš - tak je něco špatně 
Není tady
Andrea : Dekuji za nazor
Ano, mas ve vsem pravdu, akorat to lhani neni uplne tak jak si myslis. Ja ji tu sanci jinde davam a to uz 2 roky. Ona vsak o ni nechce ani slyset, chce me, at se mi to libi ci nikoli. Nakousnuti neceho takoveho, jako pojdme si sednout a probereme to, ze ja se zenit nechci vedlo na zacatku ( asi pred mesicem ) k silenemu hysterickemu zachvatu se slovy, ja jsem s Tebou ztratila 10 let a ted si me vezmes !!!, ja nechci takto zit, ja chci chodit do kostela, na zpovedi, na prijimani, zit sporadanym zivotem. Takze ted uz jen mlcim, nebavim se s ni o tom, pokud mozno vubec, snad jen o tech prstynkach, ale to beru spis predbezne, kupovat je jeste nebudeme, kazdopadne musim ji znova pripomenout, ze ja bych se necitil dobre a at se teda vda, kdyz to potrebuje, muzu je na svete dost, nebo at mi necha cas na rozmyslenou ( napr. 10 let ?
). Ted, kdyz ve firme pracuji na zajimavych projektech, a kdy ziju s velkym Ž ( jak by to rekla Majkafa ), ja se nezahrabu nekde ve meste odkud ona pochazi, kde chcipnul pes, neni tam prace a ve svazku o kterem nejsem presvedceny ze je OK. Klape nam to kdyz nejsme sezdani a tak to chci nechat. Ja potrebuji na zivotni rozhodnuti mit 500% jistotu, ze to co delam, je spravne.
Není tady
Morpfe, dvě věci napíšu. První - vztah založený na soucitu není vztah. A druhá - život se závislým citovým vyděračem není život, ale očistec.
Ženit se nechceš, to je prostě vidět. Tak se k tomu postav jako chlap a ohleduplně, ale rázně jí to řekni. Řekni ji i důvody, jaké Tě k tomu vedou (prosím Tě vynech ty ve smyslu .... ty jsi mi provedla to a to) - mluv spíše o sobě, že ty to cítíš jinak, že ji máš rád, ale na krok jako je manželství se prostě necítíš, atd. atd. Mlčením se nic nevyřeší !
PS : a nebo si ji vem, ale pak si nestěžuj 
Není tady
Morphe, i svým chováním jsi dovolil své ženě, aby byla na tobě závislou. Postaral ses o mladou holčičku, vytáhls ji do Prahy, odpustils jí nevěru bez důslednosti v tom, že se má do konce roku 2009 odstěhovat. Potom se nediv.
Máš, co si zasloužíš. A jestli si ji vezmeš kvůli jejímu vydírání, budeš taky mít, co si zasloužíš. Když nedokážeš být Muž a jednat s ní jako se Ženou. Když děláš otce místo partnera. Ji můžeš změnit teprve tehdy, když změníš sebe. Svůj přístup a chování k ní.
Jo, a řekla bych, že citově závislým na ní jsi i ty. Jste si vzájemně oběťmi i tyrany. Zřejmě vás to baví, přináší uspokojení, takovou jistotu, protože nic jiného neznáte a nechcete měnit. Vždyť v peklíčku, které už znáte, je tak bezpečno.
Nechceš vidět, že změna bude bolet, ale může vést k hezkému životu a ne k životu s koulí na noze.
Upravil(a) majkafa (16. 4. 2011 8:43)
Majkafa : No .supr: Nastesti se k tomu NEMUSIM vyjadrovat 
Není tady
Andrea : "a nebo si ji vem, ale pak si nestěžuj" Ja si nestezuju, ja jsem chtel jen poradit, coz se stava malokdy. Resp. me zajimaji vase nazory na tuto vec.
Není tady

Morphe, tak teď ti povím na rovinu, co si o tom myslím já. Souhlasím s tím, co napsala výše Majka (i když se ti to nelíbí a tím nemyslím příspěvek č.2) a Andrea.
Oba spolu hrajete špinavou hru. Váš vztah není vztahem dvou rovnocenných svobodných lidí, kteří spolu chtějí být. Přítelkyně je citová vyděračka a závislák a je na čase, aby se postavila na vlastní nohy. To, že jsi s ní 10 let není žádnou podmínkou či závazkem ke sňatku. Už je velká holka a to, že jí opustíš pro ni bude to nejpřínosnější, co pro ni můžeš udělat. Umožníš jí, aby si konečně uvědomila, že se musí postavit na vlastní nohy a stát se samostatnou svobnodnou bytostí.
A ty? Jak to vidím já (a klidně se můžu mýlit), vyhovuje ti, že máš někoho, kdo ti pere, vaří, nejsi sám. Dost málo na plnohodnotný vztah. Kdybys chtěl něco víc, tak už jsi dávno pryč. Jsi s ní ze soucitu, že za pár let skončí na vozíku? Vztah založený na soucitu stejně dlouho nevydrží. Už teď jsi nespokojený a hledáš cestu ven. Tak se k tomu postav jako chlap a jednej na rovinu. Čeho se bojíš? Že to neunese? Že ztratíš dokonalou kuchařku? Uvědom si, že jste oba dospělí lidé a máte zodpovědnost pouze sami za sebe, jelikož malé děti nemáte. Navíc všichni ti tady napsali, že o své přítelkyni mluvíš s despektem a já se pod to podepisuji. Chtěl jsi radu, tak O.K. Postav se k tomu jako chlap a rozejdi se s ní. Oba máte právo si najít jiné partnery, kteří vás budou naplňovat. Jak už tady někde psala Viktorka, pokud se potkají dvě bytosti, které jsou spokojené a vystačí si sami se sebou, mohou vytvořit dvojici, která má svobodný vztah, založený na lásce, úctě a harmonii. Vy dva to ale rozhodně nejste. Toliko můj názor.
Není tady
morpheus napsal(a):
Andrea : "a nebo si ji vem, ale pak si nestěžuj" Ja si nestezuju, ja jsem chtel jen poradit, coz se stava malokdy. Resp. me zajimaji vase nazory na tuto vec.
Morpfe, psala jsem PAK si nestěžuj, nepsala jsem, že si stěžuješ teď
Jen si myslím, že pokud se ženit nechceš, tak to prostě dříve či později se ve vztahu projeví, bohužel.
Není tady

Zdravím Morpha po dlouhé době
.
Není tady

A ještě dodatek, jestliže je jí 25 let, tak je s tebou od 15 let ????? Tátu už jsi jí dělal dost dlouho, nemyslíš?
Není tady
Lvice, není jí 25 let. V tomhle Morph kecá.
A jestli nic nezmění, natluče mu život přes d*žku víc a víc a znovu a přes hlavu, dokud mu nedojde. A jí taky. To je tak jasné, jako že svítí sluníčko. 
IŠTAR napsal(a):
Zdravím Morpha po dlouhé době
.
Nazdarek Istar
Zas az tak podlouhe ne-e
Tebe take zdravim Svata Heleno 
Není tady
Lvice napsal(a):
A ještě dodatek, jestliže je jí 25 let, tak je s tebou od 15 let ????? Tátu už jsi jí dělal dost dlouho, nemyslíš?
Majkafe vek moji manzelky cekatelky vymlouvat nebudu. Kazdopadne dekuji za nazory. Napsaly jste to tak jak to vidite, znate me, nezadam o rady, protoze se vzdycky rozhoduju sam, ani Majkafino prorokovani se mnou nehne, pokud ja sam nebudu chtit. To o moji nastavajici mate castecne pravdu a castecne i o me, jen je fakt, ze me nikdo nezna krome jedne Babinetky, se kterou se znam dost dlouho na to, aby me poznala a ta to tu na plnou pusu nerekne, na to je dost inteligentni a navic ani ja bych nic z jejiho soukromi nevytahoval na sklo, bo v tomto jsem charakter
Budu o tom vsem premyslet, prstynky mame vybrane, ale nejsou koupene, do svatby se mi nechce a ta moje to vi, zrovna dnes cele dopoledne jsme vedli vazny rozhovor, kdy mi rekla, ze pokud ustoupim ze svatby, ze odjede a uz ji neuvidim ( prijdu o kucharku, coz me asyk bude desne prudit, protoze v praci jich mam minimalne pet - slovy 5 ). Duvod proc chce do snatku je jeji vira v Boha, ma v tom jasno a vlastne az po nevere si uvedomila, co provedla a jak chce v budoucnu zit. Takove napravene jsou nejlepsi, ted uz je to jenom na me, jak se rozhodnu.
Není tady

Morphe, máš pravdu, neznáme tě. Známe pouze to, co tady napíšeš a i z toho se dá utvořit určitý názor. Ano o Sel víme.....
Ať už se rozhodneš jakkoliv, bylo by přinejmenším dobré, abys jednal poctivě k ní i k sobě. Přeji hezký víkend 
Upravil(a) Lvice (16. 4. 2011 13:37)
Není tady
Lvice : Budu o vsem premyslet - slibuju
Tesim se na odpoledne, Jdeme ven a beru si na nozky moje nove Martensky
Kuwa ted cucim na hodiny a ono uz odpoledne je, my teprve ted varime, teda ona vari a ja se tady mrcasim s jedniom serverem, jsem uz vazne paranoidni, dokonce i vnoci se budim, zapinam pocitace a sleduju logy, Zda nebyl nektery napadeny. myslim, ze to je na psychiatra 
Není tady
Ále nic. Lhář zatím zůstává lhářem. Asi ještě není čas.
Upravil(a) majkafa (16. 4. 2011 14:19)
No jeste ze jsi to opravila Majkafo
Ty se opovazujes me nazyvat lharem ?
Ted se na tebe budu velimi zlobit ! 

Není tady
morpheus napsal(a):
No jeste ze jsi to opravila Majkafo
Ty se opovazujes me nazyvat lharem ?
Ted se na tebe budu velimi zlobit !
To není o tom, jak já se tě "opovažuji" nazývat. To je o tom, že ty zcela vědomě lžeš.
Si snad upadla, ze tu na netu budu psat pravdu
To neni o lhani, ale o "mlzeni", zamernem mlzeni. Myslis si, ze by mi bylo prijemne, aby jsi na me prede vsemi pak vytahovala veci z meho intimniho zivota ? Obzvlaste Ty, ktera dela uplne s prehledem, bez jakychkoli zabran a blbci jsou ti, kteri tu o sobe opravdove veci pisou
Tobe ani do SZ nic ze sveho zivota nepisu, protoze Ti neverim ani to, ze Tvuj nick Majkafa.
Není tady
přijde mi úsměvné, jak tu některé jeho přítelku nazývají citovou vyděračkou, ale samy ve svém soukromí praktikují to samé
asi by to chtělo zamést si nejdřív před vlastním prahem.
Není tady