|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Jéje malá Heri!
je na zjedenie, taký malý cukrík 
Návšteva nám už odišla. Tie náušnice sa mi moc nelúbia a náramok je taký hrubý a veľkostne jej ho môžem dať okolo krku
, ale budiž odpusteno, lebo mi doniesli komplet obed podľa mojej chuti!
Momentálne som za kus žvanca ochotná zabíjať. 
Inak čím ďalej tým viacej pozorujem, že mi ide mlieko do hája. Strašne ma to štve, ten Nutrilon je brutálne drahý.
A ešte sa chcem opýtať za tie homeopatiká pri pôrode. Pri pôrode sa môže piť?
A Dadulka hádzala nejakú anketnú.....aha už viem, čo si sa pýtala. Mne akurát orchidea znova odkvitá a zase sa to chystám odstrihnúť, vždy to strihám, ale vôbec neviem, či sa to má alebo nemá, ale neskapala a vždy znova rozkvitla. Akurát mi ide kvitnúť druhá
a čo som bola v pôrodnici, tak mi rozkvitla jedna izbová rastlina, čo mám ešte po našich a NIKDY predtým nekvitla. Tak neviem, akou slivovicou to tu manžel a jeho kamoši počas oslavy vtedy polievali, že to rozkvitlo. 
Není tady
Holčí tak snad budeš brzo v pohodě a budeš si moc v klidu sednout, musí to být dost náročné. Ale ty to zmákneš :-) je dobře, že je Danielka spokojené mimčo tak aby jí to vydrželo a ty jsi měla dostatek mlíčka:-)
Bell tak to je fajn že ti donesli i oběd :-) hoď foto naušniček :-) ¨
Já jsem si je sice vybrala ale taky nevím co nám na ně řekne babička co je bude platit:-)
Dneska mám holky nějakou žravou, pořád bych do sebe něco tlačila, pak se divím, že mi váha leze místo dolů hezky nahoru :-(
Není tady
Jo a holky chtela jsem jeste specielne pro Zuzku a Lenku-ja si za to muzu sama za a jsem rodila poprvé a za b jsem měla na výběr. Buď necháme tabletu působit třeba i den dva a nebo to urychlíme. Já si vybrala b. Takže KLIDEK 
Není tady
Holči, Ty jsi potrhaná až do konečníku??? au au, Ty sis to fakt vyžrala... ale Danielka je tak nádherná, vypadá to, že i kojení vám půjde levou zadní, tak snad to všechno vynahradí 
Míšo, co krevní tlak?
už ses trochu zklidnila? 
Není tady
Miško, hodím fotku, ale neskôr. Sa mi do toho nechce. Julka je nejaká nekľudná, určite spustí rev, hneď ako vytiahnem foťák.
Teba som ale chcela poprosiť, či by si mi hodila link, kde si vybrala tie tvoje.
Holči a o koľkej sa malá vlastne narodila?
Upravil(a) bellatrix (14. 4. 2011 18:05)
Není tady
Leni tlak už dobrý ale padly na to dvoje sušenky a káva :-)
Bell naušničky jsem vybírala tady na těch stránkách www.sperky.cz a nebo tady mají hezké http://www.goldpoint.cz
Není tady
Leni, článek zajímavý, ale podle mě to bude za chvíli zase jinak a ke všemu víš jak oni rádi plošně něco oznámí a pak je k tomu milión ale ale .... nakonec budeme rádi, že nám nechají to, co máme teď 
Není tady
Dadul, tak po Domíšovi mám tuhle http://www.luxusnipradlo.cz/akce-slevy- … enka-5049/ a ta je fakt super, hodně prodyšná, rychle schne a není vidět pod oblečením.
Akorát já už jí mám od častého praní takovou zašlou trošku, takže jsem právě chtěla ještě jednu, k doktorům atd. No a koupila jsem tuhle http://www.ondalek.cz/produkt/anita-pod … jeni-5031. Ta je na pohled hezčí, také schne rychle, ale příjemnější na těle je rozhodně ta první
Ta má prostě lepší matroš...
Není tady
Tý vado, to jsou ceny
ale sleva dobrá
Ten druhý link se mi nezobrazuje 
Ale díky 
Já si asi zajedu do města a juknu na ně "naživo" a pak si nějakou objednám ... tyhle co mám jsou asi nějaký krámy s elastanem či jakým zmetkem, proto to tak sešlo 
Jéžiš Holči, až konečník .... no super, to je mě líto
Ale bude určitě líp. Ta kráska za to určitě stojí, ne ??? 

Jo a holky, stříháte u těch orchidejí celý ten šlahoun, nebo jen tam kde ty květy odkvetly ????
Upravil(a) Dadula (14. 4. 2011 20:44)
Není tady
http://www.ondalek.cz/produkt/anita-pod … ojeni-5031 tak zkouším ještě jednou...
Není tady

Heri mala je sladounka i kdyz rve
Hele a co na ni Filipek?
Holcicko mam radost ze uz je lip
Holky ja dnes mela na kontrole o kilo min nez minuly tyden
asi jak je chudacek zaludecek utlaceny
a taky uz nejsme u nasich a nejosu buchticky od babicky
Takze to bychom meli 8kg
nejak se mi tonezda mozny ,protoze pri pohledu do zrcadla vidim slona
No a chtela jsem se zeptat na SEPARACNI KRIZE ... cetla jsem ze kolem roku a pul vrcholi jedna ,pak kolem 2,5 tusim dalsi .. Mam pocit,ze to u nas presne sedi ,ale je to docela narocne.Dokonce tak ,ze kdyz se v noci potrebuju vycurat a mala se jak na potvoru vzbudi ,musi jitsemnou ,jinak rve a utika za mnou
Dnes v noci se tak probrala ,ze byla dve hodiny vzhuru ..
Pri te kontrole ji hlidala mama a ja myslela zeani neodejdu co mala delala.Ted prijel manzel a ona se ode me nehne
tome mrzi samozrejme nejvic.Potrebovaal jsem umytnadobi a ona mi visi na noze a rve a rve.Nekolikrat jsem si k ni klekla a opakovala ,ze musim umyt nadobi a pak si muzeme hrat .. Rvala uplne celou dobu a i kdyz se ji manzel snazil zabavit , utesit v naruci ,byla nepricetna ,ruda ,proste hystericka
Ja to fakt nekdy nedavam ...
Není tady
zdar. mam za sebou pernej vecer - Bara mela vysvedceni. Zacalo to uz rano, jen co jsem vstala. Drobky na gauci, papirove kapesniky vedle kose, nezhasnute svetlo na chodbe a nevyvenceny pes, ktery pos.ral schody. V poledne prislo postou to vysvedceni, ve tri mi volal jeden z ucitelu ze nema podepsany krizek za zapominani a vecer dorazila domu s roztrhanou mikinou, deset minut na to se ji podarilo skolnim batohem prastit Kolomba do hlavy, ten krizek v zakajde nebyl jeden ale tri z cehoz dva si podepsala sama a ve finale prisla domu se psem bez klicu, ktery ji spadly asi do reky a do ted je s panickem venku hledaji.
No a ted mi reknete, co s nim mam delat, aby me nezavreli az zcernam
mimo sebe neznam jedine dite, ktere by melo tolik pru.se.ru za jediny den.
Holci a Heri, vase berusky jsou moc krasne. Hotove male ruzove princeznicky 
Miso, jsem se zasmala, to auto obehnany paskou...... ale delniky bych asi prizabila 

Není tady
Zuzi, ja nevim, asi neporadim. ja by ji za to rvani zas na chvilku zavrela do pokoje a pockala az ji to prejde. Kdyz o tom nejsi presvedcena, tak ja fakt nevim co jineho, jedine snad jestli mas nervy tak to nechat tak a ignorovat 

Není tady
Dituš buď v klidu u nás je to občas podobně. Michal si včera večer vzpomněl že má úkol, takže jsem ho za něj dělala ráno v busu. :-)
No dělníky jsem seřvala všechny co byli po ruce a ještě si na ně budu stěžovat.
My budeme mít dneska asi veselý večer. Malá spala docela dlouho odpoledne a v půl osmé kojení u toho usnula, v půl deváté vzhuru a chtěla se dojíst. Do teď mi spala na ruce, tak jsem jí dala do postýlky a ona oči na vrch hlavy.Tak jsem zvědavá kdy usne
Není tady
Hihi Miso, doufam ze vis, ze Wolkr byl Jiri, ne Johny 
Klice se nasly 
U nas podobne. Vesele se prdi, oci jak baterky, dudla zvejka jen tak jako ze by se melo a od osmi uz se dojidala 2x
Vzteka se u prsa, bo nic uz netece 

Není tady
No to je u nás podobně :-) prdí jak divá, dudla jen tak opřenýho o pusu....ale už spinká :-)
Jo a Wolker byl Jiří no tak to to máme špatně :-D 

Super že se klíče našly :-) páníček je šikula :-)
Není tady
Tak tie vľavo sú tie nové a tie vpravo po V. 
No a dneska som sa neovládla. Totiž pred 1,5 rokom som Viky tak brutálne ostrihala z totálne dlhých vlasov na krátke a tak otrasne, že na druhý deň som jej to musela dať "opraviť" v kaderníctve a holička ma ešte aj echt sprdla (chodím k nej 14 rokov
). Tak som sa zaprisahala, že už ju nikdy neostrihám. No a už to má fakt dlhé a ona to má ešte totálne husté a R. ju samozrejme ani jedno ráno nečesal (minulý týždeň jej ani raňajky nerobil, že to som mu nekázala, len desiatu
pritom vždy po nočnej s ňou naraz raňajkuje, sklerotik), nakázal jej, nech sa češe sama, nej to samozrejme nejde, tak ona to vždy len narýchlo zopne a ja na tie jej dredy už nemám nervy, tak som jej to dneska ostrihala. Zase som to trošku prehnala, zobrala som jej asi 10cm, ale ako-tak som to zarovnala a už to zvláda učesať aj sama. 
Není tady
Aj ja hádžem jednu anketnú. Očistky. Krvácanie trvá 6 týždňov alebo aj menej? Ja už si to nepamätám, ale zdá sa mi, že som krvácala tuším celých 6t, ale ja fakt neviem. Okrem toho nepamätám si, že by mi to po prvom pôrode tak zapáchalo. Pritom mením vložky ako na bežiacom páse, niekoľkokrát za deň si umývam podvozok
, nič podozrivé tam nevidím, mám tam už len 1 steh takmer vnútri, na utz mi povedali, že je všetko ok, tak neviem. A ten smrad mi pripomína niečo divné. Naša mačka je tak niekedy cítiť, ale ona nemala mladé, tak už mi asi šibe. 

A ešte aj divné veci zo mňa vylezajú.
Asi sliznica, ale je toho nejak moc. Bože, kedy to už skončí. 
Ako to prebieha(lo) u vás?
Upravil(a) bellatrix (14. 4. 2011 21:53)
Není tady
Pardon že sem lezu, jdu jen pozdravit Zuzanku
Je mi líto že Sofinka má zrovna teď tak "blbé" období, ale určitě to bude brzy v pohodě. U nás to někdy vypadá podobně teda možná hůř, páč já plácnu asi rychleji než ty
takže jen tě chci uklidnit že v tom nejsi sama, všechny nemáme svatou trpělivost a neznamená to že děláme něco zle. Jsme lidi a ne stroje 
drž se zlato 
jo a nádobí umyje taťka, co ty na to 
a ostatním gratuluju,máte krásná miminečka

Není tady
Bell tak já měla očistky s míšou dokonce dva měsíce v kuse a teď s VIki jen necelé tři týdny.
A podle toho co mi říkal dr tak to chce hodně pít aby to šlo rychleji ven a tím se to i zkrátí. A je fakt že jsem v porodnici denně vypila 4-5konvic čaje
Není tady
Haló Tery! Naposledy si sa sem ozvala včera večer a dneska ani na FB som ťa nevidela. Podaj hlásenie, ak nerodíš!
Alebo žeby tichá voda....ako to tu niekto spomínal?? 
Není tady
Ahoj holky,
snad mám chvilku napsat jak dneska na kontrole.
Davídek se pořád nějak budí...tak nevím, jestli prdíky a dát sab simplex, nebo ne...včera vyloženě hystericky řval, to bylo jasné, dneska jenom pokníkává a stačí ponosit nebo ududlat a zase chvilku spí.
No a na ko, dr ho moc chválil, líbil se a vyloženě kroutil hlavou nad zprávou z porodnice o narození, proč jako je nedonošenej...
, říkal, že bůhví, kdy jsme si ho uplichtili, že je normálně zralej a donošenej 
, že dělal několik let na nedonošeneckém oddělení a že Davídek má všechno co má mít zralé dítě.
V každém případě jsem si myslela, že víme, kdy jako se "udělal", ale jak je vidět, tak ne...ale ten termín cca 14 dní dřív jsem měla zrovna MS...

Na Kice hned dr viděl, že má červený tvářičky, ona na ně trpí od narození, dneska se jí to udělalo odpoledne, tak jí napsal kortikoidovou mast, máme namazat jednu tvář a čekat, co to udělá, když zbělá, namazat i druhou max týden a když to nepomůže nebo zčervená víc, tak máme jinou mast nějakou lipobázi.
Ach jo, už ho mám zase v ruce 
Bell, já už jen špiním, kousky ze mě šly v porodce, doma už jen jako klasická ms, s Kikou jsem to měla stejně. Ale nevím, jestli po císaři nejsou očistky jiné...
Zuzi, to mě mrzí, že máš se Sofi takové starosti...Kika žádnou separační krizi nikdy neměla, až teď pár týdnů před porodem, to jsem tu taky pořád řešila, vyřešilo se to až mým odchodem do porodnice...ale tuším, že naše separační krize nesouvisela s tím věkem, ale právě s příchodem Dády...jak to Kika tušila, že se něco děje. Je fakt, že i teď na mě visí a já lezu kolikrát po zdi z toho, jak za mnou pořád chodí, dneska jsem si už dělala srandu a šla jsem 2 kroky sem a 2 zpátky a ona pořád za mnou...
Bože jak oni ty potvůrky poznají, že je nechováme???? 

No nic, musím letět, ještě jsem chtěla dát nádobí do myčky a pořád mi tu něco kníká, jsem zvědavá, jak to udělám, taťka usnul..
Není tady
Baf, Zuzi, nerodíš? a kde je ta Terys, já jsem říkala, že je taková nenápadná
Tuli, ty červené tvářičky má od čeho? že na to dává Dr rovnou kortikoidy... jinak gratuluju ke skvělým výsledkům u Dr
mimochodem, kolik Dáda přibral? psalas předtím, že z toho máš trochu obavy 
Bell, tak náhodou ty naušničky tak hrozné nejsou, myslím, že si dali docela záležet s výběrem (jakože ne že bych po takových prahla, ale mohly být horší, vzhledem k možnostem, jaké ve zlatnictvích jsou
)
Není tady
Dobré ráno,
no co se děje tady se ještě spí nebo že by se rodilo?
My s Vikinkou vstávaly v osm a to nás zbudila zbíječka odnaproti. Vikinka se nasosla, přebalila, převlékla z pyžámka a už zase upadá do říše snů. Jen nevím jak jí to půjd v tom randálu co tady je. Si připadám jako bych stála hned u té zbíječky. :-( Asi budeme muset po obědě na procházku aby se vyspala pořádně.
Včera mi dostala kamarádka. Domlouvaly jsme se že přijede s přítelem do kouta. Domluvily jsme se na sobotu. Všechno v pohodě, jen RObík přišel s tím, že jde v sobotu do práce. Ale až po obědě, tak jsem návštěvu chtěla přehodit na pátek odpoledne aby se RObík vyspal dopolko než půjde do práce. OK jenže opět změna takže Robík jde so práce sobotu i neděli a hned od rána. Tak mě prosil abych je přesunula na sobotu aby si v pátek mohl lehnout.
Tak píšu té kamarádce, že jestli tedy platí to že se staví a jestli by mohli přijet tedy v sobotu, že je to tak a tak. No a problém, že jo protože ten její chtěl pokecat s Robinem a v sobotu se jim to nehodí protože se chtěli válet a odpočívat. No takže nakonec je to tak, že přijedou jenže nevím kdy. By mě vzal čert za takový domluvy. Ona když mi poprosí nebo řekne že se jí to nehodí tak se přizpůsobím.
Není tady