29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Leni, no je to možné, že měřila průměr hlavičky, ale jestli to pak odpovídá tomu obvodu, co by teď mohl být, si bohužel neumím spočítat Jo já a matika jsem nikdy nebyly kámošky
A rodit dítě přes 4 kg mě také děsí, tak doufám, že mě to mine... jako mohla by být o kousek větší než Domík, ale jen o kousek
Není tady
Ahoj holky
Tady je hnusne ,zase na rukavice
Peti parada ze se mala pretocila tak jen at tak uz zustane opicka
Dadulko precetla jsem vsechno ,ale uvizlo mi hlavne ,ze bych mohla malou poslat k tchyni a odpocinout si.Nooo , to prave nejde .. celou dobu bych stejne myslela na to jak ot tam mala zvladne a psychicky odpocinek by to byl veskery zadny Ona je tchyne uz dost starsi , tohle proste ne... To pro me neni reseni
Holky jsem rada za vase rekace k vychove a placani ,fakt diky potrebuju si to v hlave srovnat ,porodit a hodit se trochu do klidu a bude to dobry
Leni nee ,nenudim se
Mam tu jeste par plinek na vymenu zipu a to musim stihnout doporodu .. ja ti mam takovy pocit,ze co neudelam ted ,uz neudelam nikdy
ale snad nebude tak hrozne
Uz nevim co jsem chtela ..a jooo , Danielka je absolutne nadhernaaaaaaaa takovy kukadla nadherny a je proste hezounka
Jsem rada,ze je ti Holcicko lip
a stim kojenim jsi trida,urcite to pujde ,parada!!!
Ja jsem po monitoru , mala vyjimecne nespala ,tak to bylo rychle No a prohlidka - pry je mala hlavickou uz HODNE dole (jako bych to neslysela pomalu 8 tt pokazde ,ze
) Pak pan dr. povida ted to bude docela bolet" a jestli tohle nebylo seznameni s panem H. tak uz nic.Boli me celej spodek
O vikendu ma babicka narozeniny a manzel bude makat na tech omitkach , mozna by to jeste mohlo pockat do pristiho tydne no uvidime ..
Není tady
Tý vado, takovou havěť mít doma - no fuj Upřímně vás holky lituju.
Pet, nenašla bys někde odkaz na tu podprdu ??? Oni jich tam maj tolik, že nevím kterou. Mě by líbíla nějaká lesklá, nebo jakákoliv, ale aby mi to neudělalo ty cumlíky - to je něco tak hnusnýho
Leni, já Arnicu beru taky - ale předepsala mě to na ty žíly. Možná jako prevenci proti zánětu - nevím. Jinak jsem s ní teď mluvila a říkala mi, že na uspíšení porodu nejsou žádná homeopatika .... ale poradila mi po odtoku plodovky Actea Racemoza ??? a po prvních kontrakcích Kanloptylum - fakt se omlouvám ale ty názvy jsem asi zmršila - no každopádně je to tak, že obojí se bere 5kuliček po 30 minutách. Takže už se vidím, jak mezi kontrakceme počítám kuličky
Dala jsem to jednou, tak ten porod dám i po druhé, ne ??? Nejsem žádný béčko
Není tady
Jo a ještě jedna anketní .....
Holky, co máte doma orchideje .... zastřihujete po odkvetení ty šlahouny nebo ne ???
Mě teď jako na potvoru všechny odkvetly a nevím jestli mám nebo nemám to střihnout. Někdo radí jenom zastřihnout cca o 10cm, jinej zase že ne .... Tak nevím
Není tady
Jsem si zdřímla s Viki a hádejte co se mezi tím stalo. Teď koukám z okna a dělníci mi auto odtlačili a to mě docela naštvali protože jsem tam měla rychlost a jestli s tím něco udělali tak bude fakt veselo. Jdu na ně pak vás dočtu.
Není tady
Zuzi a proč tak brzo??? většinou se s panem H.seznamuje, až jsi v termínu (nebo spíš po termínu), případně je nějaký důvod k uspíšení porodu... s takovou mě fakt předběhneš a to ponesu těžce
jinak jestli Tě bolí spodek jak čert (jakoby fakt uvnitř kolem čípku, ani ne MS bolesti) a budeš trochu i špinit, tak je možné, že to byl fakt hamilton... a jaký máš nález?
Dadulko, ona je arnica celkově dobrá na hojení atd., možná bych to někde našla podrobněji, asi by měla podporovat nějak v dobrém u Tebe ty žíly, krvácení atd...
jinak to druhé jsem nekupovala, ale Caulophyllum mám, ale musí se začít užívat až opravdu při kontrakcích (případně po prasknutí vody)... jako tip do porodky jsem někde našla, že si máš arnicu a caulophyllum dát do půl litru vody (nevím ale přesně, kolik kuliček - kdybys chtěla, pohledám to) a to pak popíjet, abys nemusela počítat kuličky každých 15 minut
Není tady
Dadul orchideje bohuzel nemam ,neporadim .. vzdycky se mi moc libily ,ale nevim jestli by mi nepochcipaly Mozna do domku zkusim ,jestli moji peci preziji
Koj podprdu neresim ,takze taky neporadim ...
Jo a homeo mela u porodu moje kamaradka a jeji manzel ji v presnou hodinu daval ty kulicky a pry mela pohodovy porod .Jestli diky homeo ,nebo by byl i tak to nevim ....Ale pokud to nekdo chcetevedet ,muzu seji zeptat na nazvy..
Miso tak hodne stesti
Není tady
Míšo, to je normálně na zavolání policajtů na ně ještě takové věci řešit s blbečkama... očividně, kdyby měli nárok na to blokování parkovacích míst, tak mohli policii na odtažení nebo pokutování zavolat oni, ale jestli to neudělali....
Dadulko, mně teda po přestěhování všechny chcíply (mojí chybou, špatně jsem je zazimovala), ale předtím jsem stříhala, ale až to bylo uschlé...
Není tady
Zuzi, tak to je dobře že už je maličká napasovaná dole - to už se určitě točit nebude, tak aspoň, že nebudete rodit třeba v KP.
Aha, pokud máš o tchýni pochybnosti (jakože už je starší a nemusela by odhadnout potřeby S., tak to je blbý). Já třeba o své mamce naprosto nepochybuju, takže já si třeba dáchnu když si jí mamča vezme, ale je pravda, že dost často na A. myslím
Jsme občas asi všechny stejný trubky, co ????
Jo a víš co jsem zjistila, že čím víc se to blíží, tak tím víc si přeju, aby to bylo teda nejdříve 40tt. Najednou se mi s tím pupíkem loučit nechce
Není tady
Leni ja jsem totiz de.bil co se nezepta jestli to bylo ono ale on me dr.normalne prohlidl ,konstatoval to o te hlavicce a pak rikal ,ze to bude asi dost bolet a stoural a kroutil,ze jsem mu z toho kresla malem utekla .. tak o co jinyho by se pokousel
nebo jsem jedna velka paranoia
Nalez beze zmeny ,deloha klidna.. a toje vse..
Leniii ,ja te predbihat nebudu ale nesmis se s tim crcat
Holky ja objednala a zaplatila tu Camillu a ted mi pani pise,ze nema jednu tu barvu Bude k odeslani pristi patek ,no tak to asi fakt nestihnu dodelat
sakra sakra !!
Není tady
lenkaB napsal(a):
.. jako tip do porodky jsem někde našla, že si máš arnicu a caulophyllum dát do půl litru vody (nevím ale přesně, kolik kuliček - kdybys chtěla, pohledám to) a to pak popíjet, abys nemusela počítat kuličky každých 15 minut
Jj, máš pravdu, teď si vybavuju, že mi říkala, že 20kuliček do 1/2 vody a popíjet, ale upozorňovala mě právě na to, že až při kontrakcích .... no já nevím - budeš to praktikovat ????
Není tady
mimochodem, četly jste toto? http://domaci.ihned.cz/c1-51566960-rodi … tovku-mene
jako pozitivum teda hodnotím, že bych si mohla délku rodičáku zvolit libovolně (např. já budu začínat s prací od září, tak bych mohla zvolit třeba jen 2.5 roku nebo naopak 3,5 apod.) a že bychom bez ztráty rodičáku mohli od 2 let dítě dát do jeslí nebo školky... ale jinak mě to pěkně se.e, ještě jsem si přečetla i pár reakcí a je mi z těch lidí fakt blbě.. nejlepší, když argumentuje starší generace, že oni taky neměli mateřskou atd. tak dlouho a v takové výši... jenže tehdy taky měli všichni skoro babičky, školky a jesle pro všechny, nikdo se nemusel třepat, jestli náhodou živitel rodiny nepřijde o práci apod... např. tchýně mi říkala, že i přes spoustu negativ je ráda, že děti mohla vychovat tehdy, že fakt byli úplně jinak od státu zajištění, i různé půjčky (někdy nevratné nebo s nízkým úrokem), sami - střední třída, žádní zbohatlící - z výplat byli schopní postavit za 5 let dům... nedovedu si dneska představit, že bychom z výplaty ušetřili za 5 let na celý barák a ještě k tomu se starali o děti, platili inkaso apod.
tak, se mi zas zvedl tlak já už fakt dneska musím něco užitečného dělat, protože mám dneska totální záchvat lenivosti
Není tady
Daduli ale ja nemam absolutne problem nechat malou s MOJI mamou jen s tchyni no.Mala na ni neni zvykla ,to by bylo jako ji strcite nekomu cizimu ..
A s tim pupikem se rozloucim rada ,ale nejak se zacinam DOST bat toho porodu Takze uz nectu zadny slohovky a nechci slyset ze to boli ,jo
To ditespis uz tri hodiny! To zas bude vecer uspavani ... ale nechce se mi ji budit.Venku je stejne hnusne a do vecera daleko.
Není tady
Zuzi, jo, to bude určitě ono, normální vyšetření tak dlouho netrvá... ale musíš být aspoň na 1cm otevřená, jinak se to nedělá, enbo je Dr blb
já si pamatuju, že mi hamiltona dělal ráno před první tabletou primář, ale to mi došlo až hooodně zpětně, každopádně jsem fakt viděla pomalu andělíčky, protože jsem nebyla vůbec otevřená (ani pro ten prst), napřed jsem si myslela, že jen neumí vyšetřovat... jen mě štve, že to dělají Dr naprosto automaticky, aniž by Tě upozornili nebo dali možnost odmítnout (což podle mě do TP je naprosto normální...)... ale četla jsem, že to stejně nevede k vyvolání porodu jako takového, ale k přípravě por. cest a pokud se miminku nechce (jako např. u nás očividně ), tak je to zbytečné...
Dadulko, s tou vodou asi ne, normálně si ty homeo vezmu s sebou... jsou to jen 2 tuby, tak to snad nespletu
Není tady
Leni tohle ja vzdycky proletim a pak se jen poptam mamy (ucetni) jestli a jak se me to tyka , protoze me to strasne vzdycky rozzuri Mam pocit,ze se to ted meni snad po tydnu ,kde a co ukrati ,poskrtaji ...
Není tady
Zuzi neboj, vůbec to nebolí - to je vlastně jako taková větší včelička
jinak taky odmítám poslouchat cokoliv jiného, než řeči o tom, jak druhé porody bývají víc v pohodě, rychlejší a lepší
Není tady
Jsem si zase zvedla tlak s kretenama jednima, všude samej ukrajinec nikdo neví kdo s tím autem hýbal a stavby vedoucí nikde není no tak to mají smůlu. Měli štěstí že jsem měla malou doma v postýlce a spinkala tak jsem utíkala rychle zpátky, ale tohle jen tak nenechám. RObin přijde až v noci. Takže tam dneska nemůžu protože nemám kam dát malou. Ale hned zítra si tam zajdu.
Prý jim auto překáželo že si objednali beton nebo co. Co mě je do toho to jako tady budou strkat autama sem a tam aby jim nepřekážela. No jsem zralá na panáka. Škoda, že nemám hlídání na tu chvíli šla bych si to tam vyřídit hned jak jsem vytočená.
Není tady
Zuzi, mně ještě víc než toto asi ráno nadzvedl článek o tom, jak armáda koupila jakési auta, které vlastně momentálně ani nepotřebuje... nepamatuju si teda přesná čísla, tak střílím - potřebují jich cca 19ks a koupili 112 (takže skoro stovka stojí jen tak v garážích bez využití a bez možnosti využití), přičemž jedno auto stojí 40milionů.... no a pro takové kšefty musí brát peníze rodinám, postiženým, zvedat daně apod. ...
Není tady
Leni tak ja se priste zeptam byl to pan H. nebo jste jen blb a neumite to jemne?
Ja mam totiz sveho dr. (asi sesteho v poradi od puberty) opravdu peclive vybraneho pres znamou lekarku a on je vazne neuveritelne ohleduplny u prohlizeni.Me pak prijde kazdy jiny jako buldozer
Hm ,fakt to s tim H. nechapu Hlavne to ze se to ani nerika... Jako bys byla blba ovce bez mozku
Není tady
lenkaB napsal(a):
Zuzi
neboj, vůbec to nebolí - to je vlastně jako taková větší včelička
jinak taky odmítám poslouchat cokoliv jiného, než řeči o tom, jak druhé porody bývají víc v pohodě, rychlejší a lepší
No pockej a ony druhe porody nejsou rychlejsi , vic v pohode a lepsi???
Ja na to sazim!
S tema autama to je snad Kocourkov ,ne
To uz fakt zustava rozumm stat
Není tady
Jsem tak vytočená že nejsem schopná vás dočíst.........dělo se něco zvláštního? Si budu muset udělat kafe nebo jít projít s malou, teď vylezlo sluníčko.
Mě snad z toho praskne žilka ještě.
Není tady
Ahoj holky,
kluci šli na písek,tak jdu pozdravit
A hlavně - HOLČI MOC GRATULUJU K NAROZENÍ DANIELKY,JE NÁDHERNÁ a moc mně mrzí,že sis to tak "vyžrala" .Ale už jsi na to špatné určitě zapomněla a Danielka ti to vynahrazuje
Leni a co ty tu ještě strašíš?Jsem myslela,že už si přečtu o Anežce a ono prd
U nás dobrý,Sárinka je zlatíčko,v noci spí 6 hodin v kuse,přes den tři,pak se nasosne a spí dál.Je pěknej otesánek,klidně vypije obě prsa a ještě by si dala .Dnes tu byla sestřička z pediatrie a už můžem chodit ven.
Ale umí se i ozvat
Není tady
Leno CTVRTE porody jsou rychlejsi, pohodovejsi à lepsi doporucuju vyzkouset.
Vecer vàm sem z notasu pisnu homeo à pochopila jsem zravne ze je tu k videni danielka? Su zvedava
Není tady
Heri malá je nádherná taková princezna :-) a je ti hodně podobná viď
ten spánek ti závidím.....my spíme v noci max 4,5hodiny a přes den jsme u prsa tak po třech někdy i po dvou hodinách.
Já teďpozoruju Vikinku jak se mění, koukám na fotky když se narodila tak byla celá tátová a teď je hodně podobná do mého bráchy :-)
A nejspíš budeme mít modré oči :-)
Není tady
Čau ženy, děkujeme za chválu, kukadla teda má, to se musí nechat od dnešního rána, co se naplnily mlékárny, tak je to naprosto spokojené miminko. Aspoň zatím. Máme za sebou obě spoustu vyšetření, včetně UTZ dělohy a konečníku ( ten studovali zevnitr z pochvy-to jsem si fakt posmakla) a pokud zítra zjistí, že je na tom D. dobře se žloutenkou, tak povalime domu.
Jinak sedět NESMÍM - mám to dost natekle. Ale kruh s sebou mám a dávám si ho mezi kolena, když ležím na boku-a moc mě mrzí, že mě to nenapadlo už v tehotenstvi. Bych si ušetřila bolesti kycli.
takže tak. už se těším až vás prectu normálně a ne v tehle miniaturní mobilní verzi. To je o nervy.
Není tady