29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Cipí, ti jsou krásní!!!!!!!!!!! a mně přijde, že je Jájik větší než Adélka...
No a můj pupek??? , vytahanej a ty strie, mi to tak štve...po Kice ani ťuk a teď od pupíku dolů
, takže já plánuju místo bikin koupit tankiny...
Není tady
Cipí, tí sú nádherní! Skôr Adelka má taký výmyselnícky kukuč, než Jájík.
Ja si na strie nemôžem sťažovať, lebo mne sa urobili ešte pri Viky a teraz už sa mi vďaka nim koža len natiahla ako harmonika, takže mám novú len jednu a tie staré už dávno vybledli. Strie mám len na bokoch, na bruchu mám len tú otrasnú tmavú čiaru a sádlo, ktoré mi visí Ale aj tak som na tom ešte stále lepšie ako pred tehotenstvom. Vtedy som tým sádlom bola inak oplácaná.
A vyfotiť si to brucho musím asi čo najskôr, lebo ako sa Júlia umúdri a budem sa môcť aj cez deň sem-tam poriadne najesť, tak už sem fotku teda nedám.
Ona má fakt nejaký radar, aj keď som ju mala v tom šátku, tak som vytiahla polievku z mikrovlnky, zoberiem lyžicu do ruky a rev.....
Ja som tuším ešte nejedla bez jej plaču.
Není tady