Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#976 4. 5. 2011 20:21

lenkaB
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Zlínský kraj

Re: CHAT: Jarňátka 2011 č. 2

Jé, Míšo, díky za zprávy a pozdravuj holky smile jsem moc zvědavá na fotky Elenky smile (mimochodem, to jméno se mi líbí čím dál tím víc... pussa )

Tutuli, super, tak snad to byla jen nějaká krizovka a Dáda pochopil, že jako pořádný chlap by se měl zajímat hlavně o své plné bříško lol

Ditule, nebo už jako mnohonásobná matka tyto provokace nijak nevnímáš a bereš jako součást života, zatímco my jsme neustále překvapené a nebo druhá možnost - máš extrémně hodné děti lol u nás před půl hodinou začla úchvatná večerní scéna, doufám, že se to zítra ještě nebude stupňvoat, vysloveně to vidím na žárlení (dneska ještě v kombinaci s nevyspáním, protože se mi ji nepovedlo po obědě uspat), táta na ni nasadil taky přísný metr, tak bylo zle... ach jo, už ať jsou tyto dny za námi a má zpátky svou pohodovou holčičku mad

Není tady

#977 4. 5. 2011 20:39

lenkaB
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Zlínský kraj

Peti, tak to abys vozila pod kočárkem ještě pytel a DOmíka pak vezla po vzoru pohádky S čerty nejsou žerty, jak nabrali Máchalovou do pytle, hodili koňovi přes hřbet a jeli tongue
a hrozně si ceníme toho, žes zachovala pořadník a nepředbíhalas - tolik slušnosti už se v dnešní době hned tak nevidí reta jak to budete mít s hlídáním Domíka? jestli teda pantáta půjde k porodu smile

Není tady

#978 4. 5. 2011 20:44

Pet
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeň
Web

No k porodu tatínka chceme určitě a on se nebrání wink. Byl i u porodu Domči, tak teď přeci nemůže Michalku ošidit big_smile. No a hlídat bude babička a v noci mám v záloze ségru (bydlí 5 minut od nás, tak aby se sem babi nemusela v noci hnát, přišla by pak až ráno). Jinak babička to děsně prožívá, dnes mi říkala, jak v noci nespala, protože měla pocit, že budu rodit dumbomhjarta Já se z ní jednou zblázním..holt jsem poslední třetí mazánek, co se dá dělat smile

http://www.eticker.co.za/tickers/9l1e9bmb79oxzizs.png
http://www.eticker.co.za/tickers/5ymvxvx4xhi39gme.png
http://www.eticker.co.za/tickers/b4ahxvx4liflx1lh.png

Není tady

#979 4. 5. 2011 22:08

mvkoty
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Velvary
Web

Tak jsem se sem dostala a dočetla vás, tedy tak trochu v rychlosti, protože sleduji hokej :-)

Odpoledne jsem měla srazík s Květuš a dětičkama..... Kika byla naprosto úžasná a hned se mi vrhla do náručí :-) tak jsem jí pochovala a povídaly jsme si jak se jako velká segra má :-) Je to fakt zlatíčko. Vyzvedly jsme Míšu za školy a kdyby jste viděly holky jak byla z Míši Kika nadšená a Míša jak byl důležitý když vedl Kiku v metru.... byl na ně úžasný pohled. ....Máme i foto z metra tak až zítra stahnu z telefonu tak se pochlubím......

Květuško moc děkuji za oblečky, jsou opravdu úžasné hlavně ten overálek a kraťásky.....Kika má u mě ještě dodatečně bombonky......

Bell jak malá Julka líbí se jí v šátku:-)

Já jsem byla na těch schůzkách a než jsem jela tak jsem malou nakrmila a uspala, nechala jsem tatímu ještě odstříkáno v lahvičce kdyby náhodou.... přijdu domů a malá v kočáru, prý řvala co jsem odešla, lahev prázdná holka suchá a prý řev jako blázen..... tak na ní koukám ona oči navrch hlavy a úsměv jako nikdy.... jen jsem jí vzala do ruky tak řev, takže šup do šátku a couráme po bytě aby usnula.....je to čurinka chtěla maminku a tatínek jí byl málo, on byl chudák z toho na tabletu ale byl hrdina nezavolal zvládnul to a poradil si :-)

Není tady

#980 4. 5. 2011 22:27

mvkoty
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Naše dětičky v metru :-)  Vepředu Kika a Davídek v kočárku a za nimi Michálek s Viktorii :-)

http://resize.like.cz/images/213_220_242_60_4-05-11-10-26-12_130454077204052011423.jpg

Není tady

#981 4. 5. 2011 22:30

bellatrix
♥♥♥♥♥♥-

Klobúk dole pred tatinom Robinom! godliketummenuppgodliketummenuppgodlike
Na Elenku som tiež zvedavá, nech čím skôr pošle Dádulka fotku hjarta A aj mne sa to meno tuším začína čím ďalej tým viacej páčiť. lollollol
Leni, Viky sosala ešte menej a priberala tiež pomaly a dnes po tanieri polievky zahlásila, že hotovo a už do mňa nestrkaj ďalšiu žranicu....lol hold baba, drží si líniu. Tiež si ide svojím tempom a vôbec nieje vychudnutá, takže ma to nejak moc netankuje. Takže do budúcej poradne si budem musieť na nete naštudovať, koľko a ako často má piť v danom týždni a to doktorke zahlásim. vissla
Keď sme došli domov ja som z toho nevyspatia bola úplne ako po Lexaurine (nie že by som to jedla stále, mala som to len raz, pred maminým pohrebom). Ja som nebola schopná ani normálnej komunikácie. Julka ma samozrejme pospať nenechala, tak som ju hodila zase do šátku a išla som variť polievku, nech mám aspoň raz za týždeň jedno teplé jedlo. Moc sa jej to nepáčilo, ale po chvíli plaču (a ja som revala s ňou) zaspala. Strašne som vyčerpaná. Zajtra na večer dojde tchýne a bude tu aj spať, že nech sa trochu vyspím a v piatok má dovolenku a ja pôjdem konečne k zubárke.
Júlia mi tu teraz vytrvalo plače v kočíku a Viky pri tom dokonca zaspala. Bude zas zajtra pindať, že nedopozerala hokej. lol
Ja ju z toho kočíka nezoberiem. Do šátku už ju nedám a teraz vyslovene vymýšľa.

Není tady

#982 4. 5. 2011 22:48

mvkoty
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Bell jen jí nech v kočíku ať spinká a až budeš v noci krmit tak jí šoupni do postýlky:-) Já malou uspávala taky v šátku a dalo mi to docela zabrat, tak doufám, že bude spat dlouho abych se taky vyspala, jsem dneska taky nějaká uondaná a fakt se do postele těším :-)

Zkus zítra poštelovat to video ať můžeme pokecat a vázat další typy úvazu :-D

Není tady

#983 4. 5. 2011 22:58

Pet
♥♥♥♥♥♥-
Web

Hele holky, já jsem taky nevyspalá a to ještě ani malá není na světě. Fakt teď na ho.vno spím dumbom. Jo a jinak jsem dnes vyfotila pupek, když jsem tak pěkně zaokrouhleně 39+0tt. Tak když budete hodné, možná vám ho sem zítra hodím big_smile. Teď jdu zkusit spátsovaroll

Není tady

#984 5. 5. 2011 8:10

mvkoty
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Dobré ranko,
hlásím, že u nás je sluníčko hurá hurá to vyrazíme dneska někam ven. DO školy pro Míšu nejdeme, jede pro něj děda :-) takže máme volný den.....jen vymyslet co s ním....

Dnešní noc byla docela v pohodě :-) malá se vzbudela kolem 1 a potom až v půl 5 a v půl osmé jsme vstávaly takže parádička. Tátu jsme vypravily do práce a jsme tady samy.....to bude pohodička:-)

CO máte v plánu dneska vy?

Není tady

#985 5. 5. 2011 8:46

bellatrix
♥♥♥♥♥♥-

Dobré ráno. Aký nezvyk, vždy už tu Dadulka od rána strašila visslalol a teraz nič.
Peti, fotku hoď, nech sa pokocháme.
Ja neviem, čo budem dneska robiť. Von by som aj išla, ale nemám z toho dobrý pocit, keď mala tú teplotu, aj keď doktorka nám nezakázala vychádzky.
Asi sa radšej pokúsim dospať. Mne včera nechcela Julinka zaspať ani v tom kočíku až do ďalšieho kŕmenia, ktoré si vypýtala skorej a dosť z neho vyblila. Potom zase nie a nie zaspať a mne už sa tak motala hlava, že som sa bála, že s ňou niekde padnem, tak som ju dala do postieľky. Nech sa vyreve. Revala 50min. a neprestala a tak som ju dala k sebe a revala ďalej, ani neviem, kto z nás dvoch zaspal skorej. kapitulation Našťastie potom ťahala cca 4 hod. Zase mi spí teraz na rukách a keď si s ňou ľahnem, bude hore, už mi to tak dnes spravila. Malá tyranka. lol

Není tady

#986 5. 5. 2011 8:58

mvkoty
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Bell tak šup do šátku jak ti usne v něm tak na sedačku nohy hore a odpočívat ať si aspoň trochu odpočineš..... já mám teď Viki v postýlce a moc se jí tam nelíbí, ale dokud neřve tak jí  tam nechám snad ještě usne....venku je sluníčko ale zima jak v morně tak nevím jestli někam vyrazíme, když tak asi až odpoledne.......
Bell co dáváš Julce na tu teplotu?

Není tady

#987 5. 5. 2011 10:00

bellatrix
♥♥♥♥♥♥-

mvkoty napsal(a):

Bell tak šup do šátku jak ti usne v něm tak na sedačku nohy hore a odpočívat ať si aspoň trochu odpočineš..... já mám teď Viki v postýlce a moc se jí tam nelíbí, ale dokud neřve tak jí  tam nechám snad ještě usne....venku je sluníčko ale zima jak v morně tak nevím jestli někam vyrazíme, když tak asi až odpoledne.......
Bell co dáváš Julce na tu teplotu?

To mala len 37,2 (už po odrátaní), takže nič, ale neviem, čo by som jej dala, keby to stúplo. Paralen aj nurofen je až od 3. mes. alebo 5 kg váhy.
Do šátku ju zatiaľ moc nechcem dávať, jednak, že by som bola rada, keby to poriadne zalomila a ja s ňou a jednak 2 dni nekadila, tak nech môže hýbať nohami a nejak tomu pomôcť, nechcem stále tú rúrku používať. Ale keď bude moc "zlá", tak si ju uviažem. Teraz je v postieľke a pozerá na hrazdičku. pussa
Aj tu je dobrá kosa. Keď sa tak oteplilo, tak som už kašľala na kúpu takého toho kabátiku, čo máte aj vy a teraz zase rozmýšľam, či kúpiť. Kúpim a sa oteplí. dumbom Tak jej teraz dávam taký teplý svetrík, čo sme dostali. Je jej síce ooooobrovský, ale službu si splní. Áááá požiadavka z postieľky sa ozýva. big_smile

Není tady

#988 5. 5. 2011 10:06

Tutule
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Dobré ráno holky!
Tak jsem nestihla vůbec ani dočíst ani nic napsat....
Včera přijeli naši a zase se u nás křičelo, ale fakt nevím teda, jestli bříško nebo hlad...protože dokrm Dáda dostal, ale asi za ty 2h, kdy teda střídavě dřímal a křičel se pak nasosal a usnul. Spal pak do 2h a před 3 už zase spal, jak mi bylo jasné, za hodinu bude kadit a taky jo dumbom, ale po opětovném sosnutí zase usnul a spal až do půl 9!
Prsa se mi krásně nalily, takže ráno stačilo Dádovi jen moje mlíčko a sice ještě nespí, ale je spokojenej a koulí si očka v postýlce tummenupp
Až usne, snad se konečně dostaneme s Kikou na ty pozvánky...doufám, že už to tentokrát nezmastí a budeme je moct rozdat...vissla

No a ke včerejšku, v tramvaji jsem to nakonec zvládla super, ona Kika miluje MHD, takže byla hrozně hodná, jen mi tam naštval jeden pravděpodobně cizinec, co seděl na tom místě, kde stojí kočárky a nehnul se i když viděl, že je tam malé dítě a všude plno...Kika si pak sedla jinam, ale já byla nervní, že jí mám daleko, tak jsem mládence zvedla, ať si to aspoň s Kikou vymnění, když už musí sedět...butter
Srazík s Míšou super, sice to bylo zase kratičké, ale jsme domluvené na nějaké delší procházce nebo výletě až bude hezky. Kika s Míšou byli opravdu skvělí, škoda, že jsme v tom metru nemohli fotit, na schodech jak se drželi za ruce, my měli s velkou Míšou plné ruce práce s kočárky dumbom

Odpoledne jsme se pak museli stavit u tchyně, manželovi přišlo vyučtování daní, tak jsme to tam nemohli nechat dumbomvissla a jak jsme byli hned vedle dr, tak jsme tam zaběhli, jestli Dádu nezváží a oni jo, bez problémů, dr měl z Dády radost, že vypadá spokojeně a jdeme až za 14dní, dokrm mám dávat 2x denně, hlavně na noc, aby pěkně spal. Kiku taky pochválil za ty tváře a máme ještě pokračovat v mazání.

http://www.tickerclub.com/cache/59dac1956b.png
http://www.tickerclub.com/cache/a003200884.png

Není tady

#989 5. 5. 2011 10:19

mvkoty
♥♥♥♥♥♥♥
Web

No já jsem koupila paralen baby a je to naprosto stejně... ale když by měla horečku tak bych ho malé dala i když nemá ještě 5kilo...

....já teď řeším, že potřebuji vyprat šátek ale mám obavy, že mi za jedno odpoledne neuschne :-( a to bak tady budu běhat s malou na ruce :-(

Není tady

#990 5. 5. 2011 10:20

Tutule
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tak ještě k dotazům:
Vigantol máme 1x denně do roka a kanavit by nám nepsal, kdyby se Dáda narodil v pohodě, jakože porod nepostupoval a musel být pak císař, jinak se teď dává ta injekce. Takže máme 1x měsíčně do půl roka.

A světýlko, mám pro Kiku takové obyč z DM do zásuvky, nesvítí moc, jen není úplná tma a jsou vidět obrysy v místnosti. Ale pak jsme v akci za pár kaček našli v globusu takové, které jsou v zásuvce a mají tlačítko na vypnutí a zhasnutí a to svítí tlumeně, ale ne moc a mně to v noci bohatě stačí, že vidím na Dádu, můžu ho přitom přebalit a nemusím svítit tummenupp a na spaní nám to nevadí. Mám ho na přebalováku. Koupila jsem rovnou 3, jedno má Kika v pokojíku, když usíná, pak ho vypínáme a jedno teda v ložnici u Dády a třetí máme zatím jako rezervní.

Dáda spí, jdeme na ty pozvánky.

Není tady

#991 5. 5. 2011 10:25

mvkoty
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Květuš a jak jste to zvládly přes ten Florenc, našla jsi tam druhý výtah? Míša se mi potom ptal jestli je to ta Kika z toho časpopisu co máme doma:-D a prý se už těší až bude Vikinečka taky taková jako Kika.....a prý až pojedeme na výlet tak by chtěl do Dinoparku aby mohl Kice všechno vyprávět a ukázat...on strašně miluje Dinosaury a vše co se kolem nich točí :-)

Je dobře že jste zvládly vše oběhnout a vyřídit ještě i dr. davídek je naprosto úžasný takové zlatíčko a Kika je fakt velka segra, jak hezky vozí kočárek a vypráví o Davídkovi fakt byla úžasná.

Není tady

#992 5. 5. 2011 10:27

mvkoty
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Holky poraďte mi nějaký dobrý recept na játra. Koupila jsem hovězí játra a protože já sama je nejím tak přemýšlím jak je udělat.

Není tady

#993 5. 5. 2011 11:23

mvkoty
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Maličko jsem si pohrála s nástěnkou i když stále ještě není taková jakou bych jí chtěla, ale nevadí časem ještě vylepším.... Jen prosím o doplnění info u některých chybí dat. narození a u dětiček týden ve kterém byly narozené... tak mi to prosím písněte ať mohu doplnit a máme to kompletní. Děkuji :-)

Není tady

#994 5. 5. 2011 11:47

Tutule
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jé Míšo, to je hodnej ten Míša!! Moc ho od nás pozdravuj a sice nevím, kde je Dinopark, ale už teď se těšíme! Kika zase bude ráda, že tam bude mít většího kamaráda, kterej jí bude všechno vyprávět tummenupp
No já jsem zapomněla holkám vychválit tvoje dětičky, holky on ten Míša je fakt roztomilej, blonďáček a takovej hodnej tummenupp a Vikinka?? Na té je vidět, jak krásně papká, má buclatou pusinku a krásné očička a viděla jsem jak se usmívá tummenupp
Taky se těším, až nás Dáda obdaří prvním úsměvem...

Není tady

#995 5. 5. 2011 11:52

mvkoty
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tutule napsal(a):

Jé Míšo, to je hodnej ten Míša!! Moc ho od nás pozdravuj a sice nevím, kde je Dinopark, ale už teď se těšíme! Kika zase bude ráda, že tam bude mít většího kamaráda, kterej jí bude všechno vyprávět tummenupp
No já jsem zapomněla holkám vychválit tvoje dětičky, holky on ten Míša je fakt roztomilej, blonďáček a takovej hodnej tummenupp a Vikinka?? Na té je vidět, jak krásně papká, má buclatou pusinku a krásné očička a viděla jsem jak se usmívá tummenupp
Taky se těším, až nás Dáda obdaří prvním úsměvem...

Květuš teď otevírali nový dinopark na Harfe na střeše toho obchoďáku je to myslím i někde na netu. Robin mi o tom říkal, že tam byl pracovně tak se byl podívat co a jak.
Jinak děkuji za chválu na dětičky :-) ty tvoje jsou taky úžasný oba dva.

Není tady

#996 5. 5. 2011 11:56

mvkoty
♥♥♥♥♥♥♥
Web

jééé teď mi volal RObík je na cestě do Kutné hory vyřídí to tam a jede domů :-) to je paráda, budeme mít tátu brzo doma. Ale na procházku s námi asi nepůjde, bude si chtít odpočinout včera si skřípnul záda tak se nemohl pořádně hýbat :-(

Není tady

#997 5. 5. 2011 12:41

Pet
♥♥♥♥♥♥-
Web

Tak se hlásím po obídku smile
Domík chrní, tak si půjdu k němu na chvíli lehnout, měl dneska nějaké divoké sny v noci, tak jsem se moc nevyspali...
Míšo, asi by to zase chtělo nový chlívek, už se blíží 1000. příspěvek wink
Fotku pupku hodím později, musím ji ještě zmenšit a hodit na net a přece si teď nebudu krátit hajání big_smile

Není tady

#998 5. 5. 2011 13:08

Tutule
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Míšo na nástěnce mi prosím oprav váhu Davídka, je to 3190g, těch 40 tam tehdy manžel viděl v mlžném (možná slzném oparu) lol, já si to pak musela zjišťovat jak to opravdu bylo z papírů na šestinedělí dumbom
No a klidně tam už můžeš napsat že Kika má 3roky a já 29 uschdumbom

Není tady

#999 5. 5. 2011 13:17

bellatrix
♥♥♥♥♥♥-

V šátku mi spí už 3 hodiny, ja som zatiaľ robila poriadky v dokladoch, ale na to budem potrebovať tak ale 9 hodín. Minule mi to trvalo 8h neprerušenej práce vavava No ja to vždy celý rok (aj viac) flákam. visslarodna
Na nástenke mi chýba gestačný vek. Daj mi tam podľa prepúšťacej správy 41 tt, aj keď to bolo 41+2. Ono to je úúúúúplne jedno.
A Tutule má narodky v utorok, ja vieeeeem.... vissla lol vtedy je u nás Viktórie, tak my budeme tiež oslavovať. A potom 22.5. má aj naša mladšia heeerečka prvé meniny v živote.

Není tady

#1000 5. 5. 2011 13:20

Cipisek79
♥♥♥♥♥--
Místo: okolí Brna

Nazdar holky, kontroluju Pet, jestli je ještě celá a vida, je lol. Mě napadlo, když sem budeš házet fotku těhu pupku, že bychom sem mohly hodit fotky našich pupků po porodu. To by bylo panečku pošušňáníčko usch reta. Teda, nevím, jak u vás, dámy, ale moje bříško už není co bývalo. Na dvojdílné plavky už to moc nevidím. I když, až ty hnusný strie vyblednou, třeba se ještě odvážím, ale letos určo ne. Ani s prckama nikam na koupák jít neplánujeme, tak mám rok čas.
Jinak dneska opět super, Jájík měl už 2x hysterák, když jsem kojila Áďu, vždycky mám z toho nervy nadranc. On se pak nemohl uklidnit, tak jsem ho chovala a chovala a teď si vesele dudá v houpacím křesílku. Uff, fakt mi občas zatápí.
Připojuju fotky našich zlatíček, ať vidíte, jak nám rostou a krásní pussa hjarta
http://resize.like.cz/images/78_80_60_24_5-05-11-01-20-07_1304594407IMG_1165.jpg

http://lb3m.lilypie.com/xMTcp1.png

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí