|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Ahoj! Dostal jsem od nasich nejake penize a chtel bych si koupit nejaky cool skate hadry. Mate nejake tipy ale kde? Moc se v eshopech nevyznam, nasel jsem tento skateshop, ale rad bych se podival i na jine nabidky, abych si mohl vybrat z vetsiho mnozstvi. Presne ani nevim co bych chtel, jestli kalhoty nebo neco jineho, chcu ale skate.
Není tady
Není tady

Ahoj .) Třeba skate boty jsem nakupovala na http://www.footshop.cz/ > poštovné zdarma a ještě jsem jako dárek dostala tričko, takže parádička .)
Upravil(a) Clarisse (9. 9. 2011 13:34)
Není tady
Já nakupuju skate oblečení v obchodě nepovolená reklama Nedávno jsem tam nakoupil reklama a jsem s nimi maximálně spokojen. Mohu jen doporučit.
Upravil(a) tina (21. 3. 2013 8:49)
Není tady
pparal napsal(a):
Já nakupuju skate oblečení v obchodě nepovolená reklama Nedávno jsem tam nakoupil reklama a jsem s nimi maximálně spokojen. Mohu jen doporučit.
Ach jo, takže se zase nic nedovím. Zajímalo by mě, kde mají i větší velikosti.
Není tady
Ahoj, já nakupuji třeba na queens.cz nebo u nás v Jihlavě v kamenném shopu 
Není tady