Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 25. 2. 2006 15:32

Karel
Host

co s tim???

Je mi 17 let a mam problem se svoji partnerkou protoze ji nedokazu uspokojit, jelikoz jak se rika ,,ma ji hlubokou"
a vzhledem k velikosti meho penisu (18 cm) se nikdy neudela! Bych vas chtel pozadat o radu, jak bych si mohl pri sexu pomoct abychom z toho meli dobry pocit oba...hmm

#2 25. 2. 2006 15:33

Lucinka
♥♥-----

Re: co s tim???

Nejde o hlbku,tak skuste pri tom drazdit klitoris.... Sa spravi..

Není tady

#3 25. 2. 2006 15:52

geisha
♥♥♥♥---

souhlasim, nejde o hloubku, ale o sirku;-) Pokud mas 18 cm, tak jsi na tom podle meho v 17 letech hodne dobre:-o. Vsak take pokud by to bylo nadoraz, tak to boli. Zkuste najit polohu, kdy ji muzes drazdit rukou klitoris, popr. se partnerka muze drazdit sama, takto dosahnou orgasmu lze:-o, z vlastni zkusenosti. A pak je jen otazkou casu to dotahnout k dokonalosti a sladit se tak, ze se to podari i bez ruky...

Není tady

#4 25. 2. 2006 23:29

Karel
Host

:storstark:thanks...skusim to i kdyz jsem si myslel ze tohle je jedna z moznosti...sem chtel jen vedet ci uvazuju spravne:)

#5 26. 2. 2006 9:58

Janýsek
♥♥-----

Karle, doporučuji polohu zezadu, určitě se tak dostaneš hodně hluboko...

Není tady

#6 27. 2. 2006 9:35

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

A to, že se neuspokojí proto, že máš "jen" 18 cm, to Ti řekla ona nebo je to Tvůj pocit ?
Na hloubce záleží ze všeho nejméně. Důleřitý je průměr. Žena je stejně nejvzrušivější jen několik cm od vchodu. A mladé holky opravdu spíš na klitorisu

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#7 27. 2. 2006 9:44

geisha
♥♥♥♥---

tady je navod na polohu, ktery psal jeste na starem foru Caruso. Schovala jsem si to:-). Take jsem nedosahovala orgasmu, ale tohle se mi fakt hodne libilo;-) a orgasmu jsem po case dosahla:
Je to poloha, v ktorej je najucinnejsie drazdeny klitoris, pretoze driek penisu moze drhnut o zeninu lonovu kost. S partnerom zaujmes polohu, pri ktorej muzova panva bude spocivat vysoko nad Tvojou panvovou oblastou. Muz bude pritom naliehat celou vahou na Tvoje telo a trupom sa bude tlacit k Tvojim ramenam a k hlave. Ty sa zaklesnis nohami okolo muzovych stehien a clenkami mu spocinies na jeho lytkach. V tejto polohe sa spojite a pohyb medzi Vami sa bude odohravat takmer vyhradne v panvovej oblasti. Vtedy je najlepsie, ak sa oddate rytmu, v ktorom Ty urcujes stupavy pohyb tym, ze potlacis muzovu panvu dozadu. Muz sa podvoli a zaroven vyvinie protitlak na Tvoju klitoriadalnu oblast. Ako budes Tvoju panvu zdvihat dopredu a dohora, tak bude vnikat hlbsie do teba muzov penis. Pri klesani sa pohybove ulohy vymienaju, muz bude tlacit panvou Tvoju panvu dole a dozadu. Ty sa teraz snazis tlacit sa klitorisom k penisu a udrziavat vzajomny dotyk. Tieto kolisave pohyby budu zaistovat staly dotyk medzi jeho penisom a Tvojim klitorisom. Ak budete udrziavat pomaly a pravidelny rytmus, a neprepadnete tuzbe po rychlom vyvrcholeni, mozete sa dockat pekneho orgazmu, ktory je aj odlisny od navyknuteho, pretoze tu nejde o pohyb penisu v posve ako piestu vo valci, ale o pohyb, pri ktorom sa klitoris trie o penis neustale. Pri zosuladeni okamzikov vyvrcholenia je mozne prichadzat k spolocnemu vyvrcholeniu. Prejem Vam dostatocnu predstavivost

Není tady

#8 27. 2. 2006 9:55

jjj
Host

Moc som to nepochopil, ale velmi sa mi t páči. Mohla by si mi to lepšie opísať - vyjasniť? Žena je hore, alebo muž? Muž leží na žene? Čo znamená mužova pánva je vysko nad tvojou panvovou oblasťou? Znamená to že muž je vyššie,t.j. že jeho pánva leží viac na jej brušku, alebo jeho panva sa nemá dotýkať jej, že je medzi nimi minimedzera? A čo znamená že jeho váha nalieha na ramená a hlavu? Ako potom pohyb medzi Vami sa bude odohravat takmer vyhradne v panvovej oblasti?
Popíš mi to prosím trochu bližšie - pochopilnejšie.

#9 27. 2. 2006 10:51

geisha
♥♥♥♥---

muz je nahore a zakladem je, aby mel panev vys jak zena, jako v urovni jejiho podbrisku, nebo briska, jak to pujde. Co se tyce nohou, tak mne se osvedcilo, kdyz mam nohy u sebe, on lezi tesne na mne, nohy roztazene, pokrcene. Jsme jakoby tesne semknuti k sobe. A tim, ze mam nohy u sebe, tak tvorim "tunel" pro penis, takze se nestane, ze vyjedes omylem ven, protoze penis je ohnuty trochu dolu. A temito pohyby se drazdi i klitoris, protoze kdyz mas panev vys, tak jezdi po stydke kosti;-) A pocitej s tim, ze tobe se to asi taky bude moooc libit, nam se stavalo, ze i kdyz pritel nechtel, tak se udelal, sup a bylo to:-)

Není tady

#10 27. 2. 2006 11:47

jjj
Host

geisha napsal(a):

muz je nahore a zakladem je, aby mel panev vys jak zena, jako v urovni jejiho podbrisku, nebo briska, jak to pujde. Co se tyce nohou, tak mne se osvedcilo, kdyz mam nohy u sebe, on lezi tesne na mne, nohy roztazene, pokrcene. Jsme jakoby tesne semknuti k sobe. A tim, ze mam nohy u sebe, tak tvorim "tunel" pro penis, takze se nestane, ze vyjedes omylem ven, protoze penis je ohnuty trochu dolu. A temito pohyby se drazdi i klitoris, protoze kdyz mas panev vys, tak jezdi po stydke kosti;-) A pocitej s tim, ze tobe se to asi taky bude moooc libit, nam se stavalo, ze i kdyz pritel nechtel, tak se udelal, sup a bylo to:-)

Ale keď píšeš o tunele pre penis, tak predsa musí byť jeho pánev nižšie ( na jej stehnách). Keď má on pánev vyššie ( na jej podbrušku) tak musí mať penis dosť ohnutý dole aby vošiel do jej vagíny. Iba ak to myslíš tak že vlastne chodíš od úrovne že má pánev nižšie - prirodzená poloha až po okamih, kedy má pánev vyššie a jeho penis sa ohne dole (aj jej vagína sa trocha naťahuje) a vtedy s vrchnou časťou penisa tlačí na klitoris. Je to tak?
Inak tomu nechápem a bolo by najlepšie keby si mi to prakticky ukázala, vyskúšali si to spolu :-)))

#11 27. 2. 2006 13:36

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

geisha

to je návod že bych na to potřeboval šifru abych zjistil o co tam jde :-))

penelopka 17

to by jsi se divila .... v některé poloze prostě můžeš orgasmu dosáhnout a v jiné ne, alespoň než se to pořádně naučíte aby byla 100% souhra :-)))

Není tady

#12 27. 2. 2006 14:21

geisha
♥♥♥♥---

jjj: to by se ti libilo, co?:-) Ja myslim, ze to chapes dobre. Penis se ohne, takze ty se vlastne hybes z jejiho podbrisku, kdy jsi v ni nejmene, nize, takze jsi v ni nejhloubeji. Nevim, jak jinak to popsat...celou dobu tres svuj penis o jeji klitoris...
vasku, vasku, ne kazdy je jak kralik, premyslej trochu...urcite to vymyslis:-) Trochu fantazie...

Není tady

#13 27. 2. 2006 14:31

geisha
♥♥♥♥---

ty nohy u sebe jsou takovou pomoci, protoze kdyz se penis trochu ohne a nohy jsou od sebe, tak lehce vyjedes ven a pokazi se to;-) (pokud teda neni anorekticka a kdyz da nohy k sobe, tak ma mezi nima 10 cm;-)). Jo a muzes zkusit i polstarek pod zadecek, nebude se ti propadat dolu do postele nebo gauce:-)

Není tady

#14 28. 2. 2006 11:15

jjj
Host

Geisa: Už tomu rozumiem. Už sme také niečo aj dávnejšie skúšali. Je to fajn. Vďaka že si mi to pripomenula.
Akurát včera sa mi po dlhšom čase podarilo znova ju priviesť k orgazmu. supermario

#15 28. 2. 2006 13:17

geisha
♥♥♥♥---

jjj: to je super, gratuluju:-D

Není tady

#16 1. 3. 2006 20:42

Lucinka
♥♥-----

No mna by tiez zaujimalo kam zmizol... ???

Není tady

#17 1. 3. 2006 21:35

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

geisha

já ti dám králika :-)) já v tomhle oboru nemám problémy :-)) takže ty šifry klidně přeskočím :-))

tak hodně úspěchů :-))

Není tady

#18 1. 3. 2006 21:40

geisha
♥♥♥♥---

vasek: oho, pan je casanova:-)) ale doma uz to zkousel, ze jo:-))

Není tady

#19 2. 3. 2006 7:11

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

casanova určitě ne :-)) ale talent se holt nezapře :-))) a neskoušel pač neni s kým :-(

Není tady

#20 2. 3. 2006 9:59

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

vašek napsal(a):

geisha

to je návod že bych na to potřeboval šifru abych zjistil o co tam jde :-))

penelopka 17

to by jsi se divila .... v některé poloze prostě můžeš orgasmu dosáhnout a v jiné ne, alespoň než se to pořádně naučíte aby byla 100% souhra :-)))

Vezmi si kompas big_smile big_smile big_smile

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí