29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
KALIK napsal(a):
Potřebujeme nového Erharda
http://www.zvedavec.org/komentare/2011/ … rharda.htm
Vyprdni se na Zvědance, blbneš z toho.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Petr100 napsal(a):
O tomo jsme zde již kdysi diskutovali. A že JZĎáci vesele vyvážejí maso a mléko za hranice? Jasně, všichni nás chtějí zničit.Jézeďáci tu nejsou, ti jsou ve tvých snech. Zemědělci zboží vyvážejí za hranice proto, aby měli vůbec nějaký zisk - za svou práci.
No a proto se zase musí zboží z venku dovážet. Ještě k tomu muži ze selského rodu co mu zločinecké komunistická sebranka kdysi ukradla majetek. On dostal všechny nemovitosti v perfektním stavu nazpět?
V perfektním stavu určitě ne, ale to, jako správný sedlák, už nějak přežil.
Není tady
Vějířovka napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Jézeďáci tu nejsou, ti jsou ve tvých snech. Zemědělci zboží vyvážejí za hranice proto, aby měli vůbec nějaký zisk - za svou práci.No a proto se zase musí zboží z venku dovážet. Ještě k tomu muži ze selského rodu co mu zločinecké komunistická sebranka kdysi ukradla majetek. On dostal všechny nemovitosti v perfektním stavu nazpět?
V perfektním stavu určitě ne, ale to, jako správný sedlák, už nějak přežil.
Tak to měl štěstí, desetitisíce nedostali vůbec nic. Rozkradli to soudruzi komunisti předsedové z JZD s.r.o.
Není tady
Tak naše penzijní fondy prý mají nejmenší výnosy ze zemí střední Evropy. Může za to prý nejen strategie, ale i velké a neprůhledné poplatky. A ty nové, co chtějí zavést a napakovat se tak na velké penzijní loupeži, zřejmě nebou jiné. Kdo by do toho dobrovolně šel?
Ale i tak - určitě se někdo najde a proto všem zvednou DPH, aby zaplácli ten schodek z průběžného systému, který tím vznikne. Takže platit na těch pár lidí, kteří mají plat vyšší než 36 000 a půjdou to doho, budeme všichni.
Není tady
Judyno buď v klidu, vláda padne, budou nové volby a socani s komunisty zavedou nulovou DPH a udělají pořádné reformy. Jen nevím, kdo to potom všechno zaplatí.
Není tady
Také jsem se dnes dočetla, že náš stát vydává na důchody a další péči o seniory 17,9 % HDP, zatímco evropský průměr je 30 %.
Není tady
I složená daňová kvóta je u nás silně pod průměrem. Kdyby se zvýšila o 2%, i tak bychom byly pod evropským průměrem a neměli bychom žádný schodek. K čemu je nám však velkej odvod daní, když se ty peníze pak rozkradou?
Vybrané ukazatele sociálně ekonomického rozvoje České republiky
http://www.zvedavec.org/komentare/2010/ … ubliky.htm
Není tady
Také jsem se dočetl, že v některých evropských státech dávají víc, než je evropský průměr. Řecko, Špaňelsko, Portugalsko.......Judyno neboj, všechno bude. Jen jako po volbách nastoupí nová garnitura.
Není tady
KALIK napsal(a):
I složená daňová kvóta je u nás silně pod průměrem. Kdyby se zvýšila o 2%, i tak bychom byly pod evropským průměrem a neměli bychom žádný schodek. K čemu je nám však velkej odvod daní, když se ty peníze pak rozkradou?
Kaliku kašli na Zvědavce, blbneš z něho.
Není tady
Obávám se Petře, že tato i předešlá vláda nás do krachu dostane velice brzo. Intenzivně na tom pracuje za mohutného zvyšování DPH a zároveň rozkrádání a vůbec daňovou politikou (+snižování odvodů soc a zdrav. poj.) , kterou zřejmě záměrně a úmyslně destabilizuje státní rozpočet a oslabuje tak funkci státu.
Není tady
KALIK napsal(a):
Kaliku - dobrý odkaz. Zde je to velice přehledně napsáno a je jasně vidět, jak špatně pravice hospodaří.
Není tady
Judyna napsal(a):
Obávám se Petře, že tato i předešlá vláda nás do krachu dostane velice brzo. Intenzivně na tom pracuje za mohutného zvyšování DPH a zároveň rozkrádání a vůbec daňovou politikou (+snižování odvodů soc a zdrav. poj.) , kterou zřejmě záměrně a úmyslně destabilizuje státní rozpočet a oslabuje tak funkci státu.
Judyno dej nějaký odkaz na to, jak tato vláda rozkrádá peníze.
Není tady
POZNÁMKA PRO PETRA:
Pravicové vlády DPH snižují,levicové zvyšují. Alespoň všude ve světě-to je ZÁKLADNÍ ROZDÍL mezi levicí a pravicí.
Není tady
To máš pravdu ale v civilizovaných zemích mají vyřešenou důchodovou reformu.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Judyna napsal(a):
Už to zde bylo řečeno mockrát. Naposled v odkazu, který sem někdo dal, to zhrnula paní Fišerová, předtím byl článek od pana Krásy. Nedělej, že máš tak špatnou paměť.
Není tady
Nedívali jste se někdo dnes na ĆT2 - americký dokument Sicko? To by měli vidět všichni přívrženci privatizace zdravotnictví. Bylo to o tom, jak to je se zdravotnictvím v USA, kde je zdravotnictví plně v rukách pojišťoven. Jak těžké je pojištění získat - někomu ho zamítnou, že je příliš hubený, další zase tlustý, je sáhodlouhý seznam nemocí, které - když je máte - tak Vás nikdo nepopjistí. Namátkou cukrovka, anemie... jak jedna mladá 22 letá žena (pojištěná) dostala rakovinu čípku a pojišťovna ji hrazení odmítla s tím, že je příliš mladá na takovou nemoc...Ten systém je tam postaven na tom, že jakékoliv hrazení pojištěnci je bráno jako ztráta. Bonusy tam dostávají za odmítání hrazení lék. péče. Ze zdravotnictví si tam udělali byznys. Autor dokumentu pak jel do Kanady a Velké Británie, kde se například nehradí vůbec pobyt v nemocnici, ani léky. Jen je tam poplatek za recept. Ve V. B. mu bylo řečeno, že tento systém zdravotnictví, který je plně hrazen z daní bez ohledu na jeho zdravotní stav či majetek, mají od roku 1948. Pokud by jim ho prý někdo chtěl vzít, byla by revoluce.
A co bude u nás?
(Podotýkám, že film je z roku 2007. Opravdu stojí za zhlédnutí)
Není tady
Ještě v tom dokumentu mluvil jakýsi angličan, který reagoval na otázky autora filmu, jak to, že to u nich jde a v Americe ne (tam prý je neustále straší státním zdravotnictvím) a ten pán velice moudře řekl, že pro ty, co jsou ve vládě, je důležité držet lidi v chudobě, protože tito lidé bez budoucnosti ztrácejí zájem o všechno, tedy i o volby. A demoralizace. Źe daleko hůř se totiž vládne zdravým a sebevědomým lidem.
Není tady
Judyna napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Judyna napsal(a):
Už to zde bylo řečeno mockrát. Naposled v odkazu, který sem někdo dal, to zhrnula paní Fišerová, předtím byl článek od pana Krásy. Nedělej, že máš tak špatnou paměť.
Judyno ty jsi mě donutila, abych našel tu Fišerovou a poslechl si to. S těžkým srdcem musím napsat, že jsi lhala v tom, že Fišerová mluví o tom, že tato vláda rozkrádá. Ke Krásovi jsem se nedostal. Takže znovu. Co rozkradla současná vláda?
Není tady
Je to ve mně jako v koze a musí to ven.
# # # # #
# # # # # # # # # # Včera jsem si přečetl v novinách malé srovnání platů v Česku,
# # # # # # # # # # Německu a Rakousku.
# # # # # # # # # #
# # # # # # # # # # A je to venku. I když velice nenápadně a bez velkých titulků.
# # # # # # # # # # Dočetl jsem se tam, že naši sousedé si vydělají minimálně
# # # # # čtyřikrát
# # # # # # # # # # více než my. Pořád se nemohu zbavit otázky, proč?
# # # # # # # # # # Spousta lidí v tomhle absurdistánu dře jako koně. Ne osm
# hodin
# # # # # # # # # # denně. Ale deset,
# # # # # # # # # #
# # # # # # # # # # dvanáct i šestnáct hodin (mimochodem takovéto směny nařídil
# # svým
# # # # # # # # # # zaměstnancům podnikatel roku pan Bláha z Liberce. Lidi u něj
# # # # # dřou
# # # # # # # # # # bez přestávek a zajištěného stravování za pár šupů
# # # # # # # # # #
# # # # # # # # # # a žádná inspekce práce na něj nemá, protože papírově je OK).
# # # # # Taky
# # # # # # # # # # proč by se měla nějaká
# # # # # # # # # # inspekce zajímat o pracovní podmínky takovýchto dnešních
# # otroků?
# # # # # # # # # # A novodobých otrokářů je v tom našem slzavém údolí spousta.
# # # # # # # # # # Zákony tvořené v době největší síly ODS v čele s panem
# Klausem
# # # # # # # # # # byly takto úmyslně tvořeny.
# # # # # Je absurdní, že člověk, který má
# # # # # # # # # # největší zásluhu na devastaci našeho hospodářství, si klidně
# # # # # sedí na
# # # # # # # # # # Hradě
# # # # # # # # # #
# # # # # # # # # # a hraje si na prezidenta.
# # # # # # # # # # Ptám se sám sebe, jak je možné, že člověk, který způsobí újmu
# # # # # # # # # # na majetku nebo zdraví druhému nenese žádnou odpovědnost.
# # # # # # # # # # Samozřejmě, nebyl na to sám.
# # # # # # # # # # Podíl na devastaci naší země mají všichni, co zasedli po
# # # # # takzvané
# # # # # # # # # # velké sametové
# # # # # # # # # #
# # # # # # # # # # do svých politických pelíšků. Německo, zem, která prohrála
# # # # # světovou
# # # # # # # # # # válku, se za
# # # # # # # # # #
# # # # # # # # # # dvacet let vypracovala na skvěle prosperující ekonomickou
# # # # # velmoc.
# # # # #
# # # # #
# # # # # # # # # # A kde jsme my?
# # # # # # # # # # Máme rozkradené hospodářství, všichni jsme zadluženi až po
# uši
# # # # # # # # # #
# # # # # # # # # # a jezdíme po rozbombardovaných silnicích.
# # # # # # # # # # Páni politici udělali za dvacet let naší zemi takové škody,
# # # # # # # # # # kterým se nevyrovnají ani škody vzniklé nacistickou okupací.
# # # # # # # # # # Země zničené válkou dostaly retribuce. A co dostaneme my?
# # # # # # # # # # Další daňové zatížení a ožebračení nás i naší "milované
# # vlasti".
# # # # # # # # # # A ti, co za to vše nesou plnou odpovědnost, se nám jen smějí
# # # # # # # # # # a vesele kradou dál.
# # # # #
# # # # #
# # # # # # # # # # Ptám se: Proč mám já platit za prohrané arbitráže,
# # # # # # # # # # za rozkradené miliardy, za devastaci svého života?
# # # # # # # # # # Já chci a mám na to právo, aby zaplatil skutečný viník.
# # # # # # # # # # A na viníka není těžké ukázat. Musí se ale chtít.
# # # # # # # # # # Já, jako malý človíček tohle nezvládnu.
# # # # # # # # # # Ti, co by to měli dělat, to nedělají, protože mají strach,
# nebo
# # # # # # # # # # jsou také zkorumpovaní mocí. Mám na mysli naše ubohé
# # # # # # # # # # novináře a sdělovací prostředky vůbec. Místo aby takovéto
# # # # # # # # # # otázky kladli odpovědným, zabývají se bulvárem a nicotnostmi.
# # # # # # # # # # Stačí si otevřít kterékoli noviny nebo si pustit
# zpravodajství.
# # # # # # # # # # Nikde nenajdu ani zmínku o škodách způsobených naší
# # # # # # # # # # politickou garniturou. Nikdo se nezajímá o to, proč si naši
# # # # # # # # # # sousedé vydělají dost na slušnou životní úroveň. Kecy o naší
# # # # # # # # # # nízké produktivitě neberu. Málokdo dře tak jako my!
# # # # # # # # # # Nikdo se nezajímá, proč dřeme jen za stravu (a to ještě
# # # # # mizernou)
# # # # # # # # # #
# # # # # # # # # # a byt (vždyť kolik z nás má víc než patnáct tisíc čistého.
# # # # # # # # # # To opravdu stačí jen na to žrádlo a ubytovnu).
# # # # #
# # # # # Páni novináři
# # # # # # # # # # totálně zklamali. Jsou zbabělí a zkorumpovaní. To už dnes
# vím.
# # # # # # # # # # Ostatně korupce je v našem českém údolí beztrestná, protože
# # # # # # # # # # nikdo nikomu nic nedokáže a každý na každého něco ví.
# # # # # # # # # # Jak se potom pohnout z místa?
# # # # # # # # # # Aroganci státní moci cítím jako obrovskou zvůli a
# # # # # nespravedlnost,
# # # # # # # # # # jako naprostou devalvaci a devastaci své práce a dřiny.
# # # # # # # # # # Ptám se, proč se páni novináři nezajímají o to, kolik lidí ve
# # # # # # # # # # skutečnosti dělá a kolik lemplů musí živit. Vždyť je to tak
# # # # # # # # # # jednoduché.
# # # # # # # # # # Produktivních lidí není ani milion. Tak každý z nás musí
# živit
# # # # # # # # # # dalších devět lidí. No a to aby se jeden udřel.Když si jdu
# # # # # koupit po
# # # # # # # # # #
# # # # # # # # # # celodenní dřině do Globusu chleba, něco málo na něj a jedno
# # # # # pivo,
# # # # # # # # # # protože na víc mi nezbude, může mě vzít čert, když vidím u
# kasy
# # # # # # # # # # naše cikánské spoluobčany, jak se vesele baví u vozíků
# # narvaných
# # # # # # # # # # uzenými kýtami, kartony cigaret a dalšího luxusního zboží.
# # # # # # # # # # To mám potom rudo před očima.
# # # # # A říkám si. Dokud budou jezdit
# # # # # # # # # # cikáni s plnými vozíky a já jen s poloprázdným košíkem,
# # # # # # # # # # tak vím, že si nemohu dělat žádné iluze. Až to bude obráceně,
# # # # # # # # # # já potáhnu narvanej vozík a venku bude žebrat vyhublej cigoš,
# # # # # # # # # # tak budu vědět, že strana a vláda udělaly vše pro to, aby má
# # # # # # # # # # práce byla odměněna po zásluze a ti, co dělat nechtějí a
# # # # # nebudou,
# # # # # # # # # # pískali kudlu.
# # # # # # # # # #
# # # # # # # # # # Ale to je asi těžká naivita, že?
# # # # # # # # # # Tak páni novináři, co vy na to? Témat, kterými bychom se měli
# # # # # # # # # # zabývat, je opravdu
# # # # # # # # # # spousta. Jenže je to o práci. A makat skoro nikdo nechce. Tak
#
# # # # # proč
# # # # # # # # # # se
# # # # # # # # # # nezabývat ptákovinami. To žádnou práci nedá, že?
# # # # # # # # # # No nic. Mám toho ještě v sobě tolik, že by to vydalo na
# román.
# # # # # # # # # # A myslím, že takových jako jsem já, je spousta. Náš problém
# # # # # # # # # # je v tom, že o tom neumíme mluvit, a když už, tak nás nikdo
# # # # # # # # # # neposlouchá.
# # # # # # # # # #
# # # # #
# # # # #
# # # # #
# # # # # # # # # # Proto si to pojďme alespoň psát a třeba se nám podaří cestou
# # # # # mailů
# # # # # # # # # #
# # # # # # # # # # a dalších vymožeností dnešní doby obejít ty zkorumpovaný
# grázly
# # # # # # # # # #
# # # # # # # # # # a najít cestu k řešení toho svinstva.
# # # # #
# # # # #
# # # # # # # # # # Když to dokážou Arabové, tak proč bychom to nemohli dokázat
# my?
# # # # # # # # # # Vždyť jde o jediné. Zbavit moci škůdce a nechat je uhradit
# # # # # veškeré
# # # # # # # # # # škody,
# # # # # # # # # # které tady napáchali.
# # # # #
# # # # #
# # # # #
# # # # # # # # # # PS. Strašně si přeju žít normální život. Nic víc.
# # # # # # # # # # Pokud s mým názorem nesouhlasíš, smaž ho.
# # # # # # # # # # Pokud ano,pošli ho dál.
# # # # # # # # # # Vašek Říha.
# # # # # # # # # #
# # # # # # # # # #
# # # # # # # # # #
# # # # # # # #
# # # # # #
# # # # # #
# # # # # # __________ Informace od ESET NOD32 Ant
Není tady
Opravdu krasny meil,plny pravdy od zoufaleho cloveka,ale proc je nestastny,vzdyd mame prece tu krasnou svobodu?
Upravil(a) eremuruss (18. 4. 2011 7:22)
Není tady
eremuruss napsal(a):
Opravdu krasny meil,plny pravdy od zoufaleho cloveka,ale proc je nestastny,vzdyd mame prece tu krasnou svobodu?
Když tě ta svoboda tak vadí, budeš se muset odstěhovat. Na zeměkouli zůstalo ještě pár komunistických skanzenů.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Opravdu krasny meil,plny pravdy od zoufaleho cloveka,ale proc je zoufali,vzdyd mame prece tu krasnou svobodu?
Erem, také se mi mail líbí, hezky řečeno .
Svoboda je krásná a důležitá, to ano, ale stejně tak důležitá je spravedlnost a ta tu neexistuje, viz. ty košíky vezené pracujícím a nepracujícím... viz. to nepostihnutelné rozkrádání těch nahoře a placení nás dole.... atd. atd.
Není tady
Petr100 napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Když tě ta svoboda tak vadí, budeš se muset odstěhovat. Na zeměkouli zůstalo ještě pár komunistických skanzenů.
Proč by se Erem měla odstěhovat, odstěhovat by se měla ta demokraticko-kapitalistická zločinecká banda. Erem je tady doma, jestli sis nevšiml.
Ty bys šel asi s nimi, protože by ti zajistili návštěvu Vídně se Sachr dortem.
Není tady
Vějířovka napsal(a):
Petr100 napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Proč by se Erem měla odstěhovat, odstěhovat by se měla ta demokraticko-kapitalistická zločinecká banda. Erem je tady doma, jestli sis nevšiml.
Ty bys šel asi s nimi, protože by ti zajistili návštěvu Vídně se Sachr dortem.
Je vidět, že tobě svoboda také nic neříká. Já jsem zde zatím spokojený. A kdo by vás živil, kdyby tato demokraticko- kapitalistická zločinecká banda odešla? Že mohu zajet do Vídně na kávu mně dovolí právě tato SVOBODA. Před 22 léty jsem mohl jet tak do pr.....
Není tady
Petr100 napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Když tě ta svoboda tak vadí, budeš se muset odstěhovat. Na zeměkouli zůstalo ještě pár komunistických skanzenů.Proč by se Erem měla odstěhovat, odstěhovat by se měla ta demokraticko-kapitalistická zločinecká banda. Erem je tady doma, jestli sis nevšiml.
Ty bys šel asi s nimi, protože by ti zajistili návštěvu Vídně se Sachr dortem.Je vidět, že tobě svoboda také nic neříká. Já jsem zde zatím spokojený. A kdo by vás živil, kdyby tato demokraticko- kapitalistická zločinecká banda odešla? Že mohu zajet do Vídně na kávu mně dovolí právě tato SVOBODA. Před 22 léty jsem mohl jet tak do pr.....
O naši obživu se starat nemusíš - ty nás rozhodně neživíš - a už do té Vídně odjeď a zůstaň tam.
Není tady