6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
holky 4.4. jsem byla na KET, vloženy 3 embrya a dnes dopo jsem zkusila test a slabá 2.čárka do 3min.tak mi kamarádka nabrala hcg a to je 7,6,myslíte,že je to ještě nadějné? MS mám mít tak za 4-5dní
Není tady
kalop napsal(a):
holky 4.4. jsem byla na KET, vloženy 3 embrya a dnes dopo jsem zkusila test a slabá 2.čárka do 3min.tak mi kamarádka nabrala hcg a to je 7,6,myslíte,že je to ještě nadějné? MS mám mít tak za 4-5dní
Kalop, tomu HCG tolik nerozumim ale podle toho testiku to vypada hooodne nadejne
Taky jsem mela slabouckou carecku uz 4 dny pred ocekavanou ms.
Potichoucku gratuluju k
Není tady
Isabel napsal(a):
kalop napsal(a):
Kalop, tomu HCG tolik nerozumim ale podle toho testiku to vypada hooodne nadejne
Taky jsem mela slabouckou carecku uz 4 dny pred ocekavanou ms.
Potichoucku gratuluju k
moc děkuju,snad bude vše jak má
Není tady
tak krev mi stoupla za 6dní na 95,7,ale prý je to málo...stoupá,ale je nízké,tak nevím
Není tady
Kalop, to opravdu stoupá pomalu, repsektive hladina na to, kolikátý den jsi po ET, je nízká. V podstatě jsou jen dvě možnosti - buď má miminko prostě pomalý start a dožene to (což bych ti moc přála), nebo je to neprosperující těhu, jedno z embryjek se třeba chytlo, ale nevyvíjí se správně. Moc ti držím palce, aby to dopadlo, určitě dej vědět!
Není tady
Ronja napsal(a):
Kalop, to opravdu stoupá pomalu, repsektive hladina na to, kolikátý den jsi po ET, je nízká. V podstatě jsou jen dvě možnosti - buď má miminko prostě pomalý start a dožene to (což bych ti moc přála), nebo je to neprosperující těhu, jedno z embryjek se třeba chytlo, ale nevyvíjí se správně. Moc ti držím palce, aby to dopadlo, určitě dej vědět!
moc děkuju,vkládali nám tři mimísky...takže když to nebude prosperující těhu,tak začnu menstruovat? v laboratoři mi včera řekli,že má stoupat ob dva dny dojnásobně a to splnuju,tak já nevím.děkuju
Není tady
Kalop, moc bych ti přála aby to byl pomalý start jak píše Ronja. Myslím že Heri začínala s nízkými hodnotami a dopadlo to dobře. Já to tak bohužel měla 2x a vždy se jednalo o neprosperující těhu.
Není tady
sářice moc díky.a prosim tě jak jsi poznala,že je to špatně? dostala jsi ms?
Není tady
Kalop v případě, že by to (jak ti se Sáři fakt nepřejeme) bylo neprosperující těhotenství, tak si s ním buď tělo poradí samo (dostaneš MS) nebo bude zapotřebí revize. Vážně tě ale nechci strašit, jsou případy, kdy to dopadne dobře a někdy se tady dějí takové zázraky, že se nestačíme divit. To stoupání dvojnásobně za dva dny je určitě dobré znamení, snad tam ten jeden prcek bude
Není tady
moc děkuju,dám vám vědět
Není tady
Kalop, moc držím palečky a posílám spoustu, spoustu těhu bacilů
Vím, jak je to čekání nekonečné, ale věřím, že se dočkáš a vše dobře dopadne.
Posílám ti odkaz na tabulku hcg i když to je takové rozpětí, že nevím zda ti pomůže.
http://www.miminka.cz/clanky/snazilky/hormony-hcg.html
Neprosperující můžeš dostat ms, ale nemusíš a to pozná pak až lékaž na ultrazvuku. Ale drž se. Ještě jednou držím palce a dej vědět.
Není tady
holky,tak hcg včera 1114,ale v děloze není plod,tak mě čeká revize a nebo laparo,mají podezření na mimoděložní,ležím v nemocnici a mám strach:(,došli jsme až sem a mimi nebude
Není tady
viděli nejasný gestační váček a něco mimo dělohu:(,mám daný 3 embrya.zítra odběr hcg a ultrazvuk a dle toho revize nebo laparo:(
Není tady
Ahoj Kalop, mrzí mě, že si prožíváš takové drama. Já samozřejmě přeji, aby nakonec nedošlo ani k jednomu zákroku a přeci jenom se potvrdilo řádně prosperující těhotenství, byť s jedním gestačním váčkem ... to je šumák, hlavně aby tam bylo ...
Moc držím pěstičky a přeju moc štěstíčka
Není tady