19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Stránky: 1
Co si myslíte o případech, kdy matky brání otcům ve styku s dětmi? Je to podle Vás v některých případech pochopitelné či obhajitelné? Nebo si myslíte, e by se dohody měly dodrovat v kadém případě? Budeme opět rádi, kdy nám zde odpovíte na novou anketu, nebo kdy se zapojíte do diskuze. Více si můete přečíst ve článku zde
Není tady
V niektorých prípadoch to iste je pochopitežné a občas aj obhájitežné. Druhá vec je, e o takomto niečom by mal rozhodova súd alebo prísluné intitúcie (keby poriadne fungovali) a nie samotná matka, lebo tá je, pochoptiežne, zaujatá a často nekoná v záujme dieaa, ale svojom. Na druhej strane narkomanovi, alkoholikovi, pedofilovi, celkovo zločincovi a asi ani totálne nezodpovednému chlapovi by som diea do rúk nedala, ani keby bolo jeho.
Upravil(a) Selima (11. 4. 2011 15:31)
Není tady
Myslím si, e kadý případ je individuální.
Nelze pauálně napsat, co si myslíme o případech, kdy matky brání otcům ve styku s dětmi. Btw určitě jsou i otcové, kteří brání matkám ve styku s dětmi.
Proč se Mstiteli, neptá veobecně, ale jen na matky?
A u dlouho se chci zeptat, proč takový mstící nick?
Jestli tady zastupuje nějakou organizaci, tohle je dost "nemístné", nebo jak to říct.
Můj osobní názor je, e ty jako administrátor bys měl mít něco neutrálního.
Upravil(a) majkafa (11. 4. 2011 15:07)
Mne se to netýká, ale na serveru www.jedendomov.cz to některé matky vysvětlují.
Já osobně neznám ádnou matku, která by bránila otci starat se o dítě. Jen znám řadu otců, co nemäjí o dítě zájem vůbec.
Není tady
Taky znám řadu otců, kteří nemají zájem o své děti ádný nebo naprosto minimální.
Pánové, jdu do toho. Po dvou letech odpírání matkou mým dětem styku s tátou jsem se rozhodl svěřit se do rukou soudu.
Máte někdo ověřený tip na dobrého právníka, který u skutečně dokázal střídavku vysoudit? V Praze na Míčánkách. Díky a pěkný den!
Není tady
Stránky: 1