Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 29. 4. 2015 15:16

klouckova83
♥------

Re: Nová kuchyňská linka

My jsme si kuchyň nechali dělat  a jsme naprosto spokojeni, designerka nám kuchyň navrhla, my jsme si řekli jaké upravy by jsme chtěli a pak jsem si jen počkali, než nám ji namontují. Bez starostí, nervů naprosto v klidu. Jsme spokojená jak blecha a kdyby jste viděli jak těm mým klůkum teď chutná smile)) Nevím jak sem vložit fotku sad takže pokud někdo bude chtít odešlu vám fotky kuchyně na email...

Upravil(a) Moderátorka (9. 6. 2015 22:04)

Není tady

#27 3. 6. 2015 17:36

Lololita
♥♥-----

Já mám kuchyňku od Oresi a moc spokojená, kvalita je super a cena byla taky dobrá. Ve studiu byli milý návrh se jim podařil, za sebe doporučuji.

Není tady

#28 2. 10. 2016 21:40

AlesBer
♥♥-----

Kuchyne krasne maji ve sconto my mame tuhle : https://www.sconto.cz/produkty/kuchyne- … dberu.html a jsme velice spokojeni doma

Není tady

#29 2. 10. 2016 22:05

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Já jsem taky doma spokojená....

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#30 3. 10. 2016 18:55

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

I já jsem doma spokojená, už proto, že je to pro mě místo, kde si můžu odpočinout.  stolt

Je zcela zbytečné se ptát, jaký má život smysl.
Má takový smysl, jaký mu dáme.
                                                           Seneca

Není tady

#31 3. 10. 2016 20:07

modrovous
♥♥♥♥♥♥-

Taky jsem ve své kuchyni spokojená. Je vyrobená místním, převelice šikovným truhlářem, takže z ní nemám noční můry jako kamarádka, která si kuchyň za nemalý peníz pořídila v podobné velkovýrobě, jako je zde nabízena. wink

Vůl zůstane volem a pařez pařezem.

„Proti blbosti i bohové bojují marně.“
Jan Werich

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí