29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
My jsme si kuchyň nechali dělat a jsme naprosto spokojeni, designerka nám kuchyň navrhla, my jsme si řekli jaké upravy by jsme chtěli a pak jsem si jen počkali, než nám ji namontují. Bez starostí, nervů naprosto v klidu. Jsme spokojená jak blecha a kdyby jste viděli jak těm mým klůkum teď chutná )) Nevím jak sem vložit fotku
takže pokud někdo bude chtít odešlu vám fotky kuchyně na email...
Upravil(a) Moderátorka (9. 6. 2015 22:04)
Není tady
Já mám kuchyňku od Oresi a moc spokojená, kvalita je super a cena byla taky dobrá. Ve studiu byli milý návrh se jim podařil, za sebe doporučuji.
Není tady
Kuchyne krasne maji ve sconto my mame tuhle : https://www.sconto.cz/produkty/kuchyne- … dberu.html a jsme velice spokojeni doma
Není tady
Já jsem taky doma spokojená....
Není tady
I já jsem doma spokojená, už proto, že je to pro mě místo, kde si můžu odpočinout.
Není tady
Taky jsem ve své kuchyni spokojená. Je vyrobená místním, převelice šikovným truhlářem, takže z ní nemám noční můry jako kamarádka, která si kuchyň za nemalý peníz pořídila v podobné velkovýrobě, jako je zde nabízena.
Není tady