6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den, chtěla bych se Vám milé baby svěřit s problémem, s kterým už nevím, jak dál naložit. Už zhruba přes rok mám výtok a pálení pochvy, což je docela častý problém. Ale poslední měsíc už to vypadalo nadějně a bylo vše skoro v pořádku. Mohla jsem spát bez problému s přítelem, žádné otravné intimky, prostě bezva. Teď se to zničeho nic vrátilo a já už nevím co dělat. U lékaře už si po tak dlouhé době, co tam chodím připadám jak hypochondr, když řeknu příteli, že dnes opravdu nic nebude, že mě to bolí, tak se na mě dívá, jak kdybych s nim nechtěla spát vůbec a je to jen nějaká záminka. Já už si začínám myslet, že si tu bolest snad jenom namlouvám. Tak já už fakt nevim. Sice bych to nepřála nikomu, ale máte s tím někdo zkušenosti? Dá se proti tomu vůbec nějak bojovat?? Mám pocit, že už jsem vyzkoušela všechny možné dostupné mastičky a čípky, které existují. Předem děkuji za odpovědi
Upravil(a) *lady* (10. 4. 2011 13:50)
Není tady
a když ses léčila , léčil se i tvůj přítel?
Není tady
Ne, můj přítel se neléčil. Spali jsme spolu s kondomem, takže jsem myslela, že to není potřeba. Kromě toho neměl žádné potíže.
Není tady
Mě se nezdá normální mít rok výtok a pálení, to určitě ne! To by chtělo u gynekologa nechat udělat výtěr, z toho se zjistí, o co jde. Půda by neměla být tak docela v pořádku. Pak by to chtělo udělat infekční vyšetření, krev a moč s diferenciálem a musí se přijít na tvé potíže. Těžko se dá odhadbnout, o co jde, bez vyšetření. Já myslím, že to k léčbě bude, jen zjistit, CO. Pokud se jedná o infekci - bakterii např.přenosnou pohlavně ta se na sliznice po čase již neobjeví,prostupuje dál do dutiny břišní, kde páchá škodu,může způsobvbovat i bolesti. Ale je zjistitelná v krvi a moči. A takových je několik.......takže jedině řádné vyšetření. No a přítel-muž může být jen přenašeč, aniž by měl potíže.
Není tady