29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
nejlepsi co jsem kdy vyzkousela je zelena kava!! sice to stoji penize, protoze se dovazi z USA ale vsichni mi znami na to bez diet a cviceni shodili nekolik kil, ja je beru 2 mesic a kazdy tyden hudbu o kilo a pul, takze 10 kilo uz mam dole.. jupiii.. pokud chcete opravdu zhubnout, zkuste to! je to neskodne zdravi a dava mi to energii na cely den
reagovat
Není tady
nejlepsi co jsem kdy vyzkousela je zelena kava!! sice to stoji penize, protoze se dovazi z USA ale vsichni mi znami na to bez diet a cviceni shodili nekolik kil, ja je beru 2 mesic a kazdy tyden hudbu o kilo a pul, takze 10 kilo uz mam dole.. jupiii.. pokud chcete opravdu zhubnout, zkuste to! je to neskodne zdravi a dava mi to energii na cely den
Není tady
hubnout bez diety a cvičení......je nesmysl a myslím si, že se to ví
Není tady
Ba.
Není tady
vera napsal(a):
hubnout bez diety a cvičení......je nesmysl a myslím si, že se to ví
Nesmysl to zajisté je. Zejména je třeba upravit jídelníček. Bohužel takové Meggi a spol. se spoléhají na to, že se vždycky někdo těch jejich "zázračných, revolučních" pilulek/koktejlů/zelených káv chytne, protože čl. je od přírody líný a nejraději by zhubnul do měsíce 20 kg bez námahy a tyto pilulky či koktejly toto mnohdy deklarují.
Není tady
JJ, dám si guláš s pěti, kávičku a zákusky a na večeři pizzu, ale zaleju-li to zelenou kávou, pak budu zázračně hubnout
Bože bože, to jsou kraviny a je mi líto lidí, kteří tomu věří...
Bez práce nejsou koláče! A vymyslí-li jednou někdo něco, co bude opravdu zabírat, pak to bude proplácet pojišťovna..
Určitě ji to vyjde levněji, než proplácet léčbu nemocí spojených s obezitou
Není tady
Hlavně si říkám jednu věc. Pokud by tyto diety opravdu zázračně fungovaly a bez jakékoliv námahy by čl. hubnul, tak proč s váhou bojuje spousta celebrit (myslím hlavně americké a zahraniční)? Ty mají mnohdy peněz jako šlupek, mohou si dovolit zaplatit za jednu piluli v přepočtu i 10 000 Kč. No, nefunguje to samozřejmě, jinak by si to dávno koupili a nemuseli si platit osobní fitness trenéry a dietology.
Není tady
Já bych raději hubla zdravě. Mně se nejvíc osvědčila Dukanova dieta pěkně popsaná v knize Dukanova dieta - jak rychle a přitom trvale zhubnout a kuchařka Dukanova dieta ve 350 receptech. Díky těmhle dvěma knihám jsem dokázala pořádně zhubnout - zdravě, bez chemie a s dost dobrým jídlem, protože v té kuchařce je plno zajímavých receptů
Není tady
Tohle je dobrej web http://enadvaha.cz/, kterej ti snad pomůže zhubnout
Není tady
ahoj mám už nějaký čas problémy s pravidelnou stravou, neumím si to pořádně rozvrhnout a jím strašně nepravidelně. Proto bych byla velice ráda, kdyby mi tu někdo mohl poradit, jak nato, nebo co s tím. Nikdy nic dlouho nevydržím a blíží se mi maturitní ples a chtěla bych vypadat hezky do šatů.
Není tady
[b]Ahoj,také jsem měla takový problém,že bych snědlana úplně vše,ale kamarádka mi poradila přípravek Sibutramin Generic.Koupila jsem ho na stránkách [url][/www.stihletelo.com] a mám po problému.Pomohl mi nejen omezit chuť na jídlo,ale také jsem zhubla 8kg.Dříve jsem užívala Meridii a tento přípravek účinkuje stejně.Jsem nadšená účinky.DOPORUČUJI:)
Není tady
[b]Ahoj,také jsem měla takový problém,že bych snědlana úplně vše,ale kamarádka mi poradila přípravek Sibutramin Generic.Koupila jsem ho na stránkách www.STIHLETELO.COM a mám po problému.Pomohl mi nejen omezit chuť na jídlo,ale také jsem zhubla 8kg.Dříve jsem užívala Meridii a tento přípravek účinkuje stejně.Jsem nadšená účinky.DOPORUČUJI:)
Není tady
Ahojky a zkusila jsi třeba výživového poradce? Zvadla by jsi, třeba se stravovat třeba podle nějakého jídelníčku? Já jsem u sebe po konzultaci s výž. poradcem a s jídelníčkem udělala pokroky a hlavně za prvé jsem přestala být tak nafouklá a poté mě šla váha i dolů, jsem moc ráda, jak jsem se s tím poprala.
Není tady
Ahoj já jsem také nevěděla co s Váhou, když jsem něco zhubla, tak se mi to vrátilo zpět, kvůli nepravidelné a nezdravé stravě, také jsem se obrátila na odborníka a to na www.nutrizone.cz snad budete spokojeni, tak jako já!
Není tady
A já ležela 2 týdny v nemocnici, zažila jsem sice hladu ale 6 kilo dolů! Samé "dobré" věcičky typu lieght, co bych nenamazala doma ani na boty, na oběd polévka snad z ponožek, krupička a pod...... brrr
Není tady
Mě pomohla také odbornice .Už mám 8 kg dole a ještě jednu tolik mě čeká.Jídelníček mi vyhovuje není složitý ne přípravu díky zdravému jídlu Super je ,že konzultace probíhají po telefonu nemusíte nikam chodit a jsou zdarma tak koukněte : www.hubneme-zdrave.eu
Není tady
Ahoj, jak se Vám hublo s přípravkem Obethin? Já ho teď beru týden, porce jsou menší ale jsem natěšená a tak i zvědavá, jak se hublo ostatním Kolik jste zhubly?
Není tady
Kylinka napsal(a):
Ahoj, máte někdo zkušenost s alli? Jak se vám s tím hublo? Nutně potřebuju shodit:( Díky moc za všechny odpovědi.
Sice jsem asi neznalá, nevím, co je Alli, ale jestli to jsou nějaké prášky, tak to prostě nedoporučuju, podle mě žádné pilulky nejsou tak zázračné, aby nám pomohly zhubnout, pouze sport a jídlo.
Není tady
Zkusila jsem už spoustu věcí, protože mám neustále problémy s nadváhou a cvičit nesnáším. Stačí, že sním trochu více sladkostí, nadechnu se čerstvého vzduchu a jsem o 3 kila těžší. Po těchto dlouhých svátcích ani nemluvím. Zkusila jsem alli, ale mě to hlavně pouze přehnalo, ani náplasti na hubnutí, čaj na hubnutí a podobné věci se neosvědčily. Známá mi poradila, že nejprve je nutné se pročistit. Doporučila mi Enerix od německé firmy Naturalmax. Beru ho již měsíc a půl a kila jdou pomalu dolů, ne hned až teď poslední 2 týdny. Takže doufám, že za měsíc se mohu pochlubit s 8 kg dole. Pokud ano, kúru si znovu o dva měsíce zopakuji. Hlavně před letem, vždyť kdo nechce mít v létě navíc kila dole
Není tady
jo to jo o očištění zevnitř jsem slyšela, že to pomáhá. Já jsem celkem ok postava ale detox si dělám pravidelně. Podle mého názoru je to zdraví prospěšné.
Není tady
Doporučuji jídelníček na míru. Na internetové stránce http://slevys.cz jsem narazila na výživové poradenství a sestavení jídelníčku za opravdu výhodnou cenu a neváhala jsem. Už mám dole 12 kilo a váha se drží. Mohu jen doporučit!
Není tady
Zdravím, koukám tu čím vším se dá hubnout.... a nepřestávám se divit. Já prosě a jednoduše začala chodit cvičit tady u nás v Brně. Na cvičení se mi ze začátku věnoval trenér, který mi poradil i jak upravit stravovací návyky ajak často chodit cvičit a čemu se vyvarovat...Teď si chodím na různé lekce podle nálady a strašně mě to baví - PROTOŽE VIDÍM VÝSLEDKY! a fakt stačilo jen málo.. Tak nebuďte hloupé a nekupujte zázračné pilulky, jde to i bez nich
Není tady
Není tady
Tichoucka -
Ale taky by Tě neubylo, kdybys sem dala nějakou pěknou reklamu
Není tady
Je to tak, na žádné zázračné pilule taky nevěřím, jedině správný jídelníček a cvičení pomáhá. Já jsem hubla s "hubneme pro zdraví", kde mi nutriční poradce vysvětlil co a jak, předělali jsme jídelníček, snížili porce a jde to parádně dolů. Za půl roku 7 kg. Jsem moc spokojená. Teď už pokračuju sama. Kdo chce vyzkoušet, mrkněte na www.hubnuti-ostrava.cz.
Není tady