18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Zdarec borci.
Potrebuji poradit ( pro Majkafu : to je co ? Ale jen vyjimecne )
Nedokazu se dogooglit a dohledat VS, ktera nabizi kombinovane studium matiky a fyziky se zamerenim na vzdelavani. Polopaticky : Az se jednou vykaslu na IT a to se vykaslu, budu chtit ucit, ale chybi mi pry ten spravny stempl, takze ho potrebuji hned a pokud by bylo mozne, nejakou VS, co mohu pristupovat ke zkousce hned, jakmile se naucim a necekat na zkouskove obdobi, ale to je zrejme nemozne. Mel jsem kdysi v Ziline kamose, co na VS ucil a snad by to tam slo, ale uz na neho nemam kontakt. Pokud o necem budete vedet, sup sem s tim
Diky moc !
_=Morph=_
Není tady
Morphe, na jakém stupni kolství se chce zaměřit? Pokud středokolské, nala jsem "Učitelství fyziky - matematiky pro střední koly":
http://www.vysokeskoly.cz/katalog/unive … e-programy - viz poslední puntík v rámci programu Fyzika - forma kombinovaná.
Nevím, zda je to to, o co má zájem.......
Není tady
Lvice Ty jsi boreec ! Jsi opravdova kamaradka, i kdyz se obcas poskadlime Jsem slepy jako patrona, myslim, ze bych mel jit na laserovou operaci mych ocicek Diky moc, hledal jsem samozrejme i na mff, ale jak vidis asyk blbe. Neni to presne to, co jsem potreboval, ale na jeden klik jsem se dostal tam, kam jsem chtel, takze diky Mam o cem premyslet, musim zvazit, zda nejsem moc stary v osmaosmdesati studovat
Není tady
Morfe, záleí KDE chce učit. Kvůli učení na V nepotřebuje ádné pedagogické minimum, asistentské místo dostane i s doktorátem, dokonce i bez něj, ale plat bude horí.
K učení na S se studuje např. na přírodovědě Učitelství pro střední koly, obor M-F. Pokud ale u jsi M+F studoval na odborném studiu, pak ti stačí jen tzv. pedagogické minimum, prostě dochodí pár předmětů typu pedagogika, psychologie atd a po dvou letech sloí nějakou v podstatě formální zkouku.
No a k učení na Z musí studovat na pajdáku.
Není tady
Ronja : Diky za prispevek. To je prave ten problem. Chci S ( sorry, musim s dikritikou, aby to nebyla propagace zakazaneho hnuti... ) zadne pedagogicke minimum nemam, nikdy jsem neucil, krome nekolika desitek prezentaci a koleni novych IT spravcu, abych mohl ucit, musim mit zamereni na vzdelavani, zrejme kompletni studium, ale vazne nevim. Jde o to, ze jsem momentalne v IT, ale v IT uz za par let nebudu moci pracovat, bavila by me matika a fyzika. To ze nyni pracuji v IT, to bylo jen proto, ze jsem byl nekdy na zacatku devadetatych let na nejake vystave informacnich technologii a uvedomil jsem si, co to pro svet muze v budoucnu znamenat, jaksik jsem se postupne "rekvalifikoval" az do nynejsich znalosti a nelituju toho Ale uz nastava cas pro zmenu, musim myslet na stabilitu a skolstvi stabilita je ( na penezich mi nezalezi, protoze si stale dokazu vydelat i jinde ).
Jo a dulezita vec, musi to byt pouzitelne i na Slovensku, kam se zrejme prestehuji, jen ta moje slovencina, to bude brutus
Není tady
Taky bych chtěla učit. Nechápu, e jsem la ze základky na ekonomku a ne na pajdák. Poslouchala jsem rodiče a tak do dopadlo. Teď sice dodělávám bakalářské studium, ale nevím, jestli bc. stačí na to, abych mohla učit na S nebo učiliti odborné předměty. Vím, e pedagogické minimum bych si dodělat musela.
Není tady
Ahoj Nelo ? Kde mas to Tvoje krasne velke N ?
Není tady
Nela : Ale prece vzdyt stale muzes jit stejne jako ja na kombinovane. Ted jak mi tu Lvice poslala ten link, jsem jak na jehlickach Celou dobu premyslim a mam neskutecnou radost, to je spis na radovaci, ale ted tam nepolezu
Není tady
Co bych pro tebe neudělala . Zkus písnout poradci, myslím, e u ti kokrétně vysvětlí co a jak. http://www.vysokeskoly.cz/katalog/unive … 11-poradci
No ale jestli bys vzhledem ke svému věku raději neměl jít studovat univerzitu třetího věku
Není tady
Lvice napsal(a):
No ale jestli bys vzhledem ke svému věku raději neměl jít studovat univerzitu třetího věku
Ne, ne, ta je az od 90-ti a me je teprve 88, jsem jeste docela mlady vid ? Neco bych Ti prozradil, ale nemohu na sklo. takze radeji nekdy do SZ
Není tady
Morfe, k učení na S to opravdu chce tzv. učitelské studium. Co jsi dělal za V? Pokud M+F, tak by mělo stačit dodělat to pedagogické minimum, pokud jsi dělal něco jiného, bude muset dodělat celé (magisterské) studium.
Nelo s bakalářem tě pravděpodobně vezmou, ale moná budou chtít, aby sis dodělala jetě magistra - záleí, co chd učit. Předměty, kde je málo učitelů (tradičně např. jazyky) můe učit i člověk bez přísuného vzdělání, pokud si ho průběně dodělá. Tam, kde je učitelů. dost, jsou samozřejmě poadavky na vzdělání tvrdí.
Není tady
morpheus napsal(a):
Ahoj Nelo ? Kde mas to Tvoje krasne velke N ?
Já své "N" vidím. Asi se včera někam schovalo.
Není tady
Stránky: 1