18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Prosím studentky poraďte..
dcera je ve 3 ročníku...ji má napsanou bakalářskou práci..ze vech předmětů ádný problém..ovem:dumbom:..minulý rok zkouku z daní neudělala a převedla si ji na tento rok.
Opravdu se učila i se mnou..jsem účetní a uměla to opravdu super. Ve jinak uvedeno a napsáno ne se učili a ne to znám já z účetnictví) take bych sama tápala jak to myslí. Dcera to udělala jako bych to řeila já ale mnoho studentů to udělalo jinak a výsledky měl kadý jinak.
A teď dcera brečí od včerejka je v totálním stresu..jetě neví výsledky a já nevím cos ní.Nebo co dál.
Co kdy ten test nedopadne? Take bude muset ukončit studium ve 3 ročníku?
Ve dělala opravdu lehce..kromě těch daní...co se nepovedlo..přitom postup naprosto správný ale prostě nevím jestli je dobře začátek.
Je to opravdu konečná kdy to bylo blbě a je to opravný pokus?
Není tady
Nevadí, e bude reagovat student - jen kluk? Postačilo by to?
Tak jestli má BP, tak si myslím, e má dán nejzaí termín odevzdání BP a SSZ. Na to dát bacha, aby to neprovihla.
Pak, alespoň podle mé zkuenosti, tak jsou na zkouku 3 pokusy + 1 opravný, o který se ádá - nevím koho - učitel, studijní, děkan, rektor,...
Jestli tomu rozumím, tak měla 4. pokus opravný, o dalí má monost, ale záleí na "kole", jestli to povolí. Jinak přece můe začít na magistrovi a přitom dokončit bakaláře, ale musejí být vechny zapsané zkouky v indexu udělané a jinak při prodluování studia se platí poplatky - záleí na kole.
Moná je problém v tom, e to učitel ze koly chce jinak ne to ví a zná Ty.
Stejně asi nezbývá ne čekat. Zkusila se třeba zabavit něčím, co jí baví - brusle, kino, kamarádka, s někým si o tom promluvit,...
Hodně stetí. Drím palce!
Upravil(a) Pox (9. 4. 2011 12:06)
Není tady
děkuji moc za reakce. Minulý rok v 2.r. neudělala 1x tak měla převedený předmět do 3 r.
No a ted měla 1 pokus v tomto roce.
A pořád mi tvrdí e to jsou dohromady 2 a ten dalí je děkanský který nemusí povolit.
Mám pocit e je tak vynervená e mluví nesmysly a sama neví.
Chodí na obchodní podnikatelskou fakultu v Karviné obor informatika
Není tady
Tohle se mi nezdá.
Přeci pro tenhle akademický rok má ten předmět - asi Daně, či co to je, zapsán znova. Na kadý zápis, co já vím, tak jsou 3+1 pokusy.
Take to budou nejspí ty nervy, a je v klidu, já sám to taky znám. Určo se potřebuje nějak srovnat, jinak by taky nemusela ty dalí termíny zvládnout - na to bych se zaměřil.
A o tom s někým mluví, jinak se v tom bude pořád točit dokola.
Není tady
.
Upravil(a) aiga (3. 9. 2012 23:43)
Není tady