6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Karal napsal(a):
Slni, tak jsem procetla pulku Maleho tyrana a musim rict, ze mi to hrozne pomohlo, protoze my na tom vuuuubec nejsme spatne :-)))
Ze bych si rozsirila obzory,tuhle jeste prostudovanou nemam. Nemela jsem duvod.
Není tady
Taky se mrknu na tu knížku, i když to nebude asi náš případ.
Andri díky, nebýt Tebe a Tvého vlákna, bychom si ani nepokecaly co?
Karal u nás se chodí spát v 8 a dýl ani ťuk. Přesně, potřebujeme svůj klid.
Jo a jak jsem včera psala, že máme Dandu u babi a dědy, tak jsme se na něj včera jeli podívat odpoledne a sotva nás uviděl, volal mamííí, tatííí, vzal nás za ruce a šel nám ukázat, jak krmí kačenky na rybníce. A když jsme se ho ptali, jestli s námi pojede domů, tak řekl hou hou a bylo vymalováno. Babi má houpačku doma a tím se mu dom moc nechce. Odjížděli jsme v půl osmý a naprosto v pohodě. možná, že je ještě malý a nechápe, ale nevěřím tomu. D. říká, že když jsems v práci, tak chodí dopoledne ke dveřím a říká mami, mami, ale to dělá i když jsem s ním já a D. je v práci, tak volá tati, tati. Ale nikdy nepláče.
Karal já mám super práci, chodím na 2 dny v týdnu jak můžu. Takže teď půjdu na dva dny jenom do 12, jindy jsem třeba do dvou. Jak mi to vychází. A navíc dělám v práci, která to dovoluje. Jsem moc ráda.
Není tady
Celkom dobre, od piatku sa budí len na kojenie, dva-tri krát, čo je pre mňa vyhovujúce. takže ťuk ťuk,vyzerá, že to ustalo.
A dnes mi to spočíta
Není tady
Adri, necitala som vsetko, ale mozem ta ubezpecit, ze aj u nas to bolo presne taketo iste. ale bohuzial to trvalo dlhsie nez len mesiac. sarinka zrazu nejako okolo roka nevedela okolo pol noci byt sama v postielke a nepomahalo ani pohladkanie, ani podanie dudlika, ani kingy (hracka), ani nic... nez som prisla na to co chce, bola som vynervovana a po*n. no a ona cisto chcela spat na mne. len som ju vzala z postielky, lahla som si na chrbat, ju polozila na hrud, v momente spala, ja som bola cela oslintana a po takej hodinke som ju mohla polozit medzi nas. neviem ti povedat ako dlho to trvalo, ale preslo to. samo. bez akehokolvek mojho pricinenia. mozno keby som sa snazila nejako to ovplyvnit, trvalo by to este dlhsie.
potom sme mali aj ine obdobia, kedy mi dost dlho trvalo zistit o co jej ide, ale aj to sme prekonali (napr. v noci spanok vyslovene v obyvacke, pytala sa do "ibivaky", akonahle som ju polozila na gauc, bola "tuha"). asi v tej dobe mala "zle zony"... inak ked si na to spominam, bolo to zvacsa takto na jar a v lete... a asi tak po roku... ale vsetko sme zvladli, takze zvladnes aj ty. len vydrzat.
pekny vecer
Není tady
sunny, ďakujem striedajú sa lepšie a horšie noci, nebojujem, čakám na ne každý večer, prídu okolo 2-4, nechám ju po mne poloziť a potom ju dám do postieľky a po pár nadávkach zaspinká sama teším sa na ďalšie obdobia
Není tady
Adri a víš co je na tom to nejkrásnější, že na tahle "ošklivá" období strašně rychle zapomeneš a budeš si pamatovat jenom ta hezká. Já si na nespavé období už ani nevzpomínám.
Není tady