6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Potřebuju poradit...
24.3.2011 jsem byla na revizi dělohy - afetální plodové vejce cca 9-10tt. Po revizi dva dny žádný krvácení, pak po příchodu z nemocnice slabší růžové krvácení, žádná jasná krev, od 8.dne jen špinění, které ustávalo. Na včerejší kontrole u mého gyn. doktor konstatoval, že je vše OK, špinění opravdu nepatrné(jen uvnitř). No a večer jsem začala normálně krvácet jako když mám MS, konzistence, barva, množství - slaboulinká bolest podbřišku. Bylo mi divný, že jsem 2-3 dny předtím měla hrozně skleslou náladu, bolelo mě v kříži a nechápala jsem proč - s revizí jsem se vyrovnala rychle, byla už 3. v pořadí a člověk časem přece jen trošku otupí. Taky BT klesla - měřila jsem, protože jsem byla zvědavá, co se děje s tělem po takovém zákroku. Tak se ptám:
Je možný, abych dostala regulérní MS 14 dnů po revizi ????
Není tady
Veru, no, asi možné je všechno.. ale já když takhle krvácel cca deset dní po revizi, tak to skončilo znovu revizí... Ale věřím, že to nebude Tvůj případ... já krvácela hodně a čerstvou krví... Vždy mi tam "něco" zůstalo, z toho to krvácení bylo...
Kdyby se Ti ale něco nezdálo, tak zajeď radši k dr nebo do nem, kde mají utz.
normálně pak ms přišla po 5-8 týdnech po revizi...
Upravil(a) Berka (7. 4. 2011 9:25)
Není tady
ahoj Veru, mrzí mě za třetí ale je fakt, že člověk otupí (trochu). Ani jsem nevěděla že jsi těhu
Jinak skoč určitě na gyndu nebo zavolej a pokud máš MS, tak se tvoje tělo pěkně se zákrokem vyrovnalo. U mě se nic zatím neděje a to jsem byla 16.3., po MS ani vidu ani slechu.
Není tady
mrzí mě třetí revize. Nevím co jsem to napsala
Není tady
Holky, jste zlatý, děkuju .
Byla jsem na wc a fakt je to typická MS, tmavá krev s kousky sliznice(takový ty černý kousíčky - omlouvám se za popis). Tak mi to nedalo a zavolala jsem na gyndu. Doktor mi řekl, že nález tam byl na včerejší kontrole naprosto normální a bez problému, tak to prý budeme brát jako MS - jenom kdyby se mi něco nezdálo, nebo to nabralo jiný směr, mám přijet zítra k němu do ordinace, popř. v pondělí. Tak uvidíme.
To jsou věci
Není tady
Ahoj mrzí mne miminko já jsem 10den po revizii a nic... Ale já bych radšej šla k doktorovi nech te uklidní... I když jsem to už u někoho slišela že to dostal takle brzy..
Není tady
Misho, Berko - mně při druhý revizi přišla MS po 29 dnech, ale je fakt, že tehdy jsem měla uvnitř mimi bez srdeční akce, teď tam nebylo nic, plodové obaly bez plodu - nevím, jestli to mělo na něco vliv, protože kyretáž jako kyretáž, ale je vidět, že příroda má vždycky poslední slovo
Sachmetttt - četla jsem tvoje téma a je mi to líto - ale pokud se ti podařilo otěhotnět, věřím, že to vyjde napodruhé dřív a bude to OK
Není tady
Ahoj si hodná no čeklala jsem na zázrak 5let no nevím či vydržím další půl roku.,, No tebe držím palečky určite se zase po čase začneš snažit.
Není tady
Veru vlastně sis odpověděla sama - plod mohl být bez akce už dýl, kdybys nešla na UZ a revizi, vypudilo by ho tělo samo. Proto i MS přišla takhle "brzy" - brzy po revizi, ale ne brzy pro Tvoje tělo které reaguje správně.
K dr. bych Tě posílala jen pokud bys měla velké bolesti, horečku, páchnoucí krvácení, a nebo kdyby tohle krvácení se špiněním trvalo 10 dnů a víc.
Prostě tělo chce znovu těhotnět a víš jak je to s tím pohnojením po potratu.....
Není tady
Veru, já bych to taky brala jako ms...po druhé rešvizi sem dostala ms taky nějak po necelých 3 týdnech a byla sem z toho v šoku, ale dr mi řekl, že normální je 2-6 týdnů....
Není tady
Snaži, Sluni - asi to tak bude, vypadá to na úplně normální průběh MS. Navíc mi manžel připomněl, jak jsem na něj včera odpoledne vyjela a že si v tu chvíli pomyslel něco v tom smyslu, jako že to je jako kdybych měla dostat MS (řekl to jinak ).
Takže zítra začínám se sójou .
To jsou fofry
Není tady