3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
ahoj, tak to jsou skvělé zprávy u mě dobrý, čekám jetě na výsledky čípku, protoe jsem je minule měla patné a pak se dát postupně dokupy a je to. Začala jsem chodit cvičit a je mi fajn
Není tady
Tak to jsem ráda moc ti drím palečky nech to je dobré.... Já jsem dne 15t+6 ale mám problém s močem mám tam bílkoviny ach joj...Chodí na zumbu?
Není tady
Já jsem dnes byla na kontrole a jsem z toho smutná..Myslela jsem e po jedném těhu nezdaru kdy jsem přili o miminko se budu konečne teit z těhulkování a to co těhotná múe mít nejhorí v těhotenství to mám já..Nízko placenta..Bílkoviny v moči a ted i cukr.. A to jsem si myslela e iji zdravě... Dnes jsem mněla být 16t+0 a doktorn naměřil 15t+4....Jsem zvědavá na výsledky v pátek.. A to jete musím čekat na tripple testy 14dní...a pohlaví jete nevíme miminko nechtělo roztáhnout noičky.
Není tady
Sachmetttko, dr se, 16+0 a 15+4 mi příjde v normálu, nezmatkuj.... moc na tebe myslím
Není tady
Ahoj taki jsem volala na výsledky..V krvi se cukr nenael take cukrovku nemám hurá..Jenom v moči byl i cukr i bílkoviny.. Moná e to je stresem manel mně večer předtým vytočil moc moc moc...
a co ty?? Jak se má ? Jak ije?
Není tady
sachmettt, ta odchylka na ult. dle týdnů je naprosto v normě. Taky jsem měla nízko placentu... doktor mě na to upozornil a říkal, e v připadě, e začnu i jen troku pinit, tak a jedu okamitě do nemocnice... ( take se opatruj a nenervuj se - manel a chodí kolem tebe po pičkách :-)... já měla dost problémy, porod dooost brzy :-( a jsem přesvědčena, e to bylo stresem ¨!!! take hlavně klid !!!!!!
Není tady
Ahoj Mishko alp se mí?? Dlouho si se neozvala..
Není tady
spam
Upravil(a) AndreaP. (18. 1. 2012 11:17)
Není tady