29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj, tak to jsou skvělé zprávy u mě dobrý, čekám ještě na výsledky čípku, protože jsem je minule měla špatné a pak se dát postupně dokupy a je to. Začala jsem chodit cvičit a je mi fajn
Není tady
Tak to jsem ráda moc ti držím palečky nech to je dobré.... Já jsem dne 15t+6 ale mám problém s močem mám tam bílkoviny ach joj...Chodíš na zumbu?
Není tady
Já jsem dnes byla na kontrole a jsem z toho smutná..Myslela jsem že po jedném těhu nezdaru kdy jsem přišli o miminko se budu konečne tešit z těhulkování a to co těhotná múže mít nejhorší v těhotenství to mám já..Nízko placenta..Bílkoviny v moči a ted i cukr.. A to jsem si myslela že žiji zdravě... Dnes jsem mněla být 16t+0 a doktorn naměřil 15t+4....Jsem zvědavá na výsledky v pátek.. A to ješte musím čekat na tripple testy 14dní...a pohlaví ješte nevíme miminko nechtělo roztáhnout nožičky.
Není tady
Sachmetttko, drž se, 16+0 a 15+4 mi příjde v normálu, nezmatkuj.... moc na tebe myslím
Není tady
Ahoj taki jsem volala na výsledky..V krvi se cukr nenašel takže cukrovku nemám hurá..Jenom v moči byl i cukr i bílkoviny.. Možná že to je stresem manžel mně večer předtým vytočil moc moc moc...
a co ty?? Jak se máš ? Jak žiješ?
Není tady
sachmettt, ta odchylka na ult. dle týdnů je naprosto v normě. Taky jsem měla nízko placentu... doktor mě na to upozornil a říkal, že v připadě, že začnu i jen trošku špinit, tak ať jedu okamžitě do nemocnice... ( takže se opatruj a nenervuj se - manžel ať chodí kolem tebe po špičkách :-)... já měla dost problémy, porod dooost brzy :-( a jsem přesvědčena, že to bylo stresem ¨!!! takže hlavně klid !!!!!!
Není tady
Ahoj Mishko alp se míš?? Dlouho si se neozvala..
Není tady
spam
Upravil(a) AndreaP. (18. 1. 2012 11:17)
Není tady