29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
já se lekla, že to chceš po měsíci vzdát. Sice nevím, k čemu asis. reprodukce, když se dobře oplodníš, asi by to chtělo větší interval. Já zatím nic moc, neměřím, čípek ani nevím kde ho hledat ovulku jsme měřila min. měsíc, tenhle byly státnice, zítra taky zkoušky a příprava na léto, takže to jde teď mimo mě
držím palce
Není tady
mISHO NO JA MÁM ASI PROBLÉM S OTEHOTNENÍM TOTO PRVÉ TRVALO VELA VELA ROKOV...TEBE DRŽÍM PALCE NECH VŠETKO ZVLÁDNEŠ..
Není tady
aha, tak to jo. Mě veru trvala taky roky, druhé těhu taky, pak to šlo jak na běžícím pásu zato pak blbě
Není tady
.... jA DOUFÍ´ÁM ŽE SA MI PODARÍ RAZ ASPON TO JEDNO..
Není tady
Ahoj misho tak jak je?? Už si těhotná?,
Není tady
no nevim na 99,9prí ano uvydím na bud, týden v pondelí... No zatim mi tam našel cystu vytvořila sa za pár dní od posledního ultrazvuku...prí se to stáva a nemám se bát. No ted jsem četla že to múže spúsobit potrat,, Tak nevim..Bojím se že to zase nevyde
Není tady
Děkuji uvydím v pondelí.. No stále mne bolí břicho..
Není tady
zítra ti držím palce a myslím na tebe......
Není tady
Ahoj no dnes jsem byla u doktora typuje 4-5 týden.. No je poverčivý prí tomu zatim budeme říkat porucha cyklu... Už jsem něco vydela i na utz.. No nevim dnes mne dost bolí záda a pichá v břichu. Moc se bojim... 4.8 to bude rozhodující..
A co ty??
Není tady
tak holky už jsem doma jsem na začátku šestého týdnu.... Už bylo vydno i váček s malinkatým miminkem. No bojim se špiním.... slaboulinko hnedastý výtok...
Není tady
Sachmet, já byla na dovolené, myslím na tebe.... jak to vypadá? posílám sílu
Není tady
Ahoj už jsem se bála...No u mne byla poslední kontrola 4.8 ted má dovolenku na kontrolu jdu 1.9 moc se bojím.. Mněli bychom videt srdíčko ted jsme ho ješte nevydeli...Špinení za 2dni ustalo bylo to len trošilinku no i tak se bojím...No inač nemám žádne příznaky.. jen mám stále žízen...Špatne od žaludku mi není a prsa mne vúbec nebolí tak nevim či je vše v pořádku..ted bych mněla být v osmem týdnu příští týden začnu devátý..
a co ty?, kde si byla na dovolené? Vúbec nic si o sobě nenapsala...
Není tady
Šla jsem k zástupu...Tak hoolky mimi je zatim v pořádku jsem v 10t plus 4dni... I srdíčko bije ani nevíte jak jsem štastná....
Není tady
Holky mám dotaz myslíte že na zníženou funkcii štínej žlázy múžu vitamíny mamavit??
Není tady
tááák to je super !!! co se týče vitamínů tak doporučujou teď Femibion, ale raději se poraď s odborníkem. A posílám štěstí!!!
Není tady
Děkuji moc moc moc... ale nepíšeš o sobě.
Není tady
já nic, stále jsem ve fázi problémů s bývalým a dokud mě takhle deprimuje, nemá smysl si říkat o nový případný čtvrtý potrat takže jsem to tak trochu odložila
dokud nebudu ve větším klidu, tak na to ani nemám teď tělesně sílu
Není tady
Holky je to asi v pr...... Dnes osm byla na kontrole.. Doktor řekl že mám nízko položenú placentu a jeho utz nepasuje z minuleho týdna s dnešním.. zdá se mu že jsem méne jak řekla doktorka minulý týden..Jsem z toho uplne hotová jenom pláču.. Prí jak to nebude pasovat příští týden tak mně pošlou do nemocnice na utz,, A pak............ moc se bojím...
Aspon si tělíčko a duše odpočine.. Neboj bude líp....Já jsem taky mněla dlouho problémy s bývalým. Napadal mne,,,, Stále policie.. ted jsem ráda že jsem zobrala odvahu a zavřela za ním dveře,..Moc se drž...
Není tady
holčičko drž se!!!! moc na tebe myslím.... ach jo
jsi můj vzor....
Není tady
Ahoj ve čtvrtek jdu na kontrolu tak dám určite vědet no už ted mám hororové sny............ a ty se mi hlavne drž....
Není tady
AAhoj... zatim to je v pořádku...Jsem 12t6 miminko bylo ve čtvrtek 6cm veliké to jsem byla 12t2.. Doktor mi vzal krev muj první odběr a moč je v pořádku.. už mám i těhu prúkazku... No placenta je stále nízko takže musím stále ležet na kontrolu jdu 20.9. Doufám že bude vše v pořádku..
a co ty?? Už lepší?
Není tady