Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 23. 5. 2011 23:18

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Otěhotnení po potratu,potrat..

Misha napsal(a):

ahojte holky, díky Eri, i když to je strašná zkušenost, interupce při vědomí je dle mě vědomé zničení člověka - ženy matky sad ach jo. Ještěže teď je ta doba jiná, klidně by tě nechali do rána potrácet a pak bys teprve šla.

Já dostala MS, takže testy nekecaly a zpoždění 5 dnů je asi normální, Snad se brzy stabilizuju a budou tam // big_smile Sachmett držím palce.

Misho ,myslim,ze v dobe to nebude.Myslim,ze lekar by se zachoval stejne,ze ten potrat musel udelat ihned jinak bych vykrvacela.Protoze to krvaceni bylo natolik silne,ze by se tak skutecne stalo.Jenomze mohli udelat jeste jednu vec a to vypumpovat me zaludek a dat normalne narkozu,ale to neudelali.To me rekla,az moje kamaradka zdravotni sestra.
Hlavne pochybila zdravotni sestricka co mela sluzbu a poslala me najist.
Taky,kdyz jsem po roce otehotnela jsem mela takovou hruzu s toho,abych znova nepotratila a nezazila interupci pri vedomi,ze nez jsem cokoliv snedla tak jsem se chodila divat jestli nahodou nekrvacim.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#102 23. 5. 2011 23:25

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

sachmetttt napsal(a):

16.5.2011 16:05:25
Milá Misha..Dlouho jsem přemýšlela a radila sa s tými co to zažili a už dávno mají po tom..Ptala jsem se i iného doktora gynekologa..No všetci ŘÍKALI proč ne když potrat byl bez komplikací..Já jdu k doktorovi 1.6 na kontrolu no bojím se co řekne ak sa nám to už podařilo..vČERA JSME ZAČALI...  CO SE MÁ STAT TO SE STANE.. TEBE DRŽÍM PALČEKY NECH VŠETKO DOPADNE TAK JAK MÁ A BRZO TAM BUDÚ 2 ČÁREČKY..

Taky si pamatuju,kdyz jsme zacali pracovat na miminku cim vic jsme se na to soustredili tim vic to neslo.Zrejme to bylo o psychice,protoze pak me manzel uklidnil,ze kdyz to nepujde tak si detatko adoptujeme.Ja se celkove uklidnila a taky mozna tomu napomohla clankam ,ktery jsem tenkrat precetla v jednom casopisu,ze  nektera zena je plodna jenom rano, v poledne nebo vecer.No tak jsme denne zkouseli vsechny tri varijanty a ono se to ten mesic chytlo. big_smile

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#103 24. 5. 2011 15:43

sachmetttt
♥♥♥----

ahoj eremuruss děkuji moc že si napsala..No mi sa snažíme.. po pravde ani nepočítame ovulačné dny  jenom když je chut tak proč ne... smile  Děkuji za radu určite to vyskoušíme...Možná akorát tvoje rada pomúže..  gloria

Není tady

#104 24. 5. 2011 15:47

sachmetttt
♥♥♥----

Ahop Misha ako jsem psala já to s tymi testy moc neumim..minule jsem je skoušala a nejak  mi to stále ukazovalo slabunku čárku myslím na ovualci.... takže se nažíme kdy chceme a máme chut..  No možná jsem nám zadaří naráz big_smile ..No u mne asi ne mám nejaký divný pocit že to nevyšlo...Kdy na testu ukáže že jsi těhotná?? po kolkých dnech oplodnení??

Není tady

#105 25. 5. 2011 7:35

Misha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

některé píšou už po 5, ale ukážou to všechny cca týden před MS. Nestresuj, zatím netestuj a uvidíš big_smile mě nejde taky naměřit ovulace. Nějak to vždy mihnu big_smile

Eri kdybych to zkoušela s mužem i ráno i v poledne i večer, tak myslím, že pokud by se nezadařilo napoprvé v měsíci, tak druhý mi uteče buď on, nebo uteču já z domova big_smile big_smile big_smile

http://lbyf.lilypie.com/TikiPic.php/FPcAl2n.jpghttp://lbyf.lilypie.com/FPcAp1.png
         1. rok Veru              Další roky Veru

Není tady

#106 25. 5. 2011 7:51

Zuzii
♥♥♥♥♥--

My to u prvního zkoušeli opravdu 3x denně v době OVU(poctivě jsem měřila) a nic. Bylo to dost stresující - myslím pro obě strany. Pak jsem se vyprdla na měření a sledování ovu - jen tak zhruba a buch! tummenupp

Teď neměřím, ovu teda sleduju, snažím se "na to nemyslet" (sakra, sakra!), už ani neužívám žádný bylinky a zaručený vitamíny a prd grater

Tak kde soudruzi z NDR dělaj chybu? vissla

Není tady

#107 25. 5. 2011 9:34

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Misha napsal(a):

některé píšou už po 5, ale ukážou to všechny cca týden před MS. Nestresuj, zatím netestuj a uvidíš big_smile mě nejde taky naměřit ovulace. Nějak to vždy mihnu big_smile

Eri kdybych to zkoušela s mužem i ráno i v poledne i večer, tak myslím, že pokud by se nezadařilo napoprvé v měsíci, tak druhý mi uteče buď on, nebo uteču já z domova big_smile big_smile big_smile

No to verim,memu muzi to nevadilo,on byl dost na sex a me to,uz otravovalo,ale vydrzela jsem.Divim se,ze memu muzi nevadil ranni budicek ve 4 rano,kdy ja vstavala do prace.stolt

Není tady

#108 25. 5. 2011 9:40

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Zuzii napsal(a):

My to u prvního zkoušeli opravdu 3x denně v době OVU(poctivě jsem měřila) a nic. Bylo to dost stresující - myslím pro obě strany. Pak jsem se vyprdla na měření a sledování ovu - jen tak zhruba a buch! tummenupp

Teď neměřím, ovu teda sleduju, snažím se "na to nemyslet" (sakra, sakra!), už ani neužívám žádný bylinky a zaručený vitamíny a prd grater

Tak kde soudruzi z NDR dělaj chybu? vissla

Je to mozna o psychice.Pamatuji si na svou spolupracovnici,ktera byla 5 let v manzelstvi a dite se jim pocit nedarilo.Nasledovalo umele oplodneni,pri kazdem stres a depka,ze se to opet nepovedlo.Otehotnela na potreti.Narodil se jim kluk,do roka meli dalsiho kluka normalni cestou a za nedlouho po tom holcicku.Pak,uz konecne uverila,ze bude muset brat nejakou antikoncepci.Vsechny deti ma hyperaktivni.

Není tady

#109 26. 5. 2011 21:11

sachmetttt
♥♥♥----

Tak holky vydím že to tu žije,,No já ukončujem první mněsíc snažení a čekám na menstruacii.. Mněla by dojít 2.6. no mám pocit že to tento mněsíc nevyšlo a to se říká po potratu jako pohnojíno.. :-(

Není tady

#110 27. 5. 2011 9:49

Misha
♥♥♥♥♥♥-

no Sachi, to chce klid, neva, že to není tenhle měsíc, hlavní je, že máme možnost se snažit big_smile to snažení je taky fajn big_smile já minulý měsíc neměla vůbec ovu (nebo jsem ji naprosto mihla) a tenhle měsíc jsem ji měla dle testů ještě při konci MS, takže zatím nejsem stabilizovaná big_smile dáme tělu čas... nic nás nehoní a raději to uděláme pořádně big_smile

Eri tak to je manžel fakt borec sexuální, mě když někdo budí v 8 a ještě chce sex, tak to fakt riskuje svůj život big_smile big_smile big_smile

http://lbyf.lilypie.com/TikiPic.php/FPcAl2n.jpghttp://lbyf.lilypie.com/FPcAp1.png

Není tady

#111 27. 5. 2011 21:24

sachmetttt
♥♥♥----

Holky co nové??.Já mam posledné dva dni také divné stavy.. Ako sem tam by som sa vznášala... A sem tam mi je divne od žaludku..Pálí ma žáha,rýchlo mi nejak trávi,,mám stále nutkanie na čúranie,stále mám žízen.Raz v poho raz zle.. Asi to je stresom ze svadby a asi se blíží menstruace..

Není tady

#112 28. 5. 2011 18:06

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Misha napsal(a):

no Sachi, to chce klid, neva, že to není tenhle měsíc, hlavní je, že máme možnost se snažit big_smile to snažení je taky fajn big_smile já minulý měsíc neměla vůbec ovu (nebo jsem ji naprosto mihla) a tenhle měsíc jsem ji měla dle testů ještě při konci MS, takže zatím nejsem stabilizovaná big_smile dáme tělu čas... nic nás nehoní a raději to uděláme pořádně big_smile

Eri tak to je manžel fakt borec sexuální, mě když někdo budí v 8 a ještě chce sex, tak to fakt riskuje svůj život big_smile big_smile big_smile

No to byl,taky s nim,uz nejsem,nebyla jsem taky sexualni borec. lol big_smile

Není tady

#113 31. 5. 2011 22:06

sachmetttt
♥♥♥----

Eremuruss ahoj já vím po revizii to je jen první mněsíc.. O doufám že miminko bude co nejdřív děkuji za potporu,,čekám na menstruacii a zítra jdu na kontrolu..

Není tady

#114 1. 6. 2011 23:48

kikinecek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Vysočina

Kaťulka 33 napsal(a):

....  ale je to jen můj názor a jak bych se zachovala já,mám pocit,že Kikineček taky po revizi začala hned po šestinedělce a má krásnou kočičku  ale nevím to úplně přesně na měsíce...

Tak jsem si jen zběžně pročítala tento chlívek a koukám, Kaťulka tu o mně píše vissla big_smile

První revizi jsem podstoupila v říjnu 2009. Doktorovi se už v 8tt těhu něco nezdálo (prostě nesedělo stáří plodu a datum poslední MS), ale řekl, že mimi to může dohnat. Jenže jsem za týden a kousek začala špinit, tak jsem jela na pohotovost. Tam mi řekli, že těhu skončilo. gratergrater Takže nástup na revizi. grater Nástup ráno, na pokoji se mnou byla jedna super holčina (s jiným problémem než těhu), tak jsme raději mluvily o všem možným než o tom, proč tam jsme. Domů mě propouštěli až druhý den. Vše bylo bez komplikací, jen je to prý standard v té nemocnici. První MS dorazila za 6 neděl přesně. Sice mi doktoři říkali počkat 3 měsíce a pak se znovu pokusit, ale nic mi nebylo a hlavně, chtěla jsem dudlik . Takže po MS začalo snažení. Ale jak píšou holky, tělo si dělá samo co chce dumbom . No a ty vytoužený // jsem našla za 3 měsíce po revizi wink - pauzu jsme dodrželi, a nikdo nemůže tvrdit opak lollollollollol
A Barča se narodila rok (a dva dny big_smile ) po revizi vissla

sachmetttt Sice píšu skoro až po dvou měsících, ale teď už klidně můžete "na ostro". Buď je tělo nachystaný a zadaří se pussaparhjarta a nebo .... NE, TU DRUHOU VARIANTU PSÁT NEBUDU ....

Takže kočky, držím všechny palce, co doma máme aby to všem vyšlo  pussapardudlikhjartapussapar

http://www.ticker.7910.org/as1cHug0g411100MzcyZHB8MDAwMTIzNWR8QmFyY2EgLSA.gif

Není tady

#115 2. 6. 2011 23:24

sachmetttt
♥♥♥----

Kikineček děkuji za tvou skušenost a názor.. My už jdeme na ostro hned po první menstruacii a už mi to mešká 2dni tak trochu doufám i když myslím zbytočne... Strašne ti moc děkuji..

Není tady

#116 6. 6. 2011 23:35

Misha
♥♥♥♥♥♥-

tak co sachmett? stále meškáš?

Není tady

#117 7. 6. 2011 16:07

sachmetttt
♥♥♥----

Ahoj no stále uzž 7den test nic neukazuje tak nevim... I když sedím tak mám slabulinké bolesti jako asi pri menst...Když stojím tak to je v poho tak nevím nic necítím....... A co ty?? Včera jsme sexovali po týdnu možná z toho..

Není tady

#118 7. 6. 2011 22:01

Misha
♥♥♥♥♥♥-

tak to máš jak já, zpoždění týden a pak u mě teda nic... tak uvidíme.... já mám teď jiné starosti, tak na těhu ani nemyslím.... problém je, že je mám dost nepříjemné psych. problémy spojené s bývalým a tlakem na Veru, takže těhu ani snad být nemůžu, protože jsem prostě labilní.... nebo zlabilněná? nevím nevím...

Není tady

#119 7. 6. 2011 22:10

sachmetttt
♥♥♥----

TAK TO MI JE LÍTO. NO NEBOJ VŠECHNO SE V DOBRÉ OBRÁTI... A ZÁZRAKY SA DEJÍ HLAVNE VTEDY KDYŽ TO TA OSOBA VÚBEC NEČEKÁ... NAPR JAK U TEBE... PŘEJI NECH TI JE CO NEJDŘÍV LÍP... NECH TO ZVLÁDNEŠ A PŘEJDE TO... tummenupp

Není tady

#120 12. 6. 2011 10:53

sachmetttt
♥♥♥----

Ahoj Misha doufám že ti je líp... Já sem to už dostala... Takže mám pořádnou depku...

Není tady

#121 15. 6. 2011 10:44

Misha
♥♥♥♥♥♥-

já už podruhé to dostala sad drž se a jdeme dál big_smile

Není tady

#122 15. 6. 2011 16:31

sachmetttt
♥♥♥----

Mně to končí no mám to tak nepravidelne že nevím kdy mám ovulku ach joj...  Takže budu nám držat palce,,, tummenupp

Není tady

#123 26. 6. 2011 13:56

sachmetttt
♥♥♥----

Ahoj Misha.. Ako se máš?? Lepší?? No já se s manželem snažím... Snažím si merat teplotu a kontroluju čípek.... Tak jsem zvedavá....  No i tak si myslím že z toho nic nebude...

Není tady

#124 26. 6. 2011 13:57

sachmetttt
♥♥♥----

A zapomnela jsem dali jsme tomu limit měsíce a ak nic tak jdeme na asist.reprodukci...

Není tady

#125 27. 6. 2011 19:48

sachmetttt
♥♥♥----

pardon 2 mesiace sova

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí