29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No ja doufám že to na mne nepráskne.. Je to doktorova dcera.. Ináč hezké svádky všem..
Není tady
snad ne a nebo už bude pozdě
taky hezké svátky , sice už je konec, ale přece
Není tady
Děkujeme. No já se už nemužu dočkat kdy se začneme snažit počkaám 2 3 menstruace a šup.. Ale asi po 2menstruacíí.. Takže beru calibrum baby plan a kyselinu list... Doufám že to vyjde:lol:
Není tady
Holky kdy začít se sexem po revizii??
Není tady
už asi jo.... malé šestinedělí máš za sebou
Není tady
No jo už to je 31dní menstruace nikde a sex byl po 2mnesícíh no samozřejme s kondomem.. stále ve mne hlodá že to skusíme po první menstruaci.. No bojim se
Není tady
A co ty Misha?,
Není tady
U mne to je 38 dní a menstruace nikde:grater:
Není tady
ahoj Sachmett já teda čekám, zda budu mít // nebo ne, ale asi ne, nejspíš jsem ani neovulovala, takže další měsíc tobě držím palce, ať brzy příjde MS.
Není tady
Tak to je supr.. Mo ti držím palečky a hlavne nech všechno dobře dopadne...A děkuji
Není tady
AHOJ MISHA DOBRÁ SPRÁVA UŽ JSEM DOSTALA MENSTRUACII A CO TY A ČÁRKA?
Není tady
čárka nic, jen dneska termín další ms, no a samozřejmě je mi zle. Ale to bude spíš psychické vtírání dvou čárek na test.... ale nic
Není tady
jsem ráda, že už máš MS, kolik dnů po revizi?
Není tady
Ahojky holky, ahojky Misho , vy už jedete na "ostro" ? Já pořád s tou myšlenkou bojuji, zatím mám ještě čas na přemýšlení... zítra to budou 3týdny od toho osudného hnusného dne
, jsem si pořád říkala po prázdninách, ale je mi fajn, tak nevím, zda to vydržíme
Není tady
Ahoj moje holčičko. Moc na tebe pořád myslím. Jsem si říkala, že i když omylem, že teď to musíte vzít naostro, aby se ta bolest zmírnila. a fatk, po smutném konci musí přijít nový začátek. Já mám 1den zpoždění MS a test nic, no ale spíš budu mít psy. těhotenství
nemám ani mutace, ani štítnou, ani virus, prostě jsem zdravá dle dr. tak nebudu už čekat. Dala jsem s vždy min. půl roku pauzu a nic z toho. Alex je těhule, tak ji zkusím dohnat
Co Kačenka? Držím palce, ať máš brzy jen pozitivní myšlenky a nepracuj tolik, já taky zpomalím a bude to jak zastara - zase
Není tady
Ahoj Misha no ja som dostala menstruacii po 39noch..No neviem či mám už začat.. tebe moc držím palčeky nech jsou tam 2čárky..Mne test ukazoval 2 čárky až 5týdnu předtim nic tak sem myslela že nejsem těhotná. Bohužel nevydržalo..
Není tady
Ahojky Miško, no já to zatím nechávám koňovi , zatím nemám MS, tak pak uvidíme, ale jsem fit, těhu bylo sice už za polovinou, ale tělo se zdá být vpořádku, a vzhledem k věku
, asi otálet nebudeme. Chtěli jsme až po prázdninách, ale v červnu chceme na dovču, tak si myslím, že ani na chránění nedojde
.
No nepracuj ... já bych řekla, že právě díky práci na vše zapomínám, bohužel tady na vsi jsou dvě holčiny v mých letech -. co by od nich už nikdo mimi nečekal těhu, a termín mají plus mínus podobný jako měla já - tak to je asi jedna z mála situací, kdy se mi to vrací ... pak samozřejmě tady babinet a podzimňátka a jejich pupíky, ale jsem zvědavá, tak tam furt lezu
Katuška se po mém návratu mně osobně už neptala, ale bohužel začala zase kreslit obrázky kde jsme jako rodina a já s miminkem v bříšku - prý že to tak bude, tak proč by to nekreslila .
No já taky doufám, že tentokrát založíme spolu třeba jarňátka 2012 azdárně je doklepeme dokonce ....
Není tady
Kamcitko, Misho nakukuju sem na vas a moc vam drzim palce aby se vam ta miminka povedla co nejdrive a tu bolest v srdicku tak zahojila
Je moc dobre, ze myslite tak pozitivne, to je pro otehotneni to nejlepsi Verim, ze psychika tomu pomuze nejvic a moc, moc vam to preju
Není tady
MS pořád nikde a testy negativní, ach jo.
Není tady
Ja jsem take s tech co samovolne potratili.Potratila jsem v 8 tydnu tehotenstvi.Do nemocnice jsem nastupovala se spinenim a do tydne jsem zacala krvacet.Rikala jsem sestre,ze hodne krvacim,ona me odbyla,ze se na me podiva pani doktorka po veceri,at jdu na veceri.Po veceri me doktorka rekla,ze potracim a dite musi ven.Jelikoz jsem se najedla tak potrat musi udelat pri vedomi,narkozu me dat nemohli.Tak silenou bolest jsem jeste nezazila bylo to jako by ze me rvali vnitrnosti.Lekar me doporucil otehotnet po roce,ze telo si musi odpocinout.
My jsme to dodrzeli a po roce jsem otehotnela a mimco porodila dnes je mu 19 let po patnacti mesicich jsem porodila jeste moji vytouzenou holcicku.
Není tady
Ahoj eremuruss děkuji že jsi napsala.. Já po dlouhém přemýšlení jsem se rozhodla že začneme s miminkem.. Takže dnes jsme začali . Možná to vyjde možná ne.Co se má stát to se stane.. Doufám že dopadnu jak ty a zadaří se.. Moc děkuji že jsi napsala svoji skušenost..
Není tady
ahojte holky, díky Eri, i když to je strašná zkušenost, interupce při vědomí je dle mě vědomé zničení člověka - ženy matky ach jo. Ještěže teď je ta doba jiná, klidně by tě nechali do rána potrácet a pak bys teprve šla.
Já dostala MS, takže testy nekecaly a zpoždění 5 dnů je asi normální, Snad se brzy stabilizuju a budou tam // Sachmett držím palce.
Není tady
16.5.2011 16:05:25
Milá Misha..Dlouho jsem přemýšlela a radila sa s tými co to zažili a už dávno mají po tom..Ptala jsem se i iného doktora gynekologa..No všetci ŘÍKALI proč ne když potrat byl bez komplikací..Já jdu k doktorovi 1.6 na kontrolu no bojím se co řekne ak sa nám to už podařilo..vČERA JSME ZAČALI... CO SE MÁ STAT TO SE STANE.. TEBE DRŽÍM PALČEKY NECH VŠETKO DOPADNE TAK JAK MÁ A BRZO TAM BUDÚ 2 ČÁREČKY..
Není tady
Ahoj Misha co nové??
Není tady
ahoj, tak já zase čekám na // ale na ovulačním testu, tak jdeme najednou do toho
Není tady