18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No ja u mám po revizii 16dní zdá se mi to jak věčnost:albert:
Není tady
Sach - ono je to asi tím, e jsi na nemocenské. Já druhý den po revizi přijela domů a musela jsem začít fungovat v rodině se třema dětma - zrovna byl víkend. Děti sice sem tam s něčím pomůou, ale malou Lucku jsem musela pořád tahat, rostou jí zoubky a byla zrovna hooodně ubrečená. Do toho jsme začali stavět domek, pár jednání a objednávek(okna, střecha), atd.
No a taky chodím kadej den dopoledne na 1-2 hodinky do práce, pak jetě večer a díky tomu mi to vechno utíká kosmickou rychlostí. Jsem dnes 21 dnů po revizi a uteklo mi to rychle.
Před Luckou jsem na tom byla stejně jako ty, čas se vlekl straně pomalu...jestli má monost něčím zaměstnat hlavu, bylo by to fajn. Jinak platí staré známé - bolest se otupí časem a musíme si to prostě protrpět. Dr se, bude zase líp
Není tady
tak já včera dostala MS, 27dní po revizi... tak snad se stabilizuju rychle
Není tady
To závidím, ja zatil nič..
Není tady
Oprava ja závidím ja zatial nič..
Není tady
Misha ikulka
Není tady
Veruska 72, děkuji jsem ráda e jsi napsala ja si taky uvedomnuji e kdy u konečne pújdu do práce.. Tak to začne utíkat.. Na kontrolu jdu 21.4.tak uvydím aj tak si myslim e ma uschopni a od 1.5... No jo.. ted mám jinou.. Budu se vdávat.. Bude to malinkatá svadba skoro nikdo tam nebude nejprve na úřade pak v kostole.. take ted si mysel budu zamestávat svadbou a pak snaním.. No a hlavne budu nam vetkým dret palce nech to vyjde a nech za chviličku hlásime dvě čárky..
Není tady
Ahojky Misha.. Ján jen jak pak se má???
Není tady
Jo Sachmettt, konečně se mi stabilizuje tělo díky té MS, take teď mi začíná období snad srovnání co ty a MS? U nás doma si nikdo pozor nedává to bude průůůůser
Není tady
Ahoj no po revizii to je 22dní jete nic.. Chtěla bych co nejdřív..ve čtvrtek jdu k doktoru a rozmýlam e mu řeknu e so snaením chceme začít co nejdřiv aby nebyl překvapení.. Děj vědet či bude u tebe mimi hlavně aby bylo vecho v pořádku a aby ste byli zdraví..
Není tady
A zapomnela jsem e mám novinu.. kamarátovi se včera narodilo mimi.Holčička.. Počeli ji v esti nedelí.. Take ji doma čeká malinkatý bráka..A já e v eti nedelí to je nebezpečné e jete nedorostla sliznice.A e by se nemnelo mimi kde uhnízdit.. Já to mu vúbec u nerozumim..
Není tady
Holky potřebuji radu.. jaká je správna velikost dělo.sliznice..?? Dnes jsem byla u doktora zmneřil ji a řekl e je veliká 1cm a 2milim. Je to zlé?? Nebo dobré.. Jsem 24dní po revizii.. Ale typnul si e menstruacii dostanu tak do 14dnú..
Není tady
no tak tomu vůbec nerozumím..... mě nikdy nic nic neříkal....
Není tady
A u se snaíte??
Není tady
no jako omylem, ale normálně jedem ve starých kolejích
Není tady
a??
Není tady
Já rozmýlam e to začneme po první menstruaii no bojim se..Já se léčim ete k tomu mám zníenou funkii títnej lázy...
Není tady
no to nevím, teprve mě čekají ovulačni
já budu mít teprve ve středu výsledky ze títné a z mutací. Tak uvidíme
Není tady
sachmetttt napsal(a):
Holky potřebuji radu.. jaká je správna velikost dělo.sliznice..?? Dnes jsem byla u doktora zmneřil ji a řekl e je veliká 1cm a 2milim. Je to zlé?? Nebo dobré.. Jsem 24dní po revizii.. Ale typnul si e menstruacii dostanu tak do 14dnú..
Sliznice se mění v závislosti na fázi MS..mě 4 týdny po revizi říkala mudra, e začíná narůstat, ale e MS určitě nebude a večer přila..jsou to jen odhady, tělo si to stejně udělá po svém..:-) Po první revizi jsem čekala 6 týdnů, po druhé 26 dní..
Jinak vm v tomhle chlívku přeju aby ho co nejdříve opustili, tak jako se to podařilo nám ve vláknu Po revizi..
Misho, fajn, e tě konečně někam poslali, vak u bylo na čase..Drím palce, a se najde buď něco lehce lečitelného a nebo vůbec nic (ikdy mě to tenkrát zrovna nepomohlo, e jsem úplně ok )..
Není tady
Ahoj Karal. Děkuji e si napsala..I my doufáme e co nejdřív se odtud dostaneme no aspon mne to zatím tady pomáha..Co myslí tým ve vláknu po revizii??
Není tady
MIsha ja jsem začala ku kys.listové jete brát calibrum baby plan..Rozhodla jsem se po 2menstruacii to skusit no jete jsem nedostala ani tu první..No doktorovi to nemúu říct. ten by mi dal..Ty si to asi svému řekla.. No ja jdu na endokrinolorii ve čtvrtek.. Ale tam ze zasa nic nedozvím..Mono jedine e mi zase zvíi tablety.. mám letrox 125.
Není tady
ahoj Karal, děkujeme za přání. Sachmett Karal potratila vícekrát, straně jsem to s ní proívala a tehdy tady měly holky takové vlákno, kde se spojily a Karal byla se mnou těhotná, kdy jsem poprvé potratila a ona donosila krásnou holčičku Teď zase ona to proívá se mnou
Já to chtěla Dr. říct, ale kdy jsem tam leela, tak jsem byla slaboch a nic neřekla take nic neví... Jinak já taky beru normálně vitamíny s kys. listovou...
Není tady
Misha děkuji za vysvetlení no zároven je mi líto.. nechápu proč někdo tam hore je tak krutý.. No myslím e to aspon trohu vyléčí nové miminko. I kdy si myslím ako u mne a u iných bude to těhotěnství se strachem.. Moc vám přeji tobě i Karal nech vás stretáva u jenom jen to dobré,,Tfuj tfuj tfuj.. Já jsem taky neměla odvahu to říct mému doktoru a i sestrička říkala nech to nehovořím..
Není tady
tak to já to říct sestře, tak to na mě práskne
Není tady