3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
.. 29.3. 2011 jsem byla ne revizii... Po 5letech jsem konečne otehotnela.. Brala jsem to jako zázrak a dárek narozeninám...Byla jsem 8tplus 4dny..No na posledneí kontrole jse to doktorovi nezdálo e miminko neroste.. Hned mne poslal do nemocnice.. Tam zistilo e tehotenství zmlklo..V ten den jsem la na revizii..dali mne na porodnické oddelení na gynekologii nemneli místo...Proplakala jsem celí čas nedalo se to udret..Nejhorí bylo e vedle v místnosti jsem počula natáčení miminka jak mu bije srdíčko a o kus dál nejaká holčina rodila...Na sál mne vzali o 12té nejhorí bylo ten kýbel pode mnou.O jedné jsem byla na izbe a o druhé mne u propouteli..rýchlost..Bylo to poprvé,,Krvácela jsem jenom v ten den..proč je vlastne prvá menstruace tak dúleitá?? Mněřili mi HCG mnela jsem 427 je to moc vysoký,, tak touím znovu skouet..je to 7dní mne se to zdá jako věčnost..Beru antibiotika Doxybene.. A leím... Ak má nekdo nejakú radu budu ráda, Chci aby si to člověk mohl vylít srdíčko no zároven si poradit a podporit se v této těké chvíli..Je dobré se někomu vyspovídat..
Není tady
Ahojky...tady se z toho klidně vypi, holky sou moc hodný vím, e to je pro tebe těký a jen tak to nepřejde, existuje na to prý jediný lék a to je zdravý miminko....
mmch, to co píe ty, já zaila u 3krát...mám doma krásnýho zdravýho dvou a půlletýho chlapečka a u dva roky se snaíme o sourozence a sou je problémy....
první menstruace je důleitá, protoe se vecko vrací do normálu a začíná zase fungovat jako před těhu..a to hcg moc vysoký není...
Není tady
Ahoj jsem ráde e si napsala... Je to moc teký.. Zvykat si,e u není... Múu se te zeptat jak dlouho po revizii ste se zase začali snait?? Děkuji A drím ti palečky musíme doufat a modlit se...
Není tady
od poslední revize sem asi půl roku (byla někdy začátkem září) a snait sme se začali hned po první ms, v lednu se opět zadařilo, ale byl z toho dle dr mikropotrat (e sem se za týdne rozkrvácela a samot o odelo) a na odpočinek mi napsal antikoncepci, teď čekám na ms a rozjídíme poslední pokus ne s náma začnou něco podnikat...
Není tady
Tak to vám moc a moc drím palce... NEch sa zadrí...
Není tady
To jsi jete na tom dobre.. Já mám strach i o to či se to vúbec podaří..
Není tady
Ahojky já tohle zaila před dvouma rokama,vím jaký je to pocit přijít o něco co moc chce a na co těí.Já jsem byla v 9 týdnu a a po třech týdnech co mi těhotenství zamlklo zjistili e zamlklo Nejhorí pro mě bylo e mi revizi dělali na 3x a tak jsem si sehnala jiného doktora a ten mi řekl,e jsem měla na mále. Měla jsem hroznej strach e u nikdy nebudu moct mít děti.Natěstí jsem zdravá..Ikdy se z toho člověk dostane a u tonebolí tak na to pořád myslí.Přeju hodně těstí při dalím pokusu.
Není tady
Ahoj jsem ráde e si napsala u má nejaké mimčo??
Není tady
Sachmett mrzí mě co tě potkalo Dobře vím jak bolí přijít o vytouené a vcymodlené těhotenství, moje první těhotenství po dvou a půl letech snaení skončilo revizí a bylo to pro nás oba ílené. Oba jsme jaksi věřili, e kdy u se navzdory prognózám lékařů povedlo přirozeně, e těhotneství bude silné a vydrí, ale bohuel. Za dalí půl rok jsem otěhotněla znovu a potratila jsem...pak jsme měli rok pauzu a pak li do IVF a výsledek vidí v metříku
Jsou holky, které po prvním neúspěném těhu, které trvalo roky a roky, podruhé otěhotní u mnohem dřív a vechno dobře dopadne. Moc ti přeju, abys k nim taky patřila. Opravdu s tebou soucítím, po tolika letech jste museli být straně astní, e se povedlo - a pak takový ok. Dr se a těím se na dobré zprávy za pár měsíců
Není tady
Milá Ronja.Si hodná vdy odpíe.. Gratulovala jsi mi k miminku kdy jem psala e jsem těhotná a mněla starosti se pinením..Prosim tě múu se tě zeptat kdy po revizii ste se začali snait?? Děkuji. Co myslí tým INF?? Děkuji
Není tady
Sach IVF, in vitro fertilisation, je umělé oplodnění - pouívá se, kdy se páru nedaří otěhotnět přirozeně. U nás se tedy ndařilo ani otěhotnět, a kdy u se náhodou podařilo těhotnění, tak se zase nedařilo těhu udret, tak nám doktoři pomohli
My jsme si po revizi ádnou pauzu nedali - přilo mi to zbytečné vzhledem k tomu, e otěhotnění trvalo tak dlouho...nezdálo se mi pravděpodobné, e bych hned "zapadla" znovu, a taky ne...jinak obecně se doporučuje nechat proběhnout aspoň jednu menstruaci - já se na to ale vykalala
Není tady
Aha tak u jsem múdrejí..No já jsem na to mnela jít minulý mněsíc no vtedy se zistila e jsem těhotná... Já chci počkat do první menstruace.. No bojím se e doktor bude chtít díl. Ted uívam antibiotika Doxybene ve čtvrtek jdu na kontrolu chce mi dát nejaké enzýmy. A pak jete nejaké testy protoe jse ptal či máme nejaké zvířata hlavně kočky..
Není tady
Sach tak pokud bere antibiotika, tak bych před umělým přeci jen chvíli počkala - ono jak si bude píchat ty hormony, tak je to přeci jen docela zátě na organismus a je lepí být úplně zdravá. Vak se s lékařem nějak dohodnete, vím jak je člověk po tom potratu netrpělivý, aby se u u zadařilo znovu, protoe ta bolest je opravdu velká Budu ti moc dret palce a kdybys chtěla cokoli vědět třeba o tom umělku, tak se klidně ptej
Není tady
No my to asi začneme skouet jete normálnou cestou.. Ale určite se budu ptát a zajímat se děkuji za ponuku si hodná..
Není tady
No přeci se zeptám je to zdlhavá věc ta umnělka.?. Mnoho vyetření před úkonem??
Není tady
Ne ne miminko jetě zatím nemám,ale zítra mě čeká transfer embria,tak u snad nějaký budeme mít.Uvidíme.
Není tady
Ahoky, je mi líto, e to nedopadlo
Já jsem si to proila víc jak před 2 lety - po roce snaení vytouené // a pak revize. Bolelo to moc (psychicky), bulela jsem kadou chvíli - zvlátě při pohledu na kulatá bříka těch astnějích. Pauzu jsme dodreli doporučovanou 3 měsíce a pak se zadařilo Máme doma úsného klučíka, kterému bychom teď rádi pořídili sourozence, take je ze mě u zase 3/4 roku snailka (nemám ráda tohle slovo) s klasickým průběhem očekávání, snaení a zklamání...
Moc vám přeju, aby vám to vylo tentokrát u do zdárného konce a abys brzy u řeila probdělý noci, příkrmy a nočníček v chlívku maminek
Není tady
Ahoj terko26 tak to ti moc a moc drím palečky. Budu rada kdy dá vědet...
Není tady
Ahoj Zuzii. Jsem ráde e si napsala..Člověk se cítí e není sám.. Má pravdu.. Ja jsem na marodke take větinou jen páču a pláču.. No nejhorí je e od mého přítele bratr má manelku a ta je těhotná.. take by sme byli na stejno těhotné.. Já vím e za to nemúe no nemúu jeho ani jí vydět protoe mne to hned rozpáče,,No bolí to a je to čerstvé..A jak říká přítel jsem moc citlivá..Nejlepí lék je miminko..
Není tady
mně také tenkrát pomohly tady ty skvělý duičky na babinetu Zjistila jsem, e v tom zdaleka nejsem sama (jak jsem si myslela
) a mohla jsem si vypovídat. Co si budem nalhávat - chlapi to berou víc pragmaticky a vyrovnaj se s tím rychlec, ale my enský o tom potřebujeme mluvit i víckrát...
Jak jsem psala, nedařilo se nám jen rok - narozdíl od spousty holek tady, take si fakt nemůu stěovat. Nicméně těhotné kamarádky a vagrová mi na náladě rozhodně nepřidaly... A měla jsem i období - to se přiznám - e jsem se těhotným vyhýbala a odvracela od nich oči a pohled na jakýkoliv kočárek mě rozbrečel...
A't si to člověk x-krát logicky odůvodní, srdíčko to vnímá jinak. A kdy jsi v tý daný situaci, nedokáe pochopit PROČ, sakra PROČ!! Na to holt přijde s odstupem času. Je to určitá zkuenost - i kdy takhle bolestná a Ty si z toho má něco odnést, poučit se, i kdy Ti to teď tak nepřipadá... Určitě to jetě chvíli bude bolet, hlavně to v sobě nedr - vypovídej se doma nebo na babinetu nebo kdekoliv jinde - pus ty emoce ven - moc to uleví. Vím o čem mluvím. Posílám a dr se!
Není tady
ahojky sachmett, moc mě mrzí, e jsi musela proít revizi na porodním, tomu se říká psychické týrání dle mě. Já jsem taky čerstvě po revizi jako ty. Já u teda po třetím nepovedeném těhu. U Veru mi oplodnění trvalo 2 roky, pak druhé otěhotnění po narození Veru taky 2 roky a revize v 9tt, pak po půl roce se hned zadařilo (jak se říká, jako kdy pohnojí), pak samovolný potrat, pak zase po půl roce hned na první pokus otěhu a teď jsem s tebou absolvovala dalí revizi.
čekám teď na MS a poté jdu hned do toho. Pořád jsem dodrovala půlroční mezery, a u nemám sílu čekat. Teď druhá revize byla taky psychickým týráním. Sice ne na porodním, ale počkala jsem si na ni 8 hodin a pak jsme tam stály v řadě a ly jak na poráku. Taky jsem od 7tt čekala jak se to vyvbí a a skoro v 10tt mě tam teda poslali.
Věřím, e si tu brzy budeme psát, e máme srdíčko atd. Taky jsem byla těhule s kamarádkou a holka ji u začíná chodit, to je prostě teror. No ale nebrečím, uklidňuju se, e to bylo patné mimi, e by bylo postiené a e chci zdravého jedince a nechci rodit v 5měs., to je teror porodit a nic nemít. Tohle je sice drsné, ale skoro nic jsem neměla, tak jsem skoro o nic nepřila
vím, e je to těké, ale takhle se já uklidňuju.... Po MS jdeme do toho a dr. řekneme, e to bylo omylem
Není tady
Ahoj Zuzii...Má pravdu e je lepí se vypovídat...No nemám moc komu... Já tu rodinu nemám vechna je na SLOVENSKU..A kamarádky co tu kdysi přijeli se mnou je to asi 7 8 let.. Jsou zase prič.. No a ty nové.. Stratili sme kontakt...Odstehovala jsem se trochu dál..A jete jsem mněla práci takovou e jsem dělala od rána do večera...A přítelova rodina uřčite sama ví to není ono...A hlavne to musim tajit pomaly o tom u neho nikto neví..Jediný kdo mi pomáha je sestra.. Píeme si emaily..,smsky,voláme si.. Tá to u zaila a ví jaké to je..U mne to je čerstvé 8dní take ted vúbec nebudu moct nikoho tehotného cítit a má pravdu odvracím zrak...Bolí to.. No myslim si e po čase to určite utichne. No vdy si spomenu.. Ted by jsem mnela být tehotná 5 mnesícu ted by se narodilo atd...No jako jak říkam hlavu hore a mudu doufat a modlit se za nás nech nám to konečne vyjde..
Není tady
Ahoj Misha...Jsem rada e se takto ozývate člověku je předsa líp...Je mi líto.. Musí to být hrozné... 3krát... Já bych byla psychinky nevím kde..Má pravdu nečakakala jsem jako ty.. Já jsem tam čekala 3hodiny...Akorát jsem se vtedy míjela s jednou paní co mnela u po tom...Nejhorí je e jsem v kuse plakala nedalo jse to zastavit...Přila jsem na ten sál přehodla jsem se na tu postel nevím byl tam taký mladý pomocník.. Byl strane nepříjemný doslovene hodil po mne tu čepicu na vlasy něco zabrblal. Mněla jsem pocit e je ze mne znechutený,, Jako keby jsem si to já vybrala...Pak tam byla mladá doktorka ta mne predtým ambulantne vyetřila..Vědela e no není múj výber mile se usmála a zeptala se či se bojím no ja jsem v tom pláči nemohla odpovědet. pak se jete jednou usmála a řekla já vím je vám to líto...Potom si matne myslím e řekla e doufá e se střetneme příte na porodnici a zaspala jsem a li na to..No dost toho. Má odvahu.. Mne doktor říkal e mám počkat na 2 mněsíčky aby se to náhodou neopakovalo.. No ja si té myslím e nikdy není vyhráno..Kdybych mohla tak to aj ja skouím hned po prvých.. Iný doktori to doporučují..Já vím e je to nepříjemné kolik dní si po revizii?? To mono nae snaení bude na stejno?? Já o chlup díl..Tak to nám budu drep palce a modlit se...Budu ráda kdy nápíe.. Já jsem jete na marodke no počítam e v pondelí pújdu do práce.. No na internete jsem vdy okolo 16 hod a do večera.. Nejsem tam v kuse protoe lítam upratuji varím...Ale mám ho zaplí a sem tam tam nakouknu..A jete mnela jsem být narovnako těhotná se vagrovu.Ju mám na blízku.. Vdy ked ji vydím spomenu si e jsem mněla dopodnout jak ona...Nemúu jí ani cítit.. Já vím je to hnusní.. A nemúe za to.No člověka to bolí a mrzí,.Doufám e mne to po čase přejde..
Není tady