29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
V loňském roce jsem byla zařazena do studie hodnotící kardiovaskulární účinky při léčbě sitagliptinem u pacientů s diabetem 2.typu.Veškeré testy krve,moči,cukru,cholesterolu se zlepšily,ale nastal mě problém s vlasy.Mám jemné vlasy,které i před užíváním tohoto léku byly rovné,ale daly se upravit.Nyní,když užívám již 1 rok tento lék, mám vlasy rovné jako hřebíky.Dala jsem si udělat u ošetření brazilským keratinem,po umytí speciálním šamponem i kondicionérem,používám speciální tužidlo,vlasy nechám proschnout ,tak je natočím,vlosy se pěkně zvlní ,ale druhý den jsou opět rovné.
Ze studie nechci vystoupit,protože jinak se můj zdravotní stav zlepšil mám také lepší péči lékaře i pokud se týká srdce,vysokého krevního tlaku atd.Poradí mi někdo?Díky Matylda14
Není tady
Ja mám tyto vlasy celý život. Neřešila bych je, kdybych měla stabilizovanou cukrovku, resp. lepšící se. Koukej, holky si žehlí vlasy a dělají vše, aby byly rovné. Zrovna je to móda. Já s tím žiju celý život. Tak vydrž, třeba budeš moci přestat brát léky a třeba se to vrátí tam, kde to bylo.
Mne účes vydržel tak cestu domů (od kadečnice) a když bylo vlhko, ani tu hodku ne. Trvalá 1,5 měsíce.
Leda tak ještě kulmu anebo trvalou?
Není tady
Děkuji za odpověď,byla jsem na Meditačním týdnu a jsem ráda,že i v 60 ti letech jsem schopná s ostatními tančit na pasece a sluníčku,vydržela jsem vše jako o 20 le mladší účastníci pobytu.Přeji krásné léto a díky za povzbuzení.Vlasy už neřeším.Matylda 14
Není tady
Cukrovka je až nádsledek něčeho neléčeného, takže si zjistěte, CO máte za nemoci. Nejdříve trpí vlasy a nehty přestávají růst, na nemocné vlasy ani barva nechytá nebo se rychle vymývá. Mám borelie a vím, co to je za radosti. Nemusí to být vždy bakterie či viry v těle, stačí rozhozené minerály či hormony a je průšvih jako hrom.
Ale pokud je ti Matyldo 60, tak to neřeš a bud ráda, že stíháš mladším !
Není tady
Stránky: 1