19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Stránky: 1
V loňském roce jsem byla zařazena do studie hodnotící kardiovaskulární účinky při léčbě sitagliptinem u pacientů s diabetem 2.typu.Vekeré testy krve,moči,cukru,cholesterolu se zlepily,ale nastal mě problém s vlasy.Mám jemné vlasy,které i před uíváním tohoto léku byly rovné,ale daly se upravit.Nyní,kdy uívám ji 1 rok tento lék, mám vlasy rovné jako hřebíky.Dala jsem si udělat u oetření brazilským keratinem,po umytí speciálním amponem i kondicionérem,pouívám speciální tuidlo,vlasy nechám proschnout ,tak je natočím,vlosy se pěkně zvlní ,ale druhý den jsou opět rovné.
Ze studie nechci vystoupit,protoe jinak se můj zdravotní stav zlepil mám také lepí péči lékaře i pokud se týká srdce,vysokého krevního tlaku atd.Poradí mi někdo?Díky Matylda14
Není tady
Ja mám tyto vlasy celý ivot. Neřeila bych je, kdybych měla stabilizovanou cukrovku, resp. lepící se. Koukej, holky si ehlí vlasy a dělají ve, aby byly rovné. Zrovna je to móda. Já s tím iju celý ivot. Tak vydr, třeba bude moci přestat brát léky a třeba se to vrátí tam, kde to bylo.
Mne účes vydrel tak cestu domů (od kadečnice) a kdy bylo vlhko, ani tu hodku ne. Trvalá 1,5 měsíce.
Leda tak jetě kulmu anebo trvalou?
Není tady
Děkuji za odpověď,byla jsem na Meditačním týdnu a jsem ráda,e i v 60 ti letech jsem schopná s ostatními tančit na pasece a sluníčku,vydrela jsem ve jako o 20 le mladí účastníci pobytu.Přeji krásné léto a díky za povzbuzení.Vlasy u neřeím.Matylda 14
Není tady
Cukrovka je a nádsledek něčeho neléčeného, take si zjistěte, CO máte za nemoci. Nejdříve trpí vlasy a nehty přestávají růst, na nemocné vlasy ani barva nechytá nebo se rychle vymývá. Mám borelie a vím, co to je za radosti. Nemusí to být vdy bakterie či viry v těle, stačí rozhozené minerály či hormony a je průvih jako hrom.
Ale pokud je ti Matyldo 60, tak to neře a bud ráda, e stíhá mladím !
Není tady
Stránky: 1