6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím snažilky! Právě stimuluji na své 3. IVF a ode dneška mám silné pálení a začal i výtok. Asi to budou kvasinky. Jsem z toho totálně rozhozená. Tento týden bude OPU. Měla některá z vás stejný problém? Může to být z hormonů? Stěry jsem měla v pořádku a teď tohle. Ve středu jdu k dr. do CARu. Bojím se, že je celý pokus v háji. Poslední pokus. Myslíte, že je ještě šance? Jsem já to ale smolařka... Díky.
Není tady
Elisko, byla jsem na tom podobne jako ty. Ca. tyden pred OPU kvasinky, tak jsem si rikala, ze je to v pytli Ale mam jeden zaruceny babsky recept, ktery zabira de facto okamzite. Nemusis ho zkouset, ale muzes. Na me to kazdopadne zabira na 100% (a nejsem sama ) Takze: driv jsem pouzivala pripravek tantum rosa (mozna znas), ale ten uz mi nezabiral, nicmene zustalo mi to zavaditko k tomu (myslim, ze se to da koupit i samostatne v lekarne - presny nazev je irigator pro intimni hygienu) no a potom si do nej naredis teplou vodu (tak akorat) a ocet, redeni, je na odhadu, aby to byla proste kysela voda, ale ne silene moc. No a vyplachnes se tim. Vzdycky mam za 2 dny po kvasinkach. Tak treba ti to pomuze Kazdopadne drzim paluchy, at se pokus vydari
Není tady
Sunshine, moc díky! Určitě to zkusím. Jen ještě otázka - kolikrát denně? Abych to nepřepálila. A kolik tak lze dní? Díky.
Hodně štěstí na 2. pokus!
Není tady
Eli, promin, ze pisu az ted ja jsem uzivala jedenkrat denne, vzdy pred spanim. A tak dlouho dokud mi to neprestalo otravovat zivot ale vetsinou po 3 dnech byl klid tak at to pomuze.
a dekuju, ted cekam na MS a rozjedeme to
Není tady
Funguje to!Kombinovala jsem to s teetree gelem a je to paráda....moc děkuji.
Není tady
Tak to je parada ja jsem tomu neverila, ale presvedcila jsem se a uz nic jinyho nepouzivam. A musim rict, ze uz mam hoooodne dlouho pokoj
Není tady