Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 21. 4. 2011 10:02

venuše
♥♥♥♥♥♥-

Re: Co vám dnes udělalo radost - 16

majkafa napsal(a):

Má nádherná nová zděná koupelna. Těch 15 dní od zbourání jádra do dnešního dne, kdy je koupelna hotová a plně funkční, se dalo vydržet. Mooc se chválím, že jsem se do rekonstrukce bytu pustila. Jde to. I bez chlapa. A já se bála, že ne. big_smile
Já jsem ták šikovná. big_smile
A teď bude následovat kuchyně. smile

Vsechno jde, kdyz se chce wink.....

Není tady

#102 21. 4. 2011 10:12

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Ja budu delat loznici, pac ta me zivi a pozvu si na to delnice tongue Ba ne, ted vazne, Majkafo, jsi vazne sikovna tummenupp

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#103 21. 4. 2011 10:29

majkafa
Host

Marcia111 napsal(a):

Majkafo, na kolik prijde plus minus rekonstrukce koupelny, vcetne zbourani jadra a na kolik kuchyne?

koupelna - záleží na její velikosti, na tom, jestli vanu nebo sprchový kout, jak drahé obklady, jestli i listely, jak drahou dlažbu, jestli zástěnu k vaně a jak drahou, jaké zrcadlo nebo galerku, jestli s osvětlením nebo ne, jestli na stropě bodovky nebo něco jiného ...  si vybereš. Já mám drahou atypickou akrylátovou vanu, drahé akrylátové umyvadlo, poměrně drahou dlažbu i obklady, odhaduji cca 150 000,-, zatím nemám účet. Ale je v tom celá předělaná voda, celé předělané odpady, předělaný plyn z důvodu zbourání zdi, která patří vlastně z jedné strany i kuchyni, hodně předělaná elektřina, nové jističe a jističová skříń, nové dveře a futra, mezi kuchyní a koupelnou 1 řada luxferů, aby byla v koupelně troška denního světla...
Řekla bych, že cena je velmi individuální.
Kuchyně? Můžeš si vybrat za 100 tisíc (i za mnohem víc) a taky za 20 tisíc, když nebudeš chtít spotřebiče a vybereš si úplně obyč. linku. V kuchyni taky záleží na tom, jestli měníš i podlahu, co si na podlahu dáš, jaké si vybereš obklady,...
Cena je taky velmi individuální.

Upravil(a) majkafa (21. 4. 2011 10:31)

#104 21. 4. 2011 10:39

Marcia111
♥♥♥♥♥--

Jasne Majkafo, diky, chtela jsem to jen orientacne, abych mnela predstavu jake jsou ceny. Dik a gratulace.

Upravil(a) Marcia111 (21. 4. 2011 10:40)

Není tady

#105 21. 4. 2011 10:59

morpheus
Babinet Klub
Web

Novy google-chrome-unstable_12.0.742.0-r82248 tummenupp ... vissla

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#106 21. 4. 2011 12:40

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Mam radost.ze syn nasel praci,sice na cerno,ale lepsi nez nic.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#107 21. 4. 2011 12:47

morpheus
Babinet Klub
Web

Erem : A toto je vyhoda internetu...A modri uz vedi... smile

Není tady

#108 21. 4. 2011 12:51

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Erem : A toto je vyhoda internetu...A modri uz vedi... smile

V cem je vyhoda internetu??

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#109 21. 4. 2011 12:52

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Erem - výhoda internetu je, že ses nám mohla svěřit,že kluk našel práci, ale těžko na veřejnosti budeš říkat, dělá na černo. Vždyt je to nelegální wink

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#110 21. 4. 2011 13:38

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Erem - výhoda internetu je, že ses nám mohla svěřit,že kluk našel práci, ale těžko na veřejnosti budeš říkat, dělá na černo. Vždyt je to nelegální wink

Jo jasne,vim,ze je to riziko,ale jina sance neni jak ziskat praci v miste bydliste,kdyz neni doprava.tillfreds

Není tady

#111 21. 4. 2011 14:29

morpheus
Babinet Klub
Web

dusička napsal(a):

Dusicka je nej-inteligentnejsi bytost na BBN ( tedaaaa ... az po Morpheovi ) tongue Spravne, presne tak jak jsi to napsala  tummenupp

Není tady

#112 21. 4. 2011 17:33

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

Krásně jsem si zacvičila ve fitku...teď si dám sprchu a sednu si na terasu se sklenkou džusu...

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#113 21. 4. 2011 17:46

morpheus
Babinet Klub
Web

Ja mam radost z toho, ze jsem v CR a mohu fandit ceskemu tymu, protoze kdybych byl v SR, musel bych na MS v hokeji fandit Slovensku tummenupp

Není tady

#114 21. 4. 2011 18:15

Lvice
♥♥♥♥♥--
Místo: Vesmír

Já mám radost, že jsem umyla okna a konečně je přes ně zase vidět lol, záclony se melou v pračce, všude mám velikonoční výzdobu, akorát to osení nějak přerostlo a leze z hrnce va. Včera jsem se ho pokusila svázat mašličkou, ale je to na pikaču lol.

Upravil(a) Lvice (21. 4. 2011 18:15)

Člověk musí mít vždycky cíl, ale nemusí se vždycky trefit.

Není tady

#115 21. 4. 2011 19:38

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Ja mam radost z toho, ze jsem v CR a mohu fandit ceskemu tymu, protoze kdybych byl v SR, musel bych na MS v hokeji fandit Slovensku tummenupp

musel gloriava

Není tady

#116 21. 4. 2011 19:39

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Lvice - tak tu travičku ošmikejte lol prý se má sázet 9-10dní před velikonocema gloria

Není tady

#117 21. 4. 2011 19:49

Lvice
♥♥♥♥♥--
Místo: Vesmír

Duši, my to seli před 9 dny, ale nějak rychle to vyrostlo. To není špatný nápad, dáme tomu jarní sestřih big_smile.

Člověk musí mít vždycky cíl, ale nemusí se vždycky trefit.

Není tady

#118 21. 4. 2011 23:00

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Nádherný den. Udělala jsem si asi 40 km projížďku na kole. Viděla jsem koberce sasanek, kvetou i pryskyřníky a blatouchy. Zemědělci na polích pracovali, několik srnek mi přeběhlo přes cestu, pán - běžec mě zdravil hlasitým "ahoj"....Už jsem tu trasu jela mockrát, ale pokaždé jsem nadšená z toho, jak je u nás na Vysočině krásně.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#119 21. 4. 2011 23:25

morpheus
Babinet Klub
Web

dusička napsal(a):

morpheus napsal(a):

musel gloriava

No jasne ze musel, dyk by mi umlatili smile ( asyk )
Jinak radost mi udelala mse v kostele, jelikoz jsou velikonoce, slibuju, ze nebudu delat opicky na BBN tongue Teda ne takove jak jsem delaval, trosku se do pondelka zklidnim smile

Není tady

#120 22. 4. 2011 6:51

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

dusička napsal(a):

morpheus napsal(a):

musel gloriava

No jasne ze musel, dyk by mi umlatili smile ( asyk )

No je fakt, že když pocházíš ze Slovenska ,přijel by si domů a fandil Čechům,je to divné.
Manžel má kamaráda, jako mladý emigroval, léta žije v Kanadě (má rodinu, děti) a občas dvakrát do roka volá. Vím,že jednou volal a bavili se o hokeji,o zápase Kanada - Česká republika - říkal, že ho rodina bere, že fandí své vlastí,ve které vyrůstal . stolt

Upravil(a) dusička (22. 4. 2011 6:51)

Není tady

#121 22. 4. 2011 6:52

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Judyna napsal(a):

Nádherný den. Udělala jsem si asi 40 km projížďku na kole. Viděla jsem koberce sasanek, kvetou i pryskyřníky a blatouchy. Zemědělci na polích pracovali, několik srnek mi přeběhlo přes cestu, pán - běžec mě zdravil hlasitým "ahoj"....Už jsem tu trasu jela mockrát, ale pokaždé jsem nadšená z toho, jak je u nás na Vysočině krásně.

Judyno - nejenom na Vysočině, když je krásně, všude to kvete, projíždím krajinou a kocháš se. Samo, že nemyslím města. stolt

Není tady

#122 22. 4. 2011 7:48

majkafa
Host

Já fandím Čechům i Slovákům. Žádný problém a žádný "musel" "nemusel". Proč bych proboha ještě i tady MUSELA?
A nejlépe se cítím u zápasu ČR - SR. Klid, příjemný zážitek. Ať totiž vyhraje kdokoliv, pokaždé pro mě vyhrají NAŠI. smile

#123 22. 4. 2011 7:55

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Já fandím Čechům i Slovákům. Žádný problém a žádný "musel" "nemusel". Proč bych proboha ještě i tady MUSELA?
A nejlépe se cítím u zápasu ČR - SR. Klid, příjemný zážitek. Ať totiž vyhraje kdokoliv, pokaždé pro mě vyhrají NAŠI. smile

Klid - příjemný zážitek - ty jo Majkafo - vždyt to držení palečku, fandění k tomu patří. Takové to napjetí před brankou, vzrůšo. Ted už moc na hokej nekoukám, ale byli doby, kdy jsem nevynechala ani jeden zápas. Nedokážu si představit v hokeji klid - to pak snad aninebaví
ale proč ne, já jen ,že jsem Češka a žiju v Čechách ,takže se do toho neumím vcítit.

Upravil(a) dusička (22. 4. 2011 7:57)

Není tady

#124 22. 4. 2011 7:57

morpheus
Babinet Klub
Web

dusička napsal(a):

No je fakt, že když pocházíš ze Slovenska ,přijel by si domů a fandil Čechům,je to divné.

Ja nepochazim ze Slovenska, ale manzelka a ano, bylo by to divne.

Není tady

#125 22. 4. 2011 7:59

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

dusička napsal(a):

Ja nepochazim ze Slovenska, ale manzelka a ano, bylo by to divne.

Takže když nepocházíš ze Slovenska, přijel by si tam, a musel by si fandit Slovensku? A ne svojí vlasti vavava tak to seš tedy vlastenec,ale když musíš, tak musíš fuckyou

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí