29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
majkafa napsal(a):
Má nádherná nová zděná koupelna. Těch 15 dní od zbourání jádra do dnešního dne, kdy je koupelna hotová a plně funkční, se dalo vydržet. Mooc se chválím, že jsem se do rekonstrukce bytu pustila. Jde to. I bez chlapa. A já se bála, že ne.
Já jsem ták šikovná.
A teď bude následovat kuchyně.
Vsechno jde, kdyz se chce .....
Není tady
Ja budu delat loznici, pac ta me zivi a pozvu si na to delnice Ba ne, ted vazne, Majkafo, jsi vazne sikovna
Není tady
Marcia111 napsal(a):
Majkafo, na kolik prijde plus minus rekonstrukce koupelny, vcetne zbourani jadra a na kolik kuchyne?
koupelna - záleží na její velikosti, na tom, jestli vanu nebo sprchový kout, jak drahé obklady, jestli i listely, jak drahou dlažbu, jestli zástěnu k vaně a jak drahou, jaké zrcadlo nebo galerku, jestli s osvětlením nebo ne, jestli na stropě bodovky nebo něco jiného ... si vybereš. Já mám drahou atypickou akrylátovou vanu, drahé akrylátové umyvadlo, poměrně drahou dlažbu i obklady, odhaduji cca 150 000,-, zatím nemám účet. Ale je v tom celá předělaná voda, celé předělané odpady, předělaný plyn z důvodu zbourání zdi, která patří vlastně z jedné strany i kuchyni, hodně předělaná elektřina, nové jističe a jističová skříń, nové dveře a futra, mezi kuchyní a koupelnou 1 řada luxferů, aby byla v koupelně troška denního světla...
Řekla bych, že cena je velmi individuální.
Kuchyně? Můžeš si vybrat za 100 tisíc (i za mnohem víc) a taky za 20 tisíc, když nebudeš chtít spotřebiče a vybereš si úplně obyč. linku. V kuchyni taky záleží na tom, jestli měníš i podlahu, co si na podlahu dáš, jaké si vybereš obklady,...
Cena je taky velmi individuální.
Upravil(a) majkafa (21. 4. 2011 10:31)
Jasne Majkafo, diky, chtela jsem to jen orientacne, abych mnela predstavu jake jsou ceny. Dik a gratulace.
Upravil(a) Marcia111 (21. 4. 2011 10:40)
Není tady
Novy google-chrome-unstable_12.0.742.0-r82248 ...
Není tady
Mam radost.ze syn nasel praci,sice na cerno,ale lepsi nez nic.
Není tady
Erem : A toto je vyhoda internetu...A modri uz vedi...
Není tady
morpheus napsal(a):
Erem : A toto je vyhoda internetu...A modri uz vedi...
V cem je vyhoda internetu??
Není tady
Erem - výhoda internetu je, že ses nám mohla svěřit,že kluk našel práci, ale těžko na veřejnosti budeš říkat, dělá na černo. Vždyt je to nelegální
Není tady
dusička napsal(a):
Erem - výhoda internetu je, že ses nám mohla svěřit,že kluk našel práci, ale těžko na veřejnosti budeš říkat, dělá na černo. Vždyt je to nelegální
Jo jasne,vim,ze je to riziko,ale jina sance neni jak ziskat praci v miste bydliste,kdyz neni doprava.
Není tady
dusička napsal(a):
Dusicka je nej-inteligentnejsi bytost na BBN ( tedaaaa ... az po Morpheovi ) Spravne, presne tak jak jsi to napsala
Není tady
Krásně jsem si zacvičila ve fitku...teď si dám sprchu a sednu si na terasu se sklenkou džusu...
Není tady
Ja mam radost z toho, ze jsem v CR a mohu fandit ceskemu tymu, protoze kdybych byl v SR, musel bych na MS v hokeji fandit Slovensku
Není tady
Já mám radost, že jsem umyla okna a konečně je přes ně zase vidět , záclony se melou v pračce, všude mám velikonoční výzdobu, akorát to osení nějak přerostlo a leze z hrnce
. Včera jsem se ho pokusila svázat mašličkou, ale je to na pikaču
.
Upravil(a) Lvice (21. 4. 2011 18:15)
Není tady
morpheus napsal(a):
Ja mam radost z toho, ze jsem v CR a mohu fandit ceskemu tymu, protoze kdybych byl v SR, musel bych na MS v hokeji fandit Slovensku
musel
Není tady
Lvice - tak tu travičku ošmikejte prý se má sázet 9-10dní před velikonocema
Není tady
Duši, my to seli před 9 dny, ale nějak rychle to vyrostlo. To není špatný nápad, dáme tomu jarní sestřih .
Není tady
Nádherný den. Udělala jsem si asi 40 km projížďku na kole. Viděla jsem koberce sasanek, kvetou i pryskyřníky a blatouchy. Zemědělci na polích pracovali, několik srnek mi přeběhlo přes cestu, pán - běžec mě zdravil hlasitým "ahoj"....Už jsem tu trasu jela mockrát, ale pokaždé jsem nadšená z toho, jak je u nás na Vysočině krásně.
Není tady
dusička napsal(a):
morpheus napsal(a):
musel
No jasne ze musel, dyk by mi umlatili ( asyk )
Jinak radost mi udelala mse v kostele, jelikoz jsou velikonoce, slibuju, ze nebudu delat opicky na BBN Teda ne takove jak jsem delaval, trosku se do pondelka zklidnim
Není tady
morpheus napsal(a):
dusička napsal(a):
morpheus napsal(a):
musel
No jasne ze musel, dyk by mi umlatili
( asyk )
No je fakt, že když pocházíš ze Slovenska ,přijel by si domů a fandil Čechům,je to divné.
Manžel má kamaráda, jako mladý emigroval, léta žije v Kanadě (má rodinu, děti) a občas dvakrát do roka volá. Vím,že jednou volal a bavili se o hokeji,o zápase Kanada - Česká republika - říkal, že ho rodina bere, že fandí své vlastí,ve které vyrůstal .
Upravil(a) dusička (22. 4. 2011 6:51)
Není tady
Judyna napsal(a):
Nádherný den. Udělala jsem si asi 40 km projížďku na kole. Viděla jsem koberce sasanek, kvetou i pryskyřníky a blatouchy. Zemědělci na polích pracovali, několik srnek mi přeběhlo přes cestu, pán - běžec mě zdravil hlasitým "ahoj"....Už jsem tu trasu jela mockrát, ale pokaždé jsem nadšená z toho, jak je u nás na Vysočině krásně.
Judyno - nejenom na Vysočině, když je krásně, všude to kvete, projíždím krajinou a kocháš se. Samo, že nemyslím města.
Není tady
Já fandím Čechům i Slovákům. Žádný problém a žádný "musel" "nemusel". Proč bych proboha ještě i tady MUSELA?
A nejlépe se cítím u zápasu ČR - SR. Klid, příjemný zážitek. Ať totiž vyhraje kdokoliv, pokaždé pro mě vyhrají NAŠI.
majkafa napsal(a):
Já fandím Čechům i Slovákům. Žádný problém a žádný "musel" "nemusel". Proč bych proboha ještě i tady MUSELA?
A nejlépe se cítím u zápasu ČR - SR. Klid, příjemný zážitek. Ať totiž vyhraje kdokoliv, pokaždé pro mě vyhrají NAŠI.
Klid - příjemný zážitek - ty jo Majkafo - vždyt to držení palečku, fandění k tomu patří. Takové to napjetí před brankou, vzrůšo. Ted už moc na hokej nekoukám, ale byli doby, kdy jsem nevynechala ani jeden zápas. Nedokážu si představit v hokeji klid - to pak snad aninebaví
ale proč ne, já jen ,že jsem Češka a žiju v Čechách ,takže se do toho neumím vcítit.
Upravil(a) dusička (22. 4. 2011 7:57)
Není tady
dusička napsal(a):
No je fakt, že když pocházíš ze Slovenska ,přijel by si domů a fandil Čechům,je to divné.
Ja nepochazim ze Slovenska, ale manzelka a ano, bylo by to divne.
Není tady
morpheus napsal(a):
dusička napsal(a):
Ja nepochazim ze Slovenska, ale manzelka a ano, bylo by to divne.
Takže když nepocházíš ze Slovenska, přijel by si tam, a musel by si fandit Slovensku? A ne svojí vlasti tak to seš tedy vlastenec,ale když musíš, tak musíš
Není tady