|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Marcia111 napsal(a):
Frigo napsal(a):
morpheus napsal(a):
Ale abych nebyl Offtopic. Nadherny romanticky obed s moji spolubydlou v nasi restauraci. Vypadala presne jak ji mam rad a jak jsem ji vecer poprosil, aby prisla a ona to pro me rada udelala
Sledujte pozorne : Krajkove spodni pradlo kardinalove barvy, ruzova bluzka, suknovy kostym, hnedo fialovy ( vy by jste rekly ze asyk tmave vinovy, nebo asyk to bude taky za podivna kardinalova ale tmava, nevim ) silonky telove barvy samodrzky, boty na podpatku, sperky a dokonaly make-up, malem me porazilo kdyz dorazila na recepci a kolegy malem taky
hele, ona se při tom obědě svlékala ?
to muselo být lepší, než jak tu někdo nadhodil, že ve výtahu..
Frigo, sakra, ty mne vzdycky predbehnes!
Jinac ve vytahu byla Majka.
jj já vím.. nechtěla jsem jmenovat...
Morphe, romantika v závodce ?

Není tady

helena napsal(a):
Třeba se svlíká místo oběda - redukční dieta pro všechny zúčastněné pány, kteří čučí a nežerou http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
jasně... a Morp to mezitím oběhne a nadlábne se....
Není tady
Marcia111 napsal(a):
Frigo, sakra, ty mne vzdycky predbehnes!
Jinac ve vytahu byla Majka.
Bud v klidu moje byla zase minule u me v serverovne a kdyz se ji ptam, A nevadi Ti ze tam bude pouze 12°C a nemohu to chladici zarizeni vypnout tak mi rekla : No snad me zahrejes ...
( o infra kamerach nevedela
)
Není tady

udělala jsem si radost.. tedy mi jí udělala kamarádka.. má nehty v barvě fuchsie.. Akorát teď k tomu budu potřebovat další hadříky.. 
Není tady

morpheus napsal(a):
Ale abych nebyl Offtopic. Nadherny romanticky obed s moji spolubydlou v nasi restauraci. Vypadala presne jak ji mam rad a jak jsem ji vecer poprosil, aby prisla a ona to pro me rada udelala
Sledujte pozorne : Krajkove spodni pradlo kardinalove barvy, ruzova bluzka, suknovy kostym, hnedo fialovy ( vy by jste rekly ze asyk tmave vinovy, nebo asyk to bude taky za podivna kardinalova ale tmava, nevim ) silonky telove barvy samodrzky, boty na podpatku, sperky a dokonaly make-up, malem me porazilo kdyz dorazila na recepci a kolegy malem taky
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA doslo na kardinalovou barvu! 
Není tady

Největší radost mi před chvíli udělala zpráva, že se mi maminka stěhuje zpátky do Prahy!!!!! NÁDHERAAAAAAAAAAAAA

Není tady

dneska mi udělal radost pohled z okna na balkon.. zasadila jsem do truhlíku dvě rajčata a oni nejen že ženou jak blázen do výšky, ale už mají asi 4 květy..
Mary, nepřipadá ti zvláštní, že od určitého věku máme radost, že můžeme často vidět své rodiče ?
A do určitého bychom je radši měli hodně daleko ? (já to mám obráceně jak ty... a ještě asi nehrozí, aby se táta trvale vrátil do čech.. natož do svého rodného města..
)
Není tady
Dnes me udelala radost snidane od pritele.
Není tady

eremuruss napsal(a):
Dnes me udelala radost snidane od pritele.
ty se máš... mně tu včera holčička vyhrožovala, že udělá ke snídani bublaninu, protože tchýně jí donesla trešně.. ale nevím, kterou snídani myslela.. 
Není tady
já se konečně pořádně vyspala. spala jsem 11 hodin a je mi fajn 
Není tady

a dnes další radost.. já z ní asi nevyjdu..
Mám puštěno čt24 a dávají nějaký pořad o alzhajmrovi. A kousek od nás je nějaké centrum na tuto chorobu. Tak to říkám holčičce, že je to fajn, že tam mi může dát a drštička - to víš že jo, já si kvůli tobě budu kupovat dálniční známku...
ale prý jo a pošle mi tam i tatínka.. 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
já se konečně pořádně vyspala. spala jsem 11 hodin a je mi fajn
Na to se taky vzdycky tesim,az se konecne vyspim.Dokazu spat taky 11 hodin v kuse,ale pak je to horsi nez lepsi,boli me pak silene hlava.
Není tady

Holky, jak to děláte? Já vydržím spát tak maximálně 6,7 hodin v tahu. Dýl ne.
Já jsem včera koupila bráškovi mých synů ke třetím narozeninám popelářský auto a knížku. Tu jsem šla dnes vyměnitr, byla o požárním autíčku a synek mi doma sdělil, že tu už mrňousek má. Potěšily mě slečny v knihkupectví, že mi to ochotně vyměnily, takže jsem nakonec vybrala Trnkův Špalíček pohádek. Nádherná knížka. Zmokla jsem, ale nechtělo se mi vytahovat deštník, ale vůbec mi to nevadilo, měla jsem mokro v botách a byl to parádní pocit :-)
Není tady
erem, já tak nespávám běžně, jen pokud už fakt padám na hubu a únavou usínám, kdykoliv si na chvíli sednu. to se pak takhle "dospím"
tebe bolí hlava, protože jsi přespaná, to je o něčem jiným.
Není tady
Udělal mi radost hezký večer
Není tady
Jako každým rokem touto dobou skvělé zahajování lázeńské sezony v TP.
Tomáš Klus.
Jeden z těch superlepších rockových koncertů - koncert Mira Šmajdy. Je to úžasný bavič. Z toho kluka jednou něco bude. Možná budeme mít kapelu typu Metallica, Nightwish, Queen, Led Zeppelin či tak něco. Toto v Česku i Slovensku chybí. Miro na to má. 
Andrejko, k nasemu 2. vyroci seznameni :
Nevím jak mluví andel,
ale kdyz mluvis Ty, pada obloha.
Nevim jak se zije v raji,
ale bez Tebe je vsude peklo.
Nevim jak se preziva v dzungli,
ale s Tebou je krasne ( virtualni ) ziti.
Mam Te rad 
Není tady

dneska mi udělal radost dáreček... blbinka.. od nefalšované indiánky..
Není tady
...že je dneska všecko tak nějak fajn
.... tak snad se to do večera nepos..e....
Není tady
že zazvonil telefon 
Není tady
aprill napsal(a):
že zazvonil telefon

Není tady

Mně udělala radost taková banalita, že neprší. I když by asi mělo, je sucho
Není tady
mia napsal(a):
aprill napsal(a):
že zazvonil telefon
a na druhé straně byl někdo kdo mi udělal radost
Není tady
A mě udělalo včera normálně radost, že celý den lilo jak z konve.... člověk měl aspoň důvod se jaksi trošku flákat 
Není tady