29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
majkafa napsal(a):
... taky nepoužíváš mobil, nebo máš špatný pocit z telefonování? Taky několikrát psali, jak je škodlivý.
Jo, a taky bys neměla chodit k PC, protože vyzařování monitoru je velmi škodlivé. Psali onehdá.
Zajimave nazory, Majkafo...
Lze pouzit sluchatka a mobil mit 2 metry od sebe, monitory ktere "vyzaruji" uz dnes nenajdes
Ja protelefonuju 6 hodin denne, ale nikdy nedrzim telefon u hlavy, pac vazne nevim, co to provede i kdyz je to podle me hloupost, co pisou na netu. Co se tyce mikrovlnky, mela by jsi si neco o tom precist, napriklad jak vznikla, jak je mozne, ze dokaze "ohrat" mozna by Te presla chut na "dobroty" v ni vyrobene, ze ji pouzivas je ciste Tvoje vec, nemela by jsi si delat legracky z chudinky Erem, ktera to mysli dobre.
Upravil(a) morpheus (17. 4. 2011 9:00)
Není tady
Pokoj vam bratri s sestry
Udelala mi radost nadherna svatecni ( kvetna nedele, posvecovani ratoslesti ) mse v kostele a jelikoz zacina svaty tyden, budu se cely tyden modlit za Majkafu !
Není tady
Včera jsem si v Červeném kostele přečetla mimo jiné toto:
Dnes nebudu nikoho měnit, ani napravovat. Protože mám právo měnit a napravovat jenom sebe.
Myslím, že je to i pro tebe.
A díky za ochotu, ale já se za sebe pomodlím docela dostatečně sama. A to stejné za tebe udělej i ty. Aby sis nebral za ženu děvuchu, kterou nemiluješ.
morpheus napsal(a):
Lze pouzit sluchatka a mobil mit 2 metry od sebe, monitory ktere "vyzaruji" uz dnes nenajdes
Ja protelefonuju 6 hodin denne, ale nikdy nedrzim telefon u hlavy, pac vazne nevim, co to provede i kdyz je to podle me hloupost, co pisou na netu. Co se tyce mikrovlnky, mela by jsi si neco o tom precist, napriklad jak vznikla, jak je mozne, ze dokaze "ohrat" mozna by Te presla chut na "dobroty" v ni vyrobene, ze ji pouzivas je ciste Tvoje vec, nemela by jsi si delat legracky z chudinky Erem, ktera to mysli dobre.
Přečetla a nepřešla.
Takových výzkumů bylo a bude. O tom, jak je mléko škodlivé, jak je zdravé. O tom, jak je kuřecí maso škodlivé, jak je zdravé.
Jak je obezita škodlivá.
Btw proč pasuješ erem do role chudinky? Je jenom jednodušší, ale chudinka určitě není.
Majkafo : Ty jsi zrejme vedec a vis vsechno lepe, nez Morf, nevadi. Kdyz ja makal na mikrovlnnych zarizenich, vy jste tady v CSSR jeste o mikrovlnce nemeli ani poneti a vim, co to dokaze, krome toho ze Te to pred parabolou doslova upece Ale dobrou chut preji prazske kanalizace.
Jinak modlit se za Tebe budu, protoze to tak chci, doufam ze Te Pan Buh osviti a zacnes se chovat jinak k lidem ve svem okoli. Take by Ti melo byt fuk s kym se ozenim, dokonce zda si vezmu zenu kterou udajne nemiluju nech na me Otazka na skuhracim patrila vsem, vyjma Majkafy takze to dodatecne opravuju. Tady rada s modlitbou neni na miste, pac nevis, co opravdu chci, zda ji miluju, ci nemiluju, zda ji chci ci nechci za manzelku, atd... Minule jsi se mi spolu s Dusickou vysmivala, ze jsem sel s ni k lekari, ze je uz velka, dneska se uz nad tim ani nepozastavuju, jen si rikam, budte rády, ze vy dve jste relativne zdrave a je to pekny hnus, ze vy dve pravdepodobne klidne nechate cloveka chcipnout ( pokud navic sveho zivotniho partnera ... to je potom ostuda jak svina )
Není tady
majkafa napsal(a):
Btw proč pasuješ erem do role chudinky?
Je jenom jednodušší, ale chudinka určitě není.
Proc ? Tak ja Ti reknu proc Protoze chudinka Erem je takovy dobrak, ze mozna ani netusi, jak moc ji dokazes ublizit. Jsi v tomto mistr slova, vis presne kdy, kde a jak. Zrejme Te stve, ze nekdo to muze mit jinak, nez Ty a muze byt dejme tomu spokojenejsi, nez jsi Ty
Doufam, ze jsi to pochnapala spravne, co jsem napsal.
Jsem jeden z mala, ktery je vuci Tvym pismenkum odolny a leckdy je obratim proti Tobe, at si je taky uzijes, ale neprozradim, jak to delam
Není tady
Co se týká toho, že bychom nechaly bližního svého umřít, mluvím jen za sebe.
Jasně, Morphe, nechala. Když to tak chceš vidět, tak to tak ve tvé hlavě je.
morpheus napsal(a):
majkafa napsal(a):
Btw proč pasuješ erem do role chudinky?
Je jenom jednodušší, ale chudinka určitě není.
Proc ? Tak ja Ti reknu proc
Protoze chudinka Erem je takovy dobrak, ze mozna ani netusi, jak moc ji dokazes ublizit. Jsi v tomto mistr slova, vis presne kdy, kde a jak. Zrejme Te stve, ze nekdo to muze mit jinak, nez Ty a muze byt dejme tomu spokojenejsi, nez jsi Ty
Doufam, ze jsi to pochnapala spravne, co jsem napsal.
Jsem jeden z mala, ktery je vuci Tvym pismenkum odolny a leckdy je obratim proti Tobe, at si je taky uzijes, ale neprozradim, jak to delam
Nu, erem je rozhodně spokojenější než já. Její vlákna o tom ostatně svědčí.
A jak už jsem psala, když máš ve své hlavě, že mě zřejmě štve, že někdo může být spokojenější než já, nu, tak to tak asi pro tebe bude.
Pro mě je to ovšem jinak. Nejsem závistivá, jsem moc ráda, když se lidem dobře daří a těší mě to. Byť by to byli třeba i lidé, se kterými si nerozumím. Nu a to mi vlastně dělá radost, nejenom dnes, ale pořád. Když se lidem dobře daří.
Jsem velkorysá a to mě na mně mimo jiné hodně těší a dělá mi radost. Malichernost mezi mé vlastnosti nepatří (když, tak doufám, že velmi výjimečně) a za to jsem taky moc ráda.
To si jenom myslíš, že obracíš má písmenka proti mně. To je zase jenom ve tvé hlavě ale já ti říkám, že se mýlíš.
Kéž bys i ty prozřel a změnil se. Pak zkrásní svět kolem tebe a ty nebudeš muset řešit, jestli se máš ženit nebo ne. Protože to prostě budeš vědět, když taková chvíle nastane.
Chtěla jsem napsat co mi udělalo radost, ale asi jsem se spletla ve tématu. nebo vám tohle dělá radost? :-(
Není tady
Mně udělalo radost, že Hamilton dnes vyhrál Velkou cenu Číny.
A ano, co píšu, mi dělá radost, protože kdyby mě to nebavilo, nepsala bych. Když se ptáš, holčino.
Taky mi dělá radost, že jsem vnitřně vyrovnaná a spokojená.
A že jsem si dnes vybrala dlažbu a obklady do kuchyně a rekonstrukce mého bytu hezky pokračuje. Mám radost ze sebe, že jsem se po letech do rekonstrukce pustila.
A taky, že mě v pátek pochválil můj syn.
majkafa napsal(a):
morpheus napsal(a):
Přečetla a nepřešla.
![]()
Takových výzkumů bylo a bude. O tom, jak je mléko škodlivé, jak je zdravé. O tom, jak je kuřecí maso škodlivé, jak je zdravé.
Jak je obezita škodlivá.
Btw proč pasuješ erem do role chudinky?Je jenom jednodušší, ale chudinka určitě není.
proč by měla být erem jednodušší ?
Není tady
majkafa napsal(a):
Mně udělalo radost, že Hamilton dnes vyhrál Velkou cenu Číny.
A ano, co píšu, mi dělá radost, protože kdyby mě to nebavilo, nepsala bych. Když se ptáš, holčino.
Taky mi dělá radost, že jsem vnitřně vyrovnaná a spokojená.
A že jsem si dnes vybrala dlažbu a obklady do kuchyně a rekonstrukce mého bytu hezky pokračuje. Mám radost ze sebe, že jsem se po letech do rekonstrukce pustila.
A taky, že mě v pátek pochválil můj syn.
jojo, to je z tvého psaní fakt vidět
Není tady
Jo. Spokojená, vyrovnaná, a taková ... složitá. Kéž bychom prozřeli a konečně to pochopili.
A třeba i ona někdy pochopí, a začne si brát k srdci to, co si přečte v kostele, a bude to uplatňovat hlavně na sobě.
Upravil(a) Xsara (17. 4. 2011 17:03)
Není tady
Prosím vás, nechte si ty osobní výpady a komentáře někam jinam, nejlépe do SZ. Tohle je radovací vlákno a nám, kteří to po vás čteme, to radost vážně nedělá. Díky.
Není tady
Ronja : Mas pravdu, je potreba udelat poradek
Jinak, moje nastavajici pece linecke, krasne to voni ( miluju linecke ) a koupila kvuli me formicku ve tvaru medvidka, ponevadz me oslovuje Macík Morfík. Ale ne aby jste si myslely ze vypadam jako macík, to ne, jen jsem ji jednou pred mnoha lety koupil v Tesku maleho plysoveho macika, pojmenovala ho macík Morfik, se kterym do dneska spinka a od te doby tak rika i me Brutalita co ?
Není tady
majkafa napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Ja mam mikrovlnku,ale doma ji nepouzivam.V praci si v ni,ale ohrivam jidlo,protoze tam nemam obedy,ale vzdy mam spatny pocit jist jidlo z mikrovlnky,protoze,uz jsem nekolikrat cetla jak je skodliva.
Erem a prosím tě, taky nepoužíváš mobil, nebo máš špatný pocit z telefonování? Taky několikrát psali, jak je škodlivý.
Jo, a taky bys neměla chodit k PC, protože vyzařování monitoru je velmi škodlivé. Psali onehdá.
Majko mobilni telefon pouzivam minimalne kredit 200 kc mam na mesic a pul.A prestan se laskave do me navazet .U tebe je kazdy jednoduchy kdo s tebou nesdili nazor.
Není tady
Taxem si misto krafani na Babi vytvoril bezpecny Firefox, mate-li zajem, zverejnim postup. Je to tak jednoduche, ze to zvladnu i já
Není tady
Tak mě udělaly velikánskou radost čtyři nádherné kytice a jedna úplně malinká kytička fialek. Z té jsem byla u vytržení.
Není tady
Xsara : Ty mas dneska narozky ? Mmch, to je Tvuj petisty prispevek
Není tady
Borci, vymyslel jsem novy smajl a at mi ted Majkafa rekne, ze tento vymyslel uz napr. Zdenek Izer v roce 1980 :D
Sledujte:
Pusinka s oparem :-).
Smutna pusinka s oparem :-(.
To je co ? A pak ze Morf ma trapny humor ( no dobre, dobre je trapny, ale me samotnemu se libi )
:-P
Není tady
Mě dnes udělalo radost posezení s mamkou v zmrzlinovém baru. Dala jsem si late, mamce jsem objednala alžír, k tomu každá kopeček zmrzliny s oplatkou, malý si dal džusík a všichni jsme se rozplývali, jak je to ňam . A pak taky koberec rozkvetlých sedmIkrásek a pampelišek, které ovšEm aktivní soused hned posekal
.
Upravil(a) Lvice (18. 4. 2011 17:17)
Není tady
Má nádherná nová zděná koupelna. Těch 15 dní od zbourání jádra do dnešního dne, kdy je koupelna hotová a plně funkční, se dalo vydržet. Mooc se chválím, že jsem se do rekonstrukce bytu pustila. Jde to. I bez chlapa. A já se bála, že ne.
Já jsem ták šikovná.
A teď bude následovat kuchyně.
majkafa napsal(a):
Má nádherná nová zděná koupelna. Těch 15 dní od zbourání jádra do dnešního dne, kdy je koupelna hotová a plně funkční, se dalo vydržet. Mooc se chválím, že jsem se do rekonstrukce bytu pustila. Jde to. I bez chlapa. A já se bála, že ne.
Já jsem ták šikovná.
A teď bude následovat kuchyně.
Majkafo, na kolik prijde plus minus rekonstrukce koupelny, vcetne zbourani jadra a na kolik kuchyne?
Není tady