|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

morpheus napsal(a):
Ahoj Prumyslovacko
Tak jsme se se seznamili a jelikoz jsem tu na BBN za vtipalka, ber me prosim s velkou rezervou, nicmene Ty jakozto dcera Oty budes u me pozivat te nejvetsi ucty
No a k tematu : Radost mi neudelalo nic, teprve udela presne ve 12:30, protoze moje spolubydlici, prijde ke me na obed. Poprve co sidlime v nove moderni budove a je otevrena nova supredokonala restaurace s nejlepsi ceskou i zahranicni kuchyni, se mnou ona dama poobedva
Morphe a co ty ostatní kočky ? Aby sis je neznepřátelil !!!! 
Není tady
Nádherné ráno po nočním dešti. Vše je svěží, voňavé, a příroda už tu sprchu nutně potřebovala. 
Blossom napsal(a):
Nádherné ráno po nočním dešti. Vše je svěží, voňavé, a příroda už tu sprchu nutně potřebovala.
U Vás v noci pršelo? Ze severu hlásím kolem deváté večerní obrovskou bouřku, hromy,blesky - déšt,jen půlhodinový. Málo, málo na zalití
Není tady

Nebojte se nic, já si to taky u ostatních koček nechci rozházet :-D
Duši, lilo jako z konve a večer jsem sledovala blesky :-)

Není tady
Frigo napsal(a):
morpheus napsal(a):
Ahoj Prumyslovacko
Tak jsme se se seznamili a jelikoz jsem tu na BBN za vtipalka, ber me prosim s velkou rezervou, nicmene Ty jakozto dcera Oty budes u me pozivat te nejvetsi ucty
No a k tematu : Radost mi neudelalo nic, teprve udela presne ve 12:30, protoze moje spolubydlici, prijde ke me na obed. Poprve co sidlime v nove moderni budove a je otevrena nova supredokonala restaurace s nejlepsi ceskou i zahranicni kuchyni, se mnou ona dama poobedvaMorphe a co ty ostatní kočky ? Aby sis je neznepřátelil !!!!
Neboj, Ony vedi, ktere tady miluju a na kterych mi vubec, ale vubec nezalezi
pretože sú drzé ako tie opice 
Není tady
Prum : Musim Ti vymyslet jmeno, pac Prumyslovacka je dlouhe a "prum" za to si muze kdokoli cokoli dosadit a to bych nerad. Muj bracha takto kdyz byla bourka se strasne snazil vyfotit blesk. Povedlo se mu to pouze jediny krat v zivote.
Upravil(a) morpheus (27. 5. 2011 9:54)
Není tady

morpheus napsal(a):
Frigo napsal(a):
morpheus napsal(a):
Ahoj Prumyslovacko
No a k tematu : Radost mi neudelalo nic, teprve udela presne ve 12:30, protoze moje spolubydlici, prijde ke me na obed. Poprve co sidlime v nove moderni budove a je otevrena nova supredokonala restaurace s nejlepsi ceskou i zahranicni kuchyni, se mnou ona dama poobedvaMorphe a co ty ostatní kočky ? Aby sis je neznepřátelil !!!!
Neboj, Ony vedi, ktere tady miluju a na kterych mi vubec, ale vubec nezalezi
pretože sú drzé ako tie opice
já myslela v práci !!! Tady každá ví... 
Není tady

morpheus napsal(a):
Prum : Musim Ti vymyslet jmeno, pac Prumyslovacka je dlouhe a "prum" za to si muze kdokoli cokoli dosadit a to bych nerad. Muj bracha takto kdyz byla bourka se strasne snazil vyfotit blesk. Povedlo se mu to pouze jediny krat v zivote.
jedinkrát a naposledy co fotil ? 
Není tady
Frigo : Jako kuwa, taxi to zkus dohaje. To jako myslis, ze ted vis, kde uderi a mas ho tam ? ... 
Není tady

Blesk bych taky někdy chtěla vyfotit .... 
Morfe, tak co Mary, to je lepčí? 

Není tady

morpheus napsal(a):
Frigo : Jako kuwa, taxi to zkus dohaje. To jako myslis, ze ted vis, kde uderi a mas ho tam ? ...
jistě Morphe.. vždycky vím..
kde ho mám..
Není tady
Zeby Mary ? No, ja Ti nevim, holka.. nechceme radeji neco Hebrejskeho ? Ja neco vymyslim a kdyz ne, zustane Ti tedy Mary, nebo-li Marie, jak si prejes pani 
Marie...
Tys naplnena mira trojjedinneho nebe,
ktera sklani se v cloveku k cloveku.
Jsi nezne dite otce, ktere v poslusnosti
sbira kvety ctností a pripravuje dusi
pro syna, aby naruc mamina kolebala spasu
a tuto bozskou krasu odevzdala duchu
at lidskemu uchu zni na veky Tve,,fiat“,
ktere provonelo raj...
Ostatni prosim NEKOMENTOVAT 
Není tady

Morfe,
nevím, říkej mi třeba Boženo, viď :-D ale Marie se jmenuji, Mary mi zůstalo z tý průmyslovky, kam jsem chodila :-D
ooo, děkuji :-) to si vytisknu a vylepím v práci 

Není tady

a já tě chtěla chválit... tak nic Morphe.. 
Není tady
Frigo : Chvalit muzes, ale ne stylem jako ze : I Ty jeden ( ... jeste neni po 22:00 ... ) jen oblbujes devcata, to se dela ?
Treba napis I ty basniku jeden 
Není tady
morpheus napsal(a):
Zeby Mary ? No, ja Ti nevim, holka.. nechceme radeji neco Hebrejskeho ? Ja neco vymyslim a kdyz ne, zustane Ti tedy Mary, nebo-li Marie, jak si prejes pani
Marie...
Tys naplnena mira trojjedinneho nebe,
ktera sklani se v cloveku k cloveku.
Jsi nezne dite otce, ktere v poslusnosti
sbira kvety ctností a pripravuje dusi
pro syna, aby naruc mamina kolebala spasu
a tuto bozskou krasu odevzdala duchu
at lidskemu uchu zni na veky Tve,,fiat“,
ktere provonelo raj...
Ostatni prosim NEKOMENTOVAT
A to já si to s klidem okomentuju
Stačí jedna věta .... a nedá pokoj, a nedá 
Není tady
I když to nebylo určené pro mě, děkuju Morfe, je nádherná 
Není tady
A nedam si pokoj a nedam. Ja vim, ale prece na BBN je dovoleno vse, nebo ne ?
Teda...krome nadavek - ze ? Rozmarila a spol. s.r.o ? 
Dusicka : Vidis mi dementa ? Kdysi bylo pro me nejkarsnejsi jmeno Eva, ale od doby, co jsem poznal Marii, zjistil jsem ze neexistuje krasnejsiho jmena. Nicmene, stale plati, ze na Evy nemam, jsou silnejsi nez ja, jsou schopne me zaslapnout jako cerva
mozna to bude tim, ze Eva byla prvni na svete a je v ni nahromadena veskera sila Zeme ? ... 
Není tady

ááá fylozoffff se tu ukázal.. 
Morphe, proč myslíš že zrovna jen Evy tě jsou schopné zašlápnout jako červa ?
Není tady

:-D

Není tady
Frigo napsal(a):
ááá fylozoffff se tu ukázal..
Morphe, proč myslíš že zrovna jen Evy tě jsou schopné zašlápnout jako červa ?
Protoze se to krome nich zadnym nepovedlo

Není tady
Ale abych nebyl Offtopic. Nadherny romanticky obed s moji spolubydlou v nasi restauraci. Vypadala presne jak ji mam rad a jak jsem ji vecer poprosil, aby prisla a ona to pro me rada udelala
Sledujte pozorne : Krajkove spodni pradlo kardinalove barvy, ruzova bluzka, suknovy kostym, hnedo fialovy ( vy by jste rekly ze asyk tmave vinovy, nebo asyk to bude taky za podivna kardinalova ale tmava, nevim ) silonky telove barvy samodrzky, boty na podpatku, sperky a dokonaly make-up, malem me porazilo kdyz dorazila na recepci a kolegy malem taky 
Není tady

morpheus napsal(a):
Ale abych nebyl Offtopic. Nadherny romanticky obed s moji spolubydlou v nasi restauraci. Vypadala presne jak ji mam rad a jak jsem ji vecer poprosil, aby prisla a ona to pro me rada udelala
Sledujte pozorne : Krajkove spodni pradlo kardinalove barvy, ruzova bluzka, suknovy kostym, hnedo fialovy ( vy by jste rekly ze asyk tmave vinovy, nebo asyk to bude taky za podivna kardinalova ale tmava, nevim ) silonky telove barvy samodrzky, boty na podpatku, sperky a dokonaly make-up, malem me porazilo kdyz dorazila na recepci a kolegy malem taky
hele, ona se při tom obědě svlékala ?
to muselo být lepší, než jak tu někdo nadhodil, že ve výtahu.. 
Není tady

Frigo napsal(a):
morpheus napsal(a):
hele, ona se při tom obědě svlékala ?
to muselo být lepší, než jak tu někdo nadhodil, že ve výtahu..
Frigo, sakra, ty mne vzdycky predbehnes!
Jinac ve vytahu byla Majka. 
Není tady
Třeba se svlíká místo oběda - redukční dieta pro všechny zúčastněné pány, kteří čučí a nežerou 
Není tady