Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 16. 4. 2011 19:34

lea64
♥♥♥♥♥♥-

Re: Co vám dnes udělalo radost - 16

Překonala jsem lenost a umyla jsem okna:)

Není tady

#52 16. 4. 2011 20:04

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

lea64 napsal(a):

Překonala jsem lenost a umyla jsem okna:)

tummenupp
já jsem dneska byla tak líná a nechtělo se mi vykládat myčku, že jsem málem umyla nádobí v dřezu dumbomdumbomdumbom

Upravil(a) aprill (16. 4. 2011 20:04)

Není tady

#53 16. 4. 2011 20:09

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

to s tou myčkou je dobrý  big_smile já dneska taky jen lenošila ráno jsme si vyrazili na výlet do velikončního skanzenu a celé odpoledne jsme si udělali "pyžamové" dumbom a ted jsem líná vařit, takže jdem na večeři...takhle si představuju víkend

dum spiro spero

Není tady

#54 16. 4. 2011 20:11

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

Odpolední procházka se zastávkou v hospůdce na hrázi....storstark
Aprill- píšeš,že málem umyla..jak to tedy nakonec dopadlo wink.

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#55 16. 4. 2011 20:25

lea64
♥♥♥♥♥♥-

Já jsem udělala dnes spoustu věcí, nejen okna, ale zítra se budu válet s knížkou  big_smile. Příští týden jedeme do Vídně, tam jsou nádherné velikonoční trhy, tak už se těším. smile Před dvěma lety jsme tam byli na celé Velikonoce, to bylo moc pěkné.

Není tady

#56 16. 4. 2011 20:26

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

rejka napsal(a):

něco jsem začala umývat, ale pak jsem se přeci jenom překonala, myčku  vyložila a nakrmila zbytkem špinavého nádobí.

Není tady

#57 16. 4. 2011 20:36

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

aprill napsal(a):

rejka napsal(a):

něco jsem začala umývat, ale pak jsem se přeci jenom překonala, myčku  vyložila a nakrmila zbytkem špinavého nádobí.

Tak já velmi nerada vyklízím nádobí z myčky než ho tam šťouchám. Rafinovaně jsem to zadala dětem.Ale musím říct,že jsem sice docela dlouho myčce odolávala,ale dnes je mým oblíbeným "kuchyňským pomocníkem" stejně jako mikrovlnka nebo papiňák...

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#58 16. 4. 2011 20:40

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

rejka napsal(a):

aprill napsal(a):

rejka napsal(a):

Tak já velmi nerada vyklízím nádobí z myčky než ho tam šťouchám. Rafinovaně jsem to zadala dětem.Ale musím říct,že jsem sice docela dlouho myčce odolávala,ale dnes je mým oblíbeným "kuchyňským pomocníkem" stejně jako mikrovlnka nebo papiňák...

kdybych čekala až se někdo z dětí objeví doma a vyloží myčku, tak bych měla fousy až na zem :-( . jj, myčka je taky moje nejlepší kamarádka ! mikrovlnu nepoužívám skoro vůbec - jídlo mi z ní nechutná a papiňák občas.

Není tady

#59 16. 4. 2011 20:50

lea64
♥♥♥♥♥♥-

Papiňák mám zbrusu nový, zatím v něm vařím pořád. Mikrovlnku jsem byla včera obhlídnout, po neděli ji koupím. Náš bobeček si přece nebude ohřívat jídlo jak v pravěku big_smilebig_smilebig_smile

aprill napsal(a):

rejka napsal(a):

aprill napsal(a):

kdybych čekala až se někdo z dětí objeví doma a vyloží myčku, tak bych měla fousy až na zem :-( . jj, myčka je taky moje nejlepší kamarádka ! mikrovlnu nepoužívám skoro vůbec - jídlo mi z ní nechutná a papiňák občas.

Není tady

#60 16. 4. 2011 21:04

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

lea64 napsal(a):

Papiňák mám zbrusu nový, zatím v něm vařím pořád. Mikrovlnku jsem byla včera obhlídnout, po neděli ji koupím. Náš bobeček si přece nebude ohřívat jídlo jak v pravěku big_smilebig_smilebig_smile

aprill napsal(a):

rejka napsal(a):

no vidíš, a náš bobeček jídlo z mikrošky nerad wink .

Není tady

#61 16. 4. 2011 21:08

lea64
♥♥♥♥♥♥-

Já jsem se bránila mikrovlnce dlouho, nakonec jsem podlehla. Tak uvidíme. smile

Není tady

#62 16. 4. 2011 21:11

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

lea64 napsal(a):

Já jsem se bránila mikrovlnce dlouho, nakonec jsem podlehla. Tak uvidíme. smile

jj, zkusit se musí všechno wink .

Není tady

#63 16. 4. 2011 21:20

majkafa
Host

Já mám  mikrovlnku 17 let a je to pro mě nejvyužívanější domácí pomocník. Teplé kakajíčko hned ráno po probuzení, bez klohnění mléka na sporáku, bez škraloupu, za chviličku hotové, to je to nejlepší ranní probuzení.

#64 16. 4. 2011 21:38

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Já mám  mikrovlnku 17 let a je to pro mě nejvyužívanější domácí pomocník. Teplé kakajíčko hned ráno po probuzení, bez klohnění mléka na sporáku, bez škraloupu, za chviličku hotové, to je to nejlepší ranní probuzení.

no, možná ohřát mlíko, ale to je tak všechno. jídlo je z ní hnusné, brrrrrrrrrrrrrrrr.

Není tady

#65 16. 4. 2011 21:49

majkafa
Host

Svou bábovkou z mikrovlnky jsem vyhlášena u dětí ve školách, v práci i u známých. Žádné skorohodinové pečení. 8 minut, a bábovka je hotová. stolt

#66 16. 4. 2011 21:52

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Svou bábovkou z mikrovlnky jsem vyhlášena u dětí ve školách, v práci i u známých. Žádné skorohodinové pečení. 8 minut, a bábovka je hotová. stolt

no, já jsem vyhlášená více dobrůtkama než bábovkou z mikrošky, za takovým mřížkovým koláčem s tvarohem a povidly by se kolegyně přímo utloukly vissla .

Není tady

#67 16. 4. 2011 21:56

majkafa
Host

aprill napsal(a):

no, já jsem vyhlášená více dobrůtkama než bábovkou z mikrošky, za takovým mřížkovým koláčem s tvarohem a povidly by se kolegyně přímo utloukly vissla .

Já jsem nemluvila o ostatním. Psaly jsme o mikrovlnce, heh.
Nebo děláš mřížkov koláč v mikrovlnce? big_smile

#68 16. 4. 2011 22:00

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Jak udelam babovku, kdyz mikrovlnku nemam a ani ji nehodlam koupit, pac je to svinstvo ? smile Da se upect babovka jinak, nez v mikrovlnce za 8 minut ? smile
Da, reknu vam jak : Obleknu se, zajdu do kramu, mam ho 4 minuty od baraku, pokud nebude nikdo u pultiku, za dalsi 4 minuty ji uz krajim a podavam smile

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#69 16. 4. 2011 22:02

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

aprill napsal(a):

Já jsem nemluvila o ostatním. Psaly jsme o mikrovlnce, heh.
Nebo děláš mřížkov koláč v mikrovlnce? big_smile

v mikrošce nedělám nic jiného než zřídka , opravdu velmi zřídka v případě nouze ohřeju jídlo!

Upravil(a) aprill (16. 4. 2011 22:05)

Není tady

#70 16. 4. 2011 22:14

Xsara
♥♥♥♥♥♥-

Mikrovlnku ani omylem.  Nechutné, nezdravé. usch

Morálka je postoj vůči lidem, které nemáme rádi.
Oscar Fingal O'Flahertie Wills Wilde

Není tady

#71 16. 4. 2011 22:18

morpheus
Babinet Klub
Web

Zdarec Xsara : Nechces se mnou vykseftit nick ? smile Ted to neni Morpheuv vtipek ! smile

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#72 16. 4. 2011 22:22

Xsara
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Zdarec Xsara : Nechces se mnou vykseftit nick ? smile Ted to neni Morpheuv vtipek ! smile

Pchááá. Xsara na prodej??? Vy žertujete, pane! big_smile  Morfíku, přece bys neprodal svého boha? wink

Morálka je postoj vůči lidem, které nemáme rádi.
Oscar Fingal O'Flahertie Wills Wilde

Není tady

#73 16. 4. 2011 22:27

morpheus
Babinet Klub
Web

Xsaro, normalne bych napsal, to byl jen zert, ale on to zert vyzne nebyl smile Takze mi zbyva pouze, nic se neda delat a rozumim Ti, jen jsem to zkusil smile Uz dlouho se mi Tvuj nick libi, protoze je Citroen Xsara je moje velice oblibene auto a kdyz je nacpana tim spravnym motorem ( dvoulitr s vykonem 250 koni ), jede po silnici jako dracice smile Vim o cem mluvim, protoze i kdyz ji nevlastnim, mam ji na simulatoru a to je panecku jizda smile

Není tady

#74 17. 4. 2011 8:41

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

majkafa napsal(a):

no, možná ohřát mlíko, ale to je tak všechno. jídlo je z ní hnusné, brrrrrrrrrrrrrrrr.

Ja mam mikrovlnku,ale doma ji nepouzivam.V praci si v ni,ale ohrivam jidlo,protoze tam nemam obedy,ale vzdy mam spatny pocit jist jidlo z mikrovlnky,protoze,uz jsem nekolikrat cetla jak je skodliva.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#75 17. 4. 2011 8:45

majkafa
Host

eremuruss napsal(a):

Ja mam mikrovlnku,ale doma ji nepouzivam.V praci si v ni,ale ohrivam jidlo,protoze tam nemam obedy,ale vzdy mam spatny pocit jist jidlo z mikrovlnky,protoze,uz jsem nekolikrat cetla jak je skodliva.

lol
Erem a prosím tě, taky nepoužíváš mobil, nebo máš špatný pocit z telefonování? Taky několikrát psali, jak je škodlivý. lol
Jo, a taky bys neměla chodit k PC, protože vyzařování monitoru je velmi škodlivé. Psali onehdá. lol

Upravil(a) majkafa (17. 4. 2011 8:47)

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí