29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Překonala jsem lenost a umyla jsem okna:)
Není tady
lea64 napsal(a):
Překonala jsem lenost a umyla jsem okna:)
já jsem dneska byla tak líná a nechtělo se mi vykládat myčku, že jsem málem umyla nádobí v dřezu
Upravil(a) aprill (16. 4. 2011 20:04)
Není tady
to s tou myčkou je dobrý já dneska taky jen lenošila ráno jsme si vyrazili na výlet do velikončního skanzenu a celé odpoledne jsme si udělali "pyžamové"
a ted jsem líná vařit, takže jdem na večeři...takhle si představuju víkend
Není tady
Odpolední procházka se zastávkou v hospůdce na hrázi....
Aprill- píšeš,že málem umyla..jak to tedy nakonec dopadlo .
Není tady
Já jsem udělala dnes spoustu věcí, nejen okna, ale zítra se budu válet s knížkou . Příští týden jedeme do Vídně, tam jsou nádherné velikonoční trhy, tak už se těším.
Před dvěma lety jsme tam byli na celé Velikonoce, to bylo moc pěkné.
Není tady
rejka napsal(a):
Aprill- píšeš,že málem umyla..jak to tedy nakonec dopadlo.
něco jsem začala umývat, ale pak jsem se přeci jenom překonala, myčku vyložila a nakrmila zbytkem špinavého nádobí.
Není tady
aprill napsal(a):
rejka napsal(a):
něco jsem začala umývat, ale pak jsem se přeci jenom překonala, myčku vyložila a nakrmila zbytkem špinavého nádobí.
Tak já velmi nerada vyklízím nádobí z myčky než ho tam šťouchám. Rafinovaně jsem to zadala dětem.Ale musím říct,že jsem sice docela dlouho myčce odolávala,ale dnes je mým oblíbeným "kuchyňským pomocníkem" stejně jako mikrovlnka nebo papiňák...
Není tady
rejka napsal(a):
aprill napsal(a):
rejka napsal(a):
Tak já velmi nerada vyklízím nádobí z myčky než ho tam šťouchám. Rafinovaně jsem to zadala dětem.Ale musím říct,že jsem sice docela dlouho myčce odolávala,ale dnes je mým oblíbeným "kuchyňským pomocníkem" stejně jako mikrovlnka nebo papiňák...
kdybych čekala až se někdo z dětí objeví doma a vyloží myčku, tak bych měla fousy až na zem :-( . jj, myčka je taky moje nejlepší kamarádka ! mikrovlnu nepoužívám skoro vůbec - jídlo mi z ní nechutná a papiňák občas.
Není tady
Papiňák mám zbrusu nový, zatím v něm vařím pořád. Mikrovlnku jsem byla včera obhlídnout, po neděli ji koupím. Náš bobeček si přece nebude ohřívat jídlo jak v pravěku
aprill napsal(a):
rejka napsal(a):
aprill napsal(a):
něco jsem začala umývat, ale pak jsem se přeci jenom překonala, myčku vyložila a nakrmila zbytkem špinavého nádobí.Tak já velmi nerada vyklízím nádobí z myčky než ho tam šťouchám. Rafinovaně jsem to zadala dětem.Ale musím říct,že jsem sice docela dlouho myčce odolávala,ale dnes je mým oblíbeným "kuchyňským pomocníkem" stejně jako mikrovlnka nebo papiňák...
kdybych čekala až se někdo z dětí objeví doma a vyloží myčku, tak bych měla fousy až na zem :-( . jj, myčka je taky moje nejlepší kamarádka ! mikrovlnu nepoužívám skoro vůbec - jídlo mi z ní nechutná a papiňák občas.
Není tady
lea64 napsal(a):
Papiňák mám zbrusu nový, zatím v něm vařím pořád. Mikrovlnku jsem byla včera obhlídnout, po neděli ji koupím. Náš bobeček si přece nebude ohřívat jídlo jak v pravěku
aprill napsal(a):
rejka napsal(a):
Tak já velmi nerada vyklízím nádobí z myčky než ho tam šťouchám. Rafinovaně jsem to zadala dětem.Ale musím říct,že jsem sice docela dlouho myčce odolávala,ale dnes je mým oblíbeným "kuchyňským pomocníkem" stejně jako mikrovlnka nebo papiňák...kdybych čekala až se někdo z dětí objeví doma a vyloží myčku, tak bych měla fousy až na zem :-( . jj, myčka je taky moje nejlepší kamarádka ! mikrovlnu nepoužívám skoro vůbec - jídlo mi z ní nechutná a papiňák občas.
no vidíš, a náš bobeček jídlo z mikrošky nerad .
Není tady
Já jsem se bránila mikrovlnce dlouho, nakonec jsem podlehla. Tak uvidíme.
Není tady
lea64 napsal(a):
Já jsem se bránila mikrovlnce dlouho, nakonec jsem podlehla. Tak uvidíme.
jj, zkusit se musí všechno .
Není tady
Já mám mikrovlnku 17 let a je to pro mě nejvyužívanější domácí pomocník. Teplé kakajíčko hned ráno po probuzení, bez klohnění mléka na sporáku, bez škraloupu, za chviličku hotové, to je to nejlepší ranní probuzení.
majkafa napsal(a):
Já mám mikrovlnku 17 let a je to pro mě nejvyužívanější domácí pomocník. Teplé kakajíčko hned ráno po probuzení, bez klohnění mléka na sporáku, bez škraloupu, za chviličku hotové, to je to nejlepší ranní probuzení.
no, možná ohřát mlíko, ale to je tak všechno. jídlo je z ní hnusné, brrrrrrrrrrrrrrrr.
Není tady
Svou bábovkou z mikrovlnky jsem vyhlášena u dětí ve školách, v práci i u známých. Žádné skorohodinové pečení. 8 minut, a bábovka je hotová.
majkafa napsal(a):
Svou bábovkou z mikrovlnky jsem vyhlášena u dětí ve školách, v práci i u známých. Žádné skorohodinové pečení. 8 minut, a bábovka je hotová.
no, já jsem vyhlášená více dobrůtkama než bábovkou z mikrošky, za takovým mřížkovým koláčem s tvarohem a povidly by se kolegyně přímo utloukly .
Není tady
aprill napsal(a):
no, já jsem vyhlášená více dobrůtkama než bábovkou z mikrošky, za takovým mřížkovým koláčem s tvarohem a povidly by se kolegyně přímo utloukly
.
Já jsem nemluvila o ostatním. Psaly jsme o mikrovlnce, heh.
Nebo děláš mřížkov koláč v mikrovlnce?
Jak udelam babovku, kdyz mikrovlnku nemam a ani ji nehodlam koupit, pac je to svinstvo ? Da se upect babovka jinak, nez v mikrovlnce za 8 minut ?
Da, reknu vam jak : Obleknu se, zajdu do kramu, mam ho 4 minuty od baraku, pokud nebude nikdo u pultiku, za dalsi 4 minuty ji uz krajim a podavam
Není tady
majkafa napsal(a):
aprill napsal(a):
no, já jsem vyhlášená více dobrůtkama než bábovkou z mikrošky, za takovým mřížkovým koláčem s tvarohem a povidly by se kolegyně přímo utloukly
.
Já jsem nemluvila o ostatním. Psaly jsme o mikrovlnce, heh.
Nebo děláš mřížkov koláč v mikrovlnce?
v mikrošce nedělám nic jiného než zřídka , opravdu velmi zřídka v případě nouze ohřeju jídlo!
Upravil(a) aprill (16. 4. 2011 22:05)
Není tady
Mikrovlnku ani omylem. Nechutné, nezdravé.
Není tady
Zdarec Xsara : Nechces se mnou vykseftit nick ? Ted to neni Morpheuv vtipek !
Není tady
morpheus napsal(a):
Zdarec Xsara : Nechces se mnou vykseftit nick ?
Ted to neni Morpheuv vtipek !
Pchááá. Xsara na prodej??? Vy žertujete, pane! Morfíku, přece bys neprodal svého boha?
Není tady
Xsaro, normalne bych napsal, to byl jen zert, ale on to zert vyzne nebyl Takze mi zbyva pouze, nic se neda delat a rozumim Ti, jen jsem to zkusil
Uz dlouho se mi Tvuj nick libi, protoze je Citroen Xsara je moje velice oblibene auto a kdyz je nacpana tim spravnym motorem ( dvoulitr s vykonem 250 koni ), jede po silnici jako dracice
Vim o cem mluvim, protoze i kdyz ji nevlastnim, mam ji na simulatoru a to je panecku jizda
Není tady
aprill napsal(a):
majkafa napsal(a):
no, možná ohřát mlíko, ale to je tak všechno. jídlo je z ní hnusné, brrrrrrrrrrrrrrrr.
Ja mam mikrovlnku,ale doma ji nepouzivam.V praci si v ni,ale ohrivam jidlo,protoze tam nemam obedy,ale vzdy mam spatny pocit jist jidlo z mikrovlnky,protoze,uz jsem nekolikrat cetla jak je skodliva.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Ja mam mikrovlnku,ale doma ji nepouzivam.V praci si v ni,ale ohrivam jidlo,protoze tam nemam obedy,ale vzdy mam spatny pocit jist jidlo z mikrovlnky,protoze,uz jsem nekolikrat cetla jak je skodliva.
Erem a prosím tě, taky nepoužíváš mobil, nebo máš špatný pocit z telefonování? Taky několikrát psali, jak je škodlivý.
Jo, a taky bys neměla chodit k PC, protože vyzařování monitoru je velmi škodlivé. Psali onehdá.
Upravil(a) majkafa (17. 4. 2011 8:47)