Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 11. 4. 2011 21:10

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

Re: Co vám dnes udělalo radost - 16

majkafa napsal(a):

Poté, co jsem viděla film Sociální sítě, taky asi zruším. I když nikde o sobě nic moc soukromého neuvádím a své fotky taky ne. Nechápu, že si takhle sami necháváme brát svobodu. Ale to je fakty na skuhrací.

Tak dnes mě těší, že jsem přežila další den na mém soukromém staveništi v mém bytě. Ale je to náročné.

Jo,máš pravdu....film jsem ještě neviděla,ale už ho v naší videotéce máme. Člověk dělá vědomě chyby a ani si nepřipouští ty následky. Já tedy na FB fotky mám,ale už se je chystám dosti promazat...

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#27 11. 4. 2011 21:11

majkafa
Host

Rejko, blahopřeji ke zdárnému završení studia. partummenupp

#28 11. 4. 2011 21:26

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

big_smile Existuje neco mnohem horsiho, nez jsou socialni site, kde si zadavate svoje miry, konicky, barvu oci, nebo uchylky a nevim co jeste smile To nikoho nezajima, spis si spousta lidi neuvedomuje, jak jinak lze o sobe neco prozradit a dokonce to udelaji radi. Napriklad heslo k emailovemu uctu, to je moje soukroma lahudka a prca je, ze nekteri sdeli heslo a v majlu jeste podekuji smile To uz je brutus jaxwina tongue

A proc jsem zrusil Facebook : No, nebylo to kvuli virum ( ja je nemohu nachytat ) ani kvuli zneuziti, spis FB nevyuzivam, nechci ho mit a je to vec, kterou nehodlam zkoumat, jak je nebezpecna. Podle me nebezpecna je, dokaze vam vyluxovat komp ( bez zaruky, nemam to vyzkousene )

Zasada cislo 1: Pro manipulaci se svym uctem pomoci prohlizece mejte vzdy ciste okno jineho prohlizece, nejlepe v chranenem modu, pokud nechcete prijit o sve penizky, ostatni aplikace uzavrete.
Zasada cislo 2: Kdyz provadite bankovni transakce, prevody do banky ( zkusene pani ucetni z BBN ! big_smile ) nekratte si cas prohlizenim webovych stranek, jinak prijdete o penizky sveho zamestnavatele wink Moje spolubydla uz to vi a dba mych rad tongue

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#29 11. 4. 2011 21:40

rejka
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Rejko, blahopřeji ke zdárnému završení studia. partummenupp

Děkuji,kdyby z toho byl alespoň nějatý ten titulec big_smile. No to bych byla moc náročná po 3 měsících,co? Ale mám radost, mám "odbornou znalost" jak mi bylo do certifikátu napsáno.... A protože jsem takhle cíleně neučila víc jak 20 let,mám dobrý pocit i z toho,že si přece jen něco pamatuju a to co už ne jsem schopná se doučit.A to teda potěší....big_smile A navíc,Majko,mám chuť v tom pokračovat...stolt

Seneca

Není tady

#30 11. 4. 2011 21:44

rejka
♥♥♥♥♥♥-

Morphe na FB jsem našla své bývalé spolužáky/čky, kamarády/ky,bývalé kolegyně z bývalé práce,zkrátka dost lidí,se kterými jsem se zase ráda setkala.....

Seneca

Není tady

#31 12. 4. 2011 20:14

morpheus
Babinet Klub
Web

Nova verze Skype (Beta) Vesion 2.2.0.25 tummenupp !

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#32 12. 4. 2011 21:40

Lvice
♥♥♥♥♥--
Místo: Vesmír

Vzali mi dítko do školky tummenupp

Člověk musí mít vždycky cíl, ale nemusí se vždycky trefit.

Není tady

#33 12. 4. 2011 21:43

morpheus
Babinet Klub
Web

Lvice : Co je to "Místo: Petrovy Kameny" ?

Není tady

#34 13. 4. 2011 13:26

Lvice
♥♥♥♥♥--
Místo: Vesmír

Člověk musí mít vždycky cíl, ale nemusí se vždycky trefit.

Není tady

#35 13. 4. 2011 20:06

morpheus
Babinet Klub
Web

Udelalo mi radost ze jsme se s moji manzelkou-cekatelkou shodli na snubnich prstynkach smile Jsou pry hezke rikaji babinetky a ja si myslim totez, takze mozna v sobotu se na ne dojedeme podivat, jak vypadaji v realu smile
Ale napikatchu je, ze kdyz se ozenim, uz nebudu moci flirtovat s babenkama na Babi grater

Upravil(a) morpheus (13. 4. 2011 20:07)

Není tady

#36 14. 4. 2011 13:02

vera
♥♥♥♥♥♥-

proč bys nemohl flirtovat ?

Není tady

#37 14. 4. 2011 13:36

rejka
♥♥♥♥♥♥-

Tak nám konečně v cestovce potvrdili termín odjezdu na letní dovolenou. Na čtvrtý pokus...a pak,že do třetice.....dumbom

Seneca

Není tady

#38 14. 4. 2011 17:10

majkafa
Host

Že jsem při cestě vlakem z práce objevila moře kvetoucích blatouchů. O víkendu se tam vypravím, po 25-letém absťáku se řádně "zfetuji". big_smile
A doma mě potěšila nádherně obložená koupelna. Krásně jsem si to vymyslela a pánové to moc hezky udělali.

#39 14. 4. 2011 17:36

morpheus
Babinet Klub
Web

Majkafa : "Krásně jsem si to vymyslela a pánové to moc hezky udělali" Neni po desate, abych si to predelal po svem, ale byla by to bomba tongue
Co je to "kvetoucich blatouchu" ? va

Není tady

#40 14. 4. 2011 17:37

morpheus
Babinet Klub
Web

vera napsal(a):

proč bys nemohl flirtovat ?

To se v manzelstvi nedela wink

Není tady

#41 14. 4. 2011 17:52

majkafa
Host

morpheus napsal(a):

Co je to "kvetoucich blatouchu" ? va

Ani názov záružlie ti nič nehovorí? va

#42 14. 4. 2011 18:32

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Co mi udělalo radost? Bahama mamma a svimming pool, relax v koktejlovně. Už dva dny dohledávám účetně 5 blbých kusů stravenek, tak jsem dnes plichtila tabulky, objednávka vs srážky z mezd. Zítra pokračování, je toho mnoho, mnoho, za celou jižní Moravu. Severní Čechy mi sedí, ale ta naše Moravěnka ne a ne. Ale koktejly byly úúúúúúúúúúúžasný.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#43 14. 4. 2011 18:45

morpheus
Babinet Klub
Web

Majkafa : záružlie ?? va Nic mi to nerika hmm

Není tady

#44 14. 4. 2011 18:51

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Záružlie močiarne- kytka, blatouch, takový žlutý drobný kvítky, roste to v mokřině

Není tady

#45 14. 4. 2011 18:56

majkafa
Host

JJ, ale z mého pohledu nejsou kvítky drobné. Mívají i 2 i víc cm v průměru. Drobné jsou pro mě třeba sedmikrásečky, sněženky a tak.
U nás, odkud jsem, kvetou velké plochy močálů a kvítky jsou veliké, krásné, žlutá a zelená, lahoda pro oči. stolt U nás doma jsem už bohužel nebyla v době, kdy kvete záružlie, víc než cca 26 let. Už mi moc chyběly. Ale v sobotu, to si jich užiju a přinesu si je i domů ve foťáku. stolt

http://botanika.wendys.cz/kytky/foto.php?3:1

Upravil(a) majkafa (14. 4. 2011 18:57)

#46 14. 4. 2011 18:59

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

No jo, já to beru podle toho, že třeba kopretina nebo kamzičník mají větší květy, tak blatouch má drobný kvítky a třeba pomněnka má droboučký kvítky.

Není tady

#47 14. 4. 2011 20:20

morpheus
Babinet Klub
Web

Majkafa : Jo totok ? Tak to uz jsem doma smile Nikdy jsem nevedel, jak se to jmenuje smile

Není tady

#48 15. 4. 2011 13:10

morpheus
Babinet Klub
Web

Firefox 40 pro Linux Mint 64 bit tummenupp Ma pekny novy vzhled a pismena jako krávy ... vissla
Jediny problem vidim v tom, ze porad los dementos neumi inkognito mod jako parametr startu programu, coz je pro me neprijatelne, takze ho budu nadale vyuzivat pouze pro cteni BBN a cteni lokalni dokumentace, na nic jineho se totiz nehodi.

Není tady

#49 16. 4. 2011 13:22

morpheus
Babinet Klub
Web

Holki a klucy smile Radost mi udelali nove Martensky tummenupp Ne tak vysoke, jake jsem si kupoval v zime, tyto jsou farmicky - polobotky, podrazka ze specialni tvrzene surove gumy takze doufam, ze vydrzi.

Není tady

#50 16. 4. 2011 19:08

majkafa
Host

Veliký močál zářící žlutě rozkvetlými blatouchy. stolt Ukojila jsem svůj absťák. stolt

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí