29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
majkafa napsal(a):
Poté, co jsem viděla film Sociální sítě, taky asi zruším. I když nikde o sobě nic moc soukromého neuvádím a své fotky taky ne. Nechápu, že si takhle sami necháváme brát svobodu. Ale to je fakty na skuhrací.
Tak dnes mě těší, že jsem přežila další den na mém soukromém staveništi v mém bytě. Ale je to náročné.
Jo,máš pravdu....film jsem ještě neviděla,ale už ho v naší videotéce máme. Člověk dělá vědomě chyby a ani si nepřipouští ty následky. Já tedy na FB fotky mám,ale už se je chystám dosti promazat...
Není tady
Rejko, blahopřeji ke zdárnému završení studia.
Existuje neco mnohem horsiho, nez jsou socialni site, kde si zadavate svoje miry, konicky, barvu oci, nebo uchylky a nevim co jeste
To nikoho nezajima, spis si spousta lidi neuvedomuje, jak jinak lze o sobe neco prozradit a dokonce to udelaji radi. Napriklad heslo k emailovemu uctu, to je moje soukroma lahudka a prca je, ze nekteri sdeli heslo a v majlu jeste podekuji
To uz je brutus jaxwina
A proc jsem zrusil Facebook : No, nebylo to kvuli virum ( ja je nemohu nachytat ) ani kvuli zneuziti, spis FB nevyuzivam, nechci ho mit a je to vec, kterou nehodlam zkoumat, jak je nebezpecna. Podle me nebezpecna je, dokaze vam vyluxovat komp ( bez zaruky, nemam to vyzkousene )
Zasada cislo 1: Pro manipulaci se svym uctem pomoci prohlizece mejte vzdy ciste okno jineho prohlizece, nejlepe v chranenem modu, pokud nechcete prijit o sve penizky, ostatni aplikace uzavrete.
Zasada cislo 2: Kdyz provadite bankovni transakce, prevody do banky ( zkusene pani ucetni z BBN ! ) nekratte si cas prohlizenim webovych stranek, jinak prijdete o penizky sveho zamestnavatele
Moje spolubydla uz to vi a dba mych rad
Není tady
majkafa napsal(a):
Rejko, blahopřeji ke zdárnému završení studia.
Děkuji,kdyby z toho byl alespoň nějatý ten titulec . No to bych byla moc náročná po 3 měsících,co? Ale mám radost, mám "odbornou znalost" jak mi bylo do certifikátu napsáno.... A protože jsem takhle cíleně neučila víc jak 20 let,mám dobrý pocit i z toho,že si přece jen něco pamatuju a to co už ne jsem schopná se doučit.A to teda potěší....
A navíc,Majko,mám chuť v tom pokračovat...
Není tady
Morphe na FB jsem našla své bývalé spolužáky/čky, kamarády/ky,bývalé kolegyně z bývalé práce,zkrátka dost lidí,se kterými jsem se zase ráda setkala.....
Není tady
Vzali mi dítko do školky
Není tady
Není tady
Udelalo mi radost ze jsme se s moji manzelkou-cekatelkou shodli na snubnich prstynkach Jsou pry hezke rikaji babinetky a ja si myslim totez, takze mozna v sobotu se na ne dojedeme podivat, jak vypadaji v realu
Ale napikatchu je, ze kdyz se ozenim, uz nebudu moci flirtovat s babenkama na Babi
Upravil(a) morpheus (13. 4. 2011 20:07)
Není tady
proč bys nemohl flirtovat ?
Není tady
Tak nám konečně v cestovce potvrdili termín odjezdu na letní dovolenou. Na čtvrtý pokus...a pak,že do třetice.....
Není tady
Že jsem při cestě vlakem z práce objevila moře kvetoucích blatouchů. O víkendu se tam vypravím, po 25-letém absťáku se řádně "zfetuji".
A doma mě potěšila nádherně obložená koupelna. Krásně jsem si to vymyslela a pánové to moc hezky udělali.
Majkafa : "Krásně jsem si to vymyslela a pánové to moc hezky udělali" Neni po desate, abych si to predelal po svem, ale byla by to bomba
Co je to "kvetoucich blatouchu" ?
Není tady
vera napsal(a):
proč bys nemohl flirtovat ?
To se v manzelstvi nedela
Není tady
morpheus napsal(a):
Co je to "kvetoucich blatouchu" ?
Ani názov záružlie ti nič nehovorí?
Co mi udělalo radost? Bahama mamma a svimming pool, relax v koktejlovně. Už dva dny dohledávám účetně 5 blbých kusů stravenek, tak jsem dnes plichtila tabulky, objednávka vs srážky z mezd. Zítra pokračování, je toho mnoho, mnoho, za celou jižní Moravu. Severní Čechy mi sedí, ale ta naše Moravěnka ne a ne. Ale koktejly byly úúúúúúúúúúúžasný.
Není tady
Záružlie močiarne- kytka, blatouch, takový žlutý drobný kvítky, roste to v mokřině
Není tady
JJ, ale z mého pohledu nejsou kvítky drobné. Mívají i 2 i víc cm v průměru. Drobné jsou pro mě třeba sedmikrásečky, sněženky a tak.
U nás, odkud jsem, kvetou velké plochy močálů a kvítky jsou veliké, krásné, žlutá a zelená, lahoda pro oči. U nás doma jsem už bohužel nebyla v době, kdy kvete záružlie, víc než cca 26 let. Už mi moc chyběly. Ale v sobotu, to si jich užiju a přinesu si je i domů ve foťáku.
http://botanika.wendys.cz/kytky/foto.php?3:1
Upravil(a) majkafa (14. 4. 2011 18:57)
No jo, já to beru podle toho, že třeba kopretina nebo kamzičník mají větší květy, tak blatouch má drobný kvítky a třeba pomněnka má droboučký kvítky.
Není tady
Majkafa : Jo totok ? Tak to uz jsem doma Nikdy jsem nevedel, jak se to jmenuje
Není tady
Firefox 40 pro Linux Mint 64 bit Ma pekny novy vzhled a pismena jako krávy ...
Jediny problem vidim v tom, ze porad los dementos neumi inkognito mod jako parametr startu programu, coz je pro me neprijatelne, takze ho budu nadale vyuzivat pouze pro cteni BBN a cteni lokalni dokumentace, na nic jineho se totiz nehodi.
Není tady
Holki a klucy Radost mi udelali nove Martensky
Ne tak vysoke, jake jsem si kupoval v zime, tyto jsou farmicky - polobotky, podrazka ze specialni tvrzene surove gumy takze doufam, ze vydrzi.
Není tady
Veliký močál zářící žlutě rozkvetlými blatouchy. Ukojila jsem svůj absťák.