29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Otevírám další radovací vlákno pro nás všechny
Začnu já, i když nevím, zda to patří na radost nebo spíše na šokovací, ale má "malinká" sestra se mě právě před chvílí s úsměvem zeptala, co dělám 17.září - nu tak už to vím, jdu za svědka - sestra se vdává
Není tady
Andrejko, tak to je bezpochyby šokující radost
Není tady
Podľa mňa každá radosť dobrá , aj šokujúca. Uži si to, Andrea, a pogratuluj sestre...
aj za mňa.
Není tady
vyhrala jsem soud s byvalym zamestnancem. Hura! Trvalo pres rok a pul.
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Otevírám další radovací vlákno pro nás všechny
Začnu já, i když nevím, zda to patří na radost nebo spíše na šokovací, ale má "malinká" sestra se mě právě před chvílí s úsměvem zeptala, co dělám 17.září - nu tak už to vím, jdu za svědka - sestra se vdává
COZE ???? Ty mas sestru ? A jakto ze o tom nevim ?
Ale abych taky necim prispel : Udelal mi radost velice dobre zpracovany a netypicky western "Malí kovbojové" Kdo z milovniku westernu jste tento film nevideli, o hodne jste prisli
Není tady
Superkoncert Kabátů v milé společnosti.
A taky to, že už mě nijak neirituje jedno psaní a nemám potřebu reagovat.
Ať žijou Kabáti - krásný večer,moc jsem si užila
Není tady
Nova verze Google Chrome 12.0.725.0 dev By me zajimalo, kdo z vas pouziva vyssi verzi
Není tady
Ano ano Morpfe, mám sestru, o sedm let mladší Holky díky moc, gratulace jí vyřídím.
A mě dneska udělala radost ranní procházka s dětma do školky, kdy jsme poslouchali zpěv ptáčků
Není tady
Totok !
http://www.youtube.com/watch?v=6DWRzmAJumw
Predpokladam, ze jen 5. Element bude "v obraze" ale mozna me par dalsich lidicek mile prekvapi
Není tady
ja mam rada zas tuto
http://www.youtube.com/watch?v=C9hp06rfDaI
Není tady
5. Element : Libi se to, hlavne ta zviratka a Transformers ve vitrince
Není tady
Byla jsem dnes u kadeřnice a parafínový zábal na ručičky
Není tady
Zítra jdu na poslední test a mé studium je u konce.....huráááá!!
Není tady
Morphe,určitě se pochlubím,i když ten zítřek už nemůže mnoho ovlivnit. Ale až budu mít "papír" v deskách,bude čas udělat si pauzu a věnovat se zase něčemu jinému...
Btw,dnes jsem konečně objevila na Karláku ten mlékomat a myslím,že už vím,kde je tvá oblíbená čajovna s oblíbenou slečnou - Na Moráni. Ale neměla jsem čas tam skáknout a omrknout ti ji . Možná zítra,budu mít opět cestu touto částí Phy...
Není tady
a mám to doma
Není tady
Rejka : Gratuluju Ti jsi holka sikovna a ted mi moje mila porad.
Cele odpoledne hledam jak dement nejakou univ., ktera by nabizela obor matika fyzika se zamerenim na vzdelavani, kombinovane studium, ale kuwa vsechno je prezencni forma, takze jsem z toho docela na prasky, bo mam nejvyssi cas.
Není tady
morpheus napsal(a):
Rejka : Gratuluju Ti jsi holka sikovna
a ted mi moje mila porad.
Cele odpoledne hledam jak dement nejakou univ., ktera by nabizela obor matika fyzika se zamerenim na vzdelavani, kombinovane studium, ale kuwa vsechno je prezencni forma, takze jsem z toho docela na prasky, bo mam nejvyssi cas.
Děkuju,Morphe . Jsem ráda,že to mám hotové,protože bude už hezké počasí a já nechci ležet v učebních materiálech,ale relaxovat na zahrádce,popíjet mátovo-zázvorový nápoj a radovat se z květeny
. S tvým problémem ti asi nepomůžu,já dostala kontakt,takže jsem si jen vyřídila registraci ke studiu. Snad jen,kdyby v tvém okolí byl někdo,co řeší něco podobného a poradil by ti. Já se třeba ptala i mých "kolegyň" jestli mají zkušenost se studiem,který mě čekalo,ale nic jsem se nedozvěděla.Takže jsem byla takouvou "průkopnicí" a teď jim říkám své poznatky a dvě už začaly studovat také.
Tak asi tak . Zatím se měj fajn,hledej dál,nevzdávej to,protože stejně nemáš asi co ztratit,ne? Můžeš jedině získat,když budeš mít štěstí a natrefíš na to co potřebuješ.
Jdu,jsme objednaní se psem na očkování - chudák,on to tak nemá rád.......už mám připravené mlsky,které dostane za statečnost Krásný zbytek neděle....
Není tady
Vyborne divadelni predstaveni, rika se ze smich prodluzuje zivot a dnes mi ho teda prodlouzil dest, az mi to zacina mrzet, bo tu nechci byt do sta let Pokud budete mit moznost, jdete na hru "Na spravne adrese".
Není tady
Pred minutou jsem si zrusil profil na facebooku Nepouzivam ho, tak naco tam strasit ? A pujdou dalsi weby ...
Není tady
Pred minutou jsem si zrusil profil na Lidech Nepouzivam ho, tak naco tam strasit ? A pujdou dalsi weby ...
Není tady
morpheus napsal(a):
Pred minutou jsem si zrusil profil na Lidech
Nepouzivam ho, tak naco tam strasit ? A pujdou dalsi weby ...
To mi připomělo,že můj starší syn měl také profil na těchto stránkách a minulý týden mu kamarád volal,že jeho fotky byly zneužity na jiném webu.Vůbec se mu/nám to nelíbilo a začali jsme to řešit.Jo,to je to riziko,když zveřejníme svoji osobu a připravíme se tím o anonymitu.
Takže bych měla spíš odkráčet na skuhrací,že? Dnes bych toho měla totiž víc......
Není tady
Poté, co jsem viděla film Sociální sítě, taky asi zruším. I když nikde o sobě nic moc soukromého neuvádím a své fotky taky ne. Nechápu, že si takhle sami necháváme brát svobodu. Ale to je fakty na skuhrací.
Tak dnes mě těší, že jsem přežila další den na mém soukromém staveništi v mém bytě. Ale je to náročné.