Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 3. 4. 2011 20:18

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Co vám dnes udělalo radost - 16

Otevírám další radovací vlákno pro nás všechny big_smile

Začnu já, i když nevím, zda to patří na radost nebo spíše na šokovací, ale má "malinká" sestra se mě právě před chvílí s úsměvem zeptala, co dělám 17.září - nu tak už to vím, jdu za svědka - sestra se vdává  hjarta

Není tady

#2 3. 4. 2011 20:38

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Re: Co vám dnes udělalo radost - 16

Andrejko, tak to je bezpochyby šokující radost smile

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#3 5. 4. 2011 15:20

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Podľa mňa každá radosť dobrá big_smile , aj šokujúca. Uži si to, Andrea, a pogratuluj sestre... wink aj za mňa.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#4 5. 4. 2011 17:51

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

vyhrala jsem soud s byvalym zamestnancem. Hura! Trvalo pres rok a pul.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#5 5. 4. 2011 22:27

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

AndreaP. napsal(a):

Otevírám další radovací vlákno pro nás všechny big_smile

Začnu já, i když nevím, zda to patří na radost nebo spíše na šokovací, ale má "malinká" sestra se mě právě před chvílí s úsměvem zeptala, co dělám 17.září - nu tak už to vím, jdu za svědka - sestra se vdává  hjarta

COZE ???? va Ty mas sestru ? A jakto ze o tom nevim ? va

Ale abych taky necim prispel : Udelal mi radost velice dobre zpracovany a netypicky western "Malí kovbojové" tummenupp Kdo z milovniku westernu jste tento film nevideli, o hodne jste prisli smile

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#6 5. 4. 2011 23:23

majkafa
Host

Superkoncert Kabátů v milé společnosti. par

A taky to, že už mě nijak neirituje jedno psaní a nemám potřebu reagovat. tummenuppstolt

#7 6. 4. 2011 7:30

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Ať žijou Kabáti - krásný večer,moc jsem si užila stolt

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#8 6. 4. 2011 9:41

morpheus
Babinet Klub
Web

Nova verze Google Chrome 12.0.725.0 dev tummenupp By me zajimalo, kdo z vas pouziva vyssi verzi tongue

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#9 6. 4. 2011 10:08

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Ano ano Morpfe, mám sestru, o sedm let mladší big_smile Holky díky moc, gratulace jí vyřídím.

A mě dneska udělala radost ranní procházka s dětma do školky, kdy jsme poslouchali zpěv ptáčků smile

Není tady

#10 6. 4. 2011 20:51

morpheus
Babinet Klub
Web

Totok !
http://www.youtube.com/watch?v=6DWRzmAJumw

Predpokladam, ze jen 5. Element bude "v obraze" ale mozna me par dalsich lidicek mile prekvapi smile

Není tady

#11 6. 4. 2011 20:58

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

ja mam rada zas tuto   

http://www.youtube.com/watch?v=C9hp06rfDaI

Je mnoho lidí, kteří naši duši, naše cítění nechápou... a nás samotné to poté moc ubíjí... Zavidím Vám, jestli nevíte o čem píši... Proto mé životní motto je: "Kdo nezažije, nepochopí!"

Není tady

#12 6. 4. 2011 21:20

morpheus
Babinet Klub
Web

5. Element : Libi se to, hlavne ta zviratka a Transformers ve vitrince big_smile

Není tady

#13 6. 4. 2011 22:01

Lvice
♥♥♥♥♥--
Místo: Vesmír

Byla jsem dnes u kadeřnice a parafínový zábal na ručičky tummenupp

Člověk musí mít vždycky cíl, ale nemusí se vždycky trefit.

Není tady

#14 7. 4. 2011 13:47

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

Zítra jdu na poslední test a mé studium je u konce.....huráááá!!lol

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#15 7. 4. 2011 15:57

morpheus
Babinet Klub
Web

Rejka : Drzim palce ! tummenupp Pak pisni wink

Není tady

#16 7. 4. 2011 17:10

rejka
♥♥♥♥♥♥-

Morphe,určitě se pochlubím,i když ten zítřek už nemůže mnoho ovlivnit. Ale až budu mít "papír" v deskách,bude čas udělat si pauzu a věnovat se zase něčemu jinému...
Btw,dnes jsem konečně objevila na Karláku ten mlékomat a myslím,že už vím,kde je tvá oblíbená čajovna s oblíbenou slečnou - Na Moráni. Ale neměla jsem čas tam skáknout a omrknout ti ji wink. Možná zítra,budu mít opět cestu touto částí Phy...gloria

Seneca

Není tady

#17 8. 4. 2011 16:00

rejka
♥♥♥♥♥♥-

big_smile a mám to doma big_smile

Seneca

Není tady

#18 8. 4. 2011 22:37

morpheus
Babinet Klub
Web

Rejka : Gratuluju Ti jsi holka sikovna pussa a ted mi moje mila porad.
Cele odpoledne hledam jak dement nejakou univ., ktera by nabizela obor matika fyzika se zamerenim na vzdelavani, kombinovane studium, ale kuwa vsechno je prezencni forma, takze jsem z toho docela na prasky, bo mam nejvyssi cas.

Není tady

#19 10. 4. 2011 12:09

morpheus
Babinet Klub
Web

Pěkná nedělní mše v našem kostelíčku smile

Není tady

#20 10. 4. 2011 17:45

rejka
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Rejka : Gratuluju Ti jsi holka sikovna pussa a ted mi moje mila porad.
Cele odpoledne hledam jak dement nejakou univ., ktera by nabizela obor matika fyzika se zamerenim na vzdelavani, kombinovane studium, ale kuwa vsechno je prezencni forma, takze jsem z toho docela na prasky, bo mam nejvyssi cas.

Děkuju,Morphe pussa . Jsem ráda,že to mám hotové,protože bude už hezké počasí a já nechci ležet v učebních materiálech,ale relaxovat na zahrádce,popíjet mátovo-zázvorový nápoj a radovat se z květeny big_smile. S tvým problémem ti asi nepomůžu,já dostala kontakt,takže jsem si jen vyřídila registraci ke studiu. Snad jen,kdyby v tvém okolí byl někdo,co řeší něco podobného a poradil by ti. Já se třeba ptala i mých "kolegyň" jestli mají zkušenost se studiem,který mě čekalo,ale nic jsem se nedozvěděla.Takže jsem byla takouvou "průkopnicí" a teď jim říkám své poznatky a dvě už začaly studovat také.
Tak asi tak wink. Zatím se měj fajn,hledej dál,nevzdávej to,protože stejně nemáš asi co ztratit,ne? Můžeš jedině získat,když budeš mít štěstí a natrefíš na to co potřebuješ.
Jdu,jsme objednaní se psem na očkování - chudák,on to tak nemá rád.......už mám připravené mlsky,které dostane za statečnost stolt Krásný zbytek neděle....

Seneca

Není tady

#21 10. 4. 2011 21:50

morpheus
Babinet Klub
Web

Vyborne divadelni predstaveni, rika se ze smich prodluzuje zivot a dnes mi ho teda prodlouzil dest, az mi to zacina mrzet, bo tu nechci byt do sta let lol Pokud budete mit moznost, jdete na hru "Na spravne adrese".

Není tady

#22 11. 4. 2011 19:43

morpheus
Babinet Klub
Web

Pred minutou jsem si zrusil profil na facebooku tummenupp Nepouzivam ho, tak naco tam strasit ? A pujdou dalsi weby ...

Není tady

#23 11. 4. 2011 19:51

morpheus
Babinet Klub
Web

Pred minutou jsem si zrusil profil na Lidech tummenupp Nepouzivam ho, tak naco tam strasit ? A pujdou dalsi weby ...

Není tady

#24 11. 4. 2011 20:56

rejka
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Pred minutou jsem si zrusil profil na Lidech tummenupp Nepouzivam ho, tak naco tam strasit ? A pujdou dalsi weby ...

To mi připomělo,že můj starší syn měl také profil na těchto stránkách a minulý týden mu kamarád volal,že jeho fotky byly zneužity na jiném webu.Vůbec se mu/nám to nelíbilo a začali jsme to řešit.Jo,to je to riziko,když zveřejníme svoji osobu a připravíme se tím o anonymitu.
Takže bych měla spíš odkráčet na skuhrací,že? Dnes bych toho měla totiž víc......hmm

Seneca

Není tady

#25 11. 4. 2011 20:59

majkafa
Host

Poté, co jsem viděla film Sociální sítě, taky asi zruším. I když nikde o sobě nic moc soukromého neuvádím a své fotky taky ne. Nechápu, že si takhle sami necháváme brát svobodu. Ale to je fakty na skuhrací.

Tak dnes mě těší, že jsem přežila další den na mém soukromém staveništi v mém bytě. Ale je to náročné.

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí