|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

V poslední době se na trhu objevuje poměrně velká nabídka jednorázových pleťových masek např. Dermacol, Garnier, Purederm, Skinlite apod..Zajímalo by mě, jestli máte nějaké zkušenosti s těmito maskami. Já jsem například unešená z vychytávek jako jsou buničité a gelové masky. Nedávno jsem vyzkoušela hydrogelovou pleťovou masku od Purederm - gelový plát, který se aplikuje v celku na obličej a ten gel se postupně vstřebává.Je skvělá a efekt je okamžitý. Také doporučuji 3D masku, ta je i na krk. Také jsem narazila na Zlatou masku, ale tu ještě nemám vyzkoušenou. Tak se těším na vaše tipy a zkušenosti.
Mirka:gloria:
Není tady

Já mám dobrou zkušenost s maskami značek Purederm a Skinlite, je to kvalitní kosmetika z Jižní Koreji, poprvé jsem si je koupila na kosmetickém veletrhu Expo Beauty, zlatou masku jsem zkoušela od Victoria Beauty, je to luxusní záležitost a já si ji dopřávám když mám nějakou důležitou akci, komplimenty na sebe nikdy nenechají čekat.
Není tady
mezi moje nejoblíbenější kosmetické produkty patří kolagenové masky na oči se zlatem, není potřeba je umývat, takže promne ideál.
Není tady

edulka napsal(a):
mezi moje nejoblíbenější kosmetické produkty patří kolagenové masky na oči se zlatem, není potřeba je umývat, takže promne ideál.
Tak na ty jsem ještě asi nenarazila, já si kupuju masky v drogerii většinou dm různé značky, pokaždé zkoušímněco jiného
Není tady

edulka napsal(a):
to neznam.... kde se to kupuje a jaky to ma efekt ?
Není tady