6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Blani, tak to mě mrzí, psala jsem ti, e by jsme to tady nějak dali A o penězích ani nepi, díky té insolvenci bere L. jetě míň ne předtím..
A ádná společná dovča nebude? Chlapi se mají prostě celkově líp, to je nefér
Není tady
Ahoj holky jdu vás rychle pozdravit a hlavně popřát Martínkovi k jeho dnením narozeninkám hlavně hodně zdravíčka lásky a a se mu líbí ve kolce
Večer a dorazíme dom tak jetě písnu.Hezký den
Není tady
Veru, tak to mě mrzí, e mi to nepřilo.
Na společnou dovču jedeme posledního července. O to nejde, ale zase se tam budu muset starat o nich a vechen chod. Ale já u jsem taková. Posledně kdy jsem měla jet ke kámoce na celý relax víkend, tak z toho byla jen sobota odpoledne a noc, ráno jsem frčela domů. Je normální, e kdy jsem někde bez dětí, tak jsem nervní jak pes? Ráda bych si bez nich odpočinula, ale já to vlastně ani nedokáu. Kdy jedem na 3 dny na fesák, tak volám i 2x denně. No magor.
Není tady
Blani úplně tě chápu e si nervní jak pes kdy jsi bez dětí.Já jsem to samý dnes byla Elika se kolkou na celodenním výletě.Jeli do Plzně do dinoparku a já na ní musela celý den myslet jak dojeli jak se jí tam bude líbit a pořád něco jsem v sobě řeila no nakonec dorazili s hodinovým zpoděním ale Eli byla úplně nadená a já u nervózní kde jsou táák dlouho.
No jinak s Dendou u chodim ven.Má jetě pár stroupků ale dávám mu dlouhý rukáv a tepláky tak snad mu to nějak neublíí.Vude píou e by se mělo aspoň 10-14dní být doma po tech netovicích
Večerko tak co oslavička?
Není tady
Kristince k jejím krásným 3. narozeninám přejeme ve nejlepí, hodně těstíčka, zdravíčka, dobrých kamarádů a toho nejsenzačnějího bráchu na společné lumpárny! Krásnou oslavu
Upravil(a) Verčulka (27. 5. 2011 7:11)
Není tady
Ahoj holky,jdu se zase juknout co nového,poslední dobou moc nestíhám,jsem s malou pořád venku a domů se přijdeme jen najíst a večer vyspat venku bylo a do dneka tak krásně,e se mi doma nechtělo sedět,ale dnes venku prí,tak si od toho lítání troku odpočineme Tuhle jsme si udělali výlet za kamarádkou do Prahy,no Nikča byla tááák nadená a jak viděla metro tak začala blahem pitět a řvát VLÁČEK VLÁČEK,POJEDEME VLÁČKEM.....no jako vidláci,vichni na nás koukali Ale to ílené vedro nás vyloeně ubíjelo,malá byla spocená jako my a to na sobě měla co nejméně věcí,ale byla hrozně hodná i v autobuse.No a já mám největí radost,e u se nám daří čůrat venku na travičku a e to nedrí v sobě a bříko u nebolí.Včera si u venku řekla i sama,e chce čůrat Tak snad to bude dobrý Ted by mi jetě udělala radost,kdyby mě v noci furt nebudila....předevčírem jsem měla stochutí ji vyhodit z pokoje,o půl třetí ráno chtěla přikrýt,tak ji říkám,e to umí sama tak at se přikryje,ale pořád se vztekala,e chce přikrýt,tak jsem u natvaně vstala a přikryla ji a za 10 minut to bylo nanovo,tak jsem ji řekla at se přikryje,ale zase vztekání,tak jsem ji přikryla a řekla ji,e jestli to udělá jetě jednou,e ji polu na chodbu,at se tam vzteká třeba do rána,tak madam to vzdala a usnula,ale já u neusnula,byla jsem pak celý den jak pratěná po hlavě
Jééé ona má dnes Kikinka narozeniny,mě úplně uniklo,e ti nai prckové začínají slavit Tak i my se přidáváme ke gratulaci a přejeme vechno nej nej,at je stále tak hodná a usměvavá jako doted Teda to letí,to je hrozný,nedávno se to narodilo a u to slaví 3 nerozeniny
Není tady
Holky, nestíhám, nestačím....promiňte mi váení mám nějaké zpodění...
Take předně Kristýnce Tutulkolvic ve nej!!!!, to u ani není pravda, kdy mi Květa psala do porodnice, e u je taky mamka a já dlachňala ten svůj uzlíček....
Tento týden mám naprosto ílený, výstup z práce, pohovor, do toho nám stolař přiel dodělávat kuchyň, plánované lítání po doktorech, navíc jsem dneska neplánovaně vyfasovala antibiotika, poté, co jsem dvě noci prospala kvůli kali v sedě... Do toho poklízím, abych neměla doma velké resty, kdy nastoupím do práce. Jo, a aby toho nebylo málo, tak zítra jedu na pomaturitní sraz. A v neděli slavíme Marovi narozky, aby jsme se vůbec seli.... No, léta nic, a pak nevím, kam skočit...
Není tady
Ahoj holky,
za Kiku moc moc děkuji za gratulace, je to fakt k nevíře, jsem celý den dojatá...taková velká holka u to je...
A my opoděně gratulujeme Martínkovi ke krásným 3 ročkům!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jo jo Večerko, taky si pamatuju, jak jsi mi psala a já ti psala, e se snad taky u dočkáme za dalí týden a u druhý den to bylo
Není tady
Tutulko i my se přidáváme ke gratulaci pro Kristinku k jejím krásným třetím narozeninkám a přejeme jen to nej......
Veči super fotky kuchyň se fakt povedla!!!!Se musí vařit jedna báseň
Není tady
Peti, moc krásná kuchyň, jak já ti jí závidím..
Blaní, tady byla opravdu hodně velká bouřka včera, ani Jirku jsme nemohli dostat spát a pak jsem ho nala spát s Lubou v posteli, poseroutku malýho
Mací, super s tím čůráním venku
Není tady
Ahoj holkýýýý
Tak jsem dnes byla s dětma u dr.Eli byla na očkování a Denda na tříletce.Tak váí 17,5kg a měří rovný metr.No ale byla to s ním fakt parodie hrdina jeden.Ale natěstí ve ok take za čtrnáct dní jdem na to očkování na loutenku.
O víkendu jsme vegetili na zahradě.Grilovali jsme a nakonec jsme tam i spali.Bylo to Taky jsme u napustili bazén tak snad nebude zima.
Není tady
Tý jo Myko 17,5kg?????????? a rovný metr...no to je tedy kus chlapa!!!
Kika bude mít max 12,5kg a 92cm...nedávno měla 91, tak to vidím na těch 92...jsem na ní zvědavá, dostane taky pigáro proti loutence...snad to moc neořve a nezanevře na dr...tak ráda tam chodí...
Večerko, kuchyň je nádherná!!!!
Není tady
Ahoj holky,
Tuli, M mela minuly tyden 103 cm a 16,8 kg, ale ta vaha jen kvuli tomu, ze kvuli nemoci tak kilo zhubla. Byla totiz poprve nemocna [ kdyz pominu rymicky] a ma atb a anginu. Jinak M nam dela radost, je uz davno plne samoobsluzna, i ucitelky ve skolce se divily, jaktoze tomuhle diteti neni tak 4 a pul a proc ji davame do skolky az ted. Je tam ucitelka, ke ktere jsem chodila do skolky i ja a ktera vede pevecky sbor, tak hned M postavila ke klaviru a zazpivala s ni spoustu pisnicek a byla z ni uplne paf, jak krasne zpiva a kolik pisnicek umi.
Jili, s praci je to opravdu mazec. Pokud jsem si nekdy driv myslela, ze nestiham a nebo ze jsem unavena, tak jsem nevedela o cem mluvim, ted jsem zjistila, ze unava ma jeste hodne dalsich dimenzi Jinak uz jsem nejakou dobu zasnoubena a doufam, ze do prace uz nebudu chodit dlouho
Mejte se fajn.
Tutule napsal(a):
Tý jo Myko 17,5kg?????????? a rovný metr...no to je tedy kus chlapa!!!
Kika bude mít max 12,5kg a 92cm...nedávno měla 91, tak to vidím na těch 92...jsem na ní zvědavá, dostane taky pigáro proti loutence...snad to moc neořve a nezanevře na dr...tak ráda tam chodí...
Večerko, kuchyň je nádherná!!!!
Není tady
Ahoj holky Tak jak se máte?My teda zatím fajn,Nikča se učí spát sama v pokoji a zatím u druhá noc skvělá,a ráno kolem 5 hodiny přijde ke mě a dospí u mě,co mi nevadí,je to lepí ne spát na podlaze.Jinak si občas vezme malou i babička na výlet,ale docela mě natvali,pač malé ani na výletě nekoupí oběd.Kdy byla s ní v sobotu,tak jsem ji dala pro jistotu svačinu,ale malá nebude výkat celý den chleba........kdy mi ji pak přivezli,malá řvala ( to bylo i napoprvé ) a pak hlady nevěděla co sníst dřív,ale kdy jsem zjístila,e vypila sotva třetinku flaky s pitím,tak to mě natvalo,pač vím,e pije mnohem víc a do chleba sotva kousla.No tak jsem to dala janě najevo,e takto teda né a e jestli to bude pokračovat,e jim malou na výlety dávat nebudu.No a včera tchýně opět volala,e jestli jim jako půjčím malou,e ji teda oběd dají.Tak jsem zvědavá jak to dopadne.Jen mě udivuje,e malá po návratu vůbec nemluví o tom co proívala,neusmívá se a podobně.A jetě jedna skvělá zpráva,kromě toho,e začíná spát sama v pokoji,tak si začíná i říkat,e chce jít čůrat na záchod ( to ted to byl jen nočník,na který nedala dopustit ) tak snad se to brzo naučí a bude fajn Jo a holky,chtěla jsem se zeptat....kdy jste byly na 3 leté prohlídce s prckama,co chtěl po nich lékař?Chtěl aby třeba něco namalovali?nebo řekli říkanku?Já jen e se toho děsím,ná lékař tohle vyaduje a kdy dítě nespolupracuje a nic neudělá,tak jde později znova
Není tady
Teda Marci, to snad ani není moný s babičkou. To já mám spí opačný problém, jak je malej u naich, tak ho cpou od rána do večera, jen aby náhodou chudáček nebyl hladnej. A o pití ani nemluvím.
Na 3. leté prohlídce se doktorka jen ptá na barvičky, jinak nic moc. Předpokládám, e se bude malej stydět a stejně jí nic neřekne, ona to nehrotí. Ptá se rodičů, málokdo by zapíral nebo si vymýlel.
Jinak s tím spaní je to super, koda e to nelo dřív, e?
A Veru u vás jak? Myslím, e kdyby jste měli víc místa,a by mohli mít dětičky své pokojíky, tak by to bylo suprový.
Holky já budu zase sama doma, mě to tak nebaví. Mana jede na ryby od 11.6. na týden, to je hrůza.
Není tady
Jinak uz jsem nejakou dobu zasnoubena a doufam, ze do prace uz nebudu chodit dlouho
Jé tak to je super, moc gratuluju a přeju, a vechno dobře dopadne!!!!
A malá (teda velká - valím nad mírama) je fakt ikovná!
Není tady
Ahoj babuchy
Ty vado, Ivčo, to je kus chlapa teda Kolik si platila za tu loutenku? Já 710,- vakcínu + 50,- píchnutí.. Půlku nám sponzoruje táta Jířa ani nepípnul, jen jakoby uhýbal před tím jak mu to tlačila do ruky
Jinak Jirka má nějakých 96cm a 15kg, měřeno a váeno doma, ale hodně lidí ho tipuje starím, nevím proč..
Jani gratuluji a hodně těstí
Marcel, mám fakt velkou radost, e se spaní daří Oni k tomu dojdou, ale někdy to docela trvá, co? Jirka teď zase začal dělat problémy s večerním spaním, do postele ho eneme asi tak 200x, a si kolikrát vykoleduje, zařve si a usne Kolikrát mám pocit, e bez toho dostání na zadek nemůe usnout..
Blani no jo, máme to tady komplikované a pořád jsme závislí na někom a na něčem, občas mám pocit, e se nehneme z místa nikdy On tady ten prostor je, ale musí se udělat kompletní rekonstrukce. No kdy u se nám něco podaří udělat, tak se to nelíbí tátovi a hned kritizuje, ale on si neuvědumuje, e to děláme tak jak to bude vyhovovat nám a my hledíme hlavně na potřeby dětí.. No začarovaný kruh a fakt není nad vlastní bydlení Kolikrát bych utekla do mého 2+1 a hotovo, tam si vytře chodbu a hotovo!
No mana si tedy ije Blaní Tak co, pozvy si nějakou kamarádku a taky si to uij
Jo a nám děti nemá kdo rozmazlovat Ale nelíbilo by se mi to ani u Marcelky, ani u Blaničky.. zlatá střední cesta I kdy teď dorazila teta a zas "bába vám přivezla" a kadého podarovala
Není tady
Ahojky vem!!!!
Verčul a co Jiřík měl nějakou reakci na to očko?A jetě si sjed na pojitovnu teda jestli jste u VZP oni proplácejí 500kč.Musí to mít zapsaný v očkováku.Byli jsme se na to ptát.My jdem 12.6 tak jsem na Dendu hrdinu zvědavá
Na tříletce malýho krom váhy a míry měřili tlak,poslouchala srdíčko a chtěli jestli zná barvy ale ty mu moc nejdou ale stačilo jí e je umí rozpoznat a přiřadit k sobě take no a pak prohmatávala bříko,třísla a varlátka.No a to se mu teda vůbec nelíbilo
Není tady
Ahojky jak se vede? Rozjel se nám tu narozeninový kolotoč. Jetě e máme Verčí, tak nám to vdycky připomene. Já jsem v tomhle marná.
Holky je mi smutno a moc. Umírá mi děda, u se s ní nedá nic dělat, má rakovinu u snad vude i na plicích a nejhorí je, e u to sám vzdal. Doktoři mu dali max. 1 měsíc.
Není tady
Blani, to je mi líto... Posílám pohlazení na dálku. Nejhorí je, e člověk nemůe nic udělat. Vím, e to bude znít hrozně, ale přeji,a by to nemělo příli dlouhého trvání a netrápil se. A vám vem přeji hodně sil, abyste to překonali.
Není tady