6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj Babulky)
Pracující jsem půl roku, je to paráda. Chodím 4x do měsíce (na dvanáctky) Jen se bohužel střídáme s manžilkem ohledně hlídání. Když má on volno, jdu já do práce.
Adélka je šikula, ale zlobit také umí. Měla i svoje záchvaty hysteráky. na podzim, to bylo něco. Už je to Ok,
Není tady
Ahoj bambule, jaké jste měly Velikonoce? Také to u vás tak upadá? Tady po vsi tedy pár dětí šlo, děda říkal, že i u vrátek stáli, ale nazazvonili a šli, asi je odradil ten náš trhač (jezevčík) A když už se zvonek ozval, zrovna jsem kojila Ale určitě neuschnu, Luba s Jiříkem se postarali (auu) Jiřík si i přesto vykoledoval celkem dost, ale prý hooodně dveří ani neotevřelo.. To když jsem já byla mladá...
Blaní, ty se dřeš a Luba ti to závidí, tak já ti ho tam příště pošlu, jo? Ono to takhle čtouc vypadá jak velká romantika, ale moje záda by asi umřela, máš můj obdiv
Ivuš, tý jo, co to tu Eli tak drží?! Tu vakcínu už má aplikovanou? No snad se sejdeme, třeba teď co bude mít Luba odpolední, pokud budou děti ok..
Losí, co jsem slyšela, tak to s tím protihlídáním funguje v moc rodinách, ale je to smutné se jen takto potkávat a předávat dítě Nechodím do práce a funguje to u nás také tak, stačilo co jsem teď denně jezdila s tátou do nemocnice..
Dnes jdu po třech letech ke gastro, jak mě se nechce, to zas dostanu akorát vynadáno a nic z toho
Není tady
No Veru, bylo to náročný, neustále v ohybu nebo na kolenách. Já mám odmodleno na pár let dopředu.
A ještě není konec. Ještě se musí napíchat tyčky a dát tubusy proti okusu, jenže tu hodně pršelo a nedá se tam dostat autem. Tak musím čekat. No a pak už jen kopačka...
V sobotu máme otevřené sklepy v Kobylí, takže teď pro změnu makáme na sklípku, chystáme, zítra valíme lahvovat vína... To je pořád něco.
Pak písni, co bylo u dr. Konečně ses tam taky dokopala, nebo ti někdo pomohl?
Není tady
Blani No nenudíš se holka, já bych to fakt nedala.. No hádej proč jdu k dr., Luba už byl na tečku s těma kecama pořád, já bych tam dobrovolně nešla..
Není tady
No Veru, aspon že má Luba rozum, když ty ne. Ale ne, já tě úplně chápu, taky nemám to trávení nějak v pohodě, ale k dr se rozhodně nehrnu. Fuj.
My máme dneska s mužíkem 10 let výročí svatby. Teda ale kdybych to neměla v mobilu, tak si snad ani nevzpomenu. A to mužík před chvilkou volal, že mám jít lahvovat vína už teď, ať toho nemá odpoledne moc a ať máme večer jen pro sebe a mě to ani nedošlo. Mazec.
Včera jsme makali na sklípku, spadl mi do oka kus omítky, to bolí jako prase. Oko mám nateklé - hrůza děs.
Není tady
Tak vína jsou v lahvích, hážu nohy nahoru a prdím na všechno.
Holky, taky se vás děti na všechno ptají PROČ? Vašek to mele asi 14 dní a já jsem na nervy. Pořád dokola proč proč proč.
Jo dneska mě dostal zase svou hláškou. Ve sklepě: V: co to děláš? Já: lahvuju víno V: a proč? Já: aby jsme měli co pít. Vašek si sedl na schodek a říká: to fakt nechápu Já: co nechápeš? V: to tvoje chování!
No rozumíte, jsem si málem cvrkla. Mudrlant jeden.
Nebo mu nedávno dal Laďa napít vína a říká, ale pozor je trošku kyselý a Vašík říká: to nevadí, to se stává!
Není tady
Blani malý je pěkný rozumbrada.. Jinak gratuluji ke krásnému výročí, ať vám to spolu drží alespoň jako dosud!!
Upravil(a) Večerka (28. 4. 2011 20:24)
Není tady
Ahoj holky tak jsme dnes byli po týdnu s holkou venku.Sice ještě bere antibiotika ale bylo pod mrakem takže to bylo v poho.Zítra jedou k panimámě tak budu mít aspoň chvilinku pro sebe hurááá.
Už vám přišlo rozhodnutí o příjímání ze školek?Nám ještě nic nepřišlo sice vím že nás neberou ale co kdyby náhodou
Verčul tak jak jsi dopadla u dr?
Blani tak to je Vašík šikulka s otázkou PROČ páč našeho Denise nic nezajímá a nebaví.Pořád ho učím barvy a zvuky a tvary a prostě to má absolutně na háku A gratuluji k 10-ti letému výročí svatby.My slavili 1.4.jedenácté výročí svatby a přitom mi to příjde jako včera když jsme se brali!!!
Tak jsem si dnes na zahradě zasadila rajčátka tak doufám že nepřijdou mrazíky a nepomrznou mi.
Není tady
Zdravíme všechny Letňátka 08
Měla jsem problém s přihlášením, heslo nebylo, tak mám nový nick.
Já už od srpna pracuju, na 1,5 úvazku (to není překlep), ale do budoucna mám teda úplně jiné plány
M. je přijatá do školky za domem, už máme i rozhodnutí, ale v našem městě nebyl se školkami žádný problém, kdyby byl, měla by jako srpnová nejspíš smůlu.
Mějte se fajn.
Není tady
No nekecej, kdo se to sem za náma mrknul! Ahoj J. jsem ráda, že ses ozvala. Jak se vede?
Tak my máme po náročném víkendu. Nakonec se to vyvedlo, i s počasím. Večer jsme zakončili na pálení čarodejnic, kde jsme se dorazili.
Není tady
Ahoj holky,tak se jdu juknout a pozdravit vás Tak po nemocnici,maratonu po doktorech a návštěvy moravy jsem totálně vyštavená a malá nedá pokoj a dělá čím dál větší naschvály.Včera to už mělo grády.....vím moc dobře že oblíknout kalhotky a tepláky si umí,ale madam dělala hysterku,že to neumí,řvala jak pominutá a ve finále letěla za tatínkem a plakala mu na ramínku,že maminka je zlá a že se mě bojí,že nejde se mnou ven,že bude s ním doma a že mám jít sama ven No a když dělala naschvály pořád a já něco řekla,tak to už bylo moc a ona začala řvát a manžel po mě vystartoval,takže já jsem doma ta kráva,co má držet hubu a dělat to,co těm dvoum na očích uvidím.Někdy mám chut prásknout dveřma.Malé třeba odmítám neustále pouštět pohádky,jen co se objeví tatínek ve dveřích a ona zaknourá,tak už jede nějaká ta pohádka ( maminka je přece ta zlá,co nepustí ani pohádku ) dokud se malá nenají,nedostane nic dobrého ( tatínek je nablízku a čokoládku ji dá,protože maminka je zlá ) Ovšem jak se ozvu,tak tatínek nasadí výraz,jako by žral citrony.
Není tady
No Marci, koukám, že to máte doma taky veselé. My se s manžou většinou na výchově shodneme, ale jsou taky situace kdy jsme v rozporu a to pak řešíme tak, že platí to, co řekl ten první a my si to mezi sebou pak vyříkáme. Nejde to dělat jak u vás, kdy jeden bude za oblíbence a druhej holt zlej. Nehledě na to, že ti manžel pěkně ničí autoritu a malá v podstatě neví, koho má poslouchat. Samozřejmě si vybere toho, kdo jí vše dovolí. Ale ty seš pak s tím děckem celý dny sama a neporadíš si s ním.
Veru, tak jak jsi dopadla u dr?
Není tady
Hojky hoj!
Blaní, Vašík je tedy kus!
Ivuš, Jirku taky barvy a tvary neberou, ale počítání má třeba rád
Marcel, to bych asi toho tvýho pěkně bacila po palici!!! U nás je to asi jako u Blanky, ne vždy se shodneme, ale vždy si to vyříkáme..
A jak jsem dopadla? Citelná klička pohmatem a v pátek kolonoskopie..
Dneska jsem byla ráno s Jiříkem na plavání, dala nám dvojhodinovku a to na něj bylo moc
Není tady
Ahoj holky téda koukala jsem když se tu po dlouhatánské době ozvala Y+M.Kolikrát jsem si na Vás vzpomněla jak se asi s malou máte.Je fajn že máš práci a M.vzali do školky
Verčí tobě na pátek držím pěstičky pro štěstí ať je vše ok.
Marcel tak přístup tvého muže by mi teda taky nas......tak snad se domluvíte a budete držet při sobě co se výchovy týče páč někdy je to s těma děťulema fakt na
Blani je fajn že se víkend vyvedl a že jste si užili i pálení čarodejnic.
Já byla taky s dětma v sobotu na čarodějkách a bylo to moc hezký.Děti si zasoutěžili a dostali poukázku na buřtíka.Tak jsme si dali do nosu a večer se pak konal pochod s gotickou hudbou a koňským doprovodem na zříceninu Rýzinburk tak jsem předala děti R.a šla se odreagovat pochodem.Šlo se lesem do vrchu asi tři kilásky.Na místě byla udělaná pěkná scénka na upálení čarodejnice a hrálo se a pilo.
No a dnes to vypadá že se holce začínají rozjíždět neštovice tak uvidíme zítra u dr.Jdeme tam na kontrolu po angíně.Tak uvidíme jestli se do zítra neosype úplně.Dnes má jen pár pupínků které jí děsně svědí
Není tady
Ahoj,holky tak u nás už oba čertíci spinkají a my si s R.otevřeli pivko a koukáme na hokej
No jinak holce se neštovky pěkně rozjeli ale už se nesype tak teď budem čekat jen na vysušení a ve čtvrtek k dr.na kontrolu.Denda zatím stále pořád ani pupínek.
Včera jsem byla s D.na zahradě a úplně jsem se zhrozila co nám ty ranní mrazíky udělali za paseku co mohlo to pomrzlo.
Hezký víkend.
Není tady
Blani tys mě dostala s těmi Vašíkovými hláškami.
Teda Verča se PROČ neptá, asi ví stejně všechno nejlíp sama, rozumbrada jedna. Ta zase furt musí něco mlít, největší blbosti a když už neví co, tak si začne vymýšlet slova: "Mami, ty přesazuješ kytkůůů Jo? Je to tak? No jo, nooo. Tak jooo. Madika bunika..." A pak jsou dobré její průpovídky "Já se musím vyčůrat. Můžu, jo? Tak jo, no. Tak já si donesu nočník. On je v koupelně. Tak já si ho dám do obyváku. Zavřu dveře. Už čůrám. Ještě asi udělám bobek. Už je tam. A ještě bude jeden bobek. Mamííí, už jsem se vykakala. Je tam velkej a malej."
Teda a práce koukám je s tím vínem, koukám...
Jani, čau! Jak to zvládáš, 1,5 úvazku a Michalku?
Veru co kolonoskopie?
Marcel teda to nezní dobře, ta vaše výchova. Co třeba dohodnout se s manželem předem na tom, co dítě smí a nesmí? To je fakt nejhorší, když jeden povolí a druhý se pak snaží zakazovat.
My máme zase doma zpět našeho kocourka. Je to zlatíčko. Pořád vrní. Ale jeho parádní 15cm chlupy z něj okamžitě lítaj vpravo vlevo, tak myslím, že zítra už budu prskat, že je mám i v polívce a Víteček má zase chlupů plnou pusu. A taky mám pocít, že s ním půjdu hned zítra k veterináři, teče mu z očí.
Počítání nám taky nějak nejde... Verča se ustálila na "jedna, dva, tři, pět, sedm."
Není tady
Holky, jak vám děti zvládají barvy? Vašek na to totálně prdí. Prostě se mu nechce. To Michal zvládal ve dvou letech perfektně. Ale básničky a písničky to si pamatuje suprově. Jen škoda, že se tolik stydí, takže je řekne max mě, tátovi nebo babičce, nikomu jinému. Nejlíp, když se zahraje a sám sobě i to přeříkává.
My máme v neděli první svaté přijímání. Nejsme nijak pobožní, já nejsem ani pokřtěná, ale Michal začal chodit v první třídě do náboženství a chodí tam pravidelně, do kostela taky, takže na přijímání jde. No uvidíme.
Není tady
Blani, barvy dokáže vyjmenovat, ale nepřiřadí je nikdy správně...Když mu řeknu, ať ukáže sluníčkovu, tak to ví, ale žlutou neukáže ani za zlaté tele...ale určitě ví....filuta jeden... Básničky a písničky zpívá, ale neumí je samostatně celé....no je to pohodář....uvidíme co ve školce... A počítáme asi tak jedna dva devět....
Blani budu na vás v neděli myslet, ať se to vydaří, tak jako tak to bude pro něj důležitý den...
Dneska jsme začli horečkovat, bobíšek můj malý...
Hezký večer:hjarta:
Není tady
Jé, tak ať je Martínek brzo v pořádku a není to nic vážného. Vašík mi dnes ráno trochu kašlal, ale manžel mu dal předevčírem zmrzlinu, takže to přisuzuju tomu.
A my dneska s kamarádkou vedeme sbírku na rakovinu - rozdáváme ty kytičky, tak jsem zvědavá.
Není tady
Ahoj holky tak k těm barvám u nás teda Denda úplný flegmouš vůbec ho to neláká že by se mohl pomalu začít něco učit.Zachvilku nás čeká tříletá ko tak jsem zvědavá co na to dr.řekne.Jak psala Blani tak Eliška v jeho věku už to všechno znala v pohodě a s mluvením ani nemluvě.R a Ř uměla ještě před čtvrtým rokem takže jsme ani nemuseli na lokopedii.Ale s klukem si to určitě vybereme
Blani přeji vám na dnešní sbírku ať vyberete co nejvíc
Veči ať je Martínek brzy ok ať si může užívat hezkých teplích dnů.
Já tu dnes celé dopoledne měla kámošku ze základky.Pár let jsme se neviděli tak jsme keceli a kecali a najednou takových hodin Teď čekáme na taťku až dorazí z práce a já s Dendou můžeme jít ven.Zítra jdeme na ko po neštovkách s Eli tak snad už bude moc jít nachvilku ven.
Hezký den
Není tady
Verča teda barvičky umí dlouho. Ale zase neumí jiné věci, například běžet a neupadnout po 3 metrech, vyjít schody bez zábradlí, pít z hrnku a nepolít se... Je prostě trošku nešikovná.
Ale jinak vám řeknu, že teda někdy koukám, co stejně staré děti jako Verča neumí a jak to maminky nechává chladnými. Dnes jsem zrovna potkala jednu maminku, se kterou se znám z práce, s holčičkou asi o měsíc mladší než Verča. A ptala jsem se jí, jestli jde Madlenka taky do školky. Ona na mě vyvalila oči, jako že takový nesmysl by jí v životě nenapadl... a pak teda začla vysvětlovat, že Madlenka vůbec nemluví, nedojde si sama na nočník a sama se nenají! Tak že si to v té školce těžko dovede představit. Tý jo, když jsi vzpomenu, jak jsem byla před rokem vystresované, že se moje dítě nikdy nenaučí chodit samo na nočník a ještě rok před tím jak jsem byla vystresovaná, že Verča neumí papat sama... To téhle holčičce bych tu školku dala skoro povinně, přijde mi, že by to potřebovala jak sůl. Pikantní na tom je, že je hrozně vysoká, takže vypadá spíš tak na 5 let než na 3.
Není tady
Pardon, vložilo se mi to dvakrát, tak druhý mažu.
Upravil(a) jilinda (12. 5. 2011 0:55)
Není tady
Ahoj holky,
jsem zapomněla, že je tu to nové vlákénko...
Zdravím Y+M!
Marcel, manžel je taky ten, co víc povolí, ale vždycky se se mnou domluví, nepodrazí mě nebo naopak, na tom jsme se dohodli už dávno. Tak si o tom taky promluvte
Tak barvy Kika má na háku , na všechno říká červená a když jí řeknu najdi zelenou fixu, tak spíš hádá...občas se trefí...ale stejně si myslím, že to jako ví, ale prostě jí je to jedno.
Počítá do 3, pak je to jak u Večerků 1, 2, 3, 8, 11, 12, 13, 9...
No a básničky, písničky a pohádky atak, to zná, povídá nebo zpívá, ale nic jako celé, vždycky jen to co se jí líbí a třeba jen jednu větu. Je to ale roztomilý
Jili Verča je vtipná
Není tady
Tuli, ahoj, dodatečně přeju všechno nejlepší. Davídek je k sežrání.
Tak my jsme s barvama pokročili. Stoprocentně pozná černou a červenou, pak ještě modrou a u ostatních vím že to ví, ale řekne nevím. Tak to jedem pořád dokola. Básničky a písničky teda umí celé, dokonce i některé co by ještě ani nemusel umět (učí ho babička). Nají se sám už dlouho, ale na čůrání a kakání si pořád říká. Nechodí sám. Vlastně jo, jen když má pyžamko, tak jde a sedne si na nočník. No ale pořád na to máme ještě 3 měsíce, tak to dopilujem. Navíc u nás ve školce jsou zvyklí na ledacos. Pravda s plínou tam ještě nikoho neměli, ale s dudlíkem jo. Ten nás trápí pořád, nechce se ho vzdát ani za zlatý prase.
Není tady
Dudlík jsme odstřihli na Mikuláše..teda před ním, nechala ho v pokojíku na okně, za chvíli tam našla čokoládku a pak večer teda asi hodinu plakala, pak usnula a ráno měla od Mikuláše dáreček...takhle to šlo asi 3 dny, až přišel opravdu Mikuláš s čertem, přinesli nadílku a tím to u nás haslo, dudlík byl zapomenut
Čurat a kakat chodí sama, ale pořád na nočník, utírat jí teda musím já, čůrá sama, co mě štve, že při hře prostě na čurání nemyslí a často se tak přičurne...tak jsem zvědavá, jak to bude ve školce...tam jsou záchodky úplně vedle přes chodbu...tak snad se to Kika naučí a nebude chodit počůraná...Ale tak věřím, že si to tam ty "pančelky" ošéfujou
Blani děkuju!
Není tady